Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nee 36imi:) ben 38 40 olayim yeter diyorum bence sen korumaya geç canım çokta zayıf olma 36 beden çok az boyun kac ki
160 canım 36 oldu ama dar oldu 3-4 kilo daha gitse daha iyi olacak ama ben yine de pantolonları 36 beden aldım ve giydim bugün müthiş bir duygu biraz daha devam etmeye karar verdim en azından 58 57 olsun ki korumaya geçtiğimde oynayabilecek bi aralık olsun kiloda
canim hedefledigin kiloya yaklasinca tatmin oluyor insan yaz var onumuzde aylardir iskence cektin belki iki ay daha dayansan bundan sonra cok daha rahat edersin..
bende öyle düşünüyorum canım korumaya geçince hareket edebileceğim 1-2 kilo olmalı hem daha göbiş var biraz bi an bırakayım psikolojisine girmiştim ama direkten döndü haydi kızlar bu günlerde boş burası nerdesiniz kaç ay kaldı şurda yazaa haydiiii

uyanınca : 3 kuru kayısı 1 bardak limonlu su

sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 kk az yağlı beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık semizotu

ara: yok

öğlen: 1 kase yayla çorbası 1 dilim ekmek 1 küçük kase yağsız salata

ara: 1 salatalık 1 havuç

ara: 1 elma

akşam: 200 gr ıspanak yemeğim 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim lıght ekmek

ara: 20 gr kuru üzüm 20 gr leblebi

spor: 50 dk pilates 2 saat yürüyüş
sıvı: 3 lt su 2 fincan yeşil çay 2 fincan rezene çayı

Hani canım paylaşımda göremedim, bu haftanın zayıflama yazısını ?

Yanlış yere yazdım sanırım canım :) ben birinciler sırlarını paylaşıyor topiğine yazmıştım olmaz mı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Menü yine yıkılıyor :) cok iyi canım

Menü yine yıkılıyor :) cok iyi canım

teşekkürler tatlım bu aralar lahana çorbası diyeti kafamı kurcalıyor yapsam mı diorum bir haftada 4-5 kilo verdiriyormuş e benim de o kadar bi kilom kaldı :26::26::26::26::26:

teşekkürler tatlım bu aralar lahana çorbası diyeti kafamı kurcalıyor yapsam mı diorum bir haftada 4-5 kilo verdiriyormuş e benim de o kadar bi kilom kaldı :26::26::26::26::26:

Spor ıle desteklersen kalıcı kılo verebiliyorsun cnm :) mutlaka spor olmalı Sporsuz olunca geri alabiliyormussun canım kiloları :)

Spor ıle desteklersen kalıcı kılo verebiliyorsun cnm :) mutlaka spor olmalı Sporsuz olunca geri alabiliyormussun canım kiloları :)

benim spor her gün sabit zaten ama 7 gün bu diyete dayanabilir miyim bilmiyorum yaa :18::18::18::18:hem de diyetisyene her gün yediklerimi giriyorum ya bunu duysa çok kızar e ben yalan mı söylicem her gün :26::26ff off kafam çok karışık ama 4 kilooooo hem de bir haftada hadi 2 olsun benim gibi kaplumbağaya mükemmel sonuç olur yani :44::44::44::44:aklım çok karıştı ya

akrebimm gecen listende sekersiz meyva suyu vardi..
onu nerden aldin hangi marka onerirsin?
benimde oyle birseye ihtiyacim var da?
sevgiler

Şoktan almıştım canım..Aaa markasını unuttum şimdi kaliteli bişeydi, zaten üzerinde yazıyor şekersiz diye tatlım, tadı da güzeldi yani.

Yanlış yere yazdım sanırım canım :) ben birinciler sırlarını paylaşıyor topiğine yazmıştım olmaz mı :)

Aaa hayır tatlım, yanılan benim, sen doğru yere yazmışsın, benimkisi alışkanlık sanırım afedersin

Dayanamazsın canım ve 3-4 kilo vericem derken düzenin bozulunca bi kaç kilo daha gelir üstüne, eh bozulan düzen yerine oturana kadar zaman geçer ve bu arada senin psi psi alt üst olur.. Boş ver gitsin değmez yalan söylemeye

Cok haklisin canım unuttum gitti amaaan bu benim arayisim ne zaman son bulacak bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Düzenini bozma canım metabolizma neye alışmışsa ona devam et zaten vermen gereken az kilo kalmış bosver geç olsun güç olmasın :)

Günaydın kızlar
Grıp oldum hıc tadım tuzum yok halsizim dünden beri hiç birşey yemedım sporda yapamadım cok kötüyüm cok bugün ne yiyeceğim İnan bilmiyorum. İşten cıktıgımda tekrar bugün yiyebildiklerimi sizlerle paylaşırım kızlar

çok geçmiş olsun canım ılık bitki çaylarınıihmal etme canım su tüketimi de gribin iyileşmesini hızlandırıyor :2:

günaydın herkese.bugün en nihayet kısa bir zaman buldum.bir merhaba diyeyim.haftasonu derslerle geçti.kızımın sınavı yaklaştığı için hızla son konuları tamamladık.yürüyüşe bile çıkamaddım.neyse en nihayet konular bitti.ama benim kafada bitti.

Sizin eski ev sahibi arızaymış ya abla iyi dayanmışsın valla :)

ooo çok gezdim kaç ev sahibim oldu içinden 3 tanesi arızaydı.biri taşınacağım diye bana bedua etmişti.inşallah evimden taşınmak nasip olmaz demişti.ne kötü kalpli kadındı.bir insana taşınmak niye nasip olmaz ancak ölüm olursa taşınmayı erteler.böyle kötü niyetli bir kadın.neyse o bedua etti ama bana çıkma şansı olmayan lojman çıktı.birde ev aldım.az daha bedua etseymiş herhalde bir apartman almak nasip olacakmış.kendiside 2 sene doğru dürüst kiraya veremedi.benden şehir merkezindeki bir evin kirası kadar kira alıyordu. şehiretaşınmamda en büyük neden kızıma bir ev kirası kadar servis parası vermemdi.birde evin etrafı tekin deyildi.oturanların yüzde doksanı kendi evleri olduğu için oturuyordu.işte bende ev hikayeleri bitmez.asker olup ordan oraya taşınırsan ev sahibi hatıranda çok olur.doğudada görev yaparken ev sahibim 40 yaşında evde kalmış kız kardeşini eşime vermeye kalkmıştı.benim 2 kızım olunca oğlan doğursun diye kız kardeşini verecekti.çok komikti.eşim ne yapacağını şaşırmış bir vaziyette benim başımda yeterince hatun var sağ ol dedi.benim onları duyduğumumu bilmiyorlardı.senelerce eşimi kızdırmak için malzeme olarak kulandım.40 yaşında hatun ama 20 yaşındayım diyordu.neler görmüşüm.bazen düşünüp gülümserim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…