- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.601
Sizin eski ev sahibi arızaymış ya abla iyi dayanmışsın valla :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ya ne enteresan insanlar var sahi.. Annem hep derki 1 oda eviniz olsun ama yeterki maış zamani paranin yarisini eve girmeden dagitmayin. Annemlerin kiraci 4-5 sene oturmus.annem kira artisini kiraciya birakmis . Hatta senenin birinde kiraci kiraya cok zam yapmis diye uyuyamamisti annem . Sonraki ay kirayi dusurmustu :) haklari bana gecmesin demisti :)
Bahar temizligi insani mutlu eder ..
.onceki gun arkadaslar ve cocuklari geldi .. Cook eglendik eski gunlerden konustuk guzeldi ama ev fena kirlendi.. 4 tane afacan her dakika olay vardi yani :) halilara corba dokuldu , koltuga meyva suyu , su . Yaptigim misket kofteler vitrinin arkasina kacti . Bir ara oglumu tuvalet icin kullandigi terlikleri giyinmis benim yatagin ustunde ziplarken yakaladim.. Ufakliklardan biri burnunu karistirdi ve ben pecete getirmek icin kostum geldigimde cocukta ortada yoktu o uzun mukus kitleside ..Allahim ne gundu .. İyi bir temuzlik sart oldu banada :)
Donbulum bu İsveç diyetini bende araştırsam bakım konuşuruz merak ettim..şu isveç diyetini yapsammı diye düşündüm çok zor bir diyet.hayatımda 1 kere 13 gününü yaptım ve 5 kilo kaybetmiştim.bilmiyorum biraz mideyi ve bünyeyei dinlendirsemmi.ekmekten azda olsa uzaklaşırım .ama yapamam herhalde.hani 3-4 gün yapar sonrada diyeten koparsam diye korkuyorum
canim bu dış gebelik meselesi onemli ... Bir arkadasim geçirdi ve tehlikeli olabilir gecikirse... O yüzden iyi Araştırın ve üniversite hastanesinde iyi bir hekime gidin derim....okadar çok iş varki hangisinden başlasam.çarşıya inip suarıtıcısının parçasını almalıyım,evi temizlemeliyim,ütü yapmalıyım ve 2 saat yürüyüp kızın soruları çözüşünü takip etmeliyim.çok yoğun günlerdeyim.bugün büyük kızımda doğum doktoruna gidecek.bebişe baktıracak.doktor dış gebelik olabilir gibi laflar etmiş.geçen hafta gitiğinde morali bozulmuş.neyse bugün belli olur.daha 20 yaşında aslında çok erken ama kısmet ne demişler erken kalkan yol alır erken evlenen dölalır.hayata erken atıldı erken meslek sahibi oldu erken koca sahibi şi,mdide erken çocuk sahibi.neyse eşim anneanne olacaksın diye dalga geçiyor.akıllı herif ben anneanne olacam o ninemi oda dede olacak 44 yaşına girmeden torun sahibi olacağız.hayırlısı insan görmeden düşünemiyor.
Günaydın kızlar
Sabah sabah ne keşfettim 8. TakımdaTae bo diye bi spor, inceledim gayet zevkli, bılly balnks diye arıyorsunuz nette büsürü video çıkıyor ayakta yapılan bol hareketli bi spor ben akşam denicem mesela
Aa bu arada hafta sonu itibari ile 8. Takımın da kaptanıyım kızlar.. 8 / 14 ve 2. Takımlarımız var artık ve hep birlikte kocaman bi aileyiz
Supeerrrr ... Cok sevindim senin adına... Hersey cok daha güzel Olucak.....Kızlar günaydın
Zayıflamanın ekmeğini yemeğe başladım, sanırım işyerinden biri benden hoşlanıyor
Biraz daha zayıflayayım da herkes bana aşık olsun.
Sporun harikaymış canımcuma günü sabah koştum.koşu esnasında hiç şişmeyen dalağım 40 dk şişti.çok şidetli sancı vurunca 40 dk kestim.ağrı kesici almıştım.herhalde o kanı inceltince oksijen olduğundan daha hızlı taşındı.neyse öğleden sonra eksik olan 20 dk yı koşu bandında tamamladım.hafta sonu malum ders yüzünden yürüyemedim.ama dün sabah 1 saat koştum dahada koşabilirdim ancak eşim nöbeten çıkıp eve geleceği için 1 saate bıraktım.adamın anahtarı yok dışarda kalırdı.birde kendileri nazlı olduğu için evde beni ister.neyse öğleden sonra eğimli bantta yürüdüm ağırlıklarımı kaldırdım.yani çok süper olmasada ortalama bir spor yaptım.bugün düz yürüyüş günü 2 saat açık havada geze geze yürürüm.böyle böyle spor devam ediyor.ağırlığın 4 haftası bu çarşambada sona eriyor geriye 2 hafta kalıyor.koşudan sonra üzerimdeki tişört sırılsıklam öğleden sonrada yürüyüş bandında eğimli yürüdüğüm için yine sırıl sıklam terledim.artık terbezlerim açıldı normalde olması gereken şekilde ter atmaya başladım
Hayırlı olsun şimdidenokadar çok iş varki hangisinden başlasam.çarşıya inip suarıtıcısının parçasını almalıyım,evi temizlemeliyim,ütü yapmalıyım ve 2 saat yürüyüp kızın soruları çözüşünü takip etmeliyim.çok yoğun günlerdeyim.bugün büyük kızımda doğum doktoruna gidecek.bebişe baktıracak.doktor dış gebelik olabilir gibi laflar etmiş.geçen hafta gitiğinde morali bozulmuş.neyse bugün belli olur.daha 20 yaşında aslında çok erken ama kısmet ne demişler erken kalkan yol alır erken evlenen dölalır.hayata erken atıldı erken meslek sahibi oldu erken koca sahibi şi,mdide erken çocuk sahibi.neyse eşim anneanne olacaksın diye dalga geçiyor.akıllı herif ben anneanne olacam o ninemi oda dede olacak 44 yaşına girmeden torun sahibi olacağız.hayırlısı insan görmeden düşünemiyor.
Kızlar günaydın
Zayıflamanın ekmeğini yemeğe başladım, sanırım işyerinden biri benden hoşlanıyor
Ayy 2. takımda aynı tepkiyi verdi noluyoruz yahuHerkeslere mutlu günler..
Donbulum bu İsveç diyetini bende araştırsam bakım konuşuruz merak ettim..
canim bu dış gebelik meselesi onemli ... Bir arkadasim geçirdi ve tehlikeli olabilir gecikirse... O yüzden iyi Araştırın ve üniversite hastanesinde iyi bir hekime gidin derim....
Bak iste bu olmadı... Tamam 2. Takimi biliyordum ama 8. Takım da nerden çıktı... Kendimi üzerine kuma gelmiş hatun gibi hissettim:))) hayırlı olsun canim...
Supeerrrr ... Cok sevindim senin adına... Hersey cok daha güzel Olucak.....
Bahardandır canım omega3 kullan..aksam kayinvalideleri mi cagirsam yemege diye dusunuyorum?
bu sayede hareket ederim :) yoksa kolumu kaldircak gucum yok.....:44::44::44:
Günaydın kızlar
Sabah sabah ne keşfettim 8. TakımdaTae bo diye bi spor, inceledim gayet zevkli, bılly balnks diye arıyorsunuz nette büsürü video çıkıyor ayakta yapılan bol hareketli bi spor ben akşam denicem mesela
Aa bu arada hafta sonu itibari ile 8. Takımın da kaptanıyım kızlar.. 8 / 14 ve 2. Takımlarımız var artık ve hep birlikte kocaman bi aileyiz
Geçmiş olsun canım, mideni üşüttün demekki..Canım ya supersın değişik sporlar arıyordum biraz halsizim hastayım ama denemeye çalışacağım yeni egzersizi :) bu arada 2. Gündür doğru düzgün bırsey yıyemiyorum sanırım bu hafta dıyetten degıl hastalıkta. Kilo vermiş olucam
sabah: 1 dilim lıght ekmek 1 kk peynir 1 yumurta 5 zeytin domates salatalık semizotu
ara: 1 armut
öğlen: 250 gr ıspanak 1 dilim lıght ekmek domates salatalık
ara: 1 elma
akşam: 1 kase tarhana çorbası 2 dilim ekmek 90 gr tavuk ızzgara bugün bu tavuğu yiyerek dyetisyenin verdiği listeye ihanet etmiş oldum ama yeter dedim yani
spor: yok yapamadım valla geldim bi yattım biraz önce kalktım
Geçmiş olsun canım, mideni üşüttün demekki..
Ben de az önce 25 dk taebo yaptım, bittim bittim
Ama unutma güzelim sen kaşınmıştın da diyetisyen de oyüzden vermişti bu diyeti
Ayy sorma canim aynen gecen hafta bende oyleydim. Aynı dönemler di hemenhemen :)aynen öyle olmuştu canım ya ben şu doğum kontrol hapını bırakınca adet oldum bugün 3. günü ama çok yoğun geliyor o da öyle olunca çok halsizliyorum ve içimde sanki bi canavar var 20 gr kuru leblebiyle 20 gr üzüm daha yedim şmdi :18::18::18::18:bu hafta kilo vermiş olurum inşallah benim durdu mu duruyor biliyosunuz bu sefer takıma da çok mahcup oluyorum
vitamin kullanmalıyım zaten aksattım bu aralar.. Yarın kan idrar vercem .uzun zamandır kontrol yaptircaktim.gecen muayene oldum.yarin unutmazsam sabah gidip işlemleri yaptırcam.Sporun harikaymış canım
Hayırlı olsun şimdiden
Ayy 2. takımda aynı tepkiyi verdi noluyoruz yahu
Bahardandır canım omega3 kullan..
Cerencim saglıgına dikkat et kiloyu her zaman verirsin ama savunma mekanizmana dikkat et..1 ay once bende böyle birsey yasadım sonra ağzımın kenarları bile dışarı attıCanım ya supersın değişik sporlar arıyordum biraz halsizim hastayım ama denemeye çalışacağım yeni egzersizi :) bu arada 2. Gündür doğru düzgün bırsey yıyemiyorum sanırım bu hafta dıyetten degıl hastalıkta. Kilo vermiş olucam
Izgara tavuk cok sorun olmaz sanki... Azicik hareket hoop eksidesin demektir :)sabah: 1 dilim lıght ekmek 1 kk peynir 1 yumurta 5 zeytin domates salatalık semizotu
akşam: 1 kase tarhana çorbası 2 dilim ekmek 90 gr tavuk ızzgara bugün bu tavuğu yiyerek dyetisyenin verdiği listeye ihanet etmiş oldum ama yeter dedim yani
aynen öyle olmuştu canım ya ben şu doğum kontrol hapını bırakınca adet oldum bugün 3. günü ama çok yoğun geliyor o da öyle olunca çok halsizliyorum ve içimde sanki bi canavar var 20 gr kuru leblebiyle 20 gr üzüm daha yedim şmdi :18::18::18::18:bu hafta kilo vermiş olurum inşallah benim durdu mu duruyor biliyosunuz bu sefer takıma da çok mahcup oluyorum
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Grıp oldum hıc tadım tuzum yok halsizimdünden beri hiç birşey yemedım sporda yapamadım cok kötüyüm cok bugün ne yiyeceğim İnan bilmiyorum. İşten cıktıgımda tekrar bugün yiyebildiklerimi sizlerle paylaşırım kızlar
Ayy bu doğudaki erkek merakı nolcak bilmem:)günaydın herkese.bugün en nihayet kısa bir zaman buldum.bir merhaba diyeyim.haftasonu derslerle geçti.kızımın sınavı yaklaştığı için hızla son konuları tamamladık.yürüyüşe bile çıkamaddım.neyse en nihayet konular bitti.ama benim kafada bitti.
ooo çok gezdim kaç ev sahibim oldu içinden 3 tanesi arızaydı.biri taşınacağım diye bana bedua etmişti.inşallah evimden taşınmak nasip olmaz demişti.ne kötü kalpli kadındı.bir insana taşınmak niye nasip olmaz ancak ölüm olursa taşınmayı erteler.böyle kötü niyetli bir kadın.neyse o bedua etti ama bana çıkma şansı olmayan lojman çıktı.birde ev aldım.az daha bedua etseymiş herhalde bir apartman almak nasip olacakmış.kendiside 2 sene doğru dürüst kiraya veremedi.benden şehir merkezindeki bir evin kirası kadar kira alıyordu. şehiretaşınmamda en büyük neden kızıma bir ev kirası kadar servis parası vermemdi.birde evin etrafı tekin deyildi.oturanların yüzde doksanı kendi evleri olduğu için oturuyordu.işte bende ev hikayeleri bitmez.asker olup ordan oraya taşınırsan ev sahibi hatıranda çok olur.doğudada görev yaparken ev sahibim 40 yaşında evde kalmış kız kardeşini eşime vermeye kalkmıştı.benim 2 kızım olunca oğlan doğursun diye kız kardeşini verecekti.çok komikti.eşim ne yapacağını şaşırmış bir vaziyette benim başımda yeterince hatun var sağ ol dedi.benim onları duyduğumumu bilmiyorlardı.senelerce eşimi kızdırmak için malzeme olarak kulandım.40 yaşında hatun ama 20 yaşındayım diyordu.neler görmüşüm.bazen düşünüp gülümserim.
Hahaha hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)Kızlar günaydın
sabah: 1 dilim lıght ekmek 1 kk peynir 1 yumurta 5 zeytin domates salatalık semizotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?