Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

8 mil hemde maasallah...supersin iste aZMIN ELINDEN pismis tavuk kurtulamaz...aynen devam ...kacamaktan dolayi kendine ceza veriyorum derken kendin icin mikemmel bisey yaptiN.;-)

Insallah eksi olurum yaaa cok korkuyorum bu hafta hayirlisi artik neyse tatlom ben yatıyorum iyi geceler optum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlarrrrr,
Bugün nasılsınız :) Nisan ayınada girdik.mutluluk dolu kilolarımızı şipşak verebildiğiniz bir ay olsun :)
Menüm biraz farklı olacak lahana çorbasına bıraz Ara veriyorum :)

Uyandıktan sonra
1 bardak elma sirkeli ılık su

Sabah
1 adet yağsız kepekli undan krep
1 dilim Light peynir
Vazgeçilmezim limonum ıceberg ve maydonozum
Yeşilçay

Ara
5 adet kuru erik

Öğlen
Ispanak yemeği
Yoğurt

Ara
1 yeşil elma

Akşam
1 adet yağsız balık ızgara
Mevsim salata

3 litre su
5 mil leslie

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
anneanne oluyorum.cumartesi öğrendim.aralıkta anneane olacağım.tabi kısmet olursa.neyse
hayırlı olsun çok sevindim

Insallah eksi olurum yaaa cok korkuyorum bu hafta hayirlisi artik neyse tatlom ben yatıyorum iyi geceler optum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çıkarsın canım merak etme gayet güzel gidiyosun

günaydın bencede Lahana ya ara ver iyi bile dayandin

evet bahar geldi havalardanda hissesebiliyoruz bunu..butun kis cocuklarla eve kapandik simdi en azindan yuruyus sansimiz oldu...
menun cok dengeli bence aynen devam...

sanada
gunaydin akrep ...
islerimi bitirip cocuklarimla disari cikmayi planliyorum...guzel bir gun olsun hepimize....

....veee diyet listem arkadaşlar :

1.GÜN: 1 LİTRE SÜT

2. GÜN: 1 LİTRE GAZOZ(ruslar sodaya şekersiz gazoz diyorlarmış ve orda 1 litrelik şişelerde satılırmış.liste rusçadan çevrilme olunca bu şekilde yazılmış..)+200 GR TUZSUZ PEYNİR.

3. GÜN: 200 GR PEYNİR+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU

4. GÜN: 200 GR KAYNATILMIŞ ET+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU

5. GÜN: 1 KİLO ELMA

6. GÜN: 1 LİTRE KEFİR yada YAĞSIZ LIGHT YOĞURT

7. GÜN: 1 LİTRE SÜT

NOT: 6-7 kilo verildiğinde tekrarı 1 ay sonra yapılabilir.5 kilo verilirse eğer tekrarı 1 hafta sonra yapılabilir..

Rusyanın tanınmış diyetisyeni bunu yazan.ve rusyada ünlüleri zayıflatıyormuş.
rusyanın çıtrları bu yüzdenmi böyle zayıf güzel ve çıtır..

Dünkü menüm

Sabah:
1 simit (işyerinde mecburen bu seferde başkana takıldım ) 1 kupa yeşil çay

ara: 1 kupa yeşil çay

Öğle:
1 kupa süt

Akşam:
Tavuk ızgara, sumaklı soğan, bolll salata, ekmek, közlenmiş biber..

Spor: gün içinde 20 dk anca yürümüşümdür, çok uykusuzdum

Su: 3 litre

Kitap: Genç doktora mektuplar..

Aaa dün çok yedim hiç de diyet listesine uyamadım diye üzülürken hiç de çok yememişim

bunu yapmak çok zor .müthiş bir irade ister

teşekür ederim ve gözünaydın tatlım.bugün düne göre daha iyiyim.eşim nöbet çıkışı gezmeye götürdü.kahvaltı ettik ırmak kenarında çarşıyı dolaaştık.şimdide oğlanı judoya götüreceğim yandaki spor sahasında 1 saatkadar yürürüm.aslında dinlenmem gerekiyor.ama dayanamıyorsun.yürüyemeyince kendimi kötü hisediyorum

kırgınlık hala üzerimde ancak ben yatamıyorum.birde akşam eşim nöbetçi olduğuiçin evde yoktu.bende yatarken camı kapatım sanıyorum.aslında kapalıydı.ancak perdeleri çekerken kolunamı deydim ne yaptım bilmeme pencere üsten çok hafif açık kalmış bende öyle uyumuşum.kırgınlığıma bu dikatsizlik tuz biber oldu.

oğlan geldi şimdi kalkıp judoya götüreyim birazda sahada yürür ter atarım.markette yapmam lazım.ters yönde .en iyisi arabayla gitmek.yürüyüş iyide market ters yönde olunca oğlana yetişemem.

bu liste aslında iyi detoks olur.karında hiçbirşey bırakmaz temizler.ben yapabilirmiyim acaba.2 gün olsa neysede 7 gün.açlığa dayanabilirmiyim bilmem

hayırlı olsun çok sevindim

Çıkarsın canım merak etme gayet güzel gidiyosun

günaydın bencede Lahana ya ara ver iyi bile dayandin

Biraz degısıklık yapmam iyi oldu canım :) lahana görüyordum artık rüyamda :)

Saol canımmmm

Sadece bu kdar mı ben dayanamazdım sanırım canım :)

Nasıl yani sadece süt mu iciceksin tüm gun

Nasıl yani sadece süt mu iciceksin tüm gun

Dündü canım süt günüm, tabi dün bazı aksamalar oldu ama olsun ben devam ettim..

Bugün 2. günümdü, yani peynir ve soda günü..
Şimdiye kadar güzel gitti ama akşam menüm közde tavuk salata ve mercimek çorba tabi mecburen çünkü eşim terör estirir yemezsem pöff...

Sadece bu kdar mı ben dayanamazdım sanırım canım :)

Öhöm öhömmm ses sess

Hemen açıklıyayım tatlımm..

Biliyosun yerel seçimleri atlattık, dün çok uykusuz, çok gergin, çok yorgun bir gündü, o yüzden buraya da uğrayamadım..

Şimdi de bağlı bulunduğum sendikanın Mayısın ilk haftası kongresi var.. Çalışmalar yoğunlaştı ve ben kongreye kadar incecik olmak istiyorum ve çalışma yoğunluğundan ne bulursam hüpletmemek adına ve son zamanlardaki seçim stresi ile yoldan çıkan iştahımı dize getirmek adına ve genişleyen midemi küçültmek adına ve kongre akşamı yemek ve eğlencede istediğim elbiseyi giyinip harika hissetmek adına bu listeyi kendime uygun gördüm..

Bilmem anlatabildimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…