- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.641
sonunda ve diyetisyene gittim aslında kadın doğuma gitmiştim şu ilacı bırakmak için artık hormanel değerlerim normale dönmüş sonunda ilacı bırakabilirsin ama spora ve diyete devam dedi ve beni diyetisyene yolladı. Bugün kilom 63.7 çıktı ama tabi hem yemek yemiştim hem su içmiştim hemde kıyafetle o yüzden moral bozmuyorum kendi tartımı dikkate alıyorum
ama tabi moral bozmam gereken şeyler de oldu mesela boyum 157 imiş. vücuttaki toplam kas miktarı 23.2 kg iken yağ miktarı 21.4 kg vermem gereken 8.7 kg varmış.
sonra bazal metobolizma hızımın düşük olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum 1285 çıktı. normali 1324 ile 1535 arası.
yaptığım diyeti beslenme şeklini ve sporlarımı söyledim ve bana bi diyet yazdı. 10 günlük protein ağırlıklı bir liste. 10 gün sonra tekrar gideceğim ve sonuçlarına göre bakacak. yani haftaya cumartesi kontrolüm var.
tabi bugün hastaneden okula geçtim ve öğretmenler odasındaki biberli ekmeklere dayanamayıp yarım tane yedim. pişmanım1 kase de mercimek çorba içtim. kahvaltım her zamanki gibi. işte günün özeti böyle. ha bir de ben pilates yapıyordum ya onun yerine cardio önerdi. mümkün olduğunca fazla cardio tarzı spor yapmam gerekiyormuş metobolizmayı daha da hareketlendirmek için. ne metobolizmaymış bu yaaa
makbulecim gecen hafta kaptan liste ısını siz yapın diye ceza verdi ama nasıl yapcaz anlamadım ...grup kac kisi onu bile bilmiyorum..fikrin varmi? Ne yapalım ?:44::44:
kilomda değişim yok.tabi içtiğim vitaminin etkisi hasta ve kırgın olunca sporu bırakmak istemedim.1 haftadır vitamin kulandım.solgarın vitaminini.haplar kafam kadardı.neyse kilo aldırmaz iştah açmaz diyor ama külliyen yalan nasıl iştah açıyor.kendimi zor tutum neyse iyi olduğum için 2 gündür içmedim.yavaş yavaş iştahta bir geri çekilme oldu gibi.dün sabah koştum 1 saat öğleden sonrada eğimli yürüyüş ve ağırlık kaldırmak için spor salonuna gidecektim.vücudu şaşırtmak için 3 doğru gideyim dedim.ama gidemeden şidetli miğren başladı hemen ön ilacını içtim.ama olan sporuma oldu.neyse hep yoğun olacak deyil ya
73.1/73.1/0%0
bu hafta böyle.negüzel 2 haftadır kilo kaybediyordum.olsun hastalıktan kurtuldum diyet esnasında olacak böyle
Canim gecmis olsun anlamadım ama neden emzirmeyi bıraktın sütun varsa? Ne kadarlik ki cimcime ? Tabi sen bilirsin ama emzirmem insanin cok daha kolay kilo vermesini saglar diye biliyorum.. Ama vardır bir bildigin...
Canim ben 1. 5 sene kullandım d.kontrol ilacı o sürede 30 kilo aldım .sonraki 2-3 yılda 10 kilo daha aldım.. Sonraki 6 yılda da mevcut kilom cok kıymetlimiz gibi korudum:) nefret ettim o ilaçtan.... Emin ol o ilac belkide metabolizmani yavaşlatan ... Cok daha iyi olacaksın ben eminim..
denerim tatlomSporda taebo öneririm canım
Nedenn ki acaba
Vallqhi iyi oluyo canim mesala bem meto hizini 1400 falan diye dusunuyordum 1300 bile degilmis hem fazladan kalori alip hem zayiflamayi beklemisim insan daha bilincli oluyorbende gidip kas miktarımı ve yğ miktarımı ölçtüreyim dedim eşim yasak koydu.takıntı yapıyormuşum.ama yaza doğru giderim yasaklar niçin konur çiğnenmek için.
canim sen zaten oldukca iyi spor yapmissin takma ara sira vucut dinlensinkilomda değişim yok.tabi içtiğim vitaminin etkisi hasta ve kırgın olunca sporu bırakmak istemedim.1 haftadır vitamin kulandım.solgarın vitaminini.haplar kafam kadardı.neyse kilo aldırmaz iştah açmaz diyor ama külliyen yalan nasıl iştah açıyor.kendimi zor tutum neyse iyi olduğum için 2 gündür içmedim.yavaş yavaş iştahta bir geri çekilme oldu gibi.dün sabah koştum 1 saat öğleden sonrada eğimli yürüyüş ve ağırlık kaldırmak için spor salonuna gidecektim.vücudu şaşırtmak için 3 doğru gideyim dedim.ama gidemeden şidetli miğren başladı hemen ön ilacını içtim.ama olan sporuma oldu.neyse hep yoğun olacak deyil ya
73.1/73.1/0%0
bu hafta böyle.negüzel 2 haftadır kilo kaybediyordum.olsun hastalıktan kurtuldum diyet esnasında olacak böyle
Kaptanim listeyi saat 4 gibi yayinlasam sorun olur muGeçen haftaki 14. takım :
***14. TAKIM 355. ETAP*** BİRİNCİSİ
anathema8( 83,5 / 82 / 1,5 / 1,80%)
makbule007( 62,1 / 62,4 / -0,3 / -0,48%)
BLUEmoon2009( 73 / 73 / 0 / 0,00%) Sabit
donbul( 73,5 / 73,1 / 0,4 / 0,54%)
Sozen( 94 / 94,6 / -0,6 / -0,64%)
Ceren06( 75,1 / 69,1 / 6 / 7,98% / 3,99%) Yeni üye /Kilosu ikiye bölündü/Hedef Kilo: ?
Slimsigara(71,5 / 66,4 / 5,1 / 7,13% / 3,57%) Yeni üye/Kilosu ikiye bölündü/ Hedef Kilo:60
14. TAKIM ORTALAMASI: 1,25%
Olsun canım haftaya verirsin inş... Direnç gösteriyor vücut..
Tatlışım kiloları listeye ekleyelim....
denerim tatlom
Vallqhi iyi oluyo canim mesala bem meto hizini 1400 falan diye dusunuyordum 1300 bile degilmis hem fazladan kalori alip hem zayiflamayi beklemisim insan daha bilincli oluyor
canim sen zaten oldukca iyi spor yapmissin takma ara sira vucut dinlensin
Kaptanim listeyi saat 4 gibi yayinlasam sorun olur mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
62,4/61.8/600/%0.96
Bugünkü menümü yazayım.
7,30
Yarım tost
09,00
nescafe
10,30
elma
12,00
taze fasulye
1 dilim çok tahıllı ekmek
13,30
yeşil çay
14,30
nescafe
15,30
3 kuru kayısı
17,30
1 bardak süt
19,30
barbunya
1,5 lt su
egzersiz=yapımda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?