Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bişi olmaz bir kaşıktan içinde şeker yoksa tabi şeker varsa uzak dur canım

gram oynamamisim offfff
72.9/72.9/0/0%
kader arkadaşım
harikasın canım bana bu hafta ne oldu gerçekten bilmiyorum ama incirden oldu herhalde bundan sonra ağzıma sürmüyorum diyetisyenim yeni bi liste yolladı birazdan paylaşıcağım kullandığım ilacı da bırakmaya karar verdim adet olucam bırakınca biliyorum ama napim kilo vermemi engelliyor tahammülüm yok

Detoksa ihtiyacımız yok makbule hanım bu hafta uygulayacağınız program Şu şekilde
Sabah: 1kk peynir(az yağlı) 4-5adet zeytin 2dilim esmer ekmek söğüş(yağsız)

1.ARA: 1adet meyve Öğle: 1kase çorba 1ince dilim esmer ekmek Salata(Yağsız)

2.Ara: 1Meyve

Akşam: 5-6yk sebze yemeği susuz 2yk yoğurt 1ince dilim esmer ekmek Salata(yağsız)

3.ara: 1çaybardağı beyaz leblebi 1çorba kaşığı kuru üzüm

incir için verdiği cevap:
İncir kanşekerini çabuk yükselten meyvelerden bu açıdan çok tüketmemeye özen göstermenizi tavsiye ederim kabızlık durumu yaşamadıkça... En güzel çözüm karşı koyamadığımız yiyecekleri ortalıktan kaldırmak olabilir:) Diyeti 1 hafta uygulayalım.Diyetteki meyveler taze meyve olacak. Sevgiler...

dünkü menüme cevabı :
Merhaba Makbule Hanım;
Günlük tüketiminizi inceledim…
Mütemadiyen meyveyi fazla alıyoruz unutmayın kş kurumeyvelerin de içeriğinde fruktoz var bununda fazlası vücutta yağ olarak depolanır;
Bir de size bahsettiğim c sınıfı sebzeler vardı ( havuç,patates,bezelye ve mantarın da) içeriğindeki şekeri unutmayalım...
Sevgiler…
Dyt. Bürge KÖKER

evet kızlar bu haftaki menüm belli oldu vallahi oldukça da zor görünüyor bugünü biraz serbest bırakıyorum kendime serbest derken canımın çektiği ama yasak olmayan şeylerden yiyorum akşama menümü yazarım yarından itibaren kelimesi kelimesine uyacağım bu diyete

sakın ilacını bırakma.reglin düzene girmesse yine kilo veremesin.

diyetisyeninin verdiği liste benimkiyle birebir.aslında geçen aykiyle birebir.leblebiyi banada vermişti.ama sebze ve meyve konusunda söyledikleri doğru.şekeri az olan meyve ve sebzeyi tercih etmeliyiz

pardon benimkinde 2 köfte vardı.senin kinde yok

sabah: nesfit ballı bademli 100 gr yağsız süt ++20 dk yürüyüş

ara:yok

öğlen: ızgara tavuk 90 gr yağsız salata++20 dk yürüyüş

ara: çilek 125gr++20 dk yürüyüş

akşam: 3/4 simit 1 kk beyaz peynir yarım tam tahıllı poğaça 1 minik zeytinli poğaça 1 ısırık da eşimin böreğinden++20 dk yürüyüş

ara: çilek125gr 1 elma 100 gr yoğurt

hayırlısı bakalım inşallah bu menüyle biraz farkeder ben öğlen sebze akşam çorba yapacağım meyve de armut portakal ve elma yiyeceğim sadece belki arada çilek olabilir

Makbule sen bu kadına ne soruyosunda böyle uzun cevaplar veriyor bana yazdığı hergün şu günlük tüketiminizi inceledim gayet uyumlu iyi gunler:)

Makbule sen bu kadına ne soruyosunda böyle uzun cevaplar veriyor bana yazdığı hergün şu günlük tüketiminizi inceledim gayet uyumlu iyi gunler:)
canım ben bugün kilo aldığımı söyledim detoks yapmak istiyorum hafta sonu dedim menü gönderir misiniz dedim ondan yazdı yoksa bana da her gün günlük tüketiminizi inceledim dedim meyve çok tüketiyorsunuz diyince bende incire dayanamıyorum dedim o da incir için olan cevabı yazdı yani ben onu zorla konuşturuyorum

Canim sana bisi sorcam. Su diyet listesine devam edebiliyormusun ? Degisim varmi kilonda ? Bende dusunuyorum da onerirmisin?

Yok bebem yaa. Dün itibari ile sonlandırdım, zaten akşamları eşimden dolayı uyamıyordum listeye, dün kilomu da sabit görünce bıraktım..

Yediğim öğünleri azaltarak midemi küçültme çalışmalarıma başladım..En etkili yol bu diye düşünüyorum

Tatlım balık yağı çok faydalı, hiç problem değil ölçüsü ve yağı, nasılsa ızgara, yanında da bol salata yeşillik süper menü olur.

Tamam canim Sağol... İse yariyorsa bende denirim diyecektim :) saglık olsun..

Geçen haftaki 14. Takım

***14. TAKIM 354. ETAP*** BİRİNCİSİ

anathema8( 83,9 / 83,5 / 0,4 / 0,48%)
makbule007 ( 63,6 / 62,1 / 1,5 / 2,38%)
BLUEmoon2009 ( 73,6 / 73 / 0,6 / 0,82% / 0,41%)Kilo ikiye bölündü
donbul ( 73,7 / 73,5 / 0,2 / 0,27%)
Sozen ( 98 / 94 / 4 / 4,08% / 1,36%) Yeni üye. Kilosu üçe bölündü Hedef:60

14. TAKIM ORTALAMASI: 0,98%

Son düzenleme:

ben ne zaman listeye giricem yaaa

***14. TAKIM 355. ETAP***

anathema8( 83,5 / 82 / 1,5 / 1,80%)
makbule007( 62,1 / 62,4 / -0,3 / -0,48%)
BLUEmoon2009( 73 / 73 / 0 / 0,00%) Sabit
donbul( 73,5 / 73,1 / 0,4 / 0,54%)
Sozen( 94 / 94,6 / -0,6 / -0,64%)
Ceren06( 75,1 / 69,1 / 6 / 7,98% / 3,99%) Yeni üye /Kilosu ikiye bölündü/Hedef Kilo: ?
Slimsigara(71,5 / 66,4 / 5,1 / 7,13% / 3,57%) Yeni üye/Kilosu ikiye bölündü/ Hedef Kilo:60

14. TAKIM ORTALAMASI: 1,25%

Evet takımın en kötüsü ünvanını alan iki yarışmacımız sozen ve makbul; haftaya listeyi yapma görevini alırlaar

Cerencim hedef kilonu not almamışım, hemen yazarmısın, liste seni bekliyor..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar beni de aranıza aldığınız için teşekkürler.
kısaca kendi öykümden bahsedeyim 32 yaşındayım 1,63 boyum ve 78 kiloyum. hayatım boyunca hiç zayıf biri olmadım ortama 60-62 kilosu arasındaydım . zaman zaman diyet denemelerim oldu basarıya da ulaştım. 64 kilo ile hamile kaldım ama zor bir hamilelilk geçirdim doğuma 105 kilo ile girdim 41 kilo almıştım(gerçi çok ödemim vardı) 6 ay bebek emdiği için diyet yapamadım daha sonra aldığım kiloyu sıkı bir diyetle verdim 63 kiloya indim. bu bende rahatlığıa sebep oldu ve yemeğe başladım sonuç 1 yılda 15 kilo ile geri geldi su an 78 kiloyum ve biraz önce eski halime dönmek istiyorum sizlerinde motivasyonu ve benim kararlılığımla inşallah.

Hoşgeldin canım
İki hafta deneme süremiz var, bu arada bol paylaşım ve günlük menü bildirimlerinle göster kendini ve inandır bize kilo vermeyi gerçekten istediğini..

Biz de seni iki haftanın sonunda listemize alalım

Hadi bakalım gazamız mübarek olsun ve şimdiden hayırlı olsun inş.

hoşbuldukkkkkk
o zaman bu saate kadar ne yedim:
sabah: kepekli beyaz peynirli tost şekersiz çay
öğle yemekhaneden yiyoruz) yemekte yayla çorbası ve tavuk var onu yiycem insallah.
bu arada evde net yok hafta sonları giremeyeceğim. ama hafta için fulll destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…