Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasilsiniz kizlar? Biz de oy kullanmaya gidicez ordan gezmeye bu sabah bende 96,5 ciktim insan kucucuk bir fark gorse mutlu oluyor:) gerci benim coook uzun bir yolum var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

akrepcim benim baslangic kilom 76.6 benmi yanlis gördüm yukarıda 71.3 başlangıç kilosu yaziyor...orada bi hata olmus canim ...
.tamam anladim yarismaya ilk basladigim tarihmis...heyy gidi gunler bi zamanlar 71 kiloya cok derken simdi 71 olsam diye dert yanar olmusum....

Son düzenleme:

Canim bende 103.3 le başladım bi 2 li rakamlara insem diyodum merak etme öyle böyle gidiyor kilolar

seçimler bitti vatana millete hayırlı sonuçlar olur inşallah

sabah: 2 dilim yulaflı ekmek 1 kk az yağlı peynir 1 yumurta domates salatalık semizotu ++ 50 dk yürüyüş

ara: 1 portakal

öğlen: 250 gr kıymalı ıspanak yulaf kepeğinden irmik helvası( 2 yk yulaf kepeği 1 tk yağ ile kavrulur. üzerine 1 çay bardağı süt ve 1,5 kaşık tatlandırıcı eklenir. kaynatılır ve koyulaşınca servise hazır:) 1 dilim ekmek ve 100 gr yoğurt yerine yedim.15 dk yürüyş

ara: yok

akşam:2 dilim yulaflı ekmek 1 yumurta 10 gr az yağlı peynir domates salatalık semizotu diyabetik reçel

ara: 1 geyfurt 1 çay bardağı süt 1 incir 3 badem (ikindi ara öğünümü de buraya ekledim ) ve mutlaka yatmadan 1 saat yürüyüş yapılacak yapılmadan yatılmayacak bugün burda bi rüzgar bi rüzgar dışarı çıkamadım

canım workout 1000 cal diye arat youtube da hem cardio var hem ağırlık var hem de pilates var içinde 1.5 saatlik bişi ama feci yoruyor duyrulur ha bir de youtube yasaklandı ya bi program var onu açmak için ben tam bilmiyorum eşim yüklemişti o yoksa bilgisayarınızda açılmaz

günaydın hanımlar
cuma günü yarışa katılmıştım fakat hafta sonu şehir dışında olduğum için uğrayamadım. Fakat sporumu aksatmadım haftasonu bu hafta güzel sonuçlar alırım inş.

68,5

66 kiloya inersem kendime magnum ısmarlıcam.
canım 1 haftada 2.5 kilo senin kilonda olan biri için çok fazla diye düşünüyorum sonra geri alırsın sağlığından olma bence 1 kilo gibi daha sağlıklı bir hedef koysan senin ve sağlığın için daha ii olur diye düşünüyorum:26:

tatlım kılon asırı degılkı hemen 2.5 kılo gıtsın .gitmesine gider ama yağdan gitmeyince kalıcılığı tartışılır. motivasyonunu düşürmesin böle şeyler sonra

Herkese merhaba canlar. Fizik tedavinin ortasindayim. Belime sicak sicak elektrik sinyalleri uygulaniyor biryandan . Burdan cikip yuriycem azicik . Secim sonuclarini takip ettim gece belki bir umut diye artik ne diyelim.....

merhba hatunlar yoğun bir haftasonu geçirdim.buğün sabah 1 saat koştum yarımsaat yürüdüm.evde azıcık dinlendim.şimdi gidipiağırlıklarımı kaldıracağım.bugün spor gününde yoğunum.reglim bitti ancak 1.5 kilo ödem var hafta sonu topladı.neyse gider.sindirim sistemim düzene girmişken bozmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…