- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.341
Bu hafta 2,5 kilo vericem
canım 1 haftada 2.5 kilo senin kilonda olan biri için çok fazla diye düşünüyorum sonra geri alırsın sağlığından olma bence 1 kilo gibi daha sağlıklı bir hedef koysan senin ve sağlığın için daha ii olur diye düşünüyorum:26:
Herkese merhaba canlar. Fizik tedavinin ortasindayim. Belime sicak sicak elektrik sinyalleri uygulaniyor biryandan . Burdan cikip yuriycem azicik . Secim sonuclarini takip ettim gece belki bir umut diye artik ne diyelim.....
anneanne oluyorum.cumartesi öğrendim.aralıkta anneane olacağım.tabi kısmet olursa.neyse
geçmiş olsun canımgeçmiş olsun tatlım.fizik tedaviyi kireçlenme içinmi sinir sıkışmasındanmı görüyorsun.ikisininde agrısı dayanılmaz.bana doktorum vermedi.ancak çok ağrı çektim agrıkesici iyne ve kortizon verip oostaladı.olan geçici bir ağrı azalması ve kilo başka birşey elde edemedim.şimdi bende spor ve hareketlerle boynumu kendim açtım.sağa sola dönemiyordum bile şimdi daharahatım.
neyse hatunlar ben sporumun ikinci evresine gidip yapayım bugün sporda ağır günümdeyim.2 parça spor yapıyorum sabah koşup öğle yürüyüş yapıp ağırlık kaldırıyorum.yürüyüşüde eğimli yürüyorum.bu bayağı zorluyor plateslede bitiririm.[/QlOTE]yine harikasın canım bende dün 1000 cal spor yaptım nasıl zorladıysa vüzcudumu bugün de yapacaktım ama 15 dk zor dayandım 175 cak müthiş bir ağrı girdi böbreklerimden kasıklarıma doğru neyse şimdi zorlamıyım da akşam yürürüm artık abartmanın da anlamı yok
ya benim bir mide bulantı derdim var bi kaç gündür yediğimi çıkarıyorum bu durumda diyet iyislm tatlım senin nasıl gidiyor diyet
mideyi üşüttün herhalde canım dikkat et çorba ılık ılık iyi gelircanımya benim bir mide bulantı derdim var bi kaç gündür yediğimi çıkarıyorum bu durumda diyet iyisaka bı yana dogru duzgun bısı yıyemedım yarım sandıvc ama durmadı mıdemde tabi aksam evımı bulsam guzel bı corba ıcecegım mıdemı rahatlatacagım
hayırlı olsun canım çok sevindim
geçmiş olsun canım
neyse hatunlar ben sporumun ikinci evresine gidip yapayım bugün sporda ağır günümdeyim.2 parça spor yapıyorum sabah koşup öğle yürüyüş yapıp ağırlık kaldırıyorum.yürüyüşüde eğimli yürüyorum.bu bayağı zorluyor plateslede bitiririm.[/QlOTE]yine harikasın canım bende dün 1000 cal spor yaptım nasıl zorladıysa vüzcudumu bugün de yapacaktım ama 15 dk zor dayandım 175 cak müthiş bir ağrı girdi böbreklerimden kasıklarıma doğru neyse şimdi zorlamıyım da akşam yürürüm artık abartmanın da anlamı yok
teşekür ederim tatlım.boyun fıtığı düzleşmesi ve kireçlenmesi vardı.doktor okadar canım yandığı halde fizik tedavi vermedi.neymiş sıra gelmezmiş.dayadı 20 tane ağrıkesici ve 2 aylık kortizonu 2 günde ne oldu geçici olarak ağrı gitti ve kilo geldi.nefes bile alamıyordum.2 ay da yemem gereken kortizonu 2 günde enjekte etiler.sonra tedavi oldummu hayır olmadı tekrarladı tekrar kortizon 20 tane ağrı kesici.baktım bu döngü bitmeyecek ben sürekli senede 4-5 ker kortizon yiyeceğim hemen tedbirimi aldım hareket ve ağrıyı tetikleyen şeyleri hayatımdan çıkardım sıcak tutup masaj kemerini boynuma çapraz falan takıp tedbirimi aldım.artık kortizona son.
teşekkür ederim canım dıyet olarak sen ne yapıyosun ve spor?
hayırlı olsun canım çok sevindim
geçmiş olsun canım
teşekür ederim tatlım.boyun fıtığı düzleşmesi ve kireçlenmesi vardı.doktor okadar canım yandığı halde fizik tedavi vermedi.neymiş sıra gelmezmiş.dayadı 20 tane ağrıkesici ve 2 aylık kortizonu 2 günde ne oldu geçici olarak ağrı gitti ve kilo geldi.nefes bile alamıyordum.2 ay da yemem gereken kortizonu 2 günde enjekte etiler.sonra tedavi oldummu hayır olmadı tekrarladı tekrar kortizon 20 tane ağrı kesici.baktım bu döngü bitmeyecek ben sürekli senede 4-5 ker kortizon yiyeceğim hemen tedbirimi aldım hareket ve ağrıyı tetikleyen şeyleri hayatımdan çıkardım sıcak tutup masaj kemerini boynuma çapraz falan takıp tedbirimi aldım.artık kortizona son.
gerçekten zor günler geçirmişsin canım annemde de var boyun fıtığı zor
canım 1 haftada 2.5 kilo senin kilonda olan biri için çok fazla diye düşünüyorum sonra geri alırsın sağlığından olma bence 1 kilo gibi daha sağlıklı bir hedef koysan senin ve sağlığın için daha ii olur diye düşünüyorum:26:
Canim o kadar kilo veremesende istedigin kiloya yaklasmak bile guzeldir :)
neden olmasın verde dereceye girelim.ben kağnı hızında gitiğim için çok faydam olmuyor.
gerçekten zor günler geçirmişsin canım annemde de var boyun fıtığı zor
hastalık çekmek neysede o kortizondan kurtulmak zor.doktor leblebi verir gibi kortizon verdi.3 sene hep kulendım tam 3 kere.en sonunda kilo aldıbaşını gitti.tam veriyorum hadi birdaha.diyetinide yaptım yani tuzsuzda yedim ama fayda etmiyor.daha iynenein 2 cisi olmadan ilkinde nefesin tıkanıyor.vücutm hemen topluyor.12 sene önce yüzfelci için 3 aya yakın kulandım.ama 60 dan 80 çıktım.ozaman gençtim kortizonu atım.hamile kaldığımda buyüzden 80 kiloydum.ancak 75 kiloda doğurdum.ancak yaş ilerledikçe kortizonu atmak çok zorlaştı.son olarak 2 sene önce yedim son oldu.üst üste olunca kortizon kolay atılmıyor.kortizon ve sakinleştirici zayıflama düşmanı.işte bu yüzden ben 3-4 kiloya kadar ödem tutuyorum.çünkü kortizon vücutan 10 senede ancak atılıyormuş.ben atılmasına fırsat vermeden tekrar tekrar yedim kortizonu.buyüzden herkes tıkır tıkır zayıflarken ben ödem tutup tekrar şişebiliyorum.çünkü kanımda hala çok miktarda kortizon var.bu yüzden hücre yağ kaybetsede yerine hemen su doluyor.inan spordan sonra 2 kilo farketiğimi biliyorum.bukadar su tutuyorum.ancak sporla atılan ter ve yemek tarzım belkide kanımın temizlenmesini artırdı.şuan artık 2 kg kadar ödem topluyor.artık 4 kilo falan deyil.sabır gösterir ve spora devam edersem kandaki kortizonu belkide zamanından önce temizliye bilirim.
İki haftada 4,5 kilo verdim.
Günde 7-8 öğün yiyorum sağlık açısından bir sıkıntım olmaz bence.
Ya Magnum ya hiç.
Benim durmasa bari çünkü sıkılıveririm o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?