Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kızlar

bugün yediklerim

güne: 06:45

yarım litre soğuk su

kahvaltım: 07:10

bir domates,5 zeytin ,1 kk beyaz peynir, 2 dilim ekmek ve yeşil çay

ara öğün : 10:10

bir armut

Herkese günaydın .. Gönlünüzce tartı sonucları görürsünüz inşallah ... Kilo bildirimi yapayım önce

Sozen(94.6/92.8/1.8/1.86 %)

canim anlıyorum zor bir süreç yasıyorsun ... Bende 15-16 ay emzirebilmstim . Sütüm kesilmişti .. 2 yasına kadar emzirmeyi cok istemiştim.almasi gereken donemi yeterince almış.cok sut içen cocuğun gelişimi yavaşlatmış haklisin.. Allah bağışlasin yavrunu...
canimcim cok gecmis olsun bu arada ne zor şey evlat sahibi olmak değilmi .
Donbulum Ben buldum diyeti bugun ikinci gunüm .. Umarim ise yarar ..

Bende o is tatlim takma sen ben eve gidince ayarlarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ok. Sen bilirsin canim. ... Benim yapabileceğim birsey olursa haber ver..

Ah canim hic sorma bende onceden de kullandim kilo almistim nefret ediyorum ben de bu ilactan bi yandan yaparken diğer yandan bozuyor

kuzum ama saglık kilolardan onemli gerekiyorsa kullancaz mecburen...

Sevgili sozen ve makbule;

Listemizi bu haftaya uyarlayın arkadaşlar eklesinler kendilerini, hadi bakalım bu hafta kontrol sizde
Kaptan makbulecim ben yaparım dedi.. Bilgin olsun... Bende yapabilirim sanki :44::44::44:

Zor bir diyet spor da yapsak fıstık gibi :)
hosgeldin canim... İnşallah istediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın..

Son düzenleme:
tatlım beğenin için tşk bu arada menün çok aynı zamanda gayet iyi kilo veriyorsun devamlı nasıl başarıyorsun

1 ayda 7-8 kilo vermiş olurum diye düşünüyorum canım. teşekkür ederim bu arada.
benim kilomun sebebi sanırım insülin direnci ve hashimoto tiroidi bir arada bünyemde bulundurmamdı. Bir de abur cuburu çok yiyordum. Şöyle düşün, aç karnına eve gidip çikolata yiyordum, şekerimi 300lere fırlatıyordum sonra yemek yiyorum ama 1 saat sonra 70e geri düşüyordu. hop ben gene açım. Böyle bir döngüm vardı. 2-3 saatte bir tıka basa yemezsem doymuyordum. el titremesi bir yandan, sinir bir yandan.... ilaçlarımı da kullanmıyordum.

İlk hafta abur cuburu kestim. Hatta ilk hafta bayağı bayağı yiyordum alışma süreci diye.İkinci hafta tiroid hapıma başladım. Diyetimi ağırlaştırdım. Zira o modda devam ediyorum. Kaçamak yok, akşam ekmek yok. Bir kaç saatte bir bir şeyler yemeye-içmeye dikkat ettim. Şekerim düşmedikçe hiç sıkıntı yaşamadım. Üçüncü hafta şeker hapıma da başladım. Onlar da kilo vermeme yardımcı oluyor. Kas kaybı yaşamamak için çok fazla süt, yoğurt tüketiyorum.

Hareket etmiyorum hiç spor namına, kilo vermem durduğunda ona başlayacağım ama pörsüdüm biraz o sıkıntı olmaya başladı.

hosgeldin canim... İnşallah istediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın..[/QUOTE]

tşk ederim canımmmmmmm

sporla şekillenirsin tatlım evet şekerim bu şekilde gidersen istediğin kiloya tez zamanda gelirsin kuzucuğum eee artık artist artist dolaşırsın kuzu

nasıl gidiyor şuan bile ben çok acıktım.yumurta ve ıspanağı yiyeceğim ancak markete gidip ıspanak almadan geldim iyimi.kahvemi 2 ye bölmüştüm şimdi 2 ci yarısını içiyorum biraz sonrada yumurtalı domates yaparım.yumurta ve domates ikisini bir arada sevmem.menemene bile azıcık yumurta koyarım.neyse açlıktan yenir.bu diyeti ilk yaptığımda 28 yaşındaydım.ozamandan buyana arada bir bakarım ancak denemeye yeltenmedim.şimdi baktığımda bu diyetin 45 günlüğü bile çıkmış.kimi uyerde eti 250 gr alıyor kimi yerde 200 gr kimi yağsız diyet yoğurt diyor kimi sadece yoğurt.ben eskisini iyi kötü hatırladığım için eskisini yapmaya çalışıyorum.ıspanak işi kötü oldu.etide öğleden sonra diğer marketen alacağım.ama şuan gidemem dışarda fırtına çıktı gibi.neyse azıcık işlerimi yarılayıp tekrar markete giderim

güya markete temizlik malzemesi almaya gidecktim.gitimde marketin bulunduğu alışveriş meerkezinde giyim satan mağzada indirim varmış.kızıma göre hem kışlık hemde yazın spora giderken giyebileceği tişörtler aldım.vallahi 6 parçaya 40 lira verdim.pazara gitsen bulamazsın.gündelik spor yada iş için tişört almaya kaltığımda 20 liradan aşağı birşey bulamıyordum.insan iş yaparken çamaşır suyu yapacağı tişörtlerede 20 lira vermek istemiyor.yani 5-6 lira verip toptan alıp çamaşır suyu yapıp toz ve yerbezine çevireceğin kıyafete okadar para vermeye acıyordum.bu sene üreticiler vicdana geldi herhalde 7-8 lliraya düşürmüşler.

benim ortanca spa geldi.rüzgar gibi kıyafetleri bir giydi bir çıkardı savurdu ve 3 nü beğenmedi.gençkızlar için olan yerden alıyorum yinede beğendiremiyorum.aslında kendi görüp almalı ama insan denk gelincede alıyor.neyse kışlık kazagıda beğenmedi neymiş ona küçük gelirmiş.doğru gözümde hala küçük olduğu için olacak gibi geliyor.hatun 175 cm ve 80 kilo ve bu kızım halen 14 yaşında.2 sene önce 160 boyunda ve 58 kiloydu.2 senede çocuğum 2 katına çıktı.şimdi sınav sitresinden 5-6 kilo aldı.yazın sınav bitince verir.diyetisyene götürdüm.diyetisyen boyunun kilosuna göre iyi olduğunu söyledi.zaten oldum olası iri bir çocuktu.58 cm doğdu 3.6 kilodaydı ama 20 günde 6 kiloya çıkmıştı.eşim doğudan geldi.yeni doğmuş minacık bebek beklerken kucağına kocaman bir çocuk alınca adamcağız bakakalmıştı.9 aylıkken 12 kilo 1 yaşında 18 kiloydu öyle şişman deyildi çünkü 3 yaşındaki yeğenimden daha uzundu.neyse devlik hastalığı falan olabilir diye doktor bir sürü test yaptı.çünkü ben 160 cm babada 180 olsa olsa 65 cm olur diye hesap yapmışlardı.şuan o hesabı 10 cm geçti dahada 18 yaşına 4 sene var.ona yazın ergen diyeti yaptırmalıyım.evin içinde hamur işini çok seviyor.bende çok yapıtorum.çocuklar yiyor.yapmayı kesincede dışardan alıyorlar.neyse yazın bir çaresine bakarım.ablasınında ergenlikte aldığı kiloları verdirmiştim.şimdi o normal buda olur.sadece sebze sevmiyor.salata ve sebzeleri tehtitle yediriyorum.ancak börek çörek et dedinmi orada duracaksın.bu kızı benmi doğurdum bilmem

Olur tabiki canım, hiç sorun olmaz sen yeterki yap şekercim
Hoşgeldin canım
makbulenin arkadaşı bizimde arkadaşımız olur
Canım sen paylaşılan kiloları bir araya topla liste haline getir o zaman, makbuleye kolaylık olsun..
şuan mersindeymişsin bende anamurluyum ama mersinde büyüdüm.şuan ailemin hemen hemen hepsi mersinde.

E ben de Mersin'deyimmm

Canim yanlış anlamadin di mi tabiki sende yapabilirsin

içinde bulunduğum durumu aktarayım.elektirik süpürgesi takılı, 3 ip çamaşır kurumuş katlanmak üzere yatağın üstünde bekliyor.masanın üzerine gazete serilmiş pasta malzemeleri bekliyor,bulaşık makinası bitirmiş,sebzeler var çok deyil ama yerleşmeyi bekliyor,beyaz çamaşırları astım çok şükür,banyoya deterjan sıkıldı sürtülmeyi bekliyor,tozu işten bile saymıyorum.ben ise bir bardak (sıcak su bile olur ) birşeyler alıp televizyonun karşısında pineklemek yada yağan yamurda yağmurluğumu giyip şemsiyemi alıp yürümek istiyorum.tam işe elimi atıyorum birşey çıkıyor.bu arada 3 markete gidip kıza alış veriş yaptım ve sırasıyla oğlana kıza ve eşime arka arkaya yemek verdim.üstelik eşimin yemeğini yanına götürdüm.aslında hiçbirşey yapmadım gibi geliyor ancak çok şey yapmışım temizlik hariç.ve sabah beşten beri ayaktayım.yazık bana bukadar sitrese migren azmazmı,dünya kadar spor yapıyorum ama ev işinin yorduğu kadar yorup can sıkmıyor.ev işini aslında çok severim ama sıkışık yapmayı üstünkörü yapmayı sevmem.ancak bugün öyle olacağa benziyor.

evet sanada bakmıştım galiba mersinde olan birde makbule adanada herhalde .aslen mersin tarafındanmı yoksa yaşamak içinmi oradasın.ben şuan edirnedeyim.edirnede güzel ancak o mersine girdiğindeki güzel çiçek kokusunu hiçbiryerde duymedım.herhalde memleketim olunca öyle geliyor.çöp kokusu bile çiçek kokusu gibi geliyor insana ahhh toprağımı özlemişim

hosgeldin canim... İnşallah istediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın..

tşk ederim canımmmmmmm [/QUOTE]

selam
öğlen yemeğim : 12.20
1 kepçe mercimek çorbası
4 yemek kaşığı kabak
1 su bardağı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Hosgeldin bebegim sayende birinci olucak grubumuz

Ben doğma büyüme buralıyım canım...

isveç diyetinden kaynaklanan mutsuzluğu yaşıyorum.şuana kadar 4 öğün yemek yemiştim 2 si ana 2 si ara ama şimdi sabah kahvesini bile 2 ye böldüm içtim.1 yumurta ve 1 domates yedim.biraz önce markete yine girdim ancak ıspanağı nedense unutum.bence vücudum bile bile unuturuyor.haşlanmış ıspanağın yavan tadını bildiğim için sebze reyonuna gelipda ıspanağa bakmadan çıktım.hayin vücut insana 3 -4 kere markete gidipte ıspanak unuturulurmu.ancak kabartma tozu ve vanilyayı unutmuyorum galiba pişirdiğim pastadan tırtıklaya bilirim umudu var.ancak o bana ıspanağı unuturursa bende ona yapacağım portakallı kek ve elmelı pastadan birparça ilaç niyetine bile vermem.et alacak tım peyniri aldım ama eti unutum.çünkü ette sevmem.ancak böreklik yufkayı unutmadım.şaka gibi ama gerçek.bu diyeti yapacağım ancak hem etini hemde ıspanağı unutum.neyse 5 kere gidip alırım.bu sefer parmağıma ip bağlıyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…