Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende gidip kas miktarımı ve yğ miktarımı ölçtüreyim dedim eşim yasak koydu.takıntı yapıyormuşum.ama yaza doğru giderim yasaklar niçin konur çiğnenmek için.

kilomda değişim yok.tabi içtiğim vitaminin etkisi hasta ve kırgın olunca sporu bırakmak istemedim.1 haftadır vitamin kulandım.solgarın vitaminini.haplar kafam kadardı.neyse kilo aldırmaz iştah açmaz diyor ama külliyen yalan nasıl iştah açıyor.kendimi zor tutum neyse iyi olduğum için 2 gündür içmedim.yavaş yavaş iştahta bir geri çekilme oldu gibi.dün sabah koştum 1 saat öğleden sonrada eğimli yürüyüş ve ağırlık kaldırmak için spor salonuna gidecektim.vücudu şaşırtmak için 3 doğru gideyim dedim.ama gidemeden şidetli miğren başladı hemen ön ilacını içtim.ama olan sporuma oldu.neyse hep yoğun olacak deyil ya

73.1/73.1/0%0

bu hafta böyle.negüzel 2 haftadır kilo kaybediyordum.olsun hastalıktan kurtuldum diyet esnasında olacak böyle

dünkü yapamadığım sporu telafi için bugün sabah yürüyüşü yapabilirim.ama iş çok işleri azıcık kolaylayıp kuşların ötüşü ve bahar kokuları arasında yürüyeyim.zaten migrenimi tetikleyende bu havaların durumu

makbulecim gecen hafta kaptan liste ısını siz yapın diye ceza verdi ama nasıl yapcaz anlamadım ...grup kac kisi onu bile bilmiyorum..fikrin varmi? Ne yapalım ?:44::44:

Bende o is tatlim takma sen ben eve gidince ayarlarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olsun canım haftaya verirsin inş... Direnç gösteriyor vücut..

Tatlışım kiloları listeye ekleyelim....

Ah canim hic sorma bende onceden de kullandim kilo almistim nefret ediyorum ben de bu ilactan bi yandan yaparken diğer yandan bozuyor

Geçen haftaki 14. takım :

***14. TAKIM 355. ETAP*** BİRİNCİSİ

anathema8( 83,5 / 82 / 1,5 / 1,80%)
makbule007( 62,1 / 62,4 / -0,3 / -0,48%)
BLUEmoon2009( 73 / 73 / 0 / 0,00%) Sabit
donbul( 73,5 / 73,1 / 0,4 / 0,54%)
Sozen( 94 / 94,6 / -0,6 / -0,64%)
Ceren06( 75,1 / 69,1 / 6 / 7,98% / 3,99%) Yeni üye /Kilosu ikiye bölündü/Hedef Kilo: ?
Slimsigara(71,5 / 66,4 / 5,1 / 7,13% / 3,57%) Yeni üye/Kilosu ikiye bölündü/ Hedef Kilo:60

14. TAKIM ORTALAMASI: 1,25%

Sporda taebo öneririm canım

Nedenn ki acaba
denerim tatlom

bende gidip kas miktarımı ve yğ miktarımı ölçtüreyim dedim eşim yasak koydu.takıntı yapıyormuşum.ama yaza doğru giderim yasaklar niçin konur çiğnenmek için.
Vallqhi iyi oluyo canim mesala bem meto hizini 1400 falan diye dusunuyordum 1300 bile degilmis hem fazladan kalori alip hem zayiflamayi beklemisim insan daha bilincli oluyor
canim sen zaten oldukca iyi spor yapmissin takma ara sira vucut dinlensin

Kaptanim listeyi saat 4 gibi yayinlasam sorun olur mu

Sevgili sozen ve makbule;

Listemizi bu haftaya uyarlayın arkadaşlar eklesinler kendilerini, hadi bakalım bu hafta kontrol sizde

Olsun canım haftaya verirsin inş... Direnç gösteriyor vücut..

Tatlışım kiloları listeye ekleyelim....

gidecek elbet.kaç aydır çabalıyorum.sizlerden destek alıyorum.şimdi şu isveç diyetini en azından 6 gün yapayım diyorum.şuan kahvesiyle işe başladım.
sabah 1 fincan 1 kesme şekerli kahve
öğle 1 yumurta 1 domates ve haşlanmış ıspanak
akşam 250 gr biftek
elimdeki listede bunlar yazıyor.eski liste biraz farklıydı.akşamına salatada veriyordu yağsız.bında yok.birğünü bir denemeye çalışayım baş ağrısı yapmaz ve migrenimi tetikletmezse devam ederim.miğren ve miğren ilaçlarının insana çok yemek yedirdiğini biliyormusunuz.insan farketmeden yiyor.arkadaşım derdi zamanında pek inanasım gelmezdi ama dediğinin doğru olduğunu anladım.çünkü kan şekeri düşünce miğren tetikleniyor.vücutta otamatik olarak kan şekerini yükseltmek için yemeye yöneliyor.neyse ben kazasız belasız atlatmaya çalışıyorum.bahar döngüsünde bu atakları biraz çekeceğim

haklısın tatlım ya benimde bazal hızım 1450 civarında çıkıyor.ya benimkide düşükse.ben spor yaptığım içinde bazan 1500 calik besleniyorum.normal hızda 1800 civarında çıkıyor.üfff ya ne yapsam herifcezimle kavgayı gözemi alsam.zaten sporuda çok abartıyorsun yazık sana deyip duruyor.bir gün ya sadece koş ya sadece ağırlık kaldır yada sadece yürü diyor.aslında toparlanmamdan memnunda.ama neyse şu haftayıda geçireyimde bir yolunu elbete bulurum.bakalım isveç diyetini denemeye çalışacağım başarırmıyım bilmiyorum.zaten öğleden sonra belli olmaya başlar.vücudum kabul etmesse migren sancılarını kalp atışı gibi yolluyor.o zaman bırqakırım kendi diyetime devam ederim.dün zaten ekmeğime tereyağı sürdüm.az ama sürdüm işte.tambuğday ekmeği yiyorum ama ekmeğin üzerine tereyağı sürdüm.migren yaptırıyor.otamatiğe bağlanmış gibi kendimi elimde yağlı ekmek ve şekersiz çayla kanepede oturuyorken buldum ne yapıyorum ben dedim ama yarısını yememişim.miğren böyle birşey.geçenlerdede migren ilacı diye doktorun bana panik atak için verdiği ilacı içmişim.ağrı kesilmeyince 1 tane daha içtim.sonra ağrı kesilmeyip ben leyla gibi etrafıma bakınınca farketim.gidip bir baktım yanlış kutu ağrıyla karıştırmışım.sakinleştiriciyi 10 senedir hiç kulanmamıştım doktor verdiğindede içmedim.kendimi doğal yönden iyi etmeye çalıştım.ama ilacı yanlışlıkla içince 2gün leyla gibi dolandım konuşulanları algılıyamadım.insanların yüzüne saf saf bakındın.konuşamadım.çok komik duruyormuşum eşim ve çocuklarıma epey bir malzeme verdim.işte ilaçlar bende böyle tuhaf sonuçlar yaratabiliyor.bu yüzden migren ilacını içip üstüne yağlı ekmek yemem normal.bu yüzden benim ilaç kulanmadan başımın çaresine bakmam lazım.

kızımın odasına bomba düşmüş gibi çocuk sabah 5 de ders çalışmaya kalktı.yavrucağıza odanı topla nasıl diyeyim.kapısını kapatınca ben görmicem topla demicem sanıyorlar.neyse şuan brde geçikmiş ergenliği yaşıyoruz.sınıfına göre yaşı biraz küçük herkesin geçen sene yaşadığını benim hatun yeni yeni yaşıyor.kız arkadaşları ruj olayına sabah saç baş yapma olayına geçen sene geçtiler benimki henüz göz kaleminde herhalde yaza doğru atak yapıp ruja geçeriz.benim küçücük dımbılım koca kız olduda süslenmeye başladı.zaten donbul adınıda ondan esinlenip yazmıştım.kayıt olurken ne yazdıysam kabul etmedi en son dınbıl yazdım olmadı ama donbulu kabul edince donbul abla oldum çıktım.kız arkadaşları gezme peşinde benimki evden çıkmaz.geçen yaz parasını çantasını telefonunu eline verip kapının önüne koyuyordum git de biraz gez diye 30 dk sonra geri geliyordu.belki bu yaz gezinti arkadaşlarıyla takılır.bir yere 2 kere üst üste gitmeyi sevmiyor.arkadaşlarım kızlarını evde tutamadıklarından şikayetçi bende evden gönderememekten şikayetçiyim.ablasına hiç çekmemiş.ablasını eve zor katardım.neyse her çocuk bir deyil işte.bu kız acayip bir kız.

saat kaç olmuş ben daha işe başlamadım üstelik birde markete gitmem lazım.arabaylamı gitsem hayır arabayı sadece koşmaya gittiğimde yada çarşıya gitiğimde kulanacağıma dayir kendi kendime söz verdim.yine eskisi gibi rahatıma düşüp yürümeyi bırakırsam zorla küçültüğüm kasayı yine büyültürüm.neyse hatunlar bir pilan yapıp işime bakayım.yemek yaz kurufasulyesi yapacağım.domates ve biberli yanına pilav tabi ben şu isveş diyetini beceremessem yerim becerirsem yemem.kuruyuda çok severim.

Kızlar günaydın. Kilo vermem durmadı ama yavaşlamış. 1,9 kilo verebilmişim 4. haftamda.

Slimsigara(66,4 / 64,5 / 1,9 / 2,86%)

Hedef kilom 60 değil artık 55, liste yapan arkadaşın bilgisine

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben de bu güzel takıma dahil olmak istiyorum zira bu takımı canım diyet arkadaşım makbule den dolayı takip ediyordum dilerim takımımızın ilerlemesinde benim de çok katkım olur

bugün tartıldım: 62.5

hedef kilom: 56.00

Bugünkü menümü yazayım.

7,30
Yarım tost

09,00
nescafe

10,30
elma

12,00
taze fasulye
1 dilim çok tahıllı ekmek

13,30
yeşil çay

14,30
nescafe

15,30
3 kuru kayısı

17,30
1 bardak süt

19,30
barbunya

1,5 lt su
egzersiz=yapımda yok

tatlım beğenin için tşk bu arada menün çok aynı zamanda gayet iyi kilo veriyorsun devamlı nasıl başarıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…