- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.421
Bravo canım yarın güzel bi kilo kaybin olcak
Yok yok yapma sakin sen şurda ne kalmış yaza kadar hepsi gider merak etme
gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim bugunku menumu paylasayim hemen...
_kahvalti 09.00 eksiksiz yapildi
2 kucuk dilimden cok az kasarli tost yagsiz
1 yagsiz yumurta
yarim domates
_ ara 10.30
1 avuc kuru uzum
_ogle 12.30
1 porsiyon ispanak yemegi
1 dilim ekmek
20 gr yagsiz yogurt
_ara 15.30
1 bardak sut
_ aksam 19.00 misafir gelicek yemek gec yenicek o yuzden
15 tane istavrit az yagda kizarmis
bol salata
1 kepce mercimek corbasi
Cumadan beri olan kabızlık sorunum bitti.
Bugünkü listem şöyle;
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
Tel peynir
Salatalık
Ara
Yarım havuç
Öğlen
Kabak kalye
1 dilim kepek ekmeği
Ara
Salatalık
Ara
Süt
Ara
Kayısı
Akşam
130 gr kıymadan köfte
yeşil salata
Günde 1,5 lt su içiyorum. (işyerinde)
2 3 şekersiz sade nescafe içiyorum.
1 kez de yeşil çay içiyorum.
Öğle tatilinde de oralet içiyorum dışarıda. Dışarıdan yani doğal olmayan yoldan aldığım tek şeker o. Normal çaya ne şekersiz alışabildim ne sakarinle alışabildim, içmiyorum.
Benim spor da yapmam lazım ama üşeniyorum.
afiyet olsun canuım güzel menü balıklar kızarmamaış olsa daha güzel ama misafirgunaydin kizlar kahvaltimi yaptim bugunku menumu paylasayim hemen...
_kahvalti 09.00 eksiksiz yapildi
2 kucuk dilimden cok az kasarli tost yagsiz
1 yagsiz yumurta
yarim domates
_ ara 10.30
1 avuc kuru uzum
_ogle 12.30
1 porsiyon ispanak yemegi
1 dilim ekmek
20 gr yagsiz yogurt
_ara 15.30
1 bardak sut
_ aksam 19.00 misafir gelicek yemek gec yenicek o yuzden
15 tane istavrit az yagda kizarmis
bol salata
1 kepce mercimek corbasi
Hepsini yemiceksin ha, ben sabah akşam iki yemek kaşığı yiyorum, iyice düzene girince sadece sabah yerim..
menü güzel tatlımCumadan beri olan kabızlık sorunum bitti.
Bugünkü listem şöyle;
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
Tel peynir
Salatalık
Ara
Yarım havuç
Öğlen
Kabak kalye
1 dilim kepek ekmeği
Ara
Salatalık
Ara
Süt
Ara
Kayısı
Akşam
130 gr kıymadan köfte
yeşil salata
Günde 1,5 lt su içiyorum. (işyerinde)
2 3 şekersiz sade nescafe içiyorum.
1 kez de yeşil çay içiyorum.
Öğle tatilinde de oralet içiyorum dışarıda. Dışarıdan yani doğal olmayan yoldan aldığım tek şeker o. Normal çaya ne şekersiz alışabildim ne sakarinle alışabildim, içmiyorum.
Benim spor da yapmam lazım ama üşeniyorum.
tesekkur ederim canim..spor olarak iki gundur 45 dk yuruyorum bebek arabasi ve oglumla zaten emziriyorum bu sekilde diyete sadik kalabilirsem emzirmem arti yonde yansir...Liste başarılı :) afiyet olsun cnm spor ve su durumun nasıl gıdıyor ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zaten az yagda cizbiz yapicam kendiminkileri arada az yagli az kizarmis yaparim ...daa....benim asil korkum kola esim kolayla gelince nasil dayanirim bilemiyorum :-(afiyet olsun canuım güzel menü balıklar kızarmamaış olsa daha güzel ama misafir
merak ertme canım yemem hepsini
menü güzel tatlım
afiyet olsun
tesekkur ederim canim..spor olarak iki gundur 45 dk yuruyorum bebek arabasi ve oglumla zaten emziriyorum bu sekilde diyete sadik kalabilirsem emzirmem arti yonde yansir...
su cok icerdim bu siralar azaltmistim cunku vucutta cok . odem oluyordu yuruyuse baslayali takrar arttirdim...
evde leslie de olmasa halimiz harap zaten ama ida zor tam tempoyu hizlandirip ter atiyorum kizim uyaniyor yada sut emmek istiyor terim ustumde soguyor...ama hic olmamasindan iyidir heralde...Anladım canım benımde bebegım olduğu ıcın pek yürüyüş yapamıyorum bebek arabası olduğu ıcın pek tempoyu arttıranıyorum o Sekilde o yüzden bende evde leslie yapmaya çalışıyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kizlar bisey sorucam simdi ara ogundr iki kucuk havuc yada kuru meyve yaziyordu ya evde kuru uzum vardi arada 21 tane yedim sizce cokmu azmI ...bi ara ogunde ne kadar uzum tuketebilirim sizce....
20 gr yiyebilirsin canım bir avuç yapıyor ortalamakizlar bisey sorucam simdi ara ogundr iki kucuk havuc yada kuru meyve yaziyordu ya evde kuru uzum vardi arada 21 tane yedim sizce cokmu azmI ...bi ara ogunde ne kadar uzum tuketebilirim sizce....
kizlar bisey sorucam simdi ara ogundr iki kucuk havuc yada kuru meyve yaziyordu ya evde kuru uzum vardi arada 21 tane yedim sizce cokmu azmI ...bi ara ogunde ne kadar uzum tuketebilirim sizce....
Makbule işte bu tarif canım...
Tabi ben, aldığım yerde dut kurusu yok diye aynı ölçülerde incir aldım ve harika oldu..bir dahaki sefere dut kurusu da alırım tabi incir dee..Tadı süper etkisi süper hem sağlıklı hem de kilo vermede etkili..Vitamin yerine yanii
Yaaaa kaptan kendimi cok kötü hissettimÖyle dediğin türden bir hak yok canım..Maalesef aldığın kilolar ile yüzleşiyorsun liste zamanı tabi bir de benimle
canim markette keten tohumu kayısıli yovita yoğurtları satılıyor.aktara gidemezsen onları deneyebilirsin...yok canım ben o diyeti yapsam ölürüm zaten 1 haftada çok yoğun çalışıyorum canım çıkıyor zaten bi de yemezsem yığılır kalırım
kızlar yaa 4 gündür kabızım bugün de tık yok sinirlerim bozuldu karnım ağrıyor artık biliğim her şeyi denedim ama fayda etmiyor yağ içmedim tabiki
bende cok severim özellikle coca cola light olanı ... Ama bir süredir zor tutuyorum kendimi :)zaten az yagda cizbiz yapicam kendiminkileri arada az yagli az kizarmis yaparim ...daa....benim asil korkum kola esim kolayla gelince nasil dayanirim bilemiyorum :-(
bugünki menümü vereyim hemen yarın baskül var çok heyecanlıyım
sabah: 2 dilim yuaflı ekmek 1 yumurta 1 kk aaz yağlı peynir domates salatalık semizotu
ara: yok(3 kuru kayısıyı kahvaltıdan önce yedim ve işe yaradı şükür ki)
öğlen: nohut yemeği etsiz yarım yağlı yoğurt (100 gr ) 2 salatalık
ara: 2 kepekli galeta 3 kuru kayısı 1 küçük elma 1 küçücük mandalina 1 küçük incir(bu öğünü hep abartıyorum yaa)
akşam: 200 gr kıymalı karnabahar 100 gr yoğurt 1 salatalık
ara: 1 greyfurt 1 çay bardağı süt (en geç 7.30 da bitmiş olacak ) :18::18::18:içimden bir ses kilo veremedin diye bağırıyor bugün o kadar yorgunum ki spor yapmayacağım galiba
çok yorgunum tatlım ama bakalı belki ilerleyen saatlerde bi yarımsaat yürürüm yürüyüş bandındabirde spor olsaydı daha da iyi olurdu cnm :) bence kilo verdin canım inşallah yine 1. Olacağız
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?