Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin daha önce vermissin baya yine hızla verirsin bütün kiloları insallah

vaaaayyyyy liste harika kızlar bu hafta birinciyiz inşallah hem de bana rağmen ama size söz veriyorum bu hafta o ibre 60 ı görecek

bu arada kaptanım liste kolay ama listenin en kötüsü olma fikri çok kötüymüş

Bugünkü menümü yazayım ben. Annem bir kaç gündür savsaklıyordu beni ben de az yiyordum. Annem yine hazırlayınca ben bugün tıka basa doyucam gibi.

Sabah:
1 domates
1 salatalık
2 tel peynir
1 dilim kepekli ekmek

Ara:
Yarım armut

Öğlen:
Zeytinyağlı kereviz
Yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

Ara:
Activia şu corn flakesli olandan. (süt içmekten kusasım geldi artık! Yoğurda geçicem.)

Akşam:
Fırında kabak mücver

Gün içerisinde 1,5 lt su, 3 kahve, 1 yeşil çay.

Spora hala başlayamadım 3. haftamdayım ama canım istemiyor. Kilo vermem durunca o bahaneyle başlarım.

Bugünüm toplam 744 kalori imiş.

Cok üzüldüm coook
Su andan itibaren kulağımda rambo film müziği çınlamaya başladı . Ne yapsam ne yapsam ... Ben gidiyorum acil yürüyüş yapmam lazım... Cok utandım walla..
Makbule görüyormusun.. Arkadasim ben çıkıyorum. Ama bu hafta çarparak çıktığım bu kapidan haftaya bambaşka biri olarak giricem...( inşallah )
Öpüyorum sizleri...
canim hosgeldin... İnşallah güzel kilolar verirsin... Benim düştüğüm su hallere düşmezsin..

Canim gic sorma bende bu takimi haftaya birinciliğe tasiyan üye olmaya and ictim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben dün bi dergi aldım yanında 20 uzmandan 20 diyet diye bir kitapçık hediye ediyorlar çok güzel tarifler var hepsi diyetisyen ve 1 haftalık listeler vermişler listeleri de inceledim gayet güzel bu hafta şu diyetisyenimin verdiği menüyü yapayım sonra her listeyi bir hafta yapacağım böylelikle hem farklı farklı olduğu için metobolizma canlı kalacak hem bir çok farklı şey denemiş olacağım hemde sağlıkla zayıflayacağım ha bunu niye yazdım diyetisyen kontrolünde olmayan ve bu tarz listeleri oluşturmakta zorlanan arkadaşlar edinebilirler benim çok hoşuma gitti açıkçası dergi elle 7 lira galiba

Ayyy canım kusura bakma giremedim hedef kilo 60

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosgeldın cnm

hanımlar açık ara farkla birinciyiz herkesi tebrik ediyorummmmm

Nerde gördüğümü hatırlamıyorum diğer başlıklardan birinde bizim için "şok diyet uyguluyolardır onlar bizimkisi daha sağlıklı" yazan gördüm ya

Bu arada ben hedef kilomu 60'dan 55'e çektim ben kızlar. Bilginize.

Hadi yaa :) bak suan daha bi hırslandım :) bugün 45 dk leslie yapmıştım gaza geldim bi 45 dk daha yapıcam :) :)

leslie mi yapsam bende yaa
belki artar kilo vermem.

Çalıştığım ve bebek olduğu için tek yapabıldıım spor leslie canım benım cuma Cumartesi pazar evdeyim yürüyüşe çıkayım dıyorum bebekle olmuyor ıstersen senden yapabilirsin iyi spor oluyor valla vücudum sıkılaşmayada başladı

ben çok üşeniyorum ya
zaten tüm gün topuklu ayakkabılarla ayaklarım ağrıyor, akşamları da yemeğimi bile yattığım yerden yicem elimden gelse ama annem kızıyor.
bi köpeğimi gezmeye çıkartıyorum sabah akşam, o da uzatmalı tasmayla. O beş koşuyosa ben 1 adım atıyorum. Hoş bu sabah sokak köpekleri kovaladı bizi bayağı spor yapmış olduk

İşten geldikten sonra benimde kıpırdayacak Halim olmuyor canım ama mecburen enerjık olmam gerekiyor ev işi bebekle zaman gecırme spor derken oturmaya zamanım yok annen var o yüzden çok şanslısın canım benım anneme izmirde ben ankaradayım keske yanımda olsaydı o Zaman daha cok seye Zamanım olurdu dıye düşünüyorum :)

Kaptancım 5. Takımda beni çekiştiriyorlardı yakaladım:) ben sağlıksız kilo veriyormuşum oyle demişler :) cok üzüldüm valla

Kaptancım 5. Takımda beni çekiştiriyorlardı yakaladım:) ben sağlıksız kilo veriyormuşum oyle demişler :) cok üzüldüm valla

boşver tatlım sen onları kedi ciğer meselesi o yani bilmesem şimdi 15 gündede 6-7 kilo müthiş bi rakam sen o metobolizmayı pamuklara sar sarmala maşallah maşallah

boşver tatlım sen onları kedi ciğer meselesi o yani bilmesem şimdi 15 gündede 6-7 kilo müthiş bi rakam sen o metobolizmayı pamuklara sar sarmala maşallah maşallah

Saol canım 15 gündür sporumuda yapıyorum listemede uyuyorum gercekten cok uğraşıyorum zaten günlük hayatımda cok hareketli bu sebeple kilolar verdiğime inanıyorum sizden gelen motıvasyonunda etkisi var tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…