- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.661
canim anlıyorum zor bir süreç yasıyorsun ... Bende 15-16 ay emzirebilmstim . Sütüm kesilmişti .. 2 yasına kadar emzirmeyi cok istemiştim.almasi gereken donemi yeterince almış.cok sut içen cocuğun gelişimi yavaşlatmış haklisin.. Allah bağışlasin yavrunu...sagol canim ...kizim 17 aylik ...emzirmeyi biraktim cunku sutten dolayi hasta oluyorum sutum cok maasallah..kizim sutumu tam bitiremiyor icinde sut kaliyor ve ani ateş yukselmesi ve sitma tutuyor...agri ates normalin iki misli siakin ve morarmis goguslerle solugu acilde aliyorum... kizimda sadece ona guvenip yemek yemiyor ek gida almayi reddediyor...
Kizim dogdu dogali guguslerim yaraydi cok agri yapiyordu acisida cabasi kizima kan emdirip onun kan kustugu gunler oldu cok degil bikac ay once...
Emzirirken daha kilay kilo veriliyor dogru ama yesigine ictigine cok dikkat etmek gerekiyor bende durum farkli her emzirmeden sonra kendimi mutfakta biseyler tikinirken buluyorum..her kacamak yaparken aman bosver nasilsa emziriyorum yakar vucut sut olur diyorum...hayatimin normale donmesi icin emzirmeyi biraktim icim cok acidi kizima haksizlik yapiyorum gibi hissettim kendimi ama insallah boylesi daha iyi ...
Ammada yazdim kisacasi boyle daha iyi olabilir diye dusundum insallah rabbim pisman etmesin...
canimcim cok gecmis olsun bu arada ne zor şey evlat sahibi olmak değilmi .kaptancim cumartesiden beri iki kez serum yedim arti bide emzirmedigim icin sistim hemde ole boyle degil son serumu pazartesi bagladi dr dun ve bugun iyiyim cok şükür mümkünse yarinda bekleyeyim seruma ve sute bagli odemim insin daha saglikli bir bildirim olur bence...
Donbulum Ben buldum diyeti bugun ikinci gunüm .. Umarim ise yarar ..herkese günaydın.yine sabah sabah boş vakit bulup biraz sizlere bakayım dedim
isveç diyeti zor bir diyet.sabah sadece kahve 1 kesme şeker var öğle mesela ilğün yanlış hatırlamıyorsam ıspanak haşlanmış olacak yumurta ve 1 domates var.ben yumurta ve domatesi yanyana yiyemem.akşamada 200 dr biftek işte böyle böyle gidiyor.ara öğün falan yokdu.6 gün yapıp bırakabiliyorsun.dur ben bakayım listeyi kopyalayıp taşıyabilirsem taşırım.kızıma gelince normal gebelik.sadece korkum infaz koruma memuru olduğu için hergün xraydan geçmek zorunda.ancak doktor raporu aldı hamileliğini onaylatı.ancak müdürü oradan çok hamile kadın geçti ve çalıştı hiçbirine birşey olmadı demiş.ne cehalet.radyasyon olan yerden hamile geçemez diye işaret koyuyorlar.hamilelere rontgen çekmiyorlar.ancak bu xray cihazına bir uyarı yada kural koymuyorlar.nasıl bir cehaletir anlıyamadım
Ok. Sen bilirsin canim. ... Benim yapabileceğim birsey olursa haber ver..Bende o is tatlim takma sen ben eve gidince ayarlarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuzum ama saglık kilolardan onemli gerekiyorsa kullancaz mecburen...Ah canim hic sorma bende onceden de kullandim kilo almistim nefret ediyorum ben de bu ilactan bi yandan yaparken diğer yandan bozuyor
Kaptan makbulecim ben yaparım dedi.. Bilgin olsun... Bende yapabilirim sanki :44::44::44:Sevgili sozen ve makbule;
Listemizi bu haftaya uyarlayın arkadaşlar eklesinler kendilerini, hadi bakalım bu hafta kontrol sizde
Zor bir diyet spor da yapsak fıstık gibi :)gidecek elbet.kaç aydır çabalıyorum.sizlerden destek alıyorum.şimdi şu isveç diyetini en azından 6 gün yapayım diyorum.şuan kahvesiyle işe başladım.
sabah 1 fincan 1 kesme şekerli kahve
öğle 1 yumurta 1 domates ve haşlanmış ıspanak
akşam 250 gr biftek
elimdeki listede bunlar yazıyor.eski liste biraz farklıydı.akşamına salatada veriyordu yağsız.bında yok.birğünü bir denemeye çalışayım baş ağrısı yapmaz ve migrenimi tetikletmezse devam ederim.miğren ve miğren ilaçlarının insana çok yemek yedirdiğini biliyormusunuz.insan farketmeden yiyor.arkadaşım derdi zamanında pek inanasım gelmezdi ama dediğinin doğru olduğunu anladım.çünkü kan şekeri düşünce miğren tetikleniyor.vücutta otamatik olarak kan şekerini yükseltmek için yemeye yöneliyor.neyse ben kazasız belasız atlatmaya çalışıyorum.bahar döngüsünde bu atakları biraz çekeceğim
hosgeldin canim... İnşallah istediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın..merhaba kızlar ben de bu güzel takıma dahil olmak istiyorum zira bu takımı canım diyet arkadaşım makbule den dolayı takip ediyordum dilerim takımımızın ilerlemesinde benim de çok katkım olur
bugün tartıldım: 62.5
hedef kilom: 56.00
tatlım beğenin için tşk bu arada menün çok aynı zamanda gayet iyi kilo veriyorsun devamlı nasıl başarıyorsun
1 ayda 7-8 kilo vermiş olurum diye düşünüyorum canım. teşekkür ederim bu arada.
benim kilomun sebebi sanırım insülin direnci ve hashimoto tiroidi bir arada bünyemde bulundurmamdı. Bir de abur cuburu çok yiyordum. Şöyle düşün, aç karnına eve gidip çikolata yiyordum, şekerimi 300lere fırlatıyordum sonra yemek yiyorum ama 1 saat sonra 70e geri düşüyordu. hop ben gene açım. Böyle bir döngüm vardı. 2-3 saatte bir tıka basa yemezsem doymuyordum. el titremesi bir yandan, sinir bir yandan.... ilaçlarımı da kullanmıyordum.
İlk hafta abur cuburu kestim. Hatta ilk hafta bayağı bayağı yiyordum alışma süreci diye.İkinci hafta tiroid hapıma başladım. Diyetimi ağırlaştırdım. Zira o modda devam ediyorum. Kaçamak yok, akşam ekmek yok. Bir kaç saatte bir bir şeyler yemeye-içmeye dikkat ettim. Şekerim düşmedikçe hiç sıkıntı yaşamadım. Üçüncü hafta şeker hapıma da başladım. Onlar da kilo vermeme yardımcı oluyor. Kas kaybı yaşamamak için çok fazla süt, yoğurt tüketiyorum.
Hareket etmiyorum hiç spor namına, kilo vermem durduğunda ona başlayacağım ama pörsüdüm biraz o sıkıntı olmaya başladı.
Herkese günaydın .. Gönlünüzce tartı sonucları görürsünüz inşallah ... Kilo bildirimi yapayım önce
Sozen(94.6/92.8/1.8/1.86 %)
canim anlıyorum zor bir süreç yasıyorsun ... Bende 15-16 ay emzirebilmstim . Sütüm kesilmişti .. 2 yasına kadar emzirmeyi cok istemiştim.almasi gereken donemi yeterince almış.cok sut içen cocuğun gelişimi yavaşlatmış haklisin.. Allah bağışlasin yavrunu...
canimcim cok gecmis olsun bu arada ne zor şey evlat sahibi olmak değilmi .
Donbulum Ben buldum diyeti bugun ikinci gunüm .. Umarim ise yarar ..
Ok. Sen bilirsin canim. ... Benim yapabileceğim birsey olursa haber ver..
kuzum ama saglık kilolardan onemli gerekiyorsa kullancaz mecburen...
Kaptan makbulecim ben yaparım dedi.. Bilgin olsun... Bende yapabilirim sanki :44::44::44:
Zor bir diyet spor da yapsak fıstık gibi :)
hosgeldin canim... İnşallah istediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın..
merhaba kızlar
bugün yediklerim
güne: 06:45
yarım litre soğuk su
kahvaltım: 07:10
bir domates,5 zeytin ,1 kk beyaz peynir, 2 dilim ekmek ve yeşil çay
ara öğün : 10:10
bir armut
selam
öğlen yemeğim : 12.20
1 kepçe mercimek çorbası
4 yemek kaşığı kabak
1 su bardağı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Olur tabiki canım, hiç sorun olmaz sen yeterki yap şekercimdenerim tatlom
Vallqhi iyi oluyo canim mesala bem meto hizini 1400 falan diye dusunuyordum 1300 bile degilmis hem fazladan kalori alip hem zayiflamayi beklemisim insan daha bilincli oluyor
canim sen zaten oldukca iyi spor yapmissin takma ara sira vucut dinlensin
Kaptanim listeyi saat 4 gibi yayinlasam sorun olur mu
Hoşgeldin canımmerhaba kızlar ben de bu güzel takıma dahil olmak istiyorum zira bu takımı canım diyet arkadaşım makbule den dolayı takip ediyordum dilerim takımımızın ilerlemesinde benim de çok katkım olur
bugün tartıldım: 62.5
hedef kilom: 56.00
Canım sen paylaşılan kiloları bir araya topla liste haline getir o zaman, makbuleye kolaylık olsun..Herkese günaydın .. Gönlünüzce tartı sonucları görürsünüz inşallah ... Kilo bildirimi yapayım önce
canim anlıyorum zor bir süreç yasıyorsun ... Bende 15-16 ay emzirebilmstim . Sütüm kesilmişti .. 2 yasına kadar emzirmeyi cok istemiştim.almasi gereken donemi yeterince almış.cok sut içen cocuğun gelişimi yavaşlatmış haklisin.. Allah bağışlasin yavrunu...
Kaptan makbulecim ben yaparım dedi.. Bilgin olsun... Bende yapabilirim sanki :44::44::44:
şuan mersindeymişsin bende anamurluyum ama mersinde büyüdüm.şuan ailemin hemen hemen hepsi mersinde.
Herkese günaydın .. Gönlünüzce tartı sonucları görürsünüz inşallah ... Kilo bildirimi yapayım önce
Maşallah canım aynen devam:)
Olur tabiki canım, hiç sorun olmaz sen yeterki yap şekercim
Hoşgeldin canım
makbulenin arkadaşı bizimde arkadaşımız olur
Canım sen paylaşılan kiloları bir araya topla liste haline getir o zaman, makbuleye kolaylık olsun..
E ben de Mersin'deyimmm
selam
öğlen yemeğim : 12.20
1 kepçe mercimek çorbası
4 yemek kaşığı kabak
1 su bardağı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
evet sanada bakmıştım galiba mersinde olan birde makbule adanada herhalde .aslen mersin tarafındanmı yoksa yaşamak içinmi oradasın.ben şuan edirnedeyim.edirnede güzel ancak o mersine girdiğindeki güzel çiçek kokusunu hiçbiryerde duymedım.herhalde memleketim olunca öyle geliyor.çöp kokusu bile çiçek kokusu gibi geliyor insana ahhh toprağımı özlemişim
Ben doğma büyüme buralıyım canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?