- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.721
ya tatlım kadın bir kağıda liste yazıyor onu aylarca yapıyorsun ben de mecburen gidiyorum evet bu şekilde zaten çok sıkıcı zaten o nedenle uyulmuyor bazen değişimler hakkında hiçbir bilgim yok
ya tatlım kadın bir kağıda liste yazıyor onu aylarca yapıyorsun ben de mecburen gidiyorum evet bu şekilde zaten çok sıkıcı zaten o nedenle uyulmuyor bazen değişimler hakkında hiçbir bilgim yok
bende fizikokudum.biliyorum.yani bunu kör cahiler biliyor ama koskoca hapisane müdürü bilmiyor.birde oğlu tıp fakültesinde okuyor.rontgen çekilen yerde hamileler giremez diyor.bu radyasyon yayarak metal birşeyler varmı yokmu anlıyor.odalar var gerekirse girsin oraya soyunup arasınlar.8 ay çeker.ama diğer türlü bebeğe doğumda birşey olmaz ancak yılar sonra çıkabilşr.çernobilin sonucunu karadeniz bölgesi hala çekiyor.sakat doğum ve kanserden ölüm okadar çokki.o zamanlar birde radyasyonlu çayı milete içirdiler.çocuktum hiç unutmama bakanın biri televizyona çıkıp çayı karıştırıp içmişti hiçbirşey yok diye.neden karadeniz kanserden kırılıyor.duyarsız ve oldukça cahil bir miletiz.işimiz korkutma üzerine kurulu.xraydan başka bir çözüm yokmu.birde orada kötü niyetli bir hatun varmış.xray cihazından geçmeyen kadının bacaklarına el arama dedektörü tutuyormuş.bu ne cehalet,bu ne kötü niyet soy ara.diğer çalışanda yazık birşey demiyor.kızıma dedim aramaya kalkar sana yaklaştırırsa dava açacağını söyle hiçkimse o aletin zararsız olduğunu söyleyemez.neyse yine cehalet hikayeleri duyunca sinirim zıplıyor.azıcık medeniyet ve soruna resmi çözüm üretme yok
şimdi leslie 5 mile zamanı
4 mil4 yapabildim bugün yorgunum arkasından çamaşır astım ve ütü de yaptım tabeSüpersin arkadasim.bende 1 saat yürüdüm geldim.
ben aylardir surekli oyle yapiyorum..aksam yatmadan once wc ye cikip tartiliyorum sabahta wc ye gidip tekrar tartiliyorum. .telefonumda bi program var kilolarimi buraya kaydediyorum oda bi garafikte gosteriyor...en ufak kili degisimini gormek bile motivasyon ve dikkat konusunda etkili oluyor.evet bitanem yarın biraz daha kısacağım cumartesi zaten misafirimiz var hep dışarda olacağız o nedenle yarın daha sıkacağım şu 200 gr vereyim
bu arada makbuş ben bir karar aldım canım her sabah tartılacağım böylelikle kilomu kontrol altına alacağım diğer türlü ne olduğunu anlayamıyorum bak mesela o 200 gr gördüm bugün kıstıkça kıstım hep yarın daha kısacağım sırf şu 200 gr vermek için her gün tartılıp diyetikoma yazacağım kendimi kontrol altına almak zorundayım ........
espiri yaptım tatlım.yoksa gayet sağlıklı ve güzel bir tabak.aayyy canım çok özür dilerim hiç aklıma gelmemiş :18::18::18::18:
yanlış ifade etim canım.bilimsel yönden elbette senin bilgin hele bunu araştıranlara birşey diyemem.ben kör cahil bile biliyor kelimesini benzetme için söyledim.sakın yanlış anlama.elbete bu konuyu çok iyi bileceksin.hatanelerde bile yazıyor dikat radyasyon hamileler giremez diye.hastaneye hertürlü insan gider ve bu yazıyı görmemiş birtek insan yoktur.çünkü iyi kötü herkes hastaneden birkere olsada geçiyor.bunu demeye çalıştım ancak işte kelimeyi yanlış kulandım.birde sinirli olunca böyle oluyor.kızımda araştırmış senin dediğin gibi çantaların geçtiği kısım tehlikeliymiş ancak yine senin dediğin gibi onların demesi radyasyonu daha az tehlikeli kılmıyor.Canim estafurullah elbette biliyorsundur. Heleki kızın sürekli bunlara maruz kalcagi bir yerde çalışıyor .. Ben üniversitede fizik okudum.ayni zamanda fizik öğretmeniyim.fakulteden bir arkadasim yüksek lisans sırasında bu cihazlar üzerine çalıştı. Bilimsel kaynakların bir kısmı x ray dışındaki Demir kapı yada el tarama dedektiflerinin zararsız olduğunu söylüyor. Yani x ray (cantalarimizin gectigi bolum) zaten zararlı ama diğer ikisi zararsız diyor.arkadas da uzman bu konuda. Sen bakma onlar dedi. bu cihazlara özellikle hamileler maruz kalmamalı ! Demisti. Bunu vurgulamak istedim :)
Canım blue ne zaman izin aldı? Sadece cuma sabahı bildirimde bulunabilirmiyim demişti..***14. TAKIM 356. ETAP***
anathema8( 82 / 81 / 1/ 1,21%)
makbule007( 62,4 / 61,8 / 0,6 / 0,96%)
BLUEmoon2009( 73 / / 0 / 0,00%) izinli
donbul( 73,1 / 73,1 / 0 / 0,00%) sabit
Sozen( 94,6 / 92,8 / 1,8/ 1.86%%)
Ceren06( 69,1/ ... / / / 3,99%)
Slimsigara(66,4/ 64,5/ 1,9 / 2,86%)
14. TAKIM ORTALAMASI:
liste hazır sayılır ceren gelmemiş bluemoon izili idi yanlış hatırlamıyorsam sozencim kontrol edermisin tatlım bi hata olmasın
Ellerine sağlık canım***14. TAKIM 356. ETAP***
anathema8( 82 / 81 / 1/ 1,21%)
makbule007( 62,4 / 61,8 / 0,6 / 0,96%)
BLUEmoon2009( 73 / / / %) izinli
donbul( 73,1 / 73,1 / 0 / 0,00%) sabit
Sozen( 94,6 / 92,8 / 1,8/ 1.90%%)
Ceren06( 69,1/ 68 /1,1 / 1,59%/ )
Slimsigara(66,4/ 64,5/ 1,9 / 2,86%)
14. TAKIM ORTALAMASI:1.42%
Canım blue ne zaman izin aldı? Sadece cuma sabahı bildirimde bulunabilirmiyim demişti..
Aklım karıştı şimdi, öyle bişii varda benmi kaçırdım dicem ama en son hatırladığım cuma sabahı bildirim yapmak için izin istemişti..
Ellerine sağlık canım
Evet canim cuma sabahi ucin istemisti o yuzden öyle yazdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam canım bildirimde bulunması için beklicez, gelmezse bildirimde bulunmadı diye not düşüp, yüzde toplamını sayımıza bölüp listeyi tamamlicaz mecburen.. Umarım geç kalmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?