- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.581
Kızlar ilginizi çekerse bakın, kan grubuna göre beslenme :
http://www.sadehayat.com/kan-grubuna-gore-beslenme-listeleri/
160 canım 36 oldu ama dar oldu 3-4 kilo daha gitse daha iyi olacak ama ben yine de pantolonları 36 beden aldım ve giydim bugün müthiş bir duyguNee 36imi:) ben 38 40 olayim yeter diyorum bence sen korumaya geç canım çokta zayıf olma 36 beden çok az boyun kac ki
bende öyle düşünüyorum canımcanim hedefledigin kiloya yaklasinca tatmin oluyor insan yaz var onumuzde aylardir iskence cektin belki iki ay daha dayansan bundan sonra cok daha rahat edersin..
Hani canım paylaşımda göremedim, bu haftanın zayıflama yazısını ?
uyanınca : 3 kuru kayısı 1 bardak limonlu su
sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 kk az yağlı beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık semizotu
ara: yok
öğlen: 1 kase yayla çorbası 1 dilim ekmek 1 küçük kase yağsız salata
ara: 1 salatalık 1 havuç
ara: 1 elma
akşam: 200 gr ıspanak yemeğim 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim lıght ekmek
ara: 20 gr kuru üzüm 20 gr leblebi
spor: 50 dk pilates 2 saat yürüyüş
sıvı: 3 lt su 2 fincan yeşil çay 2 fincan rezene çayı
Menü yine yıkılıyor :) cok iyi canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkürler tatlım bu aralar lahana çorbası diyeti kafamı kurcalıyor yapsam mı diorum bir haftada 4-5 kilo verdiriyormuş e benim de o kadar bi kilom kaldı :26::26::26::26::26:
benim spor her gün sabit zaten ama 7 gün bu diyete dayanabilir miyim bilmiyorum yaa :18::18::18::18:hem de diyetisyene her gün yediklerimi giriyorum ya bunu duysa çok kızar e ben yalan mı söylicem her gün :26::26Spor ıle desteklersen kalıcı kılo verebiliyorsun cnm :) mutlaka spor olmalı Sporsuz olunca geri alabiliyormussun canım kiloları :)
akrebimm gecen listende sekersiz meyva suyu vardi..
onu nerden aldin hangi marka onerirsin?
benimde oyle birseye ihtiyacim var da?
sevgiler
Yanlış yere yazdım sanırım canım :) ben birinciler sırlarını paylaşıyor topiğine yazmıştımolmaz mı :)
benim spor her gün sabit zaten ama 7 gün bu diyete dayanabilir miyim bilmiyorum yaa :18::18::18::18:hem de diyetisyene her gün yediklerimi giriyorum ya bunu duysa çok kızar e ben yalan mı söylicem her gün :26::26ff off kafam çok karışık ama 4 kilooooo hem de bir haftada hadi 2 olsun benim gibi kaplumbağaya mükemmel sonuç olur yani :44::44::44::44:aklım çok karıştı ya
Dayanamazsın canım ve 3-4 kilo vericem derken düzenin bozulunca bi kaç kilo daha gelir üstüne, eh bozulan düzen yerine oturana kadar zaman geçer ve bu arada senin psi psi alt üst olur.. Boş ver gitsin değmez yalan söylemeye
Şoktan almıştım canım..Aaa markasını unuttum şimdi kaliteli bişeydi, zaten üzerinde yazıyor şekersiz diye tatlım, tadı da güzeldi yani.
benim spor her gün sabit zaten ama 7 gün bu diyete dayanabilir miyim bilmiyorum yaa :18::18::18::18:hem de diyetisyene her gün yediklerimi giriyorum ya bunu duysa çok kızar e ben yalan mı söylicem her gün :26::26ff off kafam çok karışık ama 4 kilooooo hem de bir haftada hadi 2 olsun benim gibi kaplumbağaya mükemmel sonuç olur yani :44::44::44::44:aklım çok karıştı ya
Aaa hayır tatlım, yanılan benim, sen doğru yere yazmışsın, benimkisi alışkanlık sanırım afedersin
Günaydın kızlar
Grıp oldum hıc tadım tuzum yok halsizimdünden beri hiç birşey yemedım sporda yapamadım cok kötüyüm cok bugün ne yiyeceğim İnan bilmiyorum. İşten cıktıgımda tekrar bugün yiyebildiklerimi sizlerle paylaşırım kızlar
çok geçmiş olsun canım ılık bitki çaylarınıihmal etme canım su tüketimi de gribin iyileşmesini hızlandırıyor :2:
Sizin eski ev sahibi arızaymış ya abla iyi dayanmışsın valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?