Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

makbulecim moral bozmak yok canim sen azimli kizsin demekki cok hassas bi metabolizman var bu haftada bizden olsun haftaya dereceler bizden olsun...ben sana guveniyorum.sende sunu farkettim senin duraksama donemin oluyor sonrada birden dusus yasiyosun..yaa kilolar gitsinde varsin boyle gitsi....

umarım canım umarım

sabah sabah 1 lt su ictim ac karna ..yarim greyfurt yedim tadi berbatmis yaa..bugun disciye gidicem dun misafirlerimin yaninda oldum resmen agridan kivrandim ...

Aman Aman o magnum senin 3 gününe mal olur söyliyim yeme bence

Bana iyi motive oluyor ama yaaa.
Geçen hafta da küçük çikolata yemiştim.
O da olmasa depresyona girerim heralde.

-Bu arada kızlar bir şey soracağım, ızgara balık yerken ne yiyorsunuz ve ne kadar yiyorsunuz? Ben alabalık yemem, palamut sevmem, levrekten hazetmedim önceki hafta. Pazar günü Çupra yemiştim ama o da hani hiç diyet modu olmuyor. Çünkü bildiğin yarım kiloyu gömmüş oluyorum, bide diğerlerine göre daha yağlı bi balık. Somon nasıl tadı yağı fln?

Kızlar geçen haftanın listesi kimde var ben kac kilo olduğumu hatırlamıyorum
bende haturlamiyorum paylasim.listesinden kopyalayim dicemde telden omuyo pc yada tabletten giren arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim...

aman aman durmasin...hakkimizda hayirlisi canim..su bi vercek ben cok birebir ve kacamaksiz diyet uygulamiyorum yeni basladim bir listeye ...
emziriyorum ve kizim baska hic birsey yemiyor..hahirlisiyla biraksa tamamen diyetteyim moduna giricem insallah...

Kilo veren arkadaslari cani gonulden kutlarim. Ben bugun davul gibi hossediyorum kendimi . Reglimin 2. Gunu kilo vermek icin elimden geleni yaptim. Ama olmadigi gibi almis gorunuyorum .
Gecen hafta ki kilom : 94.00
Bu sabahki kilom 94.60
Fark 0.60

sabah sabah 1 lt su ictim ac karna ..yarim greyfurt yedim tadi berbatmis yaa..bugun disciye gidicem dun misafirlerimin yaninda oldum resmen agridan kivrandim ...
canim cok gecmis olsun.. Dis agrisi kotudur ... İnsani cok kivrandirir malesef ...

umarım canım umarım
Canim uzme kendini odem vardir belki vicudunda ..

kizlar bukahvaltilik acili ezmelerden 1 cay kasigi yesek bi sakincasi olurmu kalorisi hakkinda bilgisi olan varmi.

kizlar bukahvaltilik acili ezmelerden 1 cay kasigi yesek bi sakincasi olurmu kalorisi hakkinda bilgisi olan varmi.

Acılı ezmenin porsiyonu 60 kaloriymiş canım. Porsiyon nasıl bilmiyorum.
Ben olsam yerdim, arkasında fln yazmıyo mu ki?
Bi'de acı acıktırıyo beni ya.

Acılı ezmenin porsiyonu 60 kaloriymiş canım. Porsiyon nasıl bilmiyorum.
Ben olsam yerdim, arkasında fln yazmıyo mu ki?
Bi'de acı acıktırıyo beni ya.
yok canim annem yollamis dun geldi...ben hem cok severim hemde acili olmasi ve icindeki o az miktarda saf zeytinyagi sindirim sistemime yardimci oluyot..acili olmasida kilo vermede yardimci...kepek ekmegime 1 cay kasigi surdum yanina limonlu roka nane biraz peynir kahvalti menusu oldu bana hemde dusuk kalorili...

merhaba hatunlar bugün perşembe biliyorum ama ancak girebildimiş bitmiyor.ütü hemde 1 sepet dolusu.birde kendi gardolabıma baktım.eski kıyafetlarimi denedim.hepsini giydim hepsi oluyor.sadece 1 takımım zor oldu.oda düşük bel bir pantolonla 1 düğme olan ceketi.modası kaldımı bilmem.ancak oldu.zar zor ancak 2-3 kilo sonra kalıp gibi olacak.neyse bildirimimi yapayım

73,5/73.1/400/%0.54

bu ayda 2 kilodan kurtulacak gibiyim.

dün 1 saat koştum.öğleden sonrada eğimli yürüyüş yaptım.sonra ağırlık kaldırıp plates yaptım.koşu bandında eğimli yürüyüşün ardından düz yürüyüş yapıyordum onun yerine uzay yürüyüşünü yaptım.artık tam düzene koydum sayılır.bugün hafif sporum var.yani düz yürüyüş yapacağım.açık havada yürüyüşde güzel oluyor.hastalığımda geçmedi aslında ama vitaminle devam ediyorum.vitamin çok iyi geldi.bu kilo aldırmıyormuş.gerçi iştahı açmayanı varmı bilmiyorum ancak 2-3 gün kulanmak zorundayım.yoksa bukadar ayakta duramam.

canım ızgara balıkta o kadar dikkat etmiyorum ben aslında 1 tane balık yiyorum yaklaşık 150 gr falan ama yarım kiloluk çupra yeme tabi en iyisi bi mutfak tartısı canım 120 gr falan uygun porsiyon diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…