- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.301
Kahvaltim gec oldu bugun ...yeni bir listeyle yeni bir diyete basladim esimde yok bu hafta sonu uygulamak kolay olur insallah...
Bugunku listem..
Kahvalti 11.30
Turp , 1kk peynir tam yagli
1 kizarmis yumurta yagsiz
1 patates kizartma
Saat 15 ara
1 porsiyon meyve
Aksam 17
1 porsiyon( 100gr) et yada sebze yemegi ayran
Saat 20 sut
Bugun bunlari yemeyi planliyorum insallah olur basaririm kizlar..esim memlekete gidiyor moralim cok bozuk 1 gunde olsa ayrilik cok zor dayanamıyorum. ..hayirlisiyla bir pazartesi aksami olsa offf :'(
sagol canim is menuyu kacamaksiz ve harfiyen uygulamakta ...Güzel menü canım. Bu arada Allah kavuştursun canım ayrılık kısada olsa zordur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sagol canim is menuyu kacamaksiz ve harfiyen uygulamakta ...
Evet ayrilik zor benim icin daha zor daha gitmedi ama simdiden zor gelmeyw başladı. ..
Kahvaltim gec oldu bugun ...yeni bir listeyle yeni bir diyete basladim esimde yok bu hafta sonu uygulamak kolay olur insallah...
Bugunku listem..
Kahvalti 11.30
1 patates kizartma
Saat 15 ara
1 porsiyon meyve
Aksam 17
Saat 20 sut
Bugun bunlari yemeyi planliyorum insallah olur basaririm kizlar..esim memlekete gidiyor moralim cok bozuk 1 gunde olsa ayrilik cok zor dayanamıyorum. ..hayirlisiyla bir pazartesi aksami olsa offf :'(
amin canim sagol..allaha emanet ...Allah kavustursun canım bi güncükten bişey olmaz
kaçamaksız bir gün daha
sabah: 2 dilim yulaf kepeğinden ekmek 1 kk peynir 1 yumurta salatalık havuç++2 saat yürüyüş
ara: 1 elma 1 çay bardağı yarım yağlı süt
öğlen: mantarlı tavuk sote 1 dilim ekmek (beyaz)
ara: 250 gr çilek(10 tane) 1 çay bardağı yoğurt 3 kuru kayısı ++1,5 saat yürüyüş
akşam: 150 gr semizotu domates ve soğanla yağ ve tuz eklemeden kavurdum 50 gr yulaf unundan kendi yaptığım ekmeğim çok güzel olmuş kızlar tavsiye ederim++1 saat pilates
ara: 1 greyfurt 1 çay bardağı süt
iyi gitmişim bugünde akşamki ekmek 1 dilim fazla ama o kadarcıkla kaldığıma şükrediyorum
amin canim sagol..allaha emanet ...
Hemencecik gider gelir inşallah canım.. Bosver hem ayrılıklar sonunda birleşme varsa güzeldirKahvaltim gec oldu bugun ...yeni bir listeyle yeni bir diyete basladim esimde yok bu hafta sonu uygulamak kolay olur insallah...
Bugunku listem..
Kahvalti 11.30
1 patates kizartma
Saat 15 ara
1 porsiyon meyve
Aksam 17
Saat 20 sut
Allah bağışlansın resmi var cimcimenin... Kırk bir kere maşallah...Aynen öyle:) ama bende sebze yiyemiyorum
biraz haşlanmış tavuk falan ye bari
Tebrik ederim canım süper gidiyorsun bende hasta oldum ya 1.5 kilo verdim 2 günde
Canim 20 aylık benim cadı ama emmiyo
canım pazar günleri çalışmıyor ama pazartesi sabah ara bi konuş çok tatlı kadın
Arkadaşların hepsini kutlarım...CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 354. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
21MART-28 MART
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................9. ve 14. TAKIM
İKİNCİ .................4. TAKIM
ÜÇÜNCÜ ................5. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
4. takımdan............. Beril77................%3,16
İKİNCİ
10. takımdan................OoOturtleOoO....................%2,93
ÜÇÜNCÜ
9. takımdan.............usagisan.....................%2,63
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328&page=45&p=34640812#post34640812
Tebrikler 14. takım
Arkadaşların hepsini kutlarım...
Bu arada biriyseler listesinde degisiklik yapılmış... Benim gönlümün birincisi makbule007 dir ben yinede onu kutluyorum.
Var var canimda telden giriyorum ya koyamam heraldeTopiğimizin güzel hatunlari herkese iyi akşamlar.
bende denin diyetisyeni arıycam .. Belki bende böyle motive olurum...
Hemencecik gider gelir inşallah canım.. Bosver hem ayrılıklar sonunda birleşme varsa güzeldir
Allah bağışlansın resmi var cimcimenin... Kırk bir kere maşallah...
Benim aslında miğdem küçüldü :) eski yeme alışkanlıklarımdan baya vazgeçtim.
Ama elimde sabit br program olunca ona uyuyorum.aklimda iki isim var.. Bu ara karar vercem artık.. Biri senin bahsettigin. Birde Ankara'da başka bir Dr . O baya tuzluymus ama bakıcam, iyi yorumlar var cunki. Daha cok düzene ihtiyacım var... Sana bakıyorum.herseyin düzenli kendime bakıyorum.ama ben kalori hesabını bu kadar düzenli yapamam diye korkuyorum.sonrada sıkılır vazgeçerim,sonra daha kötü olmasın.simdilik beslenme seklim fena değil,ama daha iyi olabilir.
Bu arada sanirim yeni evlenmissin kutlarım seni.. Allah her daim mutlu etsin...
Tatlim kalori hesabini sistem yapiyor ben yapmiyorum ki birde vucuduna neyin iyi geldigini bulmak gerekiyor ben ilk bssladigimda hic kilo veremedim mesela diyetisyene gitmesem coktan birakmistim ama öyle durumlarda burge hanim sagolsun hep motive etti listeler hep ayni zaten ama süreçte onemli olan motivasyon ve süreklilik bir de biz bazen ne yapacağımızı bilemiyoruz o zamanlarda dogru bilgi edinmek de önemli diye düşünüyorum bence cok fazla para verme derim cunki bu uzun bir surec yorabilir seni Mesela benim diyetisyenle 3 ay oldu daha da uc ay en az varBenim aslında miğdem küçüldü :) eski yeme alışkanlıklarımdan baya vazgeçtim.
Ama elimde sabit br program olunca ona uyuyorum.aklimda iki isim var.. Bu ara karar vercem artık.. Biri senin bahsettigin. Birde Ankara'da başka bir Dr . O baya tuzluymus ama bakıcam, iyi yorumlar var cunki. Daha cok düzene ihtiyacım var... Sana bakıyorum.herseyin düzenli kendime bakıyorum.ama ben kalori hesabını bu kadar düzenli yapamam diye korkuyorum.sonrada sıkılır vazgeçerim,sonra daha kötü olmasın.simdilik beslenme seklim fena değil,ama daha iyi olabilir.
Bu arada sanirim yeni evlenmissin kutlarım seni.. Allah her daim mutlu etsin...
Tesekkur ediyorum ben kilo veriyim de cok obemli degil :)Arkadaşların hepsini kutlarım...
Bu arada biriyseler listesinde degisiklik yapılmış... Benim gönlümün birincisi makbule007 dir ben yinede onu kutluyorum.
Bende katılıyorum makbulecim tebrikler :)
Tesekkurler :)
Kizlar bu sabah itibariyle amaca ulaşıldı 61,9 kiloyum. Onumuzdeki ay icin hedef 58,9 ve haziran sonuna 56 inşaallah :) olacak mi yaaa hala inanmıyorum kilo vetdigime esime sendr cik baskule dedim kontrol etmek icin dogru görünüyor :) yani anliycaniz kaldi 5 kilo :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım inşallah hepimiz en kısa zamanda hedeflerimize ulaşalım inşallahGünaydın canım ,
Cok iyi gidiyorsun darısı basımıza artık :)
Tatlim kalori hesabini sistem yapiyor ben yapmiyorum ki birde vucuduna neyin iyi geldigini bulmak gerekiyor ben ilk bssladigimda hic kilo veremedim mesela diyetisyene gitmesem coktan birakmistim ama öyle durumlarda burge hanim sagolsun hep motive etti listeler hep ayni zaten ama süreçte onemli olan motivasyon ve süreklilik bir de biz bazen ne yapacağımızı bilemiyoruz o zamanlarda dogru bilgi edinmek de önemli diye düşünüyorum bence cok fazla para verme derim cunki bu uzun bir surec yorabilir seni Mesela benim diyetisyenle 3 ay oldu daha da uc ay en az var
Tesekkur ediyorum ben kilo veriyim de cok obemli degil :)
Kizlar bu sabah itibariyle amaca ulaşıldı 61,9 kiloyum. Onumuzdeki ay icin hedef 58,9 ve haziran sonuna 56 inşaallah :) olacak mi yaaa hala inanmıyorum kilo vetdigime esime sendr cik baskule dedim kontrol etmek icin dogru görünüyor :) yani anliycaniz kaldi 5 kilo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?