Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende fizikokudum.biliyorum.yani bunu kör cahiler biliyor ama koskoca hapisane müdürü bilmiyor.birde oğlu tıp fakültesinde okuyor.rontgen çekilen yerde hamileler giremez diyor.bu radyasyon yayarak metal birşeyler varmı yokmu anlıyor.odalar var gerekirse girsin oraya soyunup arasınlar.8 ay çeker.ama diğer türlü bebeğe doğumda birşey olmaz ancak yılar sonra çıkabilşr.çernobilin sonucunu karadeniz bölgesi hala çekiyor.sakat doğum ve kanserden ölüm okadar çokki.o zamanlar birde radyasyonlu çayı milete içirdiler.çocuktum hiç unutmama bakanın biri televizyona çıkıp çayı karıştırıp içmişti hiçbirşey yok diye.neden karadeniz kanserden kırılıyor.duyarsız ve oldukça cahil bir miletiz.işimiz korkutma üzerine kurulu.xraydan başka bir çözüm yokmu.birde orada kötü niyetli bir hatun varmış.xray cihazından geçmeyen kadının bacaklarına el arama dedektörü tutuyormuş.bu ne cehalet,bu ne kötü niyet soy ara.diğer çalışanda yazık birşey demiyor.kızıma dedim aramaya kalkar sana yaklaştırırsa dava açacağını söyle hiçkimse o aletin zararsız olduğunu söyleyemez.neyse yine cehalet hikayeleri duyunca sinirim zıplıyor.azıcık medeniyet ve soruna resmi çözüm üretme yok

oğlanı judoya bıraktım oğlanı judodan alırken kızı tenise bıraktım.banyomu temizledim,elmalı payımı yaptım ,portakallı kekim tamam,sodalı böreğimi döşedim,pirincimi ıslatım,evi sildim,şimdi sırada ev süpürülecek çamaşır katlanacak,pilav yapılacak bu arada bulaşık makinesini boşaltıp yeni bulaşıklarıda yerleştirdim çöpleri bile atım.toz alındı yapılanlar masada sergiye kondu.şimdi çamaşır asıp çamaşır katlayacağım.birde pilav ve süpürge.1-1,5 saatlik işm var.nekadar iş yazdım deyilmi.kendimi diyet piskolojisinden çekip günlük normal hatun muhabeti yaparak sanki açlığımı unutacağım.aslında çaresiz denecek kadar aç deyilim.hatta düşünürsem dayanılacak bir noktadayım ancak aralar yok ve ben ara öğünlere alışmıştım.birde yaptığım yemeklerin 1 kaşık tadına bakıyordum şimdi kekten 1 lokma alamayacağım.neyse bakalım nekadar dayanacağım.nefse biraz eziyet etmekte zarar gelmez.eşimde o diyeti yapma düşersin halsizli,ktan spor yapamasın kan şekerin düşer migrenin azar diye birsürü şey söyledi.haklı aslındada zaten diyeteyim diyetin içindeki bir diyet gibi oldu

Oglen ve aksam menüm oglen kofteydi simdi et haslama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397142839795.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 34

annem isveç diyeti ile seneler önce 9 kilo vermiş ve geri almamıştı. 30 yaşında falandı gerçi o zaman.
ki hiç kilolu biri değildi, 60a çıktığında diyet yapardı. 51de bıraktı 5 sene sonra bile taş çatlasın 52 oluyordu.
harika bir diyet.

bende 28 li yaşlarda yaptım ama tabi doğumlar falan yine aldım.neyse şimdi devam bakalım.

2 makina çamaşır asıldı pilav yapıldı ve en önemlisi çamaşırlar katlandıııı.ne zor ya çorap teki aramak hiçbir zaman bütün çorapların eşi hiçbir zaman olmaz.ingiliz bilim adamları bu konuda araştırma yapmışlar.bu çorapların tekleri evin içinde nereye gider diye.çamaşır makinasında kaybolduğunu bulmuşlar ama çamaşır makinasında nereye gitiğini bilemiyorum.giderden dışarı atılsa o küçük borudan nasıl geçecek birde o boşaltma hortumundan nasıl geçer.aklım çok almıyor ancak bu çorapların evde nereye gitiğini bulamadım.hemde yepyeni çorapların tekleri yok ençokda ona kızıyorum.eskilerin tekleri gitse olur.ancak en önce yeniler gidiyor.neyse bitek süpürgem kaldı.artık ayrıntıyı yarın yaparım.herşet birgünde olacak diye birşey yok.o gençken oluyor şimdi ancak yalapşap bütün işler aynı günde bitiyor.

neyse hatunlar sonbir gayret şu işi bitireyim asıl iş benim adam eve geldimi oluyor.adamın hizmeti hiç bitmiyor birde spor yapıyorum ya birazda enerjini benim isteklerim için harca diyor.bu adam çok fena sevimli olmasa çekilmez.

inşallah canla basla mücadeleye devam

sabah: 1 dilim lıght ekmek 1 kk peynir 1 zeytin 1 yumurta domates salatalık semizotu

ara: yok

öğlen: 150 gr taze fasulye 60 gr köfte 1 çay bardağı yoğurt domates salatalık semizotu

ara:50 gr beyaz leblebi 1 çay bardağı süt (kızlar değişim listenize bi bakar mısınız bu leblebi bazı listelerde 20 gr bazılarında 50 gr)

akşam:150 gr taze fasulye 60 gr et haşlama 1 çay bardağı yoğurt domates salatalık

ara: 20 gr kuru üzüm 50 gr beyaz leblebi düşünüyorum(ama 20 gr mı yesem ) :26::26::26::26:

sıvı:3 lt su 1 fincan yeşil çay 1 de rezene içerim daha 1 yeşil çay daha içerim
spor : leslie 5 mile yapacağım inşallah 20 dk falan da ip atlamayı istiyorum umarım

MERHABA HATUNLAR.

ara öğünüm :
15.00
bir portakal

akşam yemeğim :
18.30
1 kase mercimek çorbası
4 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı

akşam ara öğünü olarak da çay bardağının yarısı yoğurt yemeyi düşünüyorum .
bugün biraz iyi şekilde ilerledim

diyete uyulmuş bugün bunun hafifliği yeter zaten

diyete uyulmuş bugün bunun hafifliği yeter zaten

evet bitanem yarın biraz daha kısacağım cumartesi zaten misafirimiz var hep dışarda olacağız o nedenle yarın daha sıkacağım şu 200 gr vereyim

bu arada makbuş ben bir karar aldım canım her sabah tartılacağım böylelikle kilomu kontrol altına alacağım diğer türlü ne olduğunu anlayamıyorum bak mesela o 200 gr gördüm bugün kıstıkça kıstım hep yarın daha kısacağım sırf şu 200 gr vermek için her gün tartılıp diyetikoma yazacağım kendimi kontrol altına almak zorundayım ........

canım yine de sen bilirsin ama ben bi ara her gün tartılıyrdum biliyosun hiç önerilmiyor canım bi de takıntıya dönüşüyor istersen bu hafta yap ama sürekli her gün tartılma bence canım bu arada senin değişim listen var mı canım ekmek grubuna bi bakar mısın benim için leblebi kaç gr :26:

canım ben de öyle değişim listesi falan yok dedim ya benim diyetisyen bir garip bir liste yazıyor aylarca onu yapıyorsun :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

canım ben de öyle değişim listesi falan yok dedim ya benim diyetisyen bir garip bir liste yazıyor aylarca onu yapıyorsun :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

canım bence sen onu bu gidişinde sor diyetisyenine çünkü öyle çok sıkıcı olur bazen diyette sevmediğin bişiyi değiştirdiğinde çok daha keyifli bişiye dönüşebiliyor allah allah vermesi lazımdı ama kitapçık vermedi mi canım genelde bi kitapçık olur onun üstüne diyeti yazar değişim listelerini de öğretir öyle olması lazım o vermiyorsaa sen iste canım

ya tatlım kadın bir kağıda liste yazıyor onu aylarca yapıyorsun ben de mecburen gidiyorum evet bu şekilde zaten çok sıkıcı zaten o nedenle uyulmuyor bazen değişimler hakkında hiçbir bilgim yok

ya tatlım kadın bir kağıda liste yazıyor onu aylarca yapıyorsun ben de mecburen gidiyorum evet bu şekilde zaten çok sıkıcı zaten o nedenle uyulmuyor bazen değişimler hakkında hiçbir bilgim yok
tatlım değişim listelerini inetrnette de bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…