Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sanakatılıyorum kilo çok yüksekken 2,5 kilo ilk etapta gidebilir ama okadar düşük kiloda biraz zor ve sakıncalı olur.bende kilosu var zanediyorum.okadarcık kilo kilomu

Herkese merhaba canlar. Fizik tedavinin ortasindayim. Belime sicak sicak elektrik sinyalleri uygulaniyor biryandan . Burdan cikip yuriycem azicik . Secim sonuclarini takip ettim gece belki bir umut diye artik ne diyelim.....

geçmiş olsun tatlım.fizik tedaviyi kireçlenme içinmi sinir sıkışmasındanmı görüyorsun.ikisininde agrısı dayanılmaz.bana doktorum vermedi.ancak çok ağrı çektim agrıkesici iyne ve kortizon verip oostaladı.olan geçici bir ağrı azalması ve kilo başka birşey elde edemedim.şimdi bende spor ve hareketlerle boynumu kendim açtım.sağa sola dönemiyordum bile şimdi daharahatım.

saatim otamatik olarak kendini ileri almamış herhalda çocuklar oynayacağım diye otamatik ayarı kapamış.bugün güne hep birsaat geriden geldim.bak şimdiye spor salonunda olmalıydım ancak daha evden çıkamadım.çünküü koşum 12 de bitti.normalda 10 dabiter 2 gibide spor salonunda yürüyüş ve ağırlığımı yapardım.neyse bugün tatail.yoksa çocuklar ilk dersi kaçırırlardı.

ben spor yaparken adımsayarımı yanımdan ayırmıyorum.eşimede aldım ve ayarlayıp cebine zorla koydum bakalım nekadar adım atacak.kontrol edeceğim.tiroitleri az çalışıyor.ilacı kulanıyor ancak ilacın dozu az gelmiş.hormon 2 katı çıktı.doktor gr artırdı.1 ay sonra tekrar ölçülecek.ilacın yetmediği sinirinin artışından beliydi.neyse ilaç azdaha aşağı çeker.

neyse hatunlar ben sporumun ikinci evresine gidip yapayım bugün sporda ağır günümdeyim.2 parça spor yapıyorum sabah koşup öğle yürüyüş yapıp ağırlık kaldırıyorum.yürüyüşüde eğimli yürüyorum.bu bayağı zorluyor plateslede bitiririm.

anneanne oluyorum.cumartesi öğrendim.aralıkta anneane olacağım.tabi kısmet olursa.neyse

hayırlı olsun canım çok sevindim

geçmiş olsun canım

mideyi üşüttün herhalde canım dikkat et çorba ılık ılık iyi gelircanım geçmiş olsun

İki haftada 4,5 kilo verdim.
Günde 7-8 öğün yiyorum sağlık açısından bir sıkıntım olmaz bence.

Canim o kadar kilo veremesende istedigin kiloya yaklasmak bile guzeldir :)

Ya Magnum ya hiç.

neden olmasın verde dereceye girelim.ben kağnı hızında gitiğim için çok faydam olmuyor.

Benim durmasa bari çünkü sıkılıveririm o zaman.

gidip eğimli bandımda 30 dk yürüdüm ve ağırlığımı kaldırıp geldim.bugünün sporunu bitirdim.yarın eşim evde olur.uyursa spora kaçar yürürüm.uyumaz gezelim derse gezerim

yürüyüş bandında eğimli yürümeye 3 ayarında başladım sonra 6 ya çıkardım bugün 9 za çıkarıp sonn 5 dk 9 da yürüdüm.oneydi yağ bayağı dağa yamaca tırmanıyorsun heryerini zorluyor ayak kol karın amanallahım bir göreceksiniz nasılbir zorlanma

o 5 dk ayaklarımı zorladı ağrıdı koşuda bile ağrımadı.bir dağ düşünün 30 dk dağa sürekli tırmanıyorsunuz yani hiç düzlük yokm sürekli tırmanış halindesiniz.öne doğru ister istemez eğildiğiniz için karnınızıda sıkmak zorunda kalıyorsunuz.yürüyüş sonunda karnın bile geriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…