Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ağırlıktaki 3 tekraraımı çarşamba yapacağım.ve yarılamış olacağım.6 tekrardan sonra sporumu yani ağırlık kaldırmamaı değiştirecek biraz daha zorlu verecek.şuan 7.5 kiloyu artık kaldırmakta zorlanmıyorumçkaldırıp indirirken eskisi gibi titremiyorum.3 tekrarda dahaçok alışacağım ve rahat rahat kaldıracağım

koşu kırmızı kas.plates kırmızı kas eğimli yürüme beyaz kas ağırlık kaldırma yine beyaz kas.kırmızı kas beyaz kas derken bakalım 3-4 ayda ne olacak

Slm kızlar bugün çok acaip beslendim

sabah: ballı bademli nesfit 40 gr ve 100 gr süt

ara: 1 portakal

öğlen: 40 gr makarna sade 200 gr taze fasulye 50 gr yoğurt
şimdi geliyor saçmalıklar

ara: 1 elma 1 mandalina 50 gr yulaflı ekmek 1 çay kaşığı kadar tereyağ sürdüm (yeni yapmıştım dayanamadım) 3 kayısı 2 kuru incir 5-6 badem (güya ara öğün)

akşam: 50 gr yulaflı ekmek 50 gr köfte 1 domates 1 salatalık semizotu bir demet 3 incir 6-7 badem (ne gerek varsa) yürüyüş yarım saat sürdü eşimle o incirler yüzünden kavga ettik tamam kaçamak yapmamam gerekiyor ama ben yasaklı bişi mi yedim alt tarafı iki incir yedim yani neymiş de hedefime böyle ulaşamazmışım en son yediğim makarna yüzünden 2 hafta kilo verememişim her gün benim için yürüyüşe çıkıyormuş haklı olabilir ama bende insanım kendimden nefret ediyorum of çok kötüyüm yaa

ara: yapmayacağım

koşu kırmızı kas.plates kırmızı kas eğimli yürüme beyaz kas ağırlık kaldırma yine beyaz kas.kırmızı kas beyaz kas derken bakalım 3-4 ayda ne olacak

canım sen bu gidişle 3-4 aya tığ gibi olursun

arada yaptım gene dayanamadım 5 te yemek yiyince 3 kuru kayısı ile 1 yarım paket diyet bisküvi yiyorum :18:

canım sen bu gidişle 3-4 aya tığ gibi olursun

nerdeeee.kaç aydır görüyorsunuz uğraşıyorum ama öyle aman aman bişey gitmiyor.ne yapayım ben zaten 1 seneyi göze aldım.65 inmek için 1 sene nerdeyse 5 asyını geride bıraktım bir nokta gelecek duracağım kilo veremeyeceğim ancak pes etmek yok.kortizonla olan hikayemi anlatım bunun ardından sakinleştirici kulandım 1 sene ne olduysa ondan sonra oldu tıkır tıkır kilo kaybedebilen ben son 12 senede kulandığım kortizon ve 1 senelik sakinleştirici benim kilo verme olayımı değiştirdi.ben hamileyken bile verdim düşün 80 kilo hamile kaldım ama 75 de doğurdum.100 kilolara çıkacağıma 75 şe indim.ancak arka arkaya ilaç beni mafetti.önceden günde 500 gr kaybetiğimi bilirim.düşün hergün tartıya çıkıyorsun ve yarım kilo kaybetmişsin.şimdi 500 gr için haftalarca beklediğim oluyor.ancak o ilk kulandığım kortizon gerekliydi çünkü felcin başka ilacı yok.ancak boyun fıtığı için şasrt deyildi.hemde 3 sene boyunca.doktorun hatası beni başka şekilde tedavi edbilirdi ama uğraşmak istemedi verdi ilacı başından savdı.halbuki kortizon mucize gibi bir ilaç ama insana çok zararıda olabilir.nitekim benim hastalığım için şart deyildi.olan olmuş biten bitmiş.bu yüzden benim mücadelem çok zor.

o tereyağını bende hafta sonu yaptım normalde tereyağ yemeyen ben ekmeğin üzerine 1 çay kaşığı kadar sürüp yedim tabi onun üstünede 1 çilek reçeli tanesini koydum.hepsi 1 lokma ama insan bazen dayanamıyor.bende bugün fasulye yedim akşamda 1 derisiz tavuk bağet 1 tanede köfte yedim
biraz proteyini artırdım tabi 60 gr kadarda tam buğday ekmeği yedim

kaç gündür hasta olacağım ancak spor yapıp ter atınca sanki iyigibi hisediyordum spor esnasında vücut doğal morfin salgıladığım için ağrı sızıda sanki gidiyordu ancak bugün ne ter nede vücudun kendi salgıladığı ağrı kesici fayda olmadı.vücudum çok ağrıyor.hiçbiryerimi kıpırdatmak istemiyorum.ancak iş çok hiç bitmiyor.isyandayımm

evde estim gürledim.dağıtığınızı toplayın diye.hastayım kıpırdayamıyorum yatmam lazım diye ama yapmak istemiyorlar.kızım azıcık iş yapmış ama oğlan bir felaket.hiç derli toplu deyil.ben dışardayken sen çilekleri al ve koltukların üzerinde salonda ye.koltuk örtüm halı çilek delirdim birden ama fayda yok oflaya puflaya yaptım.eşimde işten gelip yemeğini yedi onunda bulaşığını halettim.ardından çocuklarda yedi birdaha yerleştir.işte söylemek bile inanı yoruyor hasta olmasam sorun deyil ancak bademciğim olmadığı halde bademciklerimin yanları acıyor.

hanımlar bugün 1500 cal yedim 400 cal ya yaktım ya yakmadım neyse bugün de böyle geçsin ama yarın böyle olmamalı sabah kalkıp mis gibi kepekli ve beyaz peynirli tost yapacağım öğlen okula taze fasulye götürüp akşama da ya nohut ya da karnabahar pişireceğim ve ara öğünlerimde porsiynları asla aşmayacağım saatlerde önemli tabi 7.30 kahvaltı 10.00 ara 12.00 öğle yemeği 14.00 ara 17.30 akşam yemeği 20.00 ara ve dükkan kapanacak inşallah bu hafta geçen haftaki gibi çok ksamyacağım tabi bu kaçamak yapacağım anlamına da gelmiyor geçen hafta yağsız tuzsuz yemiştim biliyosunuz bu hafta onu terk ediyorum sağlıklı bişi değilmiş diyetisyen öyle söyledi az az koyacağım yemeklere

donbulcum bugün benim de her yerim ağrıyor hatta öğlen spor yapmaya çalıştım kasıklarım çok ağrıdı bıraktım ama bende iki gündür tualet problemi var hayırlısı şu saatler bağırsaklarımın dengesini bozdu

sabah: 2 dilim kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost

ara: 20 gr kuru üzüm

öğlen: 200 gr taze fasulye(kıymalı) 1 dilim kepekli ekmek

ara: 3 kuru kayısı 1 elma

akşam: 200 gr nohut yemeği etsiz 1 sb yoğurt +++1,5 saat yürüyüş

ara: 1 portakal 1 çb süt +++40 dk pilates

planımdan dışarı çıkarsam 100 kilo olayım anaaaam ne beddua ettim bee

Kuzum bu ara pek bilgisayara giremedim .kusura bakma..bazı msj lar arada kaynamış.nasinsin iyimizin ? Umarim hersey yolundadir..

Canim Şubat'ın sonunda bel fıtığından ameliyat oldum.azicik guc kaybi oluşmuş onun icin gidiyorum.
Aslında ameliyatbcok yeni olduğu icin cok spor yapamıyorum.. Yürüyorum ancak..

hemen şimdi leslieee yapıyorum 5 mile başka türlü o incirlerin acısı çıkmaz

Selam kızlar nasılsınız
Sabah uğrayamadım bugünkü menümü paylaşmaya geldim
Sabah
Iceberg-maydanoz-nane- tere-limon
Yarım sımıt
Şekersiz Yeşilçay

Ara
1 adet yeşil elma

Öğlen
1 parça haşlanmış tavuk göğsü
Brokoli salatası

Ara
3 kuru kayısı
5 adet kuru dut

Aksam
Lahana çorbası
Yoğurt

3 litre su
Leslie 3 mil+100 adet mekik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anneanne oluyorum.cumartesi öğrendim.aralıkta anneane olacağım.tabi kısmet olursa.neyse
ayyyy mis gibu bebis gozun aydin donbul abla...allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin kizina..sende araliga kadar hedefine ulasirsin nasil olsa ne guzel fistik gibi dinc bi Anneanne olacaksin...

sanakatılıyorum kilo çok yüksekken 2,5 kilo ilk etapta gidebilir ama okadar düşük kiloda biraz zor ve sakıncalı olur.bende kilosu var zanediyorum.okadarcık kilo kilomu
Yaaa benim hedef kilomda simdi bense hala o kiloya ulaşmak icin cirpiniyorum ....
olur öyle arada sen azimli kizsin telafi edersin...otokontrol...ipler hemen ele alinsin lütfen

söylendiğim yeter azıcık hasta yatıp kendimi şımartayım.
oyyy bende cok fena gribim isin kotusu kizimada bulasti buluşacak oğlan idare eder gibi...ben hasta olayimda kuzularim olmasin cok zor atlatiyorlar...
Annemi cok ariyorum simdi ...
Simdi yanimda olsa beni azicik da olsa nazlasa bana o misss gibi tavuk corbasindan yapsa...cocuklarla degil yatmak birazcik dinlenmeye bile firsat olmuyo...
☆☆☆☆☆☆☆
Kizlar esim saga salim döndü cok şükür. ..o yanimda olmayinca kendimi bombos hissediyorum. ..
Bu hafta hic tartilmadim persembeye ne olacak sonuç cok merak ediyorum. ..

Son düzenleme:

Toparladim sayilir :) leslie 5 mile ve 3 mile yapuldi arka arkaya geçmiş olsun tatlım dikkat edin kendinize

Gozun aydın brm de esim yanimda olmayinca bosluga düşüyorum yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

8 mil hemde maasallah...supersin iste aZMIN ELINDEN pismis tavuk kurtulamaz...aynen devam ...kacamaktan dolayi kendine ceza veriyorum derken kendin icin mikemmel bisey yaptiN
bu arada sagol cnm yaa..evet hafta sonum cok kotu gecti..cok sukur geldi de evime nese geldi...oglum zaten babacida o kizimin babasina bi yapismasi vardi anlatamam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…