- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.381
8 mil hemde maasallah...supersin iste aZMIN ELINDEN pismis tavuk kurtulamaz...aynen devam ...kacamaktan dolayi kendine ceza veriyorum derken kendin icin mikemmel bisey yaptiN.;-)
hayırlı olsun çok sevindimanneanne oluyorum.cumartesi öğrendim.aralıkta anneane olacağım.tabi kısmet olursa.neyse
Çıkarsın canım merak etme gayet güzel gidiyosunInsallah eksi olurum yaaa cok korkuyorum bu hafta hayirlisi artik neyse tatlom ben yatıyorum iyi geceler optum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlarrrrr,
Bugün nasılsınız :) Nisan ayınada girdik.mutluluk dolu kilolarımızı şipşak verebildiğiniz bir ay olsun :)
Menüm biraz farklı olacak lahana çorbasına bıraz Ara veriyorum :)
Uyandıktan sonra
1 bardak elma sirkeli ılık su
Sabah
1 adet yağsız kepekli undan krep
1 dilim Light peynir
Vazgeçilmezim limonum ıceberg ve maydonozum
Yeşilçay
Ara
5 adet kuru erik
Öğlen
Ispanak yemeği
Yoğurt
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 adet yağsız balık ızgara
Mevsim salata
3 litre su
5 mil leslie
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet bahar geldi havalardanda hissesebiliyoruz bunu..butun kis cocuklarla eve kapandik simdi en azindan yuruyus sansimiz oldu...Günaydın kızlarrrrr,
Bugün nasılsınız :) Nisan ayınada girdik.mutluluk dolu kilolarımızı şipşak verebildiğiniz bir ay olsun :)
Menüm biraz farklı olacak lahana çorbasına bıraz Ara veriyorum :)
Uyandıktan sonra
1 bardak elma sirkeli ılık su
Sabah
1 adet yağsız kepekli undan krep
1 dilim Light peynir
Vazgeçilmezim limonum ıceberg ve maydonozum
Yeşilçay
Ara
5 adet kuru erik
Öğlen
Ispanak yemeği
Yoğurt
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 adet yağsız balık ızgara
Mevsim salata
3 litre su
5 mil leslie
sanada
Kuzum bu ara pek bilgisayara giremedim .kusura bakma..bazı msj lar arada kaynamış.nasinsin iyimizin ? Umarim hersey yolundadir..
Canim Şubat'ın sonunda bel fıtığından ameliyat oldum.azicik guc kaybi oluşmuş onun icin gidiyorum.
Aslında ameliyatbcok yeni olduğu icin cok spor yapamıyorum.. Yürüyorum ancak..
Canim cok gecmis olsun banada o iğnelerden yaptılar.agrim cok şiddetliyi tedavi edici olsun diye... Ama bu iğnelerden fazla yapmak sakıncalı demişti doktor...
ayya cok güzel bir haber bu....maşallah
hayırlı olsun canım çok sevindim
geçmiş olsun canım
canim saglıgına dikkat et lütfen ... Annem hep derli hastalık iğne ile girer deve ile çıkmaz... Bundan iki ay kadar önceydi .arabayi Kızılay'da arkadasın ofisinin otoparkına park etmiştim.subak tatili icin zümre toplantısı vardı cok kalabalık olduğu icin dersane otel ayarlamıştı.aksam oraya gidecektik arkadasla. Arabanın yanına cok yakın başka bir araba park etmişti.kapidan normal girilmiyordu.gorevli sahibini bilmiyorum filan dedi. Geç kalacaktım.ya arabayi bırakıp taksiyle gececektim.yada yan kapidan bizecektim.birsey olmaz diye yan kapidan bindim ama kendimi zorladım biliyorum... Ertesi gun acildeydim.o esnada belimi cok zorlamistim . 2 hafta sonra acil ameliyata girdim.olay 1 Şubat gunü gerçekleşti.bunu neden anlatıyorum. Basit bir olaydi guya ama hayatım cehenneme dondü. O yüzden her daim önce saglık.
Canim savunma mekanizmana dikkat et sen yinede...
uzme kendini ama esinede hak ver kendince haklı adam. Bir seferim kaçamaktan birsey olmaz.. Esim bana müdahale ettiginde kafam daha cok karışıyor maalesef. Bu sefer karışmıyor :)
Şımart güzelim şımart insanin şımarmaya da ihtiyacı var...
teşekür ederim.spor yönünden bazan abartıyorum.sonra topluyorum.
....veee diyet listem arkadaşlar :
1.GÜN: 1 LİTRE SÜT
2. GÜN: 1 LİTRE GAZOZ(ruslar sodaya şekersiz gazoz diyorlarmış ve orda 1 litrelik şişelerde satılırmış.liste rusçadan çevrilme olunca bu şekilde yazılmış..)+200 GR TUZSUZ PEYNİR.
3. GÜN: 200 GR PEYNİR+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
4. GÜN: 200 GR KAYNATILMIŞ ET+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
5. GÜN: 1 KİLO ELMA
6. GÜN: 1 LİTRE KEFİR yada YAĞSIZ LIGHT YOĞURT
7. GÜN: 1 LİTRE SÜT
NOT: 6-7 kilo verildiğinde tekrarı 1 ay sonra yapılabilir.5 kilo verilirse eğer tekrarı 1 hafta sonra yapılabilir..
Rusyanın tanınmış diyetisyeni bunu yazan.ve rusyada ünlüleri zayıflatıyormuş.
rusyanın çıtrları bu yüzdenmi böyle zayıf güzel ve çıtır..
ayyyy mis gibu bebis gozun aydin donbul abla...allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin kizina..sende araliga kadar hedefine ulasirsin nasil olsa ne guzel fistik gibi dinc bi Anneanne olacaksin...
Yaaa benim hedef kilomda simdi bense hala o kiloya ulaşmak icin cirpiniyorum ....
olur öyle arada sen azimli kizsin telafi edersin...otokontrol...ipler hemen ele alinsin lütfen
oyyy bende cok fena gribim isin kotusu kizimada bulasti buluşacak oğlan idare eder gibi...ben hasta olayimda kuzularim olmasin cok zor atlatiyorlar...
Annemi cok ariyorum simdi ...
Simdi yanimda olsa beni azicik da olsa nazlasa bana o misss gibi tavuk corbasindan yapsa...cocuklarla degil yatmak birazcik dinlenmeye bile firsat olmuyo...
☆☆☆☆☆☆☆
Kizlar esim saga salim döndü cok şükür. ..o yanimda olmayinca kendimi bombos hissediyorum. ..
Bu hafta hic tartilmadim persembeye ne olacak sonuç cok merak ediyorum. ..
evet bahar geldi havalardanda hissesebiliyoruz bunu..butun kis cocuklarla eve kapandik simdi en azindan yuruyus sansimiz oldu...
menun cok dengeli bence aynen devam...
sanada
gunaydin akrep ...
islerimi bitirip cocuklarimla disari cikmayi planliyorum...guzel bir gun olsun hepimize....
2. GÜN: 1 LİTRE GAZOZ(ruslar sodaya şekersiz gazoz diyorlarmış ve orda 1 litrelik şişelerde satılırmış.liste rusçadan çevrilme olunca bu şekilde yazılmış..)+200 GR TUZSUZ PEYNİR.
NOT: 6-7 kilo verildiğinde tekrarı 1 ay sonra yapılabilir.5 kilo verilirse eğer tekrarı 1 hafta sonra yapılabilir..
hayırlı olsun çok sevindim
Çıkarsın canım merak etme gayet güzel gidiyosun
günaydın bencede Lahana ya ara ver iyi bile dayandin
evet bahar geldi havalardanda hissesebiliyoruz bunu..butun kis cocuklarla eve kapandik simdi en azindan yuruyus sansimiz oldu...
menun cok dengeli bence aynen devam...
sanada
gunaydin akrep ...
islerimi bitirip cocuklarimla disari cikmayi planliyorum...guzel bir gun olsun hepimize....
Nasıl yani sadece süt mu iciceksin tüm gun
Sadece bu kdar mıben dayanamazdım sanırım canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?