- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.401
Dündü canım süt günüm, tabi dün bazı aksamalar oldu ama olsun ben devam ettim..
Bugün 2. günümdü, yani peynir ve soda günü..
Şimdiye kadar güzel gitti ama akşam menüm közde tavuk salata ve mercimek çorba tabi mecburen çünkü eşim terör estirir yemezsem pöff...
Öhöm öhömmm ses sess
Hemen açıklıyayım tatlımm..
Biliyosun yerel seçimleri atlattık, dün çok uykusuz, çok gergin, çok yorgun bir gündü, o yüzden buraya da uğrayamadım..
Şimdi de bağlı bulunduğum sendikanın Mayısın ilk haftası kongresi var.. Çalışmalar yoğunlaştı ve ben kongreye kadar incecik olmak istiyorum ve çalışma yoğunluğundan ne bulursam hüpletmemek adına ve son zamanlardaki seçim stresi ile yoldan çıkan iştahımı dize getirmek adına ve genişleyen midemi küçültmek adına ve kongre akşamı yemek ve eğlencede istediğim elbiseyi giyinip harika hissetmek adına bu listeyi kendime uygun gördüm..
Bilmem anlatabildimmi
anaaaam bana göstermeyin böyle diyetler zaten şurda altı kilom kaldı aklım kayıveriyor 6 kilo için bir hafta nerde benim düzenle 2 ay nerdeeee ama yok yok aklım kaymaaaa sağlıksız
Yoo sonrası dikkat edersen tekrar almıyosun
Kaptan birsey sorabilirmiyim? Sordum bile. :)
anaaaam bana göstermeyin böyle diyetler zaten şurda altı kilom kaldı aklım kayıveriyor 6 kilo için bir hafta nerde benim düzenle 2 ay nerdeeee ama yok yok aklım kaymaaaa sağlıksız
yok canım ben o diyeti yapsam ölürüm zaten 1 haftada çok yoğun çalışıyorum canım çıkıyor zaten bi de yemezsem yığılır kalırımMakbulem sen harika gidiyorsun hiç bir program icin düzenini bozma derim.herkesin tarzı farklı kaptan o programda başarılı sen başka ben başka... Tut kendini iki uç haftadır görüyorum seni... Devam arkadasim..düşünme farklı yöntem !
Kaptan birsey sorabilirmiyim? Sordum bile. :)
İnsanlar ne zaman izinli oluyorlar yada kilo bildiriminde bulunmama hakları oluyor. Böyle bir hak var sanirim.bugun bende belirtiler varda hani diyorum bu hafta bildirimde bulunmasam ?
yok canım ben o diyeti yapsam ölürüm zaten 1 haftada çok yoğun çalışıyorum canım çıkıyor zaten bi de yemezsem yığılır kalırım
kızlar yaa 4 gündür kabızım bugün de tık yok sinirlerim bozuldu karnım ağrıyor artık biliğim her şeyi denedim ama fayda etmiyor yağ içmedim tabiki
Amin :)) bağırsaklar için harika bir tarifim var üstelik müthiş lezzetlieşit miktarda kuru kayısı, hurma, kuru erik, ve dut kurusunu bir kaba dodur sonra üstüne kaynar su doldur üstünü çok az geçecek kadar. üstünü kapatıp iyice yumuşayana kadar beklet birkaç saat. sonra çekirdejlerini temizleyip robottdan geçir ve macun kıvamına gelince kavanoza doldur. hegün 1 kaşık ye. çok zor durumdaysan sabah akşam 1 kaşık ye. karışım buz dolabında 1 hafta durabiliyor. gerçekten mucizevi bir şey bir de haftada 2-3 kez yulaf ezmeli kahvaltı öneririm.
Makbule işte bu tarif canım...
Tabi ben, aldığım yerde dut kurusu yok diye aynı ölçülerde incir aldım ve harika oldu..bir dahaki sefere dut kurusu da alırım tabi incir dee..Tadı süper etkisi süper hem sağlıklı hem de kilo vermede etkili..Vitamin yerine yanii
çok teşekkür ederim kaptanım bende bugün eve gidince hemen deniycem umarım işe yarar bakalım yarın tartıda neyle yüzleşeceğim ben kilo alacak hiç bişi yapmadım ama bu kabızlık kilo vermeye de engel....veee diyet listem arkadaşlar :
1.GÜN: 1 LİTRE SÜT
2. GÜN: 1 LİTRE GAZOZ(ruslar sodaya şekersiz gazoz diyorlarmış ve orda 1 litrelik şişelerde satılırmış.liste rusçadan çevrilme olunca bu şekilde yazılmış..)+200 GR TUZSUZ PEYNİR.
3. GÜN: 200 GR PEYNİR+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
4. GÜN: 200 GR KAYNATILMIŞ ET+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
5. GÜN: 1 KİLO ELMA
6. GÜN: 1 LİTRE KEFİR yada YAĞSIZ LIGHT YOĞURT
7. GÜN: 1 LİTRE SÜT
NOT: 6-7 kilo verildiğinde tekrarı 1 ay sonra yapılabilir.5 kilo verilirse eğer tekrarı 1 hafta sonra yapılabilir..
Rusyanın tanınmış diyetisyeni bunu yazan.ve rusyada ünlüleri zayıflatıyormuş.
rusyanın çıtrları bu yüzdenmi böyle zayıf güzel ve çıtır..
Listem dursun gözümün önünde
Bugün 3. gününmdeyim..Sabah gelirken şoktan şekersiz meyve suyu aldım, aslında evde kuru kayısıdan hazırlicaktım ama unutmuşum maalesef
bugünü de kaçamaksız atlattım
sabah: 2 dilim kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost domates salatalık semizotu
ara: 20 gr kuru üzüm
öğlen: 200 gr etli taze fasulye 1 dilim kepek ekmek 1 salatalık
ara: 1 salatalık(okulda işim uzayınca iki ara yaptım.)
ara: 1 elma 3 kuru kayısı
akşam: 200 gr nohut yemeği 100 gr yoğurt 1 dilim kepekli ekmek domates salatalık havuç semizotu +++10 mile lesliebunu çok sevdim dışarısı soğudu yine biraz ısınana kadar bunu yapıcez artık
ara: 1 portakal 1 bardak yağsız süt ++3 mile leslie yapıcığimmm artıya az kaldı :18::18::18::18::18:son 1 gün :18::18:
çok teşekkür ederim kaptanım bende bugün eve gidince hemen deniycem umarım işe yarar bakalım yarın tartıda neyle yüzleşeceğim ben kilo alacak hiç bişi yapmadım ama bu kabızlık kilo vermeye de engel
umarım artıda çıkmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?