- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.541
Hah işte böyle eminim olursun canım birinciCanim gic sorma bende bu takimi haftaya birinciliğe tasiyan üye olmaya and ictim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kaptancım 5. Takımda beni çekiştiriyorlardı yakaladım:) ben sağlıksız kilo veriyormuşum oyle demişler :) cok üzüldüm valla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hah işte böyle eminim olursun canım birinci
Canım neden uzuluyosun ki onlar bir haftada verdin zannetmis heralde
Haklısın canım benım :) ben kendi doğrularımla devam edeceğim inşallah takımımız hep böyle başarılı ve birincilikler getiren bir takım olacak :)Bak seen başka taımlardamı geziliyomuuşşş
Neden üzülüyosunki tatlım, sen kendini ve beslenmenin doğru olduğunu bilmiyomusun, haftanın birincisi olarak tabiki konuşulucaksın.. Şu andan itibaren istikrarını göstererek ne kadar sağlıklı kilo verdiğini göstereceksin herkese..
Bazen imrendiğimiz kişileri inciterek konuşuruz farketmeden, takma böyle ufak şeylere, imreniliyosun
Arkadaslar ikinizde kutluyorum.
Liste paylasimlarinizi ve spor icin verdiginiz gayreti burdan gördüm.sık giremiyorum internete rahat yazamiyorum bu aralar belki ama cabanız gayretiniz ortada... Umarim kısa sürede hedefinize ulaşırsınız...
günaydın herkese bugünde dünden kalan yemekleri yiyeceğim için menümü sabahtan yazabilirim değişik bişi olursa düzenlerim tekrar
sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 kk lıght peynir 5 zeytin domates salatalık semizotu
ara: yapmadım sabah kalkınca 3 kuru kayısı yedim bu kabızlık yakamı bırakmıyor ama neyse ki kayısı iyi geliyor
öğlen: 200 gr kabak 100 gr yarım yağlı yoğurt bir dilim light ekmek domates salatalık
ara: 125 gr çilek
akşam: 1 kase domates çorbası 1 dilim lıght ekmek salatalık domates
ara: 20 gr beyaz leblebi 20 gr kuru üzümkaçamak yooookkkk yine 2 saat de yürüyeceğim
yok canim ben burunci olamam zira kaplumbaga huzibda zayifliyorum 60,9 hedefliyorum o bana yeter zaten :)Günaydın canım menü güzel spor süper:) e daha ne olsun haftaya 1. Olarak bekliyorum ınsallah seni tatlım :)
Cok dengeliKızlar menüm ıle başlayayım ;
Kahvaltıdan önce ;
1 bardak elma sırkelı ılık su
Kahvaltı;
Iceberg-maydonoz-limon
Kepekli undan 1 adet yağsız krep
Greyfurt suyu
Ara
5 adet kuru erik
Öğle
Izgara tavuk göğsü
Salata
Ayran
Ara
1 adet elma
Aksam
Ispanak yemegı
Yoğurt
3 litre su
5 mil leslie
100 adet mekik
hayırlısı bakalım inşallah bu menüyle biraz farkeder ben öğlen sebze akşam çorba yapacağım meyve de armut portakal ve elma yiyeceğim sadece belki arada çilek olabilir
yok canim ben burunci olamam zira kaplumbaga huzibda zayifliyorum 60,9 hedefliyorum o bana yeter zaten :)
Cok dengeli
Gayet güzel menu bizde eşimle sinaya geldik bizden baska kimse yok koca salonda sabah erken saatlerde olunca tabi :) yani kizlar sinema bize calisiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
355. Etap birincisi Ceren06, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
bende buğün tenbel günümdeyim hiç biryere kıpırdamıyacağımgünaydın herkese bugünde dünden kalan yemekleri yiyeceğim için menümü sabahtan yazabilirim değişik bişi olursa düzenlerim tekrar
sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 kk lıght peynir 5 zeytin domates salatalık semizotu
ara: yapmadım sabah kalkınca 3 kuru kayısı yedim bu kabızlık yakamı bırakmıyor ama neyse ki kayısı iyi geliyor
öğlen: 200 gr kabak 100 gr yarım yağlı yoğurt bir dilim light ekmek domates salatalık
ara: 125 gr çilek
akşam: 1 kase domates çorbası 1 dilim lıght ekmek salatalık domates
ara: 20 gr beyaz leblebi 20 gr kuru üzümkaçamak yooookkkk yine 2 saat de yürüyeceğim
tebrik ederim tatlımCok tşk ederimmmm :) cok mutlu oldum :) inşallah canım benım temennilerin için tşk :)
tebrik ederim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?