Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım çok tşk ederim bugün okul çok yoğun genel provalar alıyorum sürekli yoğun şeker hiç girip yazmaya vakit bulamadım.

merhaba kızlar bugün hiç giremedik okulda yoğunuz 23 NİSAN hazırlıklıkları genel provalar anam ağladı vallah dans etmekten iyi spor yapmışımdır eve geçince bol bol yazarım bugün gayet iyi diyetime uydum

Herkese merhaba...
Arkadaslar kusura bakmayin yeni geldim hastaneden goguslerim cok fena oldu esim aldi hastaneye goturdu...
Yeni geldim daha cok cok ozur dilerim...inanin elimden gelen bisey yoktu ....cumartesi pazar ilac ve igne tedavisine devam pazattesi sonuca gore ameliyat durumum netlesicek ...

Evet canim cuma sabahi ucin istemisti o yuzden öyle yazdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canım bildirimde bulunması için beklicez, gelmezse bildirimde bulunmadı diye not düşüp, yüzde toplamını sayımıza bölüp listeyi tamamlicaz mecburen.. Umarım geç kalmaz...

Anladim canim inşallah gelir o zaman yoksa yüzde düşecek

BLUEmoon2009 nerdesiiiiiiiiin

Gelmezse ortalamamız 1,21 oluyor.
Galiba yine derece alıyoruz ama inşallah gelir.

arkadaslar çok cok ozur diliyorum gerekli aciklamayi yaptim eger kabul ederseniz dunku kilomu bildireyim inanin saglikla ilgili olmasa ne yapar eder yapardım bildirimimi...

***14. TAKIM 356. ETAP*** [/COLOR]

anathema8( 82 / 81 / 1/ 1,21%)
makbule007( 62,4 / 61,8 / 0,6 / 0,96%)
BLUEmoon2009( 73 / 72.7 / 0.3/0.41 %)
donbul( 73,1 / 73,1 / 0 / 0,00%) sabit
Sozen( 94,6 / 92,8 / 1,8/ 1.90%%)
Ceren06( 69,1/ 68 /1,1 / 1,59%/ )
Slimsigara(66,4/ 64,5/ 1,9 / 2,86%)
[/B]

14. TAKIM ORTALAMASI: %

***14. TAKIM 356. ETAP***

Ben listeyi ekliyorum kızlar, akşam 6 dan önce gelirse değiştiririz yoksa haftaya kilosu ikiye bölünür..

demişti akrebim

o zaman listemiz şu oluyor;

anathema8( 82 / 81 / 1/ 1,21%)
makbule007( 62,4 / 61,8 / 0,6 / 0,96%)
BLUEmoon2009( 73 / 72.7 / 0.3/0.41 %)
donbul( 73,1 / 73,1 / 0 / 0,00%) sabit
Sozen( 94,6 / 92,8 / 1,8/ 1.90%%)
Ceren06( 69,1/ 68 /1,1 / 1,59%/ )
Slimsigara(66,4/ 64,5/ 1,9 / 2,86%)

Takım ortalaması; % 1,28

geçmiş olsun

Kizlar ve akrep...
Ben bu siralar bayagi saglik sorunlariyla ugrasiyorum...pazartesi Dr ameliyat olup olmayacagima karar vericek aktepcim eger mumkunse ben izine ayrilmak istiyorum ...

arkadaslar çok cok ozur diliyorum gerekli aciklamayi yaptim eger kabul ederseniz dunku kilomu bildireyim inanin saglikla ilgili olmasa ne yapar eder yapardım bildirimimi...

Geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inş.

Kizlar ve akrep...
Ben bu siralar bayagi saglik sorunlariyla ugrasiyorum...pazartesi Dr ameliyat olup olmayacagima karar vericek aktepcim eger mumkunse ben izine ayrilmak istiyorum ...

Tatlım istersen Pazartesi sonrası karar verelim bu duruma, şimdi acele etme olurmu şekercik

canım çok tşk ederim bugün okul çok yoğun genel provalar alıyorum sürekli yoğun şeker hiç girip yazmaya vakit bulamadım.

aferin tatlim bugün aksam bende disarda olacağım ama tavuklu salata yiyecegim nereye gidersem gideyim

Cok gecmis olsun canim umarim biran once sağlığına kavusursun

Makbulecim su degisim listesi ne güzel birsey doğru anladiysam :) simdilik isvec diyeti yapıyorum .ama bitince ihtiyacım olcak bu listeye.. Bilgilendirme icin teşekkürler..

Kizlar ve akrep...

canim. Cok gecmis olsun.. Ama hemen ameliyata karar verme derim araştır mutlaka tek Dr yeterli gelmez .. Ben subatin 19 unda ameliyat oldum belden. 4 beyin cerrahina gosterdim sonuclari 2 fizik tedavi uzmani bir noroloji uzmani ve abim le yigenim onlarda dr :) hepsi ameliyat dedi kacamadim.. Olmamak icin yirtindim resmen Hala tam spor yapamıyorum.bu aralar hergun fizik tedaviye gidiyorum ama vazgeçmedim. Dur bakalım yarın ola hayrola..
Takmdam ayrılma lütfeeennn olur bazen hersey cok üst üste gelir.ama rejime odaklanacagin bir doneme girdin.birlikte güzel seyler yapabiliriz . Saglıgın herseyden önemi kontrol ve tedavilerini yap ve arada burda ol lütfen.bende senden haber bekliyorum.insallah tez zamanda saglıgın düzelir..

Kesinlikle canim diyetin sıkıcı olmasini önlüyor ama doğum günü pastasi örneği korumada geçerli

Kizlar az cok biliyorsunuz asla spor yapamiyorum. Hastalik falan degil hareket etmeyi sevmiyorum. 5. Haftada kilo vermem yavaslar artik ve acikcasi porsudum. Pazartesiden itibaren su leslieye baslayacagim videolari indirdim. Hangisini yapmami onerirsiniz? Ben 3u istiyorum aslinda ama fikrinizi alayim istedim.

Makbule gecen leslie yapıyordu . Bende arada yapıyorum . Tavsiye olunur . Aslında kineckt ve x bax olsa onun güzel cd leri var. Fitnes ve sport cd leri icinde cok şey var. Eglenerek zayıflıyorsun.ben açamıyorum benim 4 yasında oğlum bana fırsat vermiyor cunki.. Bir ara arkadaslar geliyordu sırf birlikte oynayalım diye ... Kan ter icinde kalıyorduk.

slm hanımlar bugün akşam dışardaydım ama diyetime asla ihanet etmedim ve yine ne eksik ne fazla diyeti tamamladım

uyanınca: 3-4 kuru kayısı ve ılık su

sbah: 1 dilim ekmek 1 kk az yağlı peynir 1 yumurta domates salatalık semizotu 1 su bardağı süt

ara: yok

öğlen: 150 gr semizotu yemeği 1 su bardağı yarım yağlı yoğurt 90 gr tavuk göğüs ızgara yağsız salata

ara: 50 gr leblebi 1 su bardağı süt

akşam: 90 gr tavuk göğsü ızgarası eklenmiş yağsız salata 300 ml ayran

ara: 50 gr leblebi 20 gr kuru üzüm

spor:30 dk koşu 15 dk ip atlama bu hafta şu 60 ı kıyısından da olsa görsem keşke :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…