Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herhalde bahar temizliği yaklaşıyor ya ondan andım sevgili ev sahiplarimi.bahar temizliği taşınmak gibidir.

Sizin eski ev sahibi arızaymış ya abla iyi dayanmışsın valla :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hanımlar yeşil kahve içen var mı aramızda ya da tanıdığı olan kullanan baya bişiler okudum ama kafam karıştı yağ yakıcı özelliği varmış çok iyi antioksidanmış :26::26::26::26::26:

Kizlar selam :)
40 yili gectim 400000 yilda bir arkadaslarimla disari ciktik, sadece soda iciyorum. :)))

hanımlar yeşil kahve içen var mı aramızda ya da tanıdığı olan kullanan baya bişiler okudum ama kafam karıştı yağ yakıcı özelliği varmış çok iyi antioksidanmış :26::26::26::26::26:

Isyerinde dukan yapan bir arkadasim aldi, faydasini gormedi cekmecede duruyor oyle.

Canim ya ne enteresan insanlar var sahi.. Annem hep derki 1 oda eviniz olsun ama yeterki maış zamani paranin yarisini eve girmeden dagitmayin. Annemlerin kiraci 4-5 sene oturmus.annem kira artisini kiraciya birakmis . Hatta senenin birinde kiraci kiraya cok zam yapmis diye uyuyamamisti annem . Sonraki ay kirayi dusurmustu :) haklari bana gecmesin demisti :)
Bahar temizligi insani mutlu eder ..
.onceki gun arkadaslar ve cocuklari geldi .. Cook eglendik eski gunlerden konustuk guzeldi ama ev fena kirlendi.. 4 tane afacan her dakika olay vardi yani :) halilara corba dokuldu , koltuga meyva suyu , su . Yaptigim misket kofteler vitrinin arkasina kacti . Bir ara oglumu tuvalet icin kullandigi terlikleri giyinmis benim yatagin ustunde ziplarken yakaladim.. Ufakliklardan biri burnunu karistirdi ve ben pecete getirmek icin kostum geldigimde cocukta ortada yoktu o uzun mukus kitleside ..Allahim ne gundu .. İyi bir temuzlik sart oldu banada :)

Ya sorma bugün haberlerde haftada 3 kilo verdiğini duydum ama tabii bilemiyorumm
355. Etap birincisi Ceren06, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..

Ahh tatlım çok incesin çok teşekkür ederim

Bu arada cerencim etap birincisi olarak paylaşımda başarını nasıl elde ettiğini paylaşman gerekiyor kurallar gereği..

Bu mesajı okur okumaz doğruu paylaşıma şekercim

Ok tatlım hemen paylaşımda bulunmaya gidiyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu sonradan nasil kaçamak yapmadan kalkayim simdi ben siz soyleyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396776899422.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 69
Herkese mutlu pazarlar :)
Kimsecikler yok ortada . Herkes gezmede tozmada sanirim :)
Aksam annemin hastanede randevusu var. Gece uyku testi yapilcak bende cocugu biraktim anneme geldim. Yaninda oliyim diye.. Herkese kacamaksiz haftasonu diliyorum ..

Herkese mutlu pazarlar :)
Kimsecikler yok ortada . Herkes gezmede tozmada sanirim :)
Aksam annemin hastanede randevusu var. Gece uyku testi yapilcak bende cocugu biraktim anneme geldim. Yaninda oliyim diye.. Herkese kacamaksiz haftasonu diliyorum ..

Gecmis olsun canim

Hanimlar mrrhaba bugun sabahtan sonra sadece biraz önce leblebi ve kuru üzüm yedim bir suru gezdim onu da yaktim diye düşünüyorum inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu hafta son gittim kendime yeni kıyafetler aldım ve sıkı durun aldığım her şey 36 beden ama biraz dar gibi oluyorlar pilatese sıkı sıkı sarılacağım bu 2 ay en azından bugünlerde biraz garibim yaa eski motivasyonum yok gibi dikkat etmeye çalışıyorum ama diyet tam bir eziyet gibi gelmeye başladı napsam bilmiyorum kilo alırım diye çok korkuyorum artık aynaya baktığımda kendimi beğeniyorum sanırım artık kilo vermeme gerek yok gibi düşünüyorum ama hayır 36 olsa bile hafif dar oluyor en zından bi 4 kilo daha vermeliyim ki rahat olsun ama nasıl yapıcamı bilmiyorum bir yandan bu uzayan diyetten çok sıkıldım bir yandan daha vermem gereken kilolar var bir yandan da nasıl koruyacağım gibi soru işaretleri

Nee 36imi:) ben 38 40 olayim yeter diyorum bence sen korumaya geç canım çokta zayıf olma 36 beden çok az boyun kac ki

canim hedefledigin kiloya yaklasinca tatmin oluyor insan yaz var onumuzde aylardir iskence cektin belki iki ay daha dayansan bundan sonra cok daha rahat edersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…