- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.681
isveç diyetinden kaynaklanan mutsuzluğu yaşıyorum.şuana kadar 4 öğün yemek yemiştim 2 si ana 2 si ara ama şimdi sabah kahvesini bile 2 ye böldüm içtim.1 yumurta ve 1 domates yedim.biraz önce markete yine girdim ancak ıspanağı nedense unutum.bence vücudum bile bile unuturuyor.haşlanmış ıspanağın yavan tadını bildiğim için sebze reyonuna gelipda ıspanağa bakmadan çıktım.hayin vücut insana 3 -4 kere markete gidipte ıspanak unuturulurmu.ancak kabartma tozu ve vanilyayı unutmuyorum galiba pişirdiğim pastadan tırtıklaya bilirim umudu var.ancak o bana ıspanağı unuturursa bende ona yapacağım portakallı kek ve elmelı pastadan birparça ilaç niyetine bile vermem.et alacak tım peyniri aldım ama eti unutum.çünkü ette sevmem.ancak böreklik yufkayı unutmadım.şaka gibi ama gerçek.bu diyeti yapacağım ancak hem etini hemde ıspanağı unutum.neyse 5 kere gidip alırım.bu sefer parmağıma ip bağlıyacağım
Ayy ne kadar ucuza almissin zaten bi sezon giyip atiyoruz çok iyi yapmışsıngüya markete temizlik malzemesi almaya gidecktim.gitimde marketin bulunduğu alışveriş meerkezinde giyim satan mağzada indirim varmış.kızıma göre hem kışlık hemde yazın spora giderken giyebileceği tişörtler aldım.vallahi 6 parçaya 40 lira verdim.pazara gitsen bulamazsın.gündelik spor yada iş için tişört almaya kaltığımda 20 liradan aşağı birşey bulamıyordum.insan iş yaparken çamaşır suyu yapacağı tişörtlerede 20 lira vermek istemiyor.yani 5-6 lira verip toptan alıp çamaşır suyu yapıp toz ve yerbezine çevireceğin kıyafete okadar para vermeye acıyordum.bu sene üreticiler vicdana geldi herhalde 7-8 lliraya düşürmüşler.
Pazarda ayni kilodaydim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aramiza hosgeldin...saglikli ve kolayca kurtulursun umarim kilolarindan...merhaba kızlar ben de bu güzel takıma dahil olmak istiyorum zira bu takımı canım diyet arkadaşım makbule den dolayı takip ediyordum dilerim takımımızın ilerlemesinde benim de çok katkım olur
bugün tartıldım: 62.5
hedef kilom: 56.00
Sagol canim yaa evet cok zorlu bir donemdi asil simdi daha da zor benim kizda bi asabiyet aldi basini gidiyor sorma...sigara tiryakisi sigarayi bırakınca ne durumdaysa benimki cicisinden ayrildi yikiyoruz ortaligi....ama asil onemli olan benin bundan sonraki mis gibi tertemiz diyet sayfam....kilolarima savas actim gostericem onlara gününü. ...Herkese günaydın .. Gönlünüzce tartı sonucları görürsünüz inşallah ... Kilo bildirimi yapayım önce
Sozen(94.6/92.8/1.8/1.86 %)
canim anlıyorum zor bir süreç yasıyorsun ... Bende 15-16 ay emzirebilmstim . Sütüm kesilmişti .. 2 yasına kadar emzirmeyi cok istemiştim.almasi gereken donemi yeterince almış.cok sut içen cocuğun gelişimi yavaşlatmış haklisin.. Allah bağışlasin yavrunu...
canimcim cok gecmis olsun bu arada ne zor şey evlat sahibi olmak değilmi .
Donbulum Ben buldum diyeti bugun ikinci gunüm .. Umarim ise yarar ..
Ok. Sen bilirsin canim. ... Benim yapabileceğim birsey olursa haber ver..
kuzum ama saglık kilolardan onemli gerekiyorsa kullancaz mecburen...
Kaptan makbulecim ben yaparım dedi.. Bilgin olsun... Bende yapabilirim sanki :44::44::44:
Zor bir diyet spor da yapsak fıstık gibi :)
hosgeldin canim... İnşallah istediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın..
evet sanada bakmıştım galiba mersinde olan birde makbule adanada herhalde .aslen mersin tarafındanmı yoksa yaşamak içinmi oradasın.ben şuan edirnedeyim.edirnede güzel ancak o mersine girdiğindeki güzel çiçek kokusunu hiçbiryerde duymedım.herhalde memleketim olunca öyle geliyor.çöp kokusu bile çiçek kokusu gibi geliyor insana ahhh toprağımı özlemişim
makbulecim ben niye cereni goremedim?
bende onu sonradan gördüm tatlımgordum gordumm :)
bence de hepsi dogru..
ellerine saglik canimm
inşallah canımYine birinci biz olalııııııııımmmmmm
makbulecim ben niye cereni goremedim?
***14. TAKIM 356. ETAP***
anathema8( 82 / 81 / 1/ 1,21%)
makbule007( 62,4 / 61,8 / 0,6 / 0,96%)
BLUEmoon2009( 73 / / / %) izinli
donbul( 73,1 / 73,1 / 0 / 0,00%) sabit
Sozen( 94,6 / 92,8 / 1,8/ 1.90%%)
Ceren06( 69,1/ 68 /1,1 / 1,59%/ )
Slimsigara(66,4/ 64,5/ 1,9 / 2,86%)
14. TAKIM ORTALAMASI:1.42%
canim sakin o bisey olmazlara aldanmayin.adam isine geldigi gibi soylemis. ben fizikciyim kesinlikle zararli boyle guvenlik cihazlari..herkese günaydın.yine sabah sabah boş vakit bulup biraz sizlere bakayım dedim
isveç diyeti zor bir diyet.sabah sadece kahve 1 kesme şeker var öğle mesela ilğün yanlış hatırlamıyorsam ıspanak haşlanmış olacak yumurta ve 1 domates var.ben yumurta ve domatesi yanyana yiyemem.akşamada 200 dr biftek işte böyle böyle gidiyor.ara öğün falan yokdu.6 gün yapıp bırakabiliyorsun.dur ben bakayım listeyi kopyalayıp taşıyabilirsem taşırım.kızıma gelince normal gebelik.sadece korkum infaz koruma memuru olduğu için hergün xraydan geçmek zorunda.ancak doktor raporu aldı hamileliğini onaylatı.ancak müdürü oradan çok hamile kadın geçti ve çalıştı hiçbirine birşey olmadı demiş.ne cehalet.radyasyon olan yerden hamile geçemez diye işaret koyuyorlar.hamilelere rontgen çekmiyorlar.ancak bu xray cihazına bir uyarı yada kural koymuyorlar.nasıl bir cehaletir anlıyamadım
diyetin yorumlarini okudugumda bende aciktim... diyete baslamadan amanasıl gidiyor şuan bile ben çok acıktım.yumurta ve ıspanağı yiyeceğim ancak markete gidip ıspanak almadan geldim iyimi.kahvemi 2 ye bölmüştüm şimdi 2 ci yarısını içiyorum biraz sonrada yumurtalı domates yaparım.yumurta ve domates ikisini bir arada sevmem.menemene bile azıcık yumurta koyarım.neyse açlıktan yenir.bu diyeti ilk yaptığımda 28 yaşındaydım.ozamandan buyana arada bir bakarım ancak denemeye yeltenmedim.şimdi baktığımda bu diyetin 45 günlüğü bile çıkmış.kimi uyerde eti 250 gr alıyor kimi yerde 200 gr kimi yağsız diyet yoğurt diyor kimi sadece yoğurt.ben eskisini iyi kötü hatırladığım için eskisini yapmaya çalışıyorum.ıspanak işi kötü oldu.etide öğleden sonra diğer marketen alacağım.ama şuan gidemem dışarda fırtına çıktı gibi.neyse azıcık işlerimi yarılayıp tekrar markete giderim
sagolsun makbule halletti bile..Olur tabiki canım, hiç sorun olmaz sen yeterki yap şekercim
Hoşgeldin canım
makbulenin arkadaşı bizimde arkadaşımız olur
Canım sen paylaşılan kiloları bir araya topla liste haline getir o zaman, makbuleye kolaylık olsun..
E ben de Mersin'deyimmm
ellerine saglik canim ben bilgisayarin basina bile zor oturdum :) telefonum susmadi oglan bicirdiyor bir taraftan.. esim acim yemek varmi diyor..ooooCanim yanlış anlamadin di mi tabiki sende yapabilirsin
ev isini bende hic sevmem...içinde bulunduğum durumu aktarayım.elektirik süpürgesi takılı, 3 ip çamaşır kurumuş katlanmak üzere yatağın üstünde bekliyor.masanın üzerine gazete serilmiş pasta malzemeleri bekliyor,bulaşık makinası bitirmiş,sebzeler var çok deyil ama yerleşmeyi bekliyor,beyaz çamaşırları astım çok şükür,banyoya deterjan sıkıldı sürtülmeyi bekliyor,tozu işten bile saymıyorum.ben ise bir bardak (sıcak su bile olur ) birşeyler alıp televizyonun karşısında pineklemek yada yağan yamurda yağmurluğumu giyip şemsiyemi alıp yürümek istiyorum.tam işe elimi atıyorum birşey çıkıyor.bu arada 3 markete gidip kıza alış veriş yaptım ve sırasıyla oğlana kıza ve eşime arka arkaya yemek verdim.üstelik eşimin yemeğini yanına götürdüm.aslında hiçbirşey yapmadım gibi geliyor ancak çok şey yapmışım temizlik hariç.ve sabah beşten beri ayaktayım.yazık bana bukadar sitrese migren azmazmı,dünya kadar spor yapıyorum ama ev işinin yorduğu kadar yorup can sıkmıyor.ev işini aslında çok severim ama sıkışık yapmayı üstünkörü yapmayı sevmem.ancak bugün öyle olacağa benziyor.
isveç diyetinden kaynaklanan mutsuzluğu yaşıyorum.şuana kadar 4 öğün yemek yemiştim 2 si ana 2 si ara ama şimdi sabah kahvesini bile 2 ye böldüm içtim.1 yumurta ve 1 domates yedim.biraz önce markete yine girdim ancak ıspanağı nedense unutum.bence vücudum bile bile unuturuyor.haşlanmış ıspanağın yavan tadını bildiğim için sebze reyonuna gelipda ıspanağa bakmadan çıktım.hayin vücut insana 3 -4 kere markete gidipte ıspanak unuturulurmu.ancak kabartma tozu ve vanilyayı unutmuyorum galiba pişirdiğim pastadan tırtıklaya bilirim umudu var.ancak o bana ıspanağı unuturursa bende ona yapacağım portakallı kek ve elmelı pastadan birparça ilaç niyetine bile vermem.et alacak tım peyniri aldım ama eti unutum.çünkü ette sevmem.ancak böreklik yufkayı unutmadım.şaka gibi ama gerçek.bu diyeti yapacağım ancak hem etini hemde ıspanağı unutum.neyse 5 kere gidip alırım.bu sefer parmağıma ip bağlıyacağım
aramiza hosgeldin...saglikli ve kolayca kurtulursun umarim kilolarindan...
Sagol canim yaa evet cok zorlu bir donemdi asil simdi daha da zor benim kizda bi asabiyet aldi basini gidiyor sorma...sigara tiryakisi sigarayi bırakınca ne durumdaysa benimki cicisinden ayrildi yikiyoruz ortaligi....ama asil onemli olan benin bundan sonraki mis gibi tertemiz diyet sayfam....kilolarima savas actim gostericem onlara gününü. ...
cerenim listenle birlikte ya ben hizli baktim ,sonra bidaha hizli baktim.. bakarken oglumla savasiyordum bir taraftaanAşkolsunn ilk ben yazmıştım beni nasıl göremediniz :) :) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet evet haklisin tamamen cerenin sucubende onu sonradan gördüm tatlım
inşallah canım
cerenim listenle birlikte ya ben hizli baktim ,sonra bidaha hizli baktim.. bakarken oglumla savasiyordum bir taraftaan
kusura bakma...yine bu haftada harikasin masallah diyorum vee dilimi issiriyorum
evet evet haklisin tamamen cerenin sucu
merhaba kızlar ben de bu güzel takıma dahil olmak istiyorum zira bu takımı canım diyet arkadaşım makbule den dolayı takip ediyordum dilerim takımımızın ilerlemesinde benim de çok katkım olur
bugün tartıldım: 62.5
hedef kilom: 56.00
Canim kendine eziyet etmesen mi acaba yaabilinçaltı savaşıyor seninle baksana
Ayy ne kadar ucuza almissin zaten bi sezon giyip atiyoruz çok iyi yapmışsın
Bişey olmaz canım haftalik olarak düşün sen
Ahhh ahhh güzel Adana cabim ben okulu adanada bitirdim su an urfa dayim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?