- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.521
görüyrum zaten canım hele o lahana çorbasına herkes o kadar sabredemez sonuç olarak sen hakettin boşver bence bireyselde de birinci olmuşsundurSaol canım 15 gündür sporumuda yapıyorum listemede uyuyorum gercekten cok uğraşıyorum zaten günlük hayatımda cok hareketli bu sebeple kilolar verdiğime inanıyorum sizden gelen motıvasyonunda etkisi var tabiki :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:) inşallah canım :)takımımızda 1. Olur inşallah ne zaman belli oluyor
canım cuma zayıflama yarışması üyelerinin paylaşım alanı diye topic var baktım bireysel dereceler yok daha ama takım olarak birinciyiz
kızlar diğer takımları dolaşıyorum hepsi bizden bahsediyor hele birinde kilo alan bi üyeye kaptanı bizim listeyi örnek göstermiş ayy yaa kızlar harikasınz biz burda gerçek bir takım olduk galiba :13::13:tabi kaptanımız da kucaklayıcı ve oldukça motive ediciyalnız var ya bu hafta kilo almış olmama rağmen nasılda sahiplendim ben bu başarıları böyle kızlar gerçekten bilmiyrum niye böyle kilo aldım ama haftaya asla böyle olmıycek çok utanıyorum
Biz süperizzzz süper valla bayılıyorum bu takıma :)
kızlar diğer takımları dolaşıyorum hepsi bizden bahsediyor hele birinde kilo alan bi üyeye kaptanı bizim listeyi örnek göstermiş ayy yaa kızlar harikasınz biz burda gerçek bir takım olduk galiba :13::13:tabi kaptanımız da kucaklayıcı ve oldukça motive ediciyalnız var ya bu hafta kilo almış olmama rağmen nasılda sahiplendim ben bu başarıları böyle kızlar gerçekten bilmiyrum niye böyle kilo aldım ama haftaya asla böyle olmıycek çok utanıyorum
merhaba arkadaşlar ben birinci olduğunuzu duydum 13.takımda yarışıyorum gerçekten 1 haftada 6 ya da 5 kilo veren oldu mu olduysa ne yaptı merak ettim yahu ben de 3 kilo verdim ama merak ediyorum doğru mu anlamışım ceren06 ve slimsigara sanırım burdan alıntı yaypı cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar:)
Merhaba canım,
Ben 1 haftada 6 kilo vermedim 15 günde 6 kilo verdim. Ilk olarak bunu açıklamak ıstedım. Ben grubumuzda dahil oldugum ilk günden itibaren 3 litre suyumu en az 45 dk 3 millik leslie hiç aksatmadım su ve spor zayıflama ıcın gercekten cok etkılı + olarakta beslenme listemde cok titiz davrandım ve kaçamak yapmamak için elimden geleni yaptım bunların yanı sıra kilo vermemde bır dıger etken emzirmem ve bebegımın sureklı arkasından koşturmam acayıp hareket oluyor bana yani hiç oturmuyorum o yüzden sanırım metobolizmam hızlandı yetişemiyor bana :)
Merhaba tatlım öncelikle çok teşekkür ederim sana..
Ben de 7 günde 3 kilo verdim ikinci hafta da altıya tamamlarım umarım canım bu arada maşallah bebişe nazar değmesin sağlıkla büyüdün inşallah canım ben bazen suyu 3 lt ye tamamlayamıyorumama inşallah böyle devam eder sana yetişemem tahmin ediyorum bebek büyütmek çok güzel bir duygu ama zor bir iş arkasından koşturmak daha zor sporların en büyüğü :)) ben senin listelerine baktım canım az çok benziyor ama lahana çorbası hariç tabi ki :))bir ara denedim üç günde bir buçuk kilo verdim ama dayanamadım benim yaptığımda lahanadan başka bir şey yemiyordum yani sağlıksız ben de 79 kiloydum 76 oldum hedefim 64 canım :)) hepimize başarılar farklı önerilerin olursa beklerim elma sirkeli ılık sudan çok fayda gördün mü tatlım ) menülerini takip etmeye çalışıcam :)) teşekkürler şimdiden :))
Rica ederim canımm ne demek :) lahana çorbasını gecen hafta sadece akşam yemeklerinde içtim canım dediğin gibi tüm öğüne yaysaydım sağlklı olmayacagını düşündüm bu haftada lahanaya ara verdim ve sirkeli suyA başladım elma sirkesinin birçok yararı var cnm bağışıklık sistemini güçlendirerek nezle, grip, boğaz ağrıları gibi enfeksiyonlara yakalanmayı engeller.
Sirke sindirimi kolaylaştırır.
Ayrıca barsak gazına ve kabızlığa iyi gelir.:) inşallah istediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın canım
Tam ihtiyacım olan şey o zaman canım benim ya teşekkür ederim kabızlığa da iyi geliyormuş tam bir ilaç desene gribal enfeksiyonlara iyi geldiğini duymuştum canım inşallah başarılı olurum :)
İnşAllah canım başarılar :)
Kaptancım 5. Takımda beni çekiştiriyorlardı yakaladım:) ben sağlıksız kilo veriyormuşum oyle demişler :) cok üzüldüm valla
?....i
sagol canım cekmedi zaten dr salı gunune randevu verdı yine...Geçmiş olsun dis ağrısı çok zor valla
aramıza hoşgeldin ölçülerimiz aynı seninle ....hadi bakalım kolay gelsın...merhaba arkadaşlar beni de aranıza aldığınız için teşekkürler.
kısaca kendi öykümden bahsedeyim 32 yaşındayım 1,63 boyum ve 78 kiloyum. hayatım boyunca hiç zayıf biri olmadım ortama 60-62 kilosu arasındaydım . zaman zaman diyet denemelerim oldu basarıya da ulaştım. 64 kilo ile hamile kaldım ama zor bir hamilelilk geçirdim doğuma 105 kilo ile girdim 41 kilo almıştım(gerçi çok ödemim vardı) 6 ay bebek emdiği için diyet yapamadım daha sonra aldığım kiloyu sıkı bir diyetle verdim 63 kiloya indim. bu bende rahatlığıa sebep oldu ve yemeğe başladım sonuç 1 yılda 15 kilo ile geri geldi su an 78 kiloyum ve biraz önce eski halime dönmek istiyorum sizlerinde motivasyonu ve benim kararlılığımla inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?