- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.361
koşu kırmızı kas.plates kırmızı kas eğimli yürüme beyaz kas ağırlık kaldırma yine beyaz kas.kırmızı kas beyaz kas derken bakalım 3-4 ayda ne olacak
ağırlıktaki 3 tekraraımı çarşamba yapacağım.ve yarılamış olacağım.6 tekrardan sonra sporumu yani ağırlık kaldırmamaı değiştirecek biraz daha zorlu verecek.şuan 7.5 kiloyu artık kaldırmakta zorlanmıyorumçkaldırıp indirirken eskisi gibi titremiyorum.3 tekrarda dahaçok alışacağım ve rahat rahat kaldıracağım
arada yaptım gene dayanamadım 5 te yemek yiyince 3 kuru kayısı ile 1 yarım paket diyet bisküvi yiyorum :18:Slm kızlar bugün çok acaip beslendim
sabah: ballı bademli nesfit 40 gr ve 100 gr süt
ara: 1 portakal
öğlen: 40 gr makarna sade 200 gr taze fasulye 50 gr yoğurt
şimdi geliyor saçmalıklar
ara: 1 elma 1 mandalina 50 gr yulaflı ekmek 1 çay kaşığı kadar tereyağ sürdüm (yeni yapmıştım dayanamadım) 3 kayısı 2 kuru incir 5-6 badem (güya ara öğün)
akşam: 50 gr yulaflı ekmek 50 gr köfte 1 domates 1 salatalık semizotu bir demet 3 incir 6-7 badem (ne gerek varsa) yürüyüş yarım saat sürdü eşimle o incirler yüzünden kavga ettiktamam kaçamak yapmamam gerekiyor ama ben yasaklı bişi mi yedim alt tarafı iki incir yedim yani neymiş de hedefime böyle ulaşamazmışım en son yediğim makarna yüzünden 2 hafta kilo verememişim her gün benim için yürüyüşe çıkıyormuş haklı olabilir ama bende insanım kendimden nefret ediyorum of çok kötüyüm yaa
ara: yapmayacağım
canım sen bu gidişle 3-4 aya tığ gibi olursun
Slm kızlar bugün çok acaip beslendim
ara: 1 elma 1 mandalina 50 gr yulaflı ekmek 1 çay kaşığı kadar tereyağ sürdüm (yeni yapmıştım dayanamadım) 3 kayısı 2 kuru incir 5-6 badem (güya ara öğün)
akşam: 50 gr yulaflı ekmek 50 gr köfte 1 domates 1 salatalık semizotu bir demet 3 incir 6-7 badem (ne gerek varsa) yürüyüş yarım saat sürdü eşimle o incirler yüzünden kavga ettiktamam kaçamak yapmamam gerekiyor ama ben yasaklı bişi mi yedim alt tarafı iki incir yedim yani neymiş de hedefime böyle ulaşamazmışım en son yediğim makarna yüzünden 2 hafta kilo verememişim her gün benim için yürüyüşe çıkıyormuş haklı olabilir ama bende insanım kendimden nefret ediyorum of çok kötüyüm yaa
Kuzum bu ara pek bilgisayara giremedim .kusura bakma..bazı msj lar arada kaynamış.nasinsin iyimizin ? Umarim hersey yolundadir..Var var canimda telden giriyorum ya koyamam heralde
Canım hepsi aynı aşağı yukarı diyetisyenlerin bence ucuz olanını seç çünkü sonra bi süre kilo veremeyince pahalı olana niye para veriyim der birakirsin
Canim Şubat'ın sonunda bel fıtığından ameliyat oldum.azicik guc kaybi oluşmuş onun icin gidiyorum.geçmiş olsun tatlım.fizik tedaviyi kireçlenme içinmi sinir sıkışmasındanmı görüyorsun.ikisininde agrısı dayanılmaz.bana doktorum vermedi.ancak çok ağrı çektim agrıkesici iyne ve kortizon verip oostaladı.olan geçici bir ağrı azalması ve kilo başka birşey elde edemedim.şimdi bende spor ve hareketlerle boynumu kendim açtım.sağa sola dönemiyordum bile şimdi daharahatım.
Canim cok gecmis olsun banada o iğnelerden yaptılar.agrim cok şiddetliyi tedavi edici olsun diye... Ama bu iğnelerden fazla yapmak sakıncalı demişti doktor...hayırlı olsun canım çok sevindim
geçmiş olsun canım
teşekür ederim tatlım.boyun fıtığı düzleşmesi ve kireçlenmesi vardı.doktor okadar canım yandığı halde fizik tedavi vermedi.neymiş sıra gelmezmiş.dayadı 20 tane ağrıkesici ve 2 aylık kortizonu 2 günde ne oldu geçici olarak ağrı gitti ve kilo geldi.nefes bile alamıyordum.2 ay da yemem gereken kortizonu 2 günde enjekte etiler.sonra tedavi oldummu hayır olmadı tekrarladı tekrar kortizon 20 tane ağrı kesici.baktım bu döngü bitmeyecek ben sürekli senede 4-5 ker kortizon yiyeceğim hemen tedbirimi aldım hareket ve ağrıyı tetikleyen şeyleri hayatımdan çıkardım sıcak tutup masaj kemerini boynuma çapraz falan takıp tedbirimi aldım.artık kortizona son.
ayya cok güzel bir haber bu....maşallahanneanne oluyorum.cumartesi öğrendim.aralıkta anneane olacağım.tabi kısmet olursa.neyse
hayırlı olsun canım çok sevindim
geçmiş olsun canım
canim saglıgına dikkat et lütfen ... Annem hep derli hastalık iğne ile girer deve ile çıkmaz... Bundan iki ay kadar önceydi .arabayi Kızılay'da arkadasın ofisinin otoparkına park etmiştim.subak tatili icin zümre toplantısı vardı cok kalabalık olduğu icin dersane otel ayarlamıştı.aksam oraya gidecektik arkadasla. Arabanın yanına cok yakın başka bir araba park etmişti.kapidan normal girilmiyordu.gorevli sahibini bilmiyorum filan dedi. Geç kalacaktım.ya arabayi bırakıp taksiyle gececektim.yada yan kapidan bizecektim.birsey olmaz diye yan kapidan bindim ama kendimi zorladım biliyorum... Ertesi gun acildeydim.o esnada belimi cok zorlamistim . 2 hafta sonra acil ameliyata girdim.olay 1 Şubat gunü gerçekleşti.bunu neden anlatıyorum. Basit bir olaydi guya ama hayatım cehenneme dondü. O yüzden her daim önce saglık.neyse hatunlar ben sporumun ikinci evresine gidip yapayım bugün sporda ağır günümdeyim.2 parça spor yapıyorum sabah koşup öğle yürüyüş yapıp ağırlık kaldırıyorum.yürüyüşüde eğimli yürüyorum.bu bayağı zorluyor plateslede bitiririm.[/QlOTE]yine harikasın canım bende dün 1000 cal spor yaptım nasıl zorladıysa vüzcudumu bugün de yapacaktım ama 15 dk zor dayandım 175 cak müthiş bir ağrı girdi böbreklerimden kasıklarıma doğru neyse şimdi zorlamıyım da akşam yürürüm artık abartmanın da anlamı yok
Canim savunma mekanizmana dikkat et sen yinede...ya benim bir mide bulantı derdim var bi kaç gündür yediğimi çıkarıyorum bu durumda diyet iyisaka bı yana dogru duzgun bısı yıyemedım yarım sandıvc ama durmadı mıdemde tabi aksam evımı bulsam guzel bı corba ıcecegım mıdemı rahatlatacagım
uzme kendini ama esinede hak ver kendince haklı adam. Bir seferim kaçamaktan birsey olmaz.. Esim bana müdahale ettiginde kafam daha cok karışıyor maalesef. Bu sefer karışmıyor :)Slm kızlar bugün çok acaip beslendim
Şımart güzelim şımart insanin şımarmaya da ihtiyacı var...söylendiğim yeter azıcık hasta yatıp kendimi şımartayım.
Kuzum bu ara pek bilgisayara giremedim .kusura bakma..bazı msj lar arada kaynamış.nasinsin iyimizin ? Umarim hersey yolundadir..
Canim Şubat'ın sonunda bel fıtığından ameliyat oldum.azicik guc kaybi oluşmuş onun icin gidiyorum.
Aslında ameliyatbcok yeni olduğu icin cok spor yapamıyorum.. Yürüyorum ancak..
Canim cok gecmis olsun banada o iğnelerden yaptılar.agrim cok şiddetliyi tedavi edici olsun diye... Ama bu iğnelerden fazla yapmak sakıncalı demişti doktor...
ayya cok güzel bir haber bu....maşallah
okendince haklı tabi bu tatiller bana yaramıyor evde olunca saçmalıyorum neyse toparladım bakalım perşembeye nasıl olacak benim bi diyet arkadaşım var onunla karar verdik haftalık hedef koyduk yarım kilo altına düşersk ceza vericez kendimize yani benim bu hafta en az 61.8 olmam lazım yksa cezalar cezalar :18::18:hayırlı olsun canım çok sevindim
geçmiş olsun canım
canim saglıgına dikkat et lütfen ... Annem hep derli hastalık iğne ile girer deve ile çıkmaz... Bundan iki ay kadar önceydi .arabayi Kızılay'da arkadasın ofisinin otoparkına park etmiştim.subak tatili icin zümre toplantısı vardı cok kalabalık olduğu icin dersane otel ayarlamıştı.aksam oraya gidecektik arkadasla. Arabanın yanına cok yakın başka bir araba park etmişti.kapidan normal girilmiyordu.gorevli sahibini bilmiyorum filan dedi. Geç kalacaktım.ya arabayi bırakıp taksiyle gececektim.yada yan kapidan bizecektim.birsey olmaz diye yan kapidan bindim ama kendimi zorladım biliyorum... Ertesi gun acildeydim.o esnada belimi cok zorlamistim . 2 hafta sonra acil ameliyata girdim.olay 1 Şubat gunü gerçekleşti.bunu neden anlatıyorum. Basit bir olaydi guya ama hayatım cehenneme dondü. O yüzden her daim önce saglık.
Canim savunma mekanizmana dikkat et sen yinede...
uzme kendini ama esinede hak ver kendince haklı adam. Bir seferim kaçamaktan birsey olmaz.. Esim bana müdahale ettiginde kafam daha cok karışıyor maalesef. Bu sefer karışmıyor :)
Şımart güzelim şımart insanin şımarmaya da ihtiyacı var...
Cok güzel harikasin bence böyle devam et...
ayyyy mis gibu bebis gozun aydin donbul abla...allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin kizina..sende araliga kadar hedefine ulasirsin nasil olsa ne guzel fistik gibi dinc bi Anneanne olacaksin...anneanne oluyorum.cumartesi öğrendim.aralıkta anneane olacağım.tabi kısmet olursa.neyse
Yaaa benim hedef kilomda simdi bense hala o kiloya ulaşmak icin cirpiniyorum ....sanakatılıyorum kilo çok yüksekken 2,5 kilo ilk etapta gidebilir ama okadar düşük kiloda biraz zor ve sakıncalı olur.bende kilosu var zanediyorum.okadarcık kilo kilomu
olur öyle arada sen azimli kizsin telafi edersin...otokontrol...ipler hemen ele alinsin lütfenSlm kızlar bugün çok acaip beslendim
oyyy bende cok fena gribim isin kotusu kizimada bulasti buluşacak oğlan idare eder gibi...ben hasta olayimda kuzularim olmasin cok zor atlatiyorlar...söylendiğim yeter azıcık hasta yatıp kendimi şımartayım.
ayyyy mis gibu bebis gozun aydin donbul abla...allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin kizina..sende araliga kadar hedefine ulasirsin nasil olsa ne guzel fistik gibi dinc bi Anneanne olacaksin...
Yaaa benim hedef kilomda simdi bense hala o kiloya ulaşmak icin cirpiniyorum ....
olur öyle arada sen azimli kizsin telafi edersin...otokontrol...ipler hemen ele alinsin lütfen
oyyy bende cok fena gribim isin kotusu kizimada bulasti buluşacak oğlan idare eder gibi...ben hasta olayimda kuzularim olmasin cok zor atlatiyorlar...
Annemi cok ariyorum simdi ...
Simdi yanimda olsa beni azicik da olsa nazlasa bana o misss gibi tavuk corbasindan yapsa...cocuklarla degil yatmak birazcik dinlenmeye bile firsat olmuyo...
☆☆☆☆☆☆☆
Kizlar esim saga salim döndü cok şükür. ..o yanimda olmayinca kendimi bombos hissediyorum. ..
Bu hafta hic tartilmadim persembeye ne olacak sonuç cok merak ediyorum. ..
8 mil hemde maasallah...supersin iste aZMIN ELINDEN pismis tavuk kurtulamaz...aynen devam ...kacamaktan dolayi kendine ceza veriyorum derken kendin icin mikemmel bisey yaptiNToparladim sayilir :) leslie 5 mile ve 3 mile yapuldi arka arkayageçmiş olsun tatlım dikkat edin kendinize
Gozun aydın brm de esim yanimda olmayinca bosluga düşüyorum yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?