- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.481
bişi olmaz bir kaşıktan içinde şeker yoksa tabi şeker varsa uzak dur canımyok canim annem yollamis dun geldi...ben hem cok severim hemde acili olmasi ve icindeki o az miktarda saf zeytinyagi sindirim sistemime yardimci oluyot..acili olmasida kilo vermede yardimci...kepek ekmegime 1 cay kasigi surdum yanina limonlu roka nane biraz peynir kahvalti menusu oldu bana hemde dusuk kalorili...
kader arkadaşımgram oynamamisim offfff
72.9/72.9/0/0%
harikasın canım bana bu hafta ne oldu gerçekten bilmiyorum ama incirden oldu herhalde bundan sonra ağzıma sürmüyorum diyetisyenim yeni bi liste yolladı birazdan paylaşıcağım kullandığım ilacı da bırakmaya karar verdim adet olucam bırakınca biliyorum ama napim kilo vermemi engelliyor tahammülüm yokmerhaba hatunlar bugün perşembe biliyorum ama ancak girebildimiş bitmiyor.ütü hemde 1 sepet dolusu.birde kendi gardolabıma baktım.eski kıyafetlarimi denedim.hepsini giydim hepsi oluyor.sadece 1 takımım zor oldu.oda düşük bel bir pantolonla 1 düğme olan ceketi.modası kaldımı bilmem.ancak oldu.zar zor ancak 2-3 kilo sonra kalıp gibi olacak.neyse bildirimimi yapayım
73,5/73.1/400/%0.54
bu ayda 2 kilodan kurtulacak gibiyim.
bişi olmaz bir kaşıktan içinde şeker yoksa tabi şeker varsa uzak dur canım
kader arkadaşım
harikasın canım bana bu hafta ne oldu gerçekten bilmiyorum ama incirden oldu herhalde bundan sonra ağzıma sürmüyorum diyetisyenim yeni bi liste yolladı birazdan paylaşıcağım kullandığım ilacı da bırakmaya karar verdim adet olucam bırakınca biliyorum ama napim kilo vermemi engelliyor tahammülüm yok
Detoksa ihtiyacımız yok makbule hanım bu hafta uygulayacağınız program Şu şekilde
Sabah: 1kk peynir(az yağlı) 4-5adet zeytin 2dilim esmer ekmek söğüş(yağsız)
1.ARA: 1adet meyve Öğle: 1kase çorba 1ince dilim esmer ekmek Salata(Yağsız)
2.Ara: 1Meyve
Akşam: 5-6yk sebze yemeği susuz 2yk yoğurt 1ince dilim esmer ekmek Salata(yağsız)
3.ara: 1çaybardağı beyaz leblebi 1çorba kaşığı kuru üzüm
incir için verdiği cevap:
İncir kanşekerini çabuk yükselten meyvelerden bu açıdan çok tüketmemeye özen göstermenizi tavsiye ederim kabızlık durumu yaşamadıkça... En güzel çözüm karşı koyamadığımız yiyecekleri ortalıktan kaldırmak olabilir:) Diyeti 1 hafta uygulayalım.Diyetteki meyveler taze meyve olacak. Sevgiler...
dünkü menüme cevabı :
Merhaba Makbule Hanım;Günlük tüketiminizi inceledim
Mütemadiyen meyveyi fazla alıyoruz unutmayın kş kurumeyvelerin de içeriğinde fruktoz var bununda fazlası vücutta yağ olarak depolanır;
Bir de size bahsettiğim c sınıfı sebzeler vardı ( havuç,patates,bezelye ve mantarın da) içeriğindeki şekeri unutmayalım...
Sevgiler
Dyt. Bürge KÖKER
evet kızlar bu haftaki menüm belli oldu vallahi oldukça da zor görünüyor bugünü biraz serbest bırakıyorum kendime serbest derken canımın çektiği ama yasak olmayan şeylerden yiyorum akşama menümü yazarım yarından itibaren kelimesi kelimesine uyacağım bu diyete
pardon benimkinde 2 köfte vardı.senin kinde yokDetoksa ihtiyacımız yok makbule hanım bu hafta uygulayacağınız program Şu şekilde
Sabah: 1kk peynir(az yağlı) 4-5adet zeytin 2dilim esmer ekmek söğüş(yağsız)
1.ARA: 1adet meyve Öğle: 1kase çorba 1ince dilim esmer ekmek Salata(Yağsız)
2.Ara: 1Meyve
Akşam: 5-6yk sebze yemeği susuz 2yk yoğurt 1ince dilim esmer ekmek Salata(yağsız)
3.ara: 1çaybardağı beyaz leblebi 1çorba kaşığı kuru üzüm
incir için verdiği cevap:
İncir kanşekerini çabuk yükselten meyvelerden bu açıdan çok tüketmemeye özen göstermenizi tavsiye ederim kabızlık durumu yaşamadıkça... En güzel çözüm karşı koyamadığımız yiyecekleri ortalıktan kaldırmak olabilir:) Diyeti 1 hafta uygulayalım.Diyetteki meyveler taze meyve olacak. Sevgiler...
dünkü menüme cevabı :
Merhaba Makbule Hanım;Günlük tüketiminizi inceledim
Mütemadiyen meyveyi fazla alıyoruz unutmayın kş kurumeyvelerin de içeriğinde fruktoz var bununda fazlası vücutta yağ olarak depolanır;
Bir de size bahsettiğim c sınıfı sebzeler vardı ( havuç,patates,bezelye ve mantarın da) içeriğindeki şekeri unutmayalım...
Sevgiler
Dyt. Bürge KÖKER
evet kızlar bu haftaki menüm belli oldu vallahi oldukça da zor görünüyor bugünü biraz serbest bırakıyorum kendime serbest derken canımın çektiği ama yasak olmayan şeylerden yiyorum akşama menümü yazarım yarından itibaren kelimesi kelimesine uyacağım bu diyete
sakın ilacını bırakma.reglin düzene girmesse yine kilo veremesin.
diyetisyeninin verdiği liste benimkiyle birebir.aslında geçen aykiyle birebir.leblebiyi banada vermişti.ama sebze ve meyve konusunda söyledikleri doğru.şekeri az olan meyve ve sebzeyi tercih etmeliyiz
sabah sabah 1 lt su ictim ac karna ..yarim greyfurt yedim tadi berbatmis yaa..bugun disciye gidicem dun misafirlerimin yaninda oldum resmen agridan kivrandim ...
canım ben bugün kilo aldığımı söyledim detoks yapmak istiyorum hafta sonu dedim menü gönderir misiniz dedim ondan yazdı yoksa bana da her gün günlük tüketiminizi inceledim dedim meyve çok tüketiyorsunuz diyince bende incire dayanamıyorum dedim o da incir için olan cevabı yazdı yani ben onu zorla konuşturuyorumMakbule sen bu kadına ne soruyosunda böyle uzun cevaplar veriyor bana yazdığı hergün şu günlük tüketiminizi inceledim gayet uyumlu iyi gunler:)
Canim sana bisi sorcam. Su diyet listesine devam edebiliyormusun ? Degisim varmi kilonda ? Bende dusunuyorum da onerirmisin?
Canim sana bisi sorcam. Su diyet listesine devam edebiliyormusun ? Degisim varmi kilonda ? Bende dusunuyorum da onerirmisin?
Bana iyi motive oluyor ama yaaa.
Geçen hafta da küçük çikolata yemiştim.
O da olmasa depresyona girerim heralde.
-Bu arada kızlar bir şey soracağım, ızgara balık yerken ne yiyorsunuz ve ne kadar yiyorsunuz? Ben alabalık yemem, palamut sevmem, levrekten hazetmedim önceki hafta. Pazar günü Çupra yemiştim ama o da hani hiç diyet modu olmuyor. Çünkü bildiğin yarım kiloyu gömmüş oluyorum, bide diğerlerine göre daha yağlı bi balık. Somon nasıl tadı yağı fln?
Yok bebem yaa. Dün itibari ile sonlandırdım, zaten akşamları eşimden dolayı uyamıyordum listeye, dün kilomu da sabit görünce bıraktım..
Yediğim öğünleri azaltarak midemi küçültme çalışmalarıma başladım..En etkili yol bu diye düşünüyorum
Geçen haftaki 14. Takım
***14. TAKIM 354. ETAP*** BİRİNCİSİ
anathema8( 83,9 / 83,5 / 0,4 / 0,48%)
makbule007 ( 63,6 / 62,1 / 1,5 / 2,38%)
BLUEmoon2009 ( 73,6 / 73 / 0,6 / 0,82% / 0,41%)Kilo ikiye bölündü
donbul ( 73,7 / 73,5 / 0,2 / 0,27%)
Sozen ( 98 / 94 / 4 / 4,08% / 1,36%) Yeni üye. Kilosu üçe bölündü Hedef:60
14. TAKIM ORTALAMASI: 0,98%
merhaba arkadaşlar beni de aranıza aldığınız için teşekkürler.
kısaca kendi öykümden bahsedeyim 32 yaşındayım 1,63 boyum ve 78 kiloyum. hayatım boyunca hiç zayıf biri olmadım ortama 60-62 kilosu arasındaydım . zaman zaman diyet denemelerim oldu basarıya da ulaştım. 64 kilo ile hamile kaldım ama zor bir hamilelilk geçirdim doğuma 105 kilo ile girdim 41 kilo almıştım(gerçi çok ödemim vardı) 6 ay bebek emdiği için diyet yapamadım daha sonra aldığım kiloyu sıkı bir diyetle verdim 63 kiloya indim. bu bende rahatlığıa sebep oldu ve yemeğe başladım sonuç 1 yılda 15 kilo ile geri geldi su an 78 kiloyum ve biraz önce eski halime dönmek istiyorum sizlerinde motivasyonu ve benim kararlılığımla inşallah.
Hoşgeldin canım
İki hafta deneme süremiz var, bu arada bol paylaşım ve günlük menü bildirimlerinle göster kendini ve inandır bize kilo vermeyi gerçekten istediğini..
Biz de seni iki haftanın sonunda listemize alalım
Hadi bakalım gazamız mübarek olsun ve şimdiden hayırlı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?