Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya tatlım kadın bir kağıda liste yazıyor onu aylarca yapıyorsun ben de mecburen gidiyorum evet bu şekilde zaten çok sıkıcı zaten o nedenle uyulmuyor bazen değişimler hakkında hiçbir bilgim yok

canım günlüğümüzde paylaştım bak bendekiyle aynı bi liste bi incele istersen

ya tatlım kadın bir kağıda liste yazıyor onu aylarca yapıyorsun ben de mecburen gidiyorum evet bu şekilde zaten çok sıkıcı zaten o nedenle uyulmuyor bazen değişimler hakkında hiçbir bilgim yok

DİYET LİSTESİ:
SABAH 07.00
bir adet haşlanmış yumurta,bir kk kadar beyaz peynir, 1 adet domates,10 dal maydonoz,5 adet zeytin, 2 ince dilim kepek ekmeği ya da çavdar ekm.
şekersiz çay (2 et 1 yağ 2 ekmek )

ara öğün 1: 09.30 - 1 adet armut 1 meyve

öğle:12.00 - 1 su bardağı yoğurt, 4 yemek kaşığı sebze yemeği, 2 kepçe çorba, 3 ince dilim kepek ekm ya da çavdar ekmeği(1 süt 1 sebze 5 ekmek

araöğün 2: 15.00 - bir adet portakal(1 meyve)

akşam: 18.00- 60 gr yani iki kibrit kutusu büyüklüğünde tavuk ya da balık ya da et ya da beyaz peynir (2 et 3 ekmek 1 serbest yeşillik
2 kepçe çorba, 2 yemek kaşığı makarna ya da bulgur pilavı , 1 kase yağsız salata

araöğün 3: 20.30- bir su bardağı yoğurt (1 süt) bak canım senin listeye baktığımızda toplamda

10 dilim ekmek değişimi

4 et değişimi

2 meyve değişimi

1 sebze değişimi

2 de süt değişimin var.

mesela diyelim ki 4 yk kısır yedin o sana 2 ekmek 2 yağ değişimi demek. o gün sebze yemeğini buharda pişirip zeytini yemezsen yağları telafi etmiş olursun. 2 dilim ekmeği de azalttın mı kısırda korkacak bişi yok.

mesela lahmacun yedin. o da 2 et 2 ekmek demek. bu şekilde çoğaltılabilir canım hatta diyelim bi arkadaşının doğum günü pastasından bi dilim yedin. 1 meyve 1 ekmek 1 yağ oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. gün içindeki diğer öğünlerden bunları almayıp telafi edebilirsin canım. dilara koçağın afiyetle diyet diye bi kitabı var orada bu değişimler o kadar güzel açıklanmış ki diyete nerdeyse herşeyi dahil etmiş canım bi bak derim sana bulabilirsen. kendine hayatı zehir etme şeker. işte canım bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım ama sen yine de diyetisyeninden iste değişim listesini ben bir hafta çorba içtim bu hafta yüzüne bakasım yok. biz bu diyetlerle bi ömür geçireceğiz canım keyifli bşi olmazsa diyet bi süre sonra insanı boğar

Canim estafurullah elbette biliyorsundur. Heleki kızın sürekli bunlara maruz kalcagi bir yerde çalışıyor .. Ben üniversitede fizik okudum.ayni zamanda fizik öğretmeniyim.fakulteden bir arkadasim yüksek lisans sırasında bu cihazlar üzerine çalıştı. Bilimsel kaynakların bir kısmı x ray dışındaki Demir kapı yada el tarama dedektiflerinin zararsız olduğunu söylüyor. Yani x ray (cantalarimizin gectigi bolum) zaten zararlı ama diğer ikisi zararsız diyor.arkadas da uzman bu konuda. Sen bakma onlar dedi. bu cihazlara özellikle hamileler maruz kalmamalı ! Demisti. Bunu vurgulamak istedim :)

ben aylardir surekli oyle yapiyorum..aksam yatmadan once wc ye cikip tartiliyorum sabahta wc ye gidip tekrar tartiliyorum. .telefonumda bi program var kilolarimi buraya kaydediyorum oda bi garafikte gosteriyor...en ufak kili degisimini gormek bile motivasyon ve dikkat konusunda etkili oluyor.

Ay ne fena hava var ((((

dün çok güzel bir demlik aldım, bitki çayı ne içebiliyoruz ne iyi geliyor ona göre aktara uğrayacağım. tam işyerinde kullanmalık.

herkese hayırlı cumalar

aayyy canım çok özür dilerim hiç aklıma gelmemiş :18::18::18::18:
espiri yaptım tatlım.yoksa gayet sağlıklı ve güzel bir tabak.

yanlış ifade etim canım.bilimsel yönden elbette senin bilgin hele bunu araştıranlara birşey diyemem.ben kör cahil bile biliyor kelimesini benzetme için söyledim.sakın yanlış anlama.elbete bu konuyu çok iyi bileceksin.hatanelerde bile yazıyor dikat radyasyon hamileler giremez diye.hastaneye hertürlü insan gider ve bu yazıyı görmemiş birtek insan yoktur.çünkü iyi kötü herkes hastaneden birkere olsada geçiyor.bunu demeye çalıştım ancak işte kelimeyi yanlış kulandım.birde sinirli olunca böyle oluyor.kızımda araştırmış senin dediğin gibi çantaların geçtiği kısım tehlikeliymiş ancak yine senin dediğin gibi onların demesi radyasyonu daha az tehlikeli kılmıyor.

Canım blue ne zaman izin aldı? Sadece cuma sabahı bildirimde bulunabilirmiyim demişti..
Aklım karıştı şimdi, öyle bişii varda benmi kaçırdım dicem ama en son hatırladığım cuma sabahı bildirim yapmak için izin istemişti..
Ellerine sağlık canım

Evet canim cuma sabahi ucin istemisti o yuzden öyle yazdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

***14. TAKIM 356. ETAP***

anathema8( 82 / 81 / 1/ 1,21%)
makbule007( 62,4 / 61,8 / 0,6 / 0,96%)
BLUEmoon2009( 73 / / / %)
donbul( 73,1 / 73,1 / 0 / 0,00%) sabit
Sozen( 94,6 / 92,8 / 1,8/ 1.90%%)
Ceren06( 69,1/ 68 /1,1 / 1,59%/ )
Slimsigara(66,4/ 64,5/ 1,9 / 2,86%)

14. TAKIM ORTALAMASI: %

BLUEmoon u bekliyoruss ....
Makbulecim yüzdemizi kişi sayısına göre bölüyoruz, aramızda ayrılanlar olsa dahi onları da dahil ediyoruz, listede görünüyor çünkü..

Evet canim cuma sabahi ucin istemisti o yuzden öyle yazdim

Tamam canım bildirimde bulunması için beklicez, gelmezse bildirimde bulunmadı diye not düşüp, yüzde toplamını sayımıza bölüp listeyi tamamlicaz mecburen.. Umarım geç kalmaz...

Tamam canım bildirimde bulunması için beklicez, gelmezse bildirimde bulunmadı diye not düşüp, yüzde toplamını sayımıza bölüp listeyi tamamlicaz mecburen.. Umarım geç kalmaz...

Anladim canim inşallah gelir o zaman yoksa yüzde düşecek

***14. TAKIM 356. ETAP***

anathema8( 82 / 81 / 1/ 1,21%)
makbule007( 62,4 / 61,8 / 0,6 / 0,96%)
BLUEmoon2009( 73 / / / %) Bildirimde bulunmadı
donbul( 73,1 / 73,1 / 0 / 0,00%) sabit
Sozen( 94,6 / 92,8 / 1,8/ 1.90%%)
Ceren06( 69,1/ 68 /1,1 / 1,59%/ )
Slimsigara(66,4/ 64,5/ 1,9 / 2,86%)

14. TAKIM ORTALAMASI: 1.22%

Ben listeyi ekliyorum kızlar, akşam 6 dan önce gelirse değiştiririz yoksa haftaya kilosu ikiye bölünür..

koşudan geldim.bugün haftalık koşumu tamamladım.haftada 3 gün 1 saat.toplamda 3 saat yetiyor.öğleden sonrada eğimli yürüyüş ve ağırlık kaldırmaya gideceğim.isveç diyetinide beceremedim.eşimin dediği gibi dayanamasın dengen şaşar dedi ve yine herzamanki gibi haklı çıktı.adam beni tanıyor.miğrenin çıkar miden kötü olur dedi.akşama başağrısı gecede mide yanmasıyla kalktım.nasıl bir mide yanması anlatamam sanki boğazıma kezap dökülmüş gibi yanıyordu.ilaç bile zar zor fayda etti.neyse sabah rutin kahvaltıma geri döndüm bu kahvaltı bile beni düzene soktu.ara öğünde meyvemi yemedim.çünkü midem ve boğazım yanması çok fene devam ediyor.domates bile yiyemedim.neyse akşama geçer.çok aç zaman geçirdimi böyle oluyor.akşama kadar birşey yemesem ağrı olmuyor.ancak çok az yiyince midem gereğinden fazla asit salgılıyor.ya normal yiyeceğim ya aç kalacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…