Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim gic sorma bende bu takimi haftaya birinciliğe tasiyan üye olmaya and ictim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hah işte böyle eminim olursun canım birinci

Kaptancım 5. Takımda beni çekiştiriyorlardı yakaladım:) ben sağlıksız kilo veriyormuşum oyle demişler :) cok üzüldüm valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım neden uzuluyosun ki onlar bir haftada verdin zannetmis heralde

Hah işte böyle eminim olursun canım birinci

Canım neden uzuluyosun ki onlar bir haftada verdin zannetmis heralde

çok kararlıyım canım bundan sonra tembellik yok öyle kaçamak falan da yok zaten kaçamak yaptım mı benim vücut hemen onu yağa dönüştürüveriyor nasıl vücutsa birinci olamam canım ama takım olarak birinci olabiliriz en azından buna katkı sağlamam lazım çok hırsladım yaa bu takım işi bana sorumluluk yüklüyormuş gibi hissediyorum gibi değil öyle zaten haydi hanımlar yaza ne kaldı gitsin şu kilolar arık

Son düzenleme:
günaydın herkese bugünde dünden kalan yemekleri yiyeceğim için menümü sabahtan yazabilirim değişik bişi olursa düzenlerim tekrar

sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 kk lıght peynir 5 zeytin domates salatalık semizotu

ara: yapmadım sabah kalkınca 3 kuru kayısı yedim bu kabızlık yakamı bırakmıyor ama neyse ki kayısı iyi geliyor

öğlen: 200 gr kabak 100 gr yarım yağlı yoğurt bir dilim light ekmek domates salatalık

ara: 125 gr çilek

akşam: 1 kase domates çorbası 1 dilim lıght ekmek salatalık domates

ara: 20 gr beyaz leblebi 20 gr kuru üzüm kaçamak yooookkkk yine 2 saat de yürüyeceğim

Haklısın canım benım :) ben kendi doğrularımla devam edeceğim inşallah takımımız hep böyle başarılı ve birincilikler getiren bir takım olacak :)

Saol cnm benim inşallah takım olarak en kısa sürede hedefimize ulaşırız :)

Günaydın canım menü güzel spor süper:) e daha ne olsun haftaya 1. Olarak bekliyorum ınsallah seni tatlım :)

Kızlar menüm ıle başlayayım ;
Kahvaltıdan önce ;
1 bardak elma sırkelı ılık su
Kahvaltı;
Iceberg-maydonoz-limon
Kepekli undan 1 adet yağsız krep
Greyfurt suyu

Ara
5 adet kuru erik

Öğle
Izgara tavuk göğsü
Salata
Ayran

Ara
1 adet elma

Aksam
Ispanak yemegı
Yoğurt

3 litre su
5 mil leslie
100 adet mekik

Günaydın canım menü güzel spor süper:) e daha ne olsun haftaya 1. Olarak bekliyorum ınsallah seni tatlım :)

yok canim ben burunci olamam zira kaplumbaga huzibda zayifliyorum 60,9 hedefliyorum o bana yeter zaten :)

Cok dengeli
Gayet güzel menu bizde eşimle sinaya geldik bizden baska kimse yok koca salonda sabah erken saatlerde olunca tabi :) yani kizlar sinema bize calisiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

355. Etap birincisi Ceren06, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..

:) iyi seyirler o zaman size cnm :)

355. Etap birincisi Ceren06, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..

Cok tşk ederimmmm :) cok mutlu oldum :) inşallah canım benım temennilerin için tşk :)

bende buğün tenbel günümdeyim hiç biryere kıpırdamıyacağım

düzenli ve oldukça iyi spor yapıyorum günde bazal hızım olan 1500 aşmamaya çalışıyorum.ama giden kilo çok az.birde skılaşmasam diyeti terk ederdim.bu kilodayken 5 kilo aşağıdayken aldığım giysilerimi giyiyorum.işte sporu ve diyeti bırakmama nedenim

dün kendime sucuk ekmek yaptım güya.sucuğu zar gibi doğradım 5 dilim.yağsız tavada pişirip yağını sıkarak döktüm.ve 70 gr kadar kepek ekmeğinin arasına koyup yedim.sonra keşke haşlasaydım diyede düşündüm.sonrada kendime güldüm.benim bir zamanlar ilginç bir ev sahibim vardı.sucuğu kanser olurum korkusuna haşlar yerdi.sonra çaydanlığın üstünü ocağın üzerine koymazdı.kanser olmaktan korkardı.çaydanlığın altı ocağın demirine deyerse kanser olurum derdi.şimdi ne yapar bilmeme.ancak evin kiri kanser için daha tehlikeli görünüyordu ancak o tuhaf şeylerden korkuyordu.çok gezince çeşit çeşit insan tanırsın.birde o hatunu unutmama nedenim maaaşımız 11 bin lirayken 6.5 lira ev kirası ödememizdi.gerisinide balkon yımamaya suişlerne yatırıyordum.hatun balkona takmıştı.kendi evini pislik götürüyordu ama 1 kova su almış ve kızınıda yanına almış gelip benim balkonu yıkamaya kalkmıştı.evimin 1 adım karşısı inşaatı.inşaatın tüm tozu toprağı en alt katta olan benim balkonumdaydı.sabah yıka akşamı tozdu.işte hatun tuhaf ve takık ya benimle uğraşmasın diye bende sürekli yıkadım yoksa beni rezil diyordu.neyse o ay 6i5 lira ev kirası ve 5 liraya yakında su parası verdim.su yatırmaya gidince adama sordum bir yanlışlık olmasın diye yok dedi.sordu evinizde havuz varmı diye.adam haklı 5 havuz dolacak suyu balkon ve bahçe yıkamaya vermiştim.geçmiş zaman gençsin cahilsin uğraşmamak için mecbur kalmıştım.neyse lojman çıktı ve taşındım.taşınma şansımda yoktu.20 sene evvel avde bulunmuyordu.ne insanlarla uğraşmışım.birde ozamanın hükümeti maaaşımızı 11 liradan 18 liraya çıkardığı gün kapıma dayanmıştı.hiç unutmam.devlet size 7 binlira zam yapmış diye.daha eve taşınalı sene olmamaıştı.maaşımın % 70 şini alırken hiç acımamıştı.zam gelince herhalde benimde zam yapacağımı düşünmüştü.geçmişe bakınca oturduğum mahalede çılgın çoktu.kendimi lojmana zor atmıştım.lojmanda şimdiki gibi 100-200 lira deyidi.maaş 11 lirayken lojmanda 5.5 liraydı tek karıda kaloriferli olması.ne şartlarda ve ne evlerde oturdum.memur olup gezince elin evlerini adam etmeyle ömrüm geçmiş.tüm iyi yada kötü ev sahiplerimi buradan anayım.taşındığım için bana bedua eden bile oldu.kira alırken çok iyi ancak eve bakım deyince kaçıyorlar.hemde ben bilgilendirdim.kızımın okulu için şehre taşınmak zorundaydım çünkü ev kirası kadar servis parası veriyordum.merkezdeki evde aynı kiradaydı.yani ben normalden çok fazla kira ödemişim.tayinci olunca evi sağdan soldan insanlar tutuyor.işte ne bulursan razı oluyor.3 günlük kirayı bile almışlardı.şimdide kiradayım ancak artık şükür kendi evimde var bende ev sahibiyim ve 2 senedir hiçzam istemedik.bakalım bizim ev sahibi ne isteyecek zam zamanı yaklaşıyor.aman nerden girdim bu konulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…