- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.621
Geçmiş olsun canım
Ayy bu doğudaki erkek merakı nolcak bilmem:)
Hahaha hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
Canim lahana diyetimi yapıyorsun
inşallah canım inşallah kaplumbağa hızında ilerliyor olmak beni çok yoruyorHerkeslere gunaydinnn
Dün kayınvalideleri çağırdım aksam yemeğe 2-3 saaat koşturdum iyi spor oldu ama 4-5 kasik pilav kaçırdımoda kaçmasaydı iyiydi..
Ayy sorma canim aynen gecen hafta bende oyleydim. Aynı dönemler di hemenhemen :)
vitamin kullanmalıyım zaten aksattım bu aralar.. Yarın kan idrar vercem .uzun zamandır kontrol yaptircaktim.gecen muayene oldum.yarin unutmazsam sabah gidip işlemleri yaptırcam.
Cerencim saglıgına dikkat et kiloyu her zaman verirsin ama savunma mekanizmana dikkat et..1 ay once bende böyle birsey yasadım sonra ağzımın kenarları bile dışarı attısavunma mekanizması çoktu...
Izgara tavuk cok sorun olmaz sanki... Azicik hareket hoop eksidesin demektir :)
Uzme kendini 3 güne kalmaz eski makbule gelir :)
iyi ki varsın kaptanımMahçup felan olma şekerim, tamam ben acıcık rencide ediyorumama ne için yine sizler için dimii ama
Geçmiş olsun canım, mideni üşüttün demekki..
Ben de az önce 25 dk taebo yaptım, bittim bittim
Ama unutma güzelim sen kaşınmıştın da diyetisyen de oyüzden vermişti bu diyeti
Herkeslere gunaydinnn
Dün kayınvalideleri çağırdım aksam yemeğe 2-3 saaat koşturdum iyi spor oldu ama 4-5 kasik pilav kaçırdımoda kaçmasaydı iyiydi..
Ayy sorma canim aynen gecen hafta bende oyleydim. Aynı dönemler di hemenhemen :)
vitamin kullanmalıyım zaten aksattım bu aralar.. Yarın kan idrar vercem .uzun zamandır kontrol yaptircaktim.gecen muayene oldum.yarin unutmazsam sabah gidip işlemleri yaptırcam.
Cerencim saglıgına dikkat et kiloyu her zaman verirsin ama savunma mekanizmana dikkat et..1 ay once bende böyle birsey yasadım sonra ağzımın kenarları bile dışarı attısavunma mekanizması çoktu...
Izgara tavuk cok sorun olmaz sanki... Azicik hareket hoop eksidesin demektir :)
Uzme kendini 3 güne kalmaz eski makbule gelir :)
Geçmiş olsun canım
Ayy bu doğudaki erkek merakı nolcak bilmem:)
Hahaha hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
Canim lahana diyetimi yapıyorsun
Canim gecmis olsun anlamadım ama neden emzirmeyi bıraktın sütun varsa? Ne kadarlik ki cimcime ? Tabi sen bilirsin ama emzirmem insanin cok daha kolay kilo vermesini saglar diye biliyorum.. Ama vardır bir bildigin...Kizlar telefonum geldi servisten sonunda dis dunyayla baglanti kurdum yeniden...super bi baslangicla sahalara donmek istiuorum kizimi sutten ayirdim emzirmiyorum cumadan beri siskinligim var iki kez acilde serum bağladılar emzirmedigim için bayagi hasta oldum ama sonunda bıraktı cok sukur kizim
Canim ben 1. 5 sene kullandım d.kontrol ilacı o sürede 30 kilo aldım .sonraki 2-3 yılda 10 kilo daha aldım.. Sonraki 6 yılda da mevcut kilom cok kıymetlimiz gibi korudum:) nefret ettim o ilaçtan.... Emin ol o ilac belkide metabolizmani yavaşlatan ... Cok daha iyi olacaksın ben eminim..sonunda ve diyetisyene gittim aslında kadın doğuma gitmiştim şu ilacı bırakmak için artık hormanel değerlerim normale dönmüş sonunda ilacı bırakabilirsin ama spora ve diyete devam dedi ve beni diyetisyene yolladı. Bugün kilom 63.7 çıktı ama tabi hem yemek yemiştim hem su içmiştim hemde kıyafetle o yüzden moral bozmuyorum kendi tartımı dikkate alıyorum
ama tabi moral bozmam gereken şeyler de oldu mesela boyum 157 imiş. vücuttaki toplam kas miktarı 23.2 kg iken yağ miktarı 21.4 kg vermem gereken 8.7 kg varmış.
sonra bazal metobolizma hızımın düşük olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum 1285 çıktı. normali 1324 ile 1535 arası.
yaptığım diyeti beslenme şeklini ve sporlarımı söyledim ve bana bi diyet yazdı. 10 günlük protein ağırlıklı bir liste. 10 gün sonra tekrar gideceğim ve sonuçlarına göre bakacak. yani haftaya cumartesi kontrolüm var.
tabi bugün hastaneden okula geçtim ve öğretmenler odasındaki biberli ekmeklere dayanamayıp yarım tane yedim. pişmanım1 kase de mercimek çorba içtim. kahvaltım her zamanki gibi. işte günün özeti böyle. ha bir de ben pilates yapıyordum ya onun yerine cardio önerdi. mümkün olduğunca fazla cardio tarzı spor yapmam gerekiyormuş metobolizmayı daha da hareketlendirmek için. ne metobolizmaymış bu yaaa
inşallah canım inşallah kaplumbağa hızında ilerliyor olmak beni çok yoruyor
iyi ki varsın kaptanımama işte gene de insan sinir oluyor herşeye dikkat ediyorum ama ne bileyim metobolizmam sabrımı sınıyor ama ben kazanacağım :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sagol canim ...kizim 17 aylik ...emzirmeyi biraktim cunku sutten dolayi hasta oluyorum sutum cok maasallah..kizim sutumu tam bitiremiyor icinde sut kaliyor ve ani ateş yukselmesi ve sitma tutuyor...agri ates normalin iki misli siakin ve morarmis goguslerle solugu acilde aliyorum... kizimda sadece ona guvenip yemek yemiyor ek gida almayi reddediyor...Canim gecmis olsun anlamadım ama neden emzirmeyi bıraktın sütun varsa? Ne kadarlik ki cimcime ? Tabi sen bilirsin ama emzirmem insanin cok daha kolay kilo vermesini saglar diye biliyorum.. Ama vardır bir bildigin...
Canim ben 1. 5 sene kullandım d.kontrol ilacı o sürede 30 kilo aldım .sonraki 2-3 yılda 10 kilo daha aldım.. Sonraki 6 yılda da mevcut kilom cok kıymetlimiz gibi korudum:) nefret ettim o ilaçtan.... Emin ol o ilac belkide metabolizmani yavaşlatan ... Cok daha iyi olacaksın ben eminim..
Sporda taebo öneririm canımsonunda ve diyetisyene gittim aslında kadın doğuma gitmiştim şu ilacı bırakmak için artık hormanel değerlerim normale dönmüş sonunda ilacı bırakabilirsin ama spora ve diyete devam dedi ve beni diyetisyene yolladı. Bugün kilom 63.7 çıktı ama tabi hem yemek yemiştim hem su içmiştim hemde kıyafetle o yüzden moral bozmuyorum kendi tartımı dikkate alıyorum
ama tabi moral bozmam gereken şeyler de oldu mesela boyum 157 imiş. vücuttaki toplam kas miktarı 23.2 kg iken yağ miktarı 21.4 kg vermem gereken 8.7 kg varmış.
sonra bazal metobolizma hızımın düşük olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum 1285 çıktı. normali 1324 ile 1535 arası.
yaptığım diyeti beslenme şeklini ve sporlarımı söyledim ve bana bi diyet yazdı. 10 günlük protein ağırlıklı bir liste. 10 gün sonra tekrar gideceğim ve sonuçlarına göre bakacak. yani haftaya cumartesi kontrolüm var.
tabi bugün hastaneden okula geçtim ve öğretmenler odasındaki biberli ekmeklere dayanamayıp yarım tane yedim. pişmanım1 kase de mercimek çorba içtim. kahvaltım her zamanki gibi. işte günün özeti böyle. ha bir de ben pilates yapıyordum ya onun yerine cardio önerdi. mümkün olduğunca fazla cardio tarzı spor yapmam gerekiyormuş metobolizmayı daha da hareketlendirmek için. ne metobolizmaymış bu yaaa
Nedenn ki acabaKaptancim ve arkadaslar ben yarin sabah bildirim yapmayip cuma sabahi bildirim yapabilirmiyim acaba bi kereligine bana musamma gosterirmisiniZ
kaptancim cumartesiden beri iki kez serum yedim arti bide emzirmedigim icin sistim hemde ole boyle degil son serumu pazartesi bagladi dr dun ve bugun iyiyim cok şükür mümkünse yarinda bekleyeyim seruma ve sute bagli odemim insin daha saglikli bir bildirim olur bence...Sporda taebo öneririm canım
Nedenn ki acaba
Canim bürge hanımı birakiyomusun o zamansonunda ve diyetisyene gittim aslında kadın doğuma gitmiştim şu ilacı bırakmak için artık hormanel değerlerim normale dönmüş sonunda ilacı bırakabilirsin ama spora ve diyete devam dedi ve beni diyetisyene yolladı. Bugün kilom 63.7 çıktı ama tabi hem yemek yemiştim hem su içmiştim hemde kıyafetle o yüzden moral bozmuyorum kendi tartımı dikkate alıyorum
Kizlar telefonum geldi servisten sonunda dis dunyayla baglanti kurdum yeniden...super bi baslangicla sahalara donmek istiuorum kizimi sutten ayirdim emzirmiyorum cumadan beri siskinligim var iki kez acilde serum bağladılar emzirmedigim için bayagi hasta oldum ama sonunda bıraktı cok sukur kizim
Canim bürge hanımı birakiyomusun o zaman
Canım sütun çoksa doktorlar sütün azalması için bi ilaç veriyolar ama adını hatırlamıyorum
Herkeslere mutlu günler..
Donbulum bu İsveç diyetini bende araştırsam bakım konuşuruz merak ettim..
canim bu dış gebelik meselesi onemli ... Bir arkadasim geçirdi ve tehlikeli olabilir gecikirse... O yüzden iyi Araştırın ve üniversite hastanesinde iyi bir hekime gidin derim....
Bak iste bu olmadı... Tamam 2. Takimi biliyordum ama 8. Takım da nerden çıktı... Kendimi üzerine kuma gelmiş hatun gibi hissettim:))) hayırlı olsun canim...
Supeerrrr ... Cok sevindim senin adına... Hersey cok daha güzel Olucak.....
Sporun harikaymış canım
Hayırlı olsun şimdiden
Ayy 2. takımda aynı tepkiyi verdi noluyoruz yahu
Bahardandır canım omega3 kullan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?