Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkür ederim canım çok şükür söküldü canım bu sabah kuru kayısı ıslamıştım akşamdan bi de erken kalkıp kahvaltıyı uzun tuttum iyi geldi

EVDEKİ KURU İNCİRİ NAPSAM BİLMEDİM YAA CANIM ÇOK İSTİYOR YİNE 2 TANE YEDİM AMA BİTTİ YEMEK İŞİ AKŞAMKİ ARA ÖĞÜN İPTAL KARARLIYIM

Günaydın kızlar
72,50 den 69,10 a düşmüşüm cok şaşkınım 2 hafta gıbı bır sürede 6 kilo verdim destekleriniz için tşk
Bugünkü menüme geceyim hemen ;
Uyandıktan sonra;
1 bardak elma sırkeli ılık su

Sabah;
Yarım simit
Iceberg-maydonoz-tere-limon
Yeşilçay

Ara;
5 adet kuru erik

Öğlen;
1 tane orta büyüklükte Izgara balık
Mevsim salata

Ara;
1 adet elma

Aksam;
Sezar salata
Ayran

3 litre su
5 mil leslie

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bravo canım çok tebrik ederim

makbule007/62.1/62.4/-300/--%0.49

bunu nasıl başardığımı bilmiyorum moralim çok bozuk

kaptanım geçen hafta 62.3 düm aslında ama bi yanlışlık olmuş sanırım 62.1 girilmiş söyledim ama görmedin sanırım sonradan da bende öyle olunca bu hafta geçen haftayı 62.1 girdim kimseye haksızlık olmasın ama di mi

Günaydın kızlarrrrr
Diyette 3. Grupta 2. haftam.
Geçen Perşembe 68,6 idim. Bu sabah 66,4
2,2 kg vermişim, pazara kadar 300 gr daha verirsem koca bir magnumu gömeceğim.
Yalnız 18 günde 6,7 kilo vermiş oldum ben kilo alırken hergün öküz çeviriyodum heralde.

slimsigara/68,6/66,4/2,2/%3,20

harika bu hafta 1.sin canım bireyselde

Canım doğru hesaplamış mıyım bir kontrol eder misin peki?
Eğer doğruysa tebriğine bilahare teşekkür edicem
canım sen yeni üye olduğun için başlangıç kilondan itibaren hesaplanıp sonuç üçe bölüneck başlangıç kilon kaçtı tatlım

canım sen yeni üye olduğun için başlangıç kilondan itibaren hesaplanıp sonuç üçe bölüneck başlangıç kilon kaçtı tatlım

Başlangıç kilom gruba katıldığım 71,5tu canım. Gruba katıldığımdan beri 5,1 kilo kaybettim. Diyetim onun 5 gün öncesine dayanıyor.

hımmm o zaman 2.37 canım ama bununla da dereceleri zorlarsın canım

Hesap kitap işlerinde öyle kötüyüm ki
Önceki mesajımı buna göre düzenlicem.
Derece çok önemli değil ya hu hepimiz 3 günde falan 20şer kilo versek iyi olurdu
Sağol canım hesapladığın için.

ahh ahh canım sen şükret çok iyi sonuçlar ben 5 aydır diyetteyim verdiğim kilo ortada sen nerdeyse benim 5 ayda verdiğimi 2 haftada vermişsin

gunaydin ....
kizlar ikinizede kocamaaaan bi maasallah..valla ben kasimdan beri 3 kiloyu anca verdin siz bu gidisle benden once mezun olursunuz gibime geliyor...tebrik ederim ikinizide...kendimede kocaman bi esef ve teessuf ederim :-(

Mesajımı düzenleyemedim.
Yeni olduğum için kilom bölünecekti benim. Sağolsun Makbule007 yardım etti.
O zaman durumum şu oluyor. 2 haftada 5,1 kilo gitmiş.

slimsigara/71,5/66,4/5,1/%2,37 (üçe bölünüyormuş. )

Tebrik ediyorum çok güzel kilo vermissin

Aa neden vermedin acaba halbuki çok güzeldi menülerin

Aman Aman o magnum senin 3 gününe mal olur söyliyim yeme bence

gunaydin ....
kizlar ikinizede kocamaaaan bi maasallah..valla ben kasimdan beri 3 kiloyu anca verdin siz bu gidisle benden once mezun olursunuz gibime geliyor...tebrik ederim ikinizide...kendimede kocaman bi esef ve teessuf ederim :-(

Günaydın canımmm
Benim de durucak hissediyorum. Durmazsa da 60'tı hedefim onu 55e falan çekerim, iyi gidersem 52 de olur. Boyum 157 zaten 60 fazla aslında ben tombikliği seviyorum diye hedefim oydu.
Benim mezun olma niyetim yok yani, Hazirana kadar kesin burdayım.
İnşallah sen bizden önce mezun olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…