- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.561
herhalde bahar temizliği yaklaşıyor ya ondan andım sevgili ev sahiplarimi.bahar temizliği taşınmak gibidir.
hanımlar yeşil kahve içen var mı aramızda ya da tanıdığı olan kullanan baya bişiler okudum ama kafam karıştı yağ yakıcı özelliği varmış çok iyi antioksidanmış :26::26::26::26::26:
Canim ya ne enteresan insanlar var sahi.. Annem hep derki 1 oda eviniz olsun ama yeterki maış zamani paranin yarisini eve girmeden dagitmayin. Annemlerin kiraci 4-5 sene oturmus.annem kira artisini kiraciya birakmis . Hatta senenin birinde kiraci kiraya cok zam yapmis diye uyuyamamisti annem . Sonraki ay kirayi dusurmustu :) haklari bana gecmesin demisti :)dün kendime sucuk ekmek yaptım güya.sucuğu zar gibi doğradım 5 dilim.yağsız tavada pişirip yağını sıkarak döktüm.ve 70 gr kadar kepek ekmeğinin arasına koyup yedim.sonra keşke haşlasaydım diyede düşündüm.sonrada kendime güldüm.benim bir zamanlar ilginç bir ev sahibim vardı.sucuğu kanser olurum korkusuna haşlar yerdi.sonra çaydanlığın üstünü ocağın üzerine koymazdı.kanser olmaktan korkardı.çaydanlığın altı ocağın demirine deyerse kanser olurum derdi.şimdi ne yapar bilmeme.ancak evin kiri kanser için daha tehlikeli görünüyordu ancak o tuhaf şeylerden korkuyordu.çok gezince çeşit çeşit insan tanırsın.birde o hatunu unutmama nedenim maaaşımız 11 bin lirayken 6.5 lira ev kirası ödememizdi.gerisinide balkon yımamaya suişlerne yatırıyordum.hatun balkona takmıştı.kendi evini pislik götürüyordu ama 1 kova su almış ve kızınıda yanına almış gelip benim balkonu yıkamaya kalkmıştı.evimin 1 adım karşısı inşaatı.inşaatın tüm tozu toprağı en alt katta olan benim balkonumdaydı.sabah yıka akşamı tozdu.işte hatun tuhaf ve takık ya benimle uğraşmasın diye bende sürekli yıkadım yoksa beni rezil diyordu.neyse o ay 6i5 lira ev kirası ve 5 liraya yakında su parası verdim.su yatırmaya gidince adama sordum bir yanlışlık olmasın diye yok dedi.sordu evinizde havuz varmı diye.adam haklı 5 havuz dolacak suyu balkon ve bahçe yıkamaya vermiştim.geçmiş zaman gençsin cahilsin uğraşmamak için mecbur kalmıştım.neyse lojman çıktı ve taşındım.taşınma şansımda yoktu.20 sene evvel avde bulunmuyordu.ne insanlarla uğraşmışım.birde ozamanın hükümeti maaaşımızı 11 liradan 18 liraya çıkardığı gün kapıma dayanmıştı.hiç unutmam.devlet size 7 binlira zam yapmış diye.daha eve taşınalı sene olmamaıştı.maaşımın % 70 şini alırken hiç acımamıştı.zam gelince herhalde benimde zam yapacağımı düşünmüştü.geçmişe bakınca oturduğum mahalede çılgın çoktu.kendimi lojmana zor atmıştım.lojmanda şimdiki gibi 100-200 lira deyidi.maaş 11 lirayken lojmanda 5.5 liraydı tek karıda kaloriferli olması.ne şartlarda ve ne evlerde oturdum.memur olup gezince elin evlerini adam etmeyle ömrüm geçmiş.tüm iyi yada kötü ev sahiplerimi buradan anayım.taşındığım için bana bedua eden bile oldu.kira alırken çok iyi ancak eve bakım deyince kaçıyorlar.hemde ben bilgilendirdim.kızımın okulu için şehre taşınmak zorundaydım çünkü ev kirası kadar servis parası veriyordum.merkezdeki evde aynı kiradaydı.yani ben normalden çok fazla kira ödemişim.tayinci olunca evi sağdan soldan insanlar tutuyor.işte ne bulursan razı oluyor.3 günlük kirayı bile almışlardı.şimdide kiradayım ancak artık şükür kendi evimde var bende ev sahibiyim ve 2 senedir hiçzam istemedik.bakalım bizim ev sahibi ne isteyecek zam zamanı yaklaşıyor.aman nerden girdim bu konulara
Kizlar selam :)
40 yili gectim 400000 yilda bir arkadaslarimla disari ciktik, sadece soda iciyorum. :)))
Ya sorma bugün haberlerde haftada 3 kilo verdiğini duydum ama tabii bilemiyorummhanımlar yeşil kahve içen var mı aramızda ya da tanıdığı olan kullanan baya bişiler okudum ama kafam karıştı yağ yakıcı özelliği varmış çok iyi antioksidanmış :26::26::26::26::26:
355. Etap birincisi Ceren06, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
355. Etap birincisi Ceren06, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Ya sorma bugün haberlerde haftada 3 kilo verdiğini duydum ama tabii bilemiyorumm
Ahh tatlım çok incesinçok teşekkür ederim
Bu arada cerencim etap birincisi olarak paylaşımda başarını nasıl elde ettiğini paylaşman gerekiyor kurallar gereği..
Bu mesajı okur okumaz doğruu paylaşıma şekercim
Tebrikler Cerencim:)
Herkese mutlu pazarlar :)
Kimsecikler yok ortada . Herkes gezmede tozmada sanirim :)
Aksam annemin hastanede randevusu var. Gece uyku testi yapilcak bende cocugu biraktim anneme geldim. Yaninda oliyim diye.. Herkese kacamaksiz haftasonu diliyorum ..
Ok tatlım hemen paylaşımda bulunmaya gidiyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu hafta son gittim kendime yeni kıyafetler aldım ve sıkı durun aldığım her şey 36 beden ama biraz dar gibi oluyorlar pilatese sıkı sıkı sarılacağım bu 2 ay en azından bugünlerde biraz garibim yaa eski motivasyonum yok gibi dikkat etmeye çalışıyorum ama diyet tam bir eziyet gibi gelmeye başladı napsam bilmiyorum kilo alırım diye çok korkuyorum artık aynaya baktığımda kendimi beğeniyorum sanırım artık kilo vermeme gerek yok gibi düşünüyorum ama hayır 36 olsa bile hafif dar oluyor en zından bi 4 kilo daha vermeliyim ki rahat olsun ama nasıl yapıcamı bilmiyorum bir yandan bu uzayan diyetten çok sıkıldım bir yandan daha vermem gereken kilolar var bir yandan da nasıl koruyacağım gibi soru işaretleri
bu hafta son gittim kendime yeni kıyafetler aldım ve sıkı durun aldığım her şey 36 beden ama biraz dar gibi oluyorlar pilatese sıkı sıkı sarılacağım bu 2 ay en azından bugünlerde biraz garibim yaa eski motivasyonum yok gibi dikkat etmeye çalışıyorum ama diyet tam bir eziyet gibi gelmeye başladı napsam bilmiyorum kilo alırım diye çok korkuyorum artık aynaya baktığımda kendimi beğeniyorum sanırım artık kilo vermeme gerek yok gibi düşünüyorum ama hayır 36 olsa bile hafif dar oluyor en zından bi 4 kilo daha vermeliyim ki rahat olsun ama nasıl yapıcamı bilmiyorum bir yandan bu uzayan diyetten çok sıkıldım bir yandan daha vermem gereken kilolar var bir yandan da nasıl koruyacağım gibi soru işaretleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?