Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aksam menün güzel canm gayet sağlıklı 😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladım tatlım :) iyi şanslar o zamAn :) :)

bugünü de kaçamaksız atlattım

sabah: 2 dilim kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost domates salatalık semizotu

ara: 20 gr kuru üzüm

öğlen: 200 gr etli taze fasulye 1 dilim kepek ekmek 1 salatalık

ara: 1 salatalık(okulda işim uzayınca iki ara yaptım.)

ara: 1 elma 3 kuru kayısı

akşam: 200 gr nohut yemeği 100 gr yoğurt 1 dilim kepekli ekmek domates salatalık havuç semizotu +++10 mile leslie bunu çok sevdim dışarısı soğudu yine biraz ısınana kadar bunu yapıcez artık

ara: 1 portakal 1 bardak yağsız süt ++3 mile leslie yapıcığimmm artıya az kaldı :18::18::18::18::18:son 1 gün :18::18:

anaaaam bana göstermeyin böyle diyetler zaten şurda altı kilom kaldı aklım kayıveriyor 6 kilo için bir hafta nerde benim düzenle 2 ay nerdeeee ama yok yok aklım kaymaaaa sağlıksız

anaaaam bana göstermeyin böyle diyetler zaten şurda altı kilom kaldı aklım kayıveriyor 6 kilo için bir hafta nerde benim düzenle 2 ay nerdeeee ama yok yok aklım kaymaaaa sağlıksız

Yoo sonrası dikkat edersen tekrar almıyosun

Makbulem sen harika gidiyorsun hiç bir program icin düzenini bozma derim.herkesin tarzı farklı kaptan o programda başarılı sen başka ben başka... Tut kendini iki uç haftadır görüyorum seni... Devam arkadasim..düşünme farklı yöntem !

Herkese günaydın
Yeni kitaba başladım şebnem burcuoğlundan Kocan Kadar Konuş.kitap şimdilik güzel gıdıyor :)
Menüme geçiyorum

Uyandıktan sonra;
1 bardak elma sirkeli ılık su

Sabah;
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Iceberg-maydonoz-tere-taze nane-limon
Yeşilçay

Ara;
1 adet portakal

Öğlen;
Izgara tavuk göğsü
Semiz otu salatası

Ara
3 adet kuru kayısı

Akşam
Sebze çorbası
Yoğurt

3 litre su
Leslie 3 mil
100 adet mekik

yok canım ben o diyeti yapsam ölürüm zaten 1 haftada çok yoğun çalışıyorum canım çıkıyor zaten bi de yemezsem yığılır kalırım

kızlar yaa 4 gündür kabızım bugün de tık yok sinirlerim bozuldu karnım ağrıyor artık biliğim her şeyi denedim ama fayda etmiyor yağ içmedim tabiki

Kaptan birsey sorabilirmiyim? Sordum bile. :)
İnsanlar ne zaman izinli oluyorlar yada kilo bildiriminde bulunmama hakları oluyor. Böyle bir hak var sanirim.bugun bende belirtiler varda hani diyorum bu hafta bildirimde bulunmasam ?

Öyle dediğin türden bir hak yok canım..Maalesef aldığın kilolar ile yüzleşiyorsun liste zamanı tabi bir de benimle

Aaaa çok güzel bir yöntem önerdi 2. takımdan bi arkadaş ve bende hafta sonu uyguladım sonuç harikaa tabii tadı da harika dur hemen yazıyı bulup sana getireyim canım

Makbule işte bu tarif canım...

Tabi ben, aldığım yerde dut kurusu yok diye aynı ölçülerde incir aldım ve harika oldu..bir dahaki sefere dut kurusu da alırım tabi incir dee..Tadı süper etkisi süper hem sağlıklı hem de kilo vermede etkili..Vitamin yerine yanii

....veee diyet listem arkadaşlar :

1.GÜN: 1 LİTRE SÜT

2. GÜN: 1 LİTRE GAZOZ(ruslar sodaya şekersiz gazoz diyorlarmış ve orda 1 litrelik şişelerde satılırmış.liste rusçadan çevrilme olunca bu şekilde yazılmış..)+200 GR TUZSUZ PEYNİR.

3. GÜN: 200 GR PEYNİR+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU

4. GÜN: 200 GR KAYNATILMIŞ ET+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU

5. GÜN: 1 KİLO ELMA

6. GÜN: 1 LİTRE KEFİR yada YAĞSIZ LIGHT YOĞURT

7. GÜN: 1 LİTRE SÜT

NOT: 6-7 kilo verildiğinde tekrarı 1 ay sonra yapılabilir.5 kilo verilirse eğer tekrarı 1 hafta sonra yapılabilir..

Rusyanın tanınmış diyetisyeni bunu yazan.ve rusyada ünlüleri zayıflatıyormuş.
rusyanın çıtrları bu yüzdenmi böyle zayıf güzel ve çıtır..

Listem dursun gözümün önünde

Bugün 3. gününmdeyim..Sabah gelirken şoktan şekersiz meyve suyu aldım, aslında evde kuru kayısıdan hazırlicaktım ama unutmuşum maalesef

çok teşekkür ederim kaptanım bende bugün eve gidince hemen deniycem umarım işe yarar bakalım yarın tartıda neyle yüzleşeceğim ben kilo alacak hiç bişi yapmadım ama bu kabızlık kilo vermeye de engel
umarım artıda çıkmam

Bravo canım yarın güzel bi kilo kaybin olcak

Yok yok yapma sakin sen şurda ne kalmış yaza kadar hepsi gider merak etme

gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim bugunku menumu paylasayim hemen...
_kahvalti 09.00 eksiksiz yapildi
2 kucuk dilimden cok az kasarli tost yagsiz
1 yagsiz yumurta
yarim domates
_ ara 10.30
1 avuc kuru uzum
_ogle 12.30
1 porsiyon ispanak yemegi
1 dilim ekmek
20 gr yagsiz yogurt
_ara 15.30
1 bardak sut
_ aksam 19.00 misafir gelicek yemek gec yenicek o yuzden
15 tane istavrit az yagda kizarmis
bol salata
1 kepce mercimek corbasi

Hepsini yemiceksin ha, ben sabah akşam iki yemek kaşığı yiyorum, iyice düzene girince sadece sabah yerim..

Cumadan beri olan kabızlık sorunum bitti.

Bugünkü listem şöyle;

Sabah
1 dilim kepek ekmeği
Tel peynir
Salatalık

Ara
Yarım havuç

Öğlen
Kabak kalye
1 dilim kepek ekmeği

Ara
Salatalık

Ara
Süt

Ara
Kayısı

Akşam
130 gr kıymadan köfte
yeşil salata

Günde 1,5 lt su içiyorum. (işyerinde)
2 3 şekersiz sade nescafe içiyorum.
1 kez de yeşil çay içiyorum.
Öğle tatilinde de oralet içiyorum dışarıda. Dışarıdan yani doğal olmayan yoldan aldığım tek şeker o. Normal çaya ne şekersiz alışabildim ne sakarinle alışabildim, içmiyorum.

Benim spor da yapmam lazım ama üşeniyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…