Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canım

Ayy bu doğudaki erkek merakı nolcak bilmem:)

Hahaha hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)

Canim lahana diyetimi yapıyorsun

Yok canim normal diyetimi yapıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sonunda ve diyetisyene gittim aslında kadın doğuma gitmiştim şu ilacı bırakmak için artık hormanel değerlerim normale dönmüş sonunda ilacı bırakabilirsin ama spora ve diyete devam dedi ve beni diyetisyene yolladı. Bugün kilom 63.7 çıktı ama tabi hem yemek yemiştim hem su içmiştim hemde kıyafetle o yüzden moral bozmuyorum kendi tartımı dikkate alıyorum

ama tabi moral bozmam gereken şeyler de oldu mesela boyum 157 imiş. vücuttaki toplam kas miktarı 23.2 kg iken yağ miktarı 21.4 kg vermem gereken 8.7 kg varmış.

sonra bazal metobolizma hızımın düşük olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum 1285 çıktı. normali 1324 ile 1535 arası.

yaptığım diyeti beslenme şeklini ve sporlarımı söyledim ve bana bi diyet yazdı. 10 günlük protein ağırlıklı bir liste. 10 gün sonra tekrar gideceğim ve sonuçlarına göre bakacak. yani haftaya cumartesi kontrolüm var.

tabi bugün hastaneden okula geçtim ve öğretmenler odasındaki biberli ekmeklere dayanamayıp yarım tane yedim. pişmanım 1 kase de mercimek çorba içtim. kahvaltım her zamanki gibi. işte günün özeti böyle. ha bir de ben pilates yapıyordum ya onun yerine cardio önerdi. mümkün olduğunca fazla cardio tarzı spor yapmam gerekiyormuş metobolizmayı daha da hareketlendirmek için.ne metobolizmaymış bu yaaa

inşallah canım inşallah kaplumbağa hızında ilerliyor olmak beni çok yoruyor

Mahçup felan olma şekerim, tamam ben acıcık rencide ediyorum ama ne için yine sizler için dimii ama
iyi ki varsın kaptanım ama işte gene de insan sinir oluyor herşeye dikkat ediyorum ama ne bileyim metobolizmam sabrımı sınıyor ama ben kazanacağım :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Geçmiş olsun canım, mideni üşüttün demekki..

Ben de az önce 25 dk taebo yaptım, bittim bittim

Ama unutma güzelim sen kaşınmıştın da diyetisyen de oyüzden vermişti bu diyeti

Saol cnm benım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğru söylüyorsun canım zaten bu hafta benden hayır yok takıma cok hastayım o yüzden pek diyet ve sporla ılgılenrmiyorum

Geçmiş olsun canım

Ayy bu doğudaki erkek merakı nolcak bilmem:)

Hahaha hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)

Canim lahana diyetimi yapıyorsun

Saolasın tşk canım benim :)

Kizlar telefonum geldi servisten sonunda dis dunyayla baglanti kurdum yeniden...super bi baslangicla sahalara donmek istiuorum kizimi sutten ayirdim emzirmiyorum cumadan beri siskinligim var iki kez acilde serum bağladılar emzirmedigim için bayagi hasta oldum ama sonunda bıraktı cok sukur kizim

Canim gecmis olsun anlamadım ama neden emzirmeyi bıraktın sütun varsa? Ne kadarlik ki cimcime ? Tabi sen bilirsin ama emzirmem insanin cok daha kolay kilo vermesini saglar diye biliyorum.. Ama vardır bir bildigin...
Canim ben 1. 5 sene kullandım d.kontrol ilacı o sürede 30 kilo aldım .sonraki 2-3 yılda 10 kilo daha aldım.. Sonraki 6 yılda da mevcut kilom cok kıymetlimiz gibi korudum:) nefret ettim o ilaçtan.... Emin ol o ilac belkide metabolizmani yavaşlatan ... Cok daha iyi olacaksın ben eminim..

makbulecim gecen hafta kaptan liste ısını siz yapın diye ceza verdi ama nasıl yapcaz anlamadım ...grup kac kisi onu bile bilmiyorum..fikrin varmi? Ne yapalım ?:44::44:

sagol canim ...kizim 17 aylik ...emzirmeyi biraktim cunku sutten dolayi hasta oluyorum sutum cok maasallah..kizim sutumu tam bitiremiyor icinde sut kaliyor ve ani ateş yukselmesi ve sitma tutuyor...agri ates normalin iki misli siakin ve morarmis goguslerle solugu acilde aliyorum... kizimda sadece ona guvenip yemek yemiyor ek gida almayi reddediyor...
Kizim dogdu dogali guguslerim yaraydi cok agri yapiyordu acisida cabasi kizima kan emdirip onun kan kustugu gunler oldu cok degil bikac ay once...
Emzirirken daha kilay kilo veriliyor dogru ama yesigine ictigine cok dikkat etmek gerekiyor bende durum farkli her emzirmeden sonra kendimi mutfakta biseyler tikinirken buluyorum..her kacamak yaparken aman bosver nasilsa emziriyorum yakar vucut sut olur diyorum...hayatimin normale donmesi icin emzirmeyi biraktim icim cok acidi kizima haksizlik yapiyorum gibi hissettim kendimi ama insallah boylesi daha iyi ...

Ammada yazdim kisacasi boyle daha iyi olabilir diye dusundum insallah rabbim pisman etmesin...

Kaptancim ve arkadaslar ben yarin sabah bildirim yapmayip cuma sabahi bildirim yapabilirmiyim acaba bi kereligine bana musamma gosterirmisiniZ

Sporda taebo öneririm canım
Kaptancim ve arkadaslar ben yarin sabah bildirim yapmayip cuma sabahi bildirim yapabilirmiyim acaba bi kereligine bana musamma gosterirmisiniZ
Nedenn ki acaba

Sporda taebo öneririm canım

Nedenn ki acaba
kaptancim cumartesiden beri iki kez serum yedim arti bide emzirmedigim icin sistim hemde ole boyle degil son serumu pazartesi bagladi dr dun ve bugun iyiyim cok şükür mümkünse yarinda bekleyeyim seruma ve sute bagli odemim insin daha saglikli bir bildirim olur bence...

Canim bürge hanımı birakiyomusun o zaman

Canım sütun çoksa doktorlar sütün azalması için bi ilaç veriyolar ama adını hatırlamıyorum

Günaydın kızlar,
Hastalıklı haftamdan sonra 68,00 kilo olarak aranızdayım :) cok şükür bugün daha iyiyim su kiloları bir hesaplama yapıp paylaşıyorsunuz ya ben onu bılmıyorum bana yardımcı olursanız sewinirim.bugun menüm su sekılde;
Kahvaltıdan önce
1 bardak elma sirkeli ılık su

Kahvaltı
Iceberg- maydonoz- tere-limon
Yarım simit
Sekersız yeşilçay

Ara
5 adet kuru erik

Öğle
Izgara tavuk şiş
Salata

Ara
1 adet küçük Light yoğurt

Akşam
Ispanak yemeği
Ayran

2,5 litre karbonatlı su ( yeni başladım )
3 mil leslie
Taebo yu deneyeceğim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim bürge hanımı birakiyomusun o zaman

Canım sütun çoksa doktorlar sütün azalması için bi ilaç veriyolar ama adını hatırlamıyorum

yok canım ben ona 6 aylık paket almıştım paralel ilerleyeceğik montrollerim burda olacak zaten liste de pararlel canım bürge hanımın listesiyle

dünki menüm olmasa bugün daha az olabilirdim ama olan oldu neyse en azından kilo verdiğime seviniyorum dünkü menüyü paylaşayım

sabah: 2 dilim light ekmek 1 yumurta 1 kk az yağlı peynir salatalık domates semizotu

ara: 1 armut

öğlen: 1 kase mercimek çorbası

ara: yarım tane biberli ekmek 5-6 incir 5-6 bademöğretmenler odasında tam bir şölen vardı bununla kurtulduğuma sevindim

akşam: kepekli ekmeğin arasına 50 gr köfte ile hamburger 1 kk peynir koyduğum akdeniz salata lıght kola

ara: yok
spor: 1 saat yürüyüş bandında jogging yarım saat ip atlama

herkese günaydın.yine sabah sabah boş vakit bulup biraz sizlere bakayım dedim

isveç diyeti zor bir diyet.sabah sadece kahve 1 kesme şeker var öğle mesela ilğün yanlış hatırlamıyorsam ıspanak haşlanmış olacak yumurta ve 1 domates var.ben yumurta ve domatesi yanyana yiyemem.akşamada 200 dr biftek işte böyle böyle gidiyor.ara öğün falan yokdu.6 gün yapıp bırakabiliyorsun.dur ben bakayım listeyi kopyalayıp taşıyabilirsem taşırım.kızıma gelince normal gebelik.sadece korkum infaz koruma memuru olduğu için hergün xraydan geçmek zorunda.ancak doktor raporu aldı hamileliğini onaylatı.ancak müdürü oradan çok hamile kadın geçti ve çalıştı hiçbirine birşey olmadı demiş.ne cehalet.radyasyon olan yerden hamile geçemez diye işaret koyuyorlar.hamilelere rontgen çekmiyorlar.ancak bu xray cihazına bir uyarı yada kural koymuyorlar.nasıl bir cehaletir anlıyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…