Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sizin eski ev sahibi arızaymış ya abla iyi dayanmışsın valla :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

annende Allah korkusu varmış.bizde evi düşük kiradan verince apartmanda ev sahibi olan diğer akraba ve komşular evlerinin değerini düşürdüğümüzü kendi kiracıları duyarsa onlarda kirayı aşağıya çekmek istediğini söylediler.vicdansızlık olur.evin ederi belli.bunun 200 lira üzerinde almak olmaz.bir evide uzakta iken kayınbabam kiraya verdi.normalden biraz fazla kiraya vermiş.dengelensin diye hiç zam yapmadık bu senede yapılmaz.aşağısı olsun ama haksızlık olmasın.aç gözlülük şeytan işi.bende şuan eve fazla veriyorum.ama bu bölgede tutturdukları fiyata veriyorlar.birde ben kiraladığımda evde yoktu.şimdi 200 lira aşağısına var ama benim adam taşınmak istemiyor.halbuki taşınmak bahar temizliğiyle aynı.

misafirlerle olanlar çok komik.tuvalet terliği olayıbenim başımada gelmişti.çocuklar küçük olunca ayırım yapamıyor.diğer olaylar ise çocuk olan her evde olur.dökülür saçılır.ne yapacaksın çocuk küçük olunca bahar temizliğinde sürekli olur

hafta sonu okadar dengesiz ve luzumsuz beslendimki anlatamam.doğru dürüst ne salata nede sebze yedim.2 günüm kepek ekmeği yada tambuğday ekmeği arasına peynir domates koyup yemekle geçti.çocuklara yaptıklarımdan yiyemeyince peynir ekmeğe devam dedim.tatlı isteğim olunca çok hoşlanmasamda dondurma yedim.gidip şıralı tatlı almadım.neyse dünüde öyle geçirdim.tam 3 gün bugün düzenimi kurayım.kalori bakımından çok yüksek olmayan ancak insülin seviyemi değiştiren bir beslenmeydi.insülini artırdı bunu hisediyorum.çünkü tokluk hissinin süresi azaldı.tambuğdayda olsa ekmek ekmektir.insülin direncini artırdı

şu isveç diyetini yapsammı diye düşündüm çok zor bir diyet.hayatımda 1 kere 13 gününü yaptım ve 5 kilo kaybetmiştim.bilmiyorum biraz mideyi ve bünyeyei dinlendirsemmi.ekmekten azda olsa uzaklaşırım .ama yapamam herhalde.hani 3-4 gün yapar sonrada diyeten koparsam diye korkuyorum

cuma günü sabah koştum.koşu esnasında hiç şişmeyen dalağım 40 dk şişti.çok şidetli sancı vurunca 40 dk kestim.ağrı kesici almıştım.herhalde o kanı inceltince oksijen olduğundan daha hızlı taşındı.neyse öğleden sonra eksik olan 20 dk yı koşu bandında tamamladım.hafta sonu malum ders yüzünden yürüyemedim.ama dün sabah 1 saat koştum dahada koşabilirdim ancak eşim nöbeten çıkıp eve geleceği için 1 saate bıraktım.adamın anahtarı yok dışarda kalırdı.birde kendileri nazlı olduğu için evde beni ister.neyse öğleden sonra eğimli bantta yürüdüm ağırlıklarımı kaldırdım.yani çok süper olmasada ortalama bir spor yaptım.bugün düz yürüyüş günü 2 saat açık havada geze geze yürürüm.böyle böyle spor devam ediyor.ağırlığın 4 haftası bu çarşambada sona eriyor geriye 2 hafta kalıyor.koşudan sonra üzerimdeki tişört sırılsıklam öğleden sonrada yürüyüş bandında eğimli yürüdüğüm için yine sırıl sıklam terledim.artık terbezlerim açıldı normalde olması gereken şekilde ter atmaya başladım

okadar çok iş varki hangisinden başlasam.çarşıya inip suarıtıcısının parçasını almalıyım,evi temizlemeliyim,ütü yapmalıyım ve 2 saat yürüyüp kızın soruları çözüşünü takip etmeliyim.çok yoğun günlerdeyim.bugün büyük kızımda doğum doktoruna gidecek.bebişe baktıracak.doktor dış gebelik olabilir gibi laflar etmiş.geçen hafta gitiğinde morali bozulmuş.neyse bugün belli olur.daha 20 yaşında aslında çok erken ama kısmet ne demişler erken kalkan yol alır erken evlenen dölalır.hayata erken atıldı erken meslek sahibi oldu erken koca sahibi şi,mdide erken çocuk sahibi.neyse eşim anneanne olacaksın diye dalga geçiyor.akıllı herif ben anneanne olacam o ninemi oda dede olacak 44 yaşına girmeden torun sahibi olacağız.hayırlısı insan görmeden düşünemiyor.

vakit bulup hızlı hızlı yazdım ancak şehire inip dönmeme epey zaman alır.ben ufaktan toparlanıp işlerimi haledeyim.dönüncede temizliğimi yaparım.çamaşır katlamak ve bulaşık makinasını boşaltmak zaten 1 saatlik iş.hiç bitmiyor.bazen diyeten halsiz düşüyorum.işden sonra tatlılara saldırasım geliyor.neyse şuana kadar dönüşü olmayan birşey yapmadım çokşükür.şimdilik hoşça kalın

Kızlar günaydın

Zayıflamanın ekmeğini yemeğe başladım, sanırım işyerinden biri benden hoşlanıyor

Biraz daha zayıflayayım da herkes bana aşık olsun.

Günaydın kızlar

Sabah sabah ne keşfettim 8. Takımda Tae bo diye bi spor, inceledim gayet zevkli, bılly balnks diye arıyorsunuz nette büsürü video çıkıyor ayakta yapılan bol hareketli bi spor ben akşam denicem mesela

Aa bu arada hafta sonu itibari ile 8. Takımın da kaptanıyım kızlar.. 8 / 14 ve 2. Takımlarımız var artık ve hep birlikte kocaman bi aileyiz

Herkeslere mutlu günler..
Donbulum bu İsveç diyetini bende araştırsam bakım konuşuruz merak ettim..
canim bu dış gebelik meselesi onemli ... Bir arkadasim geçirdi ve tehlikeli olabilir gecikirse... O yüzden iyi Araştırın ve üniversite hastanesinde iyi bir hekime gidin derim....

Bak iste bu olmadı... Tamam 2. Takimi biliyordum ama 8. Takım da nerden çıktı ... Kendimi üzerine kuma gelmiş hatun gibi hissettim:))) hayırlı olsun canim...
Kızlar günaydın

Zayıflamanın ekmeğini yemeğe başladım, sanırım işyerinden biri benden hoşlanıyor

Supeerrrr ... Cok sevindim senin adına... Hersey cok daha güzel Olucak.....

Bugünkü menümü de yazayım.

07,30
1 tost ekmeğinden yapılmış tost.
minnacık oluyor çok komik.

09,00
şekersiz nescafe

10,00
elma

11,00
yeşil çay

12,00
taze fasulye
1 dilim ekmek

13,30
şekersiz nescafe

15,00
laktozsuz süt (şişirmiyor, sonunda recep ivedik gibi geğirmicem! )

16,00
yeşil çay

17,00
6 tane kuru üzüm

19,30
3 köfte
yeşil salata

1 lt su içicem.
spor yok, hala başlayamadım. Kollarım kötü durumda, mm oynamadı! Annem spor yap diyor, dedim yürürüm. Amuda kalkıp mı yürüyeceksin diyor.
Grupta değil de diyette 4. haftamdayım 7 kilo verdim inşallah durmaz.

aksam kayinvalideleri mi cagirsam yemege diye dusunuyorum?
bu sayede hareket ederim :) yoksa kolumu kaldircak gucum yok.....:44::44::44:

Sporun harikaymış canım
Hayırlı olsun şimdiden
Kızlar günaydın

Ayy 2. takımda aynı tepkiyi verdi noluyoruz yahu
aksam kayinvalideleri mi cagirsam yemege diye dusunuyorum?
bu sayede hareket ederim :) yoksa kolumu kaldircak gucum yok.....:44::44::44:
Bahardandır canım omega3 kullan..

Canım ya supersın değişik sporlar arıyordum biraz halsizim hastayım ama denemeye çalışacağım yeni egzersizi :) bu arada 2. Gündür doğru düzgün bırsey yıyemiyorum sanırım bu hafta dıyetten degıl hastalıkta. Kilo vermiş olucam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sabah: 1 dilim lıght ekmek 1 kk peynir 1 yumurta 5 zeytin domates salatalık semizotu

ara: 1 armut

öğlen: 250 gr ıspanak 1 dilim lıght ekmek domates salatalık

ara: 1 elma

akşam: 1 kase tarhana çorbası 2 dilim ekmek 90 gr tavuk ızzgara bugün bu tavuğu yiyerek dyetisyenin verdiği listeye ihanet etmiş oldum ama yeter dedim yani

spor: yok yapamadım valla geldim bi yattım biraz önce kalktım

Geçmiş olsun canım, mideni üşüttün demekki..

Ben de az önce 25 dk taebo yaptım, bittim bittim

Ama unutma güzelim sen kaşınmıştın da diyetisyen de oyüzden vermişti bu diyeti

Geçmiş olsun canım, mideni üşüttün demekki..

Ben de az önce 25 dk taebo yaptım, bittim bittim

Ama unutma güzelim sen kaşınmıştın da diyetisyen de oyüzden vermişti bu diyeti

aynen öyle olmuştu canım ya ben şu doğum kontrol hapını bırakınca adet oldum bugün 3. günü ama çok yoğun geliyor o da öyle olunca çok halsizliyorum ve içimde sanki bi canavar var 20 gr kuru leblebiyle 20 gr üzüm daha yedim şmdi :18::18::18::18:bu hafta kilo vermiş olurum inşallah benim durdu mu duruyor biliyosunuz bu sefer takıma da çok mahcup oluyorum

Herkeslere gunaydinnn
Dün kayınvalideleri çağırdım aksam yemeğe 2-3 saaat koşturdum iyi spor oldu ama 4-5 kasik pilav kaçırdım oda kaçmasaydı iyiydi..
Ayy sorma canim aynen gecen hafta bende oyleydim. Aynı dönemler di hemenhemen :)
Sporun harikaymış canım

Hayırlı olsun şimdiden

Ayy 2. takımda aynı tepkiyi verdi noluyoruz yahu

Bahardandır canım omega3 kullan..
vitamin kullanmalıyım zaten aksattım bu aralar.. Yarın kan idrar vercem .uzun zamandır kontrol yaptircaktim.gecen muayene oldum.yarin unutmazsam sabah gidip işlemleri yaptırcam.

Cerencim saglıgına dikkat et kiloyu her zaman verirsin ama savunma mekanizmana dikkat et..1 ay once bende böyle birsey yasadım sonra ağzımın kenarları bile dışarı attı savunma mekanizması çoktu...

Izgara tavuk cok sorun olmaz sanki... Azicik hareket hoop eksidesin demektir :)
Uzme kendini 3 güne kalmaz eski makbule gelir :)

Mahçup felan olma şekerim, tamam ben acıcık rencide ediyorum ama ne için yine sizler için dimii ama

Geçmiş olsun canım

Ayy bu doğudaki erkek merakı nolcak bilmem:)

Kızlar günaydın

Hahaha hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)

Canim lahana diyetimi yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…