Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Liste başarılı :) afiyet olsun cnm spor ve su durumun nasıl gıdıyor ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sporda eklersen valla süper olur cnm :)

afiyet olsun canuım güzel menü balıklar kızarmamaış olsa daha güzel ama misafir

Hepsini yemiceksin ha, ben sabah akşam iki yemek kaşığı yiyorum, iyice düzene girince sadece sabah yerim..

merak ertme canım yemem hepsini

menü güzel tatlım
afiyet olsun

Liste başarılı :) afiyet olsun cnm spor ve su durumun nasıl gıdıyor ?

tesekkur ederim canim..spor olarak iki gundur 45 dk yuruyorum bebek arabasi ve oglumla zaten emziriyorum bu sekilde diyete sadik kalabilirsem emzirmem arti yonde yansir...
su cok icerdim bu siralar azaltmistim cunku vucutta cok . odem oluyordu yuruyuse baslayali takrar arttirdim...

afiyet olsun canuım güzel menü balıklar kızarmamaış olsa daha güzel ama misafir

merak ertme canım yemem hepsini

menü güzel tatlım
afiyet olsun
zaten az yagda cizbiz yapicam kendiminkileri arada az yagli az kizarmis yaparim ...daa....benim asil korkum kola esim kolayla gelince nasil dayanirim bilemiyorum :-(

Anladım canım benımde bebegım olduğu ıcın pek yürüyüş yapamıyorum bebek arabası olduğu ıcın pek tempoyu arttıranıyorum o Sekilde o yüzden bende evde leslie yapmaya çalışıyorum :)

kizlar bisey sorucam simdi ara ogundr iki kucuk havuc yada kuru meyve yaziyordu ya evde kuru uzum vardi arada 21 tane yedim sizce cokmu azmI ...bi ara ogunde ne kadar uzum tuketebilirim sizce....

evde leslie de olmasa halimiz harap zaten ama ida zor tam tempoyu hizlandirip ter atiyorum kizim uyaniyor yada sut emmek istiyor terim ustumde soguyor...ama hic olmamasindan iyidir heralde...
dun kizimi kanguruya takip yurudum ama oldum resmen 10 dk olmadan su icinde kaldim...olan ogluma oluyor ben zayiflicam diye cocukta sporcu olucak bu gidisle...

kizlar bisey sorucam simdi ara ogundr iki kucuk havuc yada kuru meyve yaziyordu ya evde kuru uzum vardi arada 21 tane yedim sizce cokmu azmI ...bi ara ogunde ne kadar uzum tuketebilirim sizce....

Hımmmm bana gore normal canım

5 kasik ispanak yemegi ve 1 kasik yogurtla ogle ogunumu de yaptim 2 ltreye yakin su ictim islerim. bitti kizimi emzirip once yuruyuse ordanda pazara ugraricam aksam misafir icin hazirlik yaparim sonra tekrar ugrarim insallah kizlar...

Bugün boş günüm sabahtan beri yatıyorum ya artık havadanmi neyse şimdi akşam yemeği hazırlığı var birazda ortalığı toplama lazım görüşürüz

Sabah aklıma geldi incie yazdım mı yazmadım mı diye. İşte kısmet meselesi. Tarife incir de eklenecekti zaten

Kaptancım canım ben ne zaman listeye gireceğim merak ettim de :)

bugünki menümü vereyim hemen yarın baskül var çok heyecanlıyım

sabah: 2 dilim yuaflı ekmek 1 yumurta 1 kk aaz yağlı peynir domates salatalık semizotu

ara: yok(3 kuru kayısıyı kahvaltıdan önce yedim ve işe yaradı şükür ki)

öğlen: nohut yemeği etsiz yarım yağlı yoğurt (100 gr ) 2 salatalık

ara: 2 kepekli galeta 3 kuru kayısı 1 küçük elma 1 küçücük mandalina 1 küçük incir(bu öğünü hep abartıyorum yaa)

akşam: 200 gr kıymalı karnabahar 100 gr yoğurt 1 salatalık

ara: 1 greyfurt 1 çay bardağı süt (en geç 7.30 da bitmiş olacak ) :18::18::18:içimden bir ses kilo veremedin diye bağırıyor bugün o kadar yorgunum ki spor yapmayacağım galiba

Öyle dediğin türden bir hak yok canım..Maalesef aldığın kilolar ile yüzleşiyorsun liste zamanı tabi bir de benimle
Yaaaa kaptan kendimi cok kötü hissettim
Ama benim sucum yok ki yediklerime dikkat ediyorum üstelik hergun yürüyorum.bugun regl oldum.ona rağmen 1.5 saat yürüdüm (
Ama 0.5 kg almış görünüyorum ..

canim markette keten tohumu kayısıli yovita yoğurtları satılıyor.aktara gidemezsen onları deneyebilirsin...
zaten az yagda cizbiz yapicam kendiminkileri arada az yagli az kizarmis yaparim ...daa....benim asil korkum kola esim kolayla gelince nasil dayanirim bilemiyorum :-(
bende cok severim özellikle coca cola light olanı ... Ama bir süredir zor tutuyorum kendimi :)

Son düzenleme:

Birde spor olsaydı daha da iyi olurdu cnm :) bence kilo verdin canım inşallah yine 1. Olacağız

birde spor olsaydı daha da iyi olurdu cnm :) bence kilo verdin canım inşallah yine 1. Olacağız

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok yorgunum tatlım ama bakalı belki ilerleyen saatlerde bi yarımsaat yürürüm yürüyüş bandında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…