- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.741
DİYET LİSTESİ:
SABAH 07.00
bir adet haşlanmış yumurta,bir kk kadar beyaz peynir, 1 adet domates,10 dal maydonoz,5 adet zeytin, 2 ince dilim kepek ekmeği ya da çavdar ekm.
şekersiz çay (2 et 1 yağ 2 ekmek )
ara öğün 1: 09.30 - 1 adet armut 1 meyve
öğle:12.00 - 1 su bardağı yoğurt, 4 yemek kaşığı sebze yemeği, 2 kepçe çorba, 3 ince dilim kepek ekm ya da çavdar ekmeği(1 süt 1 sebze 5 ekmek
araöğün 2: 15.00 - bir adet portakal(1 meyve)
akşam: 18.00- 60 gr yani iki kibrit kutusu büyüklüğünde tavuk ya da balık ya da et ya da beyaz peynir (2 et 3 ekmek 1 serbest yeşillik
2 kepçe çorba, 2 yemek kaşığı makarna ya da bulgur pilavı , 1 kase yağsız salata
araöğün 3: 20.30- bir su bardağı yoğurt (1 süt) bak canım senin listeye baktığımızda toplamda
10 dilim ekmek değişimi
4 et değişimi
2 meyve değişimi
1 sebze değişimi
2 de süt değişimin var.
mesela diyelim ki 4 yk kısır yedin o sana 2 ekmek 2 yağ değişimi demek. o gün sebze yemeğini buharda pişirip zeytini yemezsen yağları telafi etmiş olursun. 2 dilim ekmeği de azalttın mı kısırda korkacak bişi yok.
mesela lahmacun yedin. o da 2 et 2 ekmek demek. bu şekilde çoğaltılabilir canım hatta diyelim bi arkadaşının doğum günü pastasından bi dilim yedin. 1 meyve 1 ekmek 1 yağ oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. gün içindeki diğer öğünlerden bunları almayıp telafi edebilirsin canım. dilara koçağın afiyetle diyet diye bi kitabı var orada bu değişimler o kadar güzel açıklanmış ki diyete nerdeyse herşeyi dahil etmiş canım bi bak derim sana bulabilirsen. kendine hayatı zehir etme şeker. işte canım bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım ama sen yine de diyetisyeninden iste değişim listesini ben bir hafta çorba içtim bu hafta yüzüne bakasım yok. biz bu diyetlerle bi ömür geçireceğiz canım keyifli bşi olmazsa diyet bi süre sonra insanı boğar
Canım blue ne zaman izin aldı? Sadece cuma sabahı bildirimde bulunabilirmiyim demişti..
Aklım karıştı şimdi, öyle bişii varda benmi kaçırdım dicem ama en son hatırladığım cuma sabahı bildirim yapmak için izin istemişti..
Ellerine sağlık canım
Evet canim cuma sabahi ucin istemisti o yuzden öyle yazdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
***14. TAKIM 356. ETAP***
anathema8( 82 / 81 / 1/ 1,21%)
makbule007( 62,4 / 61,8 / 0,6 / 0,96%)
BLUEmoon2009( 73 / / / %)
donbul( 73,1 / 73,1 / 0 / 0,00%) sabit
Sozen( 94,6 / 92,8 / 1,8/ 1.90%%)
Ceren06( 69,1/ 68 /1,1 / 1,59%/ )
Slimsigara(66,4/ 64,5/ 1,9 / 2,86%)
14. TAKIM ORTALAMASI: %
BLUEmoon u bekliyoruss ....
Makbulecim yüzdemizi kişi sayısına göre bölüyoruz, aramızda ayrılanlar olsa dahi onları da dahil ediyoruz, listede görünüyor çünkü..
Tamam canım bildirimde bulunması için beklicez, gelmezse bildirimde bulunmadı diye not düşüp, yüzde toplamını sayımıza bölüp listeyi tamamlicaz mecburen.. Umarım geç kalmaz...
Anladim canim inşallah gelir o zaman yoksa yüzde düşecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BLUEmoon2009 nerdesiiiiiiiiin
Gelmezse ortalamamız 1,21 oluyor.
Galiba yine derece alıyoruz ama inşallah gelir.
arkadaslar çok cok ozur diliyorum gerekli aciklamayi yaptim eger kabul ederseniz dunku kilomu bildireyim inanin saglikla ilgili olmasa ne yapar eder yapardım bildirimimi...***14. TAKIM 356. ETAP***
anathema8( 82 / 81 / 1/ 1,21%)
makbule007( 62,4 / 61,8 / 0,6 / 0,96%)
BLUEmoon2009( 73 / / / %) Bildirimde bulunmadı
donbul( 73,1 / 73,1 / 0 / 0,00%) sabit
Sozen( 94,6 / 92,8 / 1,8/ 1.90%%)
Ceren06( 69,1/ 68 /1,1 / 1,59%/ )
Slimsigara(66,4/ 64,5/ 1,9 / 2,86%)
14. TAKIM ORTALAMASI: 1.22%
Ben listeyi ekliyorum kızlar, akşam 6 dan önce gelirse değiştiririz yoksa haftaya kilosu ikiye bölünür..
***14. TAKIM 356. ETAP***
Ben listeyi ekliyorum kızlar, akşam 6 dan önce gelirse değiştiririz yoksa haftaya kilosu ikiye bölünür..
Herkese merhaba...
Arkadaslar kusura bakmayin yeni geldim hastaneden goguslerim cok fena oldu esim aldi hastaneye goturdu...
Yeni geldim daha cok cok ozur dilerim...inanin elimden gelen bisey yoktu ....cumartesi pazar ilac ve igne tedavisine devam pazattesi sonuca gore ameliyat durumum netlesicek ...
arkadaslar çok cok ozur diliyorum gerekli aciklamayi yaptim eger kabul ederseniz dunku kilomu bildireyim inanin saglikla ilgili olmasa ne yapar eder yapardım bildirimimi...
Kizlar ve akrep...
Ben bu siralar bayagi saglik sorunlariyla ugrasiyorum...pazartesi Dr ameliyat olup olmayacagima karar vericek aktepcim eger mumkunse ben izine ayrilmak istiyorum ...
arkadaslar çok cok ozur diliyorum gerekli aciklamayi yaptim eger kabul ederseniz dunku kilomu bildireyim inanin saglikla ilgili olmasa ne yapar eder yapardım bildirimimi...
canım çok tşk ederim bugün okul çok yoğun genel provalar alıyorum sürekli yoğun şeker hiç girip yazmaya vakit bulamadım.
aferin tatlim bugün aksam bende disarda olacağım ama tavuklu salata yiyecegim nereye gidersem gideyimmerhaba kızlar bugün hiç giremedik okulda yoğunuz 23 NİSAN hazırlıklıkları genel provalar anam ağladı vallah dans etmekten iyi spor yapmışımdır eve geçince bol bol yazarım bugün gayet iyi diyetime uydum
Cok gecmis olsun canim umarim biran once sağlığına kavusursunHerkese merhaba...
Arkadaslar kusura bakmayin yeni geldim hastaneden goguslerim cok fena oldu esim aldi hastaneye goturdu...
Yeni geldim daha cok cok ozur dilerim...inanin elimden gelen bisey yoktu ....cumartesi pazar ilac ve igne tedavisine devam pazattesi sonuca gore ameliyat durumum netlesicek ...
Makbulecim su degisim listesi ne güzel birsey doğru anladiysam :) simdilik isvec diyeti yapıyorum .ama bitince ihtiyacım olcak bu listeye.. Bilgilendirme icin teşekkürler........
Kizlar ve akrep...
Ben bu siralar bayagi saglik sorunlariyla ugrasiyorum...pazartesi Dr ameliyat olup olmayacagima karar vericek aktepcim eger mumkunse ben izine ayrilmak istiyorum ...
Makbulecim su degisim listesi ne güzel birsey doğru anladiysam :) simdilik isvec diyeti yapıyorum .ama bitince ihtiyacım olcak bu listeye.. Bilgilendirme icin teşekkürler..
canim. Cok gecmis olsun.. Ama hemen ameliyata karar verme derim araştır mutlaka tek Dr yeterli gelmez .. Ben subatin 19 unda ameliyat oldum belden. 4 beyin cerrahina gosterdim sonuclari 2 fizik tedavi uzmani bir noroloji uzmani ve abim le yigenim onlarda dr :) hepsi ameliyat dedi kacamadim.. Olmamak icin yirtindim resmenHala tam spor yapamıyorum.bu aralar hergun fizik tedaviye gidiyorum ama vazgeçmedim. Dur bakalım yarın ola hayrola..
Takmdam ayrılma lütfeeennn olur bazen hersey cok üst üste gelir.ama rejime odaklanacagin bir doneme girdin.birlikte güzel seyler yapabiliriz . Saglıgın herseyden önemi kontrol ve tedavilerini yap ve arada burda ol lütfen.bende senden haber bekliyorum.insallah tez zamanda saglıgın düzelir..
Kizlar az cok biliyorsunuz asla spor yapamiyorum. Hastalik falan degil hareket etmeyi sevmiyorum. 5. Haftada kilo vermem yavaslar artik ve acikcasi porsudum. Pazartesiden itibaren su leslieye baslayacagim videolari indirdim. Hangisini yapmami onerirsiniz? Ben 3u istiyorum aslinda ama fikrinizi alayim istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?