- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.461
ah canım nerden bileyim veremedim işte çıldırcam yaaTebrik ediyorum çok güzel kilo vermissin
Aa neden vermedin acaba halbuki çok güzeldi menülerin
Aman Aman o magnum senin 3 gününe mal olur söyliyim yeme bence
umarım canım umarımmakbulecim moral bozmak yok canim sen azimli kizsin demekki cok hassas bi metabolizman var bu haftada bizden olsun haftaya dereceler bizden olsun...ben sana guveniyorum.sende sunu farkettim senin duraksama donemin oluyor sonrada birden dusus yasiyosun..yaa kilolar gitsinde varsin boyle gitsi....
Aman Aman o magnum senin 3 gününe mal olur söyliyim yeme bence
bende haturlamiyorum paylasim.listesinden kopyalayim dicemde telden omuyo pc yada tabletten giren arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim...Kızlar geçen haftanın listesi kimde var ben kac kilo olduğumu hatırlamıyorum
aman aman durmasin...hakkimizda hayirlisi canim..su bi vercek ben cok birebir ve kacamaksiz diyet uygulamiyorum yeni basladim bir listeye ...Günaydın canımmm
Benim de durucak hissediyorum. Durmazsa da 60'tı hedefim onu 55e falan çekerim, iyi gidersem 52 de olur. Boyum 157 zaten 60 fazla aslında ben tombikliği seviyorum diye hedefim oydu.
Benim mezun olma niyetim yok yani, Hazirana kadar kesin burdayım.
İnşallah sen bizden önce mezun olursun.
canim cok gecmis olsun.. Dis agrisi kotudur ... İnsani cok kivrandirir malesef ...sabah sabah 1 lt su ictim ac karna ..yarim greyfurt yedim tadi berbatmis yaa..bugun disciye gidicem dun misafirlerimin yaninda oldum resmen agridan kivrandim ...
Canim uzme kendini odem vardir belki vicudunda ..umarım canım umarım
kizlar bukahvaltilik acili ezmelerden 1 cay kasigi yesek bi sakincasi olurmu kalorisi hakkinda bilgisi olan varmi.
yok canim annem yollamis dun geldi...ben hem cok severim hemde acili olmasi ve icindeki o az miktarda saf zeytinyagi sindirim sistemime yardimci oluyot..acili olmasida kilo vermede yardimci...kepek ekmegime 1 cay kasigi surdum yanina limonlu roka nane biraz peynir kahvalti menusu oldu bana hemde dusuk kalorili...Acılı ezmenin porsiyonu 60 kaloriymiş canım. Porsiyon nasıl bilmiyorum.
Ben olsam yerdim, arkasında fln yazmıyo mu ki?
Bi'de acı acıktırıyo beni ya.
gram oynamamisim offfff
72.9/72.9/0/0%
canım ızgara balıkta o kadar dikkat etmiyorum ben aslında 1 tane balık yiyorum yaklaşık 150 gr falan ama yarım kiloluk çupra yeme tabi en iyisi bi mutfak tartısı canım 120 gr falan uygun porsiyon diye düşünüyorumBana iyi motive oluyor ama yaaa.
Geçen hafta da küçük çikolata yemiştim.
O da olmasa depresyona girerim heralde.
-Bu arada kızlar bir şey soracağım, ızgara balık yerken ne yiyorsunuz ve ne kadar yiyorsunuz? Ben alabalık yemem, palamut sevmem, levrekten hazetmedim önceki hafta. Pazar günü Çupra yemiştim ama o da hani hiç diyet modu olmuyor. Çünkü bildiğin yarım kiloyu gömmüş oluyorum, bide diğerlerine göre daha yağlı bi balık. Somon nasıl tadı yağı fln?
mikemmmeeeellllGeçen haftaki kilodan emin değilim ama yinede yazıyim kaptan düzeltir heralde
83.5 / 82/1.5/1.79
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?