- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.761
Kizlar az cok biliyorsunuz asla spor yapamiyorum. Hastalik falan degil hareket etmeyi sevmiyorum. 5. Haftada kilo vermem yavaslar artik ve acikcasi porsudum. Pazartesiden itibaren su leslieye baslayacagim videolari indirdim. Hangisini yapmami onerirsiniz? Ben 3u istiyorum aslinda ama fikrinizi alayim istedim.
Harikasin tatlım insallah ...slm hanımlar bugün akşam dışardaydım ama diyetime asla ihanet etmedim ve yine ne eksik ne fazla diyeti tamamladım
uyanınca: 3-4 kuru kayısı ve ılık su
sbah: 1 dilim ekmek 1 kk az yağlı peynir 1 yumurta domates salatalık semizotu 1 su bardağı süt
ara: yok
öğlen: 150 gr semizotu yemeği 1 su bardağı yarım yağlı yoğurt 90 gr tavuk göğüs ızgara yağsız salata
ara: 50 gr leblebi 1 su bardağı süt
akşam: 90 gr tavuk göğsü ızgarası eklenmiş yağsız salata 300 ml ayran
ara: 50 gr leblebi 20 gr kuru üzüm
spor:30 dk koşu 15 dk ip atlamabu hafta şu 60 ı kıyısından da olsa görsem keşke :18:
canım leslie iyidir 3 mile benim favorim ama ilk bşlangıçta zor gelebilir biraz istersen 1 mille başla önümüzdeki hafta 3 mile geç sen bilirsin ama kademe kademe arttırmak daha iyi olacaktır sen zaten iyi kilo veriyorsun bi de sporla destekleyince harika olur canım bir de sıkılaşmak için haftada 1 gün pilates ekle bi kaç aya farkı görürsünspor iyidir bu arada ben geçmiş yıllarda slim in 6 diye bişi yapmıştım o da 3 seviyeden oluşuyor 2 hafta 2 hafta 2 hafta şeklinde yapıyorsun kolaydan zora doğru onu da tavsiye ederim
Yuuppyyy takım olarak birinci olmuşuz :))
Ayrıca slimsigara Tebrikler bireysellerde 1. Olmuşsun
Tesekkur ederim.
Hepimiz harikayiz nazar degmesin.
14. Takim biz mezun olana kadar hep 1. Olsun ♥ o birincilikler beno motive etti spor da yapicam iste bana kocaman bir artisi oldu.
Yuuppyyy takım olarak birinci olmuşuz :))
Ayrıca slimsigara Tebrikler bireysellerde 1. Olmuşsun
Makbulecim , sonuç listesi topiğinde sadece sonuçlar paylaşılır, burayla alakalı problem olursa uyarımızı paylaşımda yapyoruz tamammı tatlım, sonuç listesi topiğinde farklı mesaj yazmıyoruz..canım leslie iyidir 3 mile benim favorim ama ilk bşlangıçta zor gelebilir biraz istersen 1 mille başla önümüzdeki hafta 3 mile geç sen bilirsin ama kademe kademe arttırmak daha iyi olacaktır sen zaten iyi kilo veriyorsun bi de sporla destekleyince harika olur canım bir de sıkılaşmak için haftada 1 gün pilates ekle bi kaç aya farkı görürsünspor iyidir bu arada ben geçmiş yıllarda slim in 6 diye bişi yapmıştım o da 3 seviyeden oluşuyor 2 hafta 2 hafta 2 hafta şeklinde yapıyorsun kolaydan zora doğru onu da tavsiye ederim
Tesekkur ederim.
Hepimiz harikayiz nazar degmesin.
14. Takim biz mezun olana kadar hep 1. Olsun ♥ o birincilikler beno motive etti spor da yapicam iste bana kocaman bir artisi oldu.
Gunaydınnn
Tebrikler kızlar ayrıca slim sanada tebrikler cnm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir müslümanda asla bulunmaması gereken dört temel yanlış:
1-Göbek bağlamak
2-Çok uyumak
3-Tembellik
4-İman zayıflığı..............
Sekizinci günah şişmanlık kitabından alıntı.
Canım tebrik ediyorum.. Bu haftanın irincisi olarak deneyimlerini birinciler topiğinde paylaşırmısın
1. Karın Büyüklüğü: Öncelikle hadiste dikkat çekilen şişmanlık değil,"göbek bağlamak" anlamındaki oburluktur.
Dolayısıyla karın büyüklüğü ile kendini gaflete salıp çok yiyen, yeme ve içmeyi hayatın gayesi edinen belki böylece şişman olan insanlar kasdedilmektedir.
Zira Peygamberimiz (s.a.v.) böyle yaşayan kimseler için dünya ve ahiret hayatları adına endişe duymuşlardır.
Şu halde bir insanın hayatında yeme ve içme gaye olmuşsa, onda ahiret hayatı adına bir hazırlık beklemek de zordur.
Nitekim Peygamberimiz(s.a.v.) "Ademoğlu karnından daha kötü bir kap doldurmamıştır.Oysaki Ademoğlu için belini doğrultacak bir kaç lokma yeterlidir.Şayet mutlaka yemesi gerekiyorsa, o zaman (midesinin) üçte birini yemek, üçte birini su, üçte birini de nefes için ayırsın" buyurmuşlardır.
Hz. Ömer "Çok yeme içmeden sakının! Zira o, bünyenizi hastalandırır, korkaklığı artırır ve ibadetlerinizde tembelleştirir" şeklinde ikaz etmiştir.
Hz. Ali(r.a.) da " Eğer karnın doymuyor ve obur isen, kendini müzmin hastalardn say" demiştir..
Sekizinci günah şişmanlık kitabından alıntı.
özür dilerim tatlımMakbulecim , sonuç listesi topiğinde sadece sonuçlar paylaşılır, burayla alakalı problem olursa uyarımızı paylaşımda yapyoruz tamammı tatlım, sonuç listesi topiğinde farklı mesaj yazmıyoruz..
Canım tebrik ediyorum.. Bu haftanın irincisi olarak deneyimlerini birinciler topiğinde paylaşırmısın
Cok güzel dışarı cikip pikniğe hemde kaçırmaman harikamerhabalar nasılsınız bakalım ne yediniz ne içtiniz?
ben bugün gayet iyi gittim
uyanınca:3-4 kuru kayısı
sabah: 1 dilim ekmek 2 kk lıght peynir 1 zeytin
ara: yok
öğlen: mangal yaptık ve ben 90 gr tavuk göğsüyle közlenmiş patlıcan ve biber yedim.irademi koruduğuma inanamıyorum. tabi yanında da 400 gr ayran
ara: 50 gr beyaz leblebi 20 gr kuru üzüm
akşam: 150 gr ıspanak yemeği 90 gr tavuk göğsü 1 bardak ayran
ara: 20 gr beyaz leblebi 20 gr kuru üzüm
sıvı : 3 lt su 4 fincan bitki çaylarından
spor: 1.5 saat yürüyüş yarım saat koşu en az 20 dk lık da ip atlıyciiim haftaya artık şu 60 ı ucundan da olsa görmek istiyorum
Cok güzel dışarı cikip pikniğe hemde kaçırmaman harika
Makbulecim bisi sorsam sana 1 dilim salam neye denkgeliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?