Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım leslie iyidir 3 mile benim favorim ama ilk bşlangıçta zor gelebilir biraz istersen 1 mille başla önümüzdeki hafta 3 mile geç sen bilirsin ama kademe kademe arttırmak daha iyi olacaktır sen zaten iyi kilo veriyorsun bi de sporla destekleyince harika olur canım bir de sıkılaşmak için haftada 1 gün pilates ekle bi kaç aya farkı görürsün spor iyidir bu arada ben geçmiş yıllarda slim in 6 diye bişi yapmıştım o da 3 seviyeden oluşuyor 2 hafta 2 hafta 2 hafta şeklinde yapıyorsun kolaydan zora doğru onu da tavsiye ederim

Harikasin tatlım insallah ...
bir bakmıştın haftaya 59 olmuş :)
Bende 8 li rakamları görmeyi cok istiyorum.kimbilir belki bende haftaya 8 li rakamları görürüm..

Bu arada yatmadan leslie 4 mile yaptım.. Sadece tekme kısımlarını biraz yumuşatdım .belimi zorlamasın diye.. Esime de yaptırdım
1 mile olmadan kaçtı :)
Neyse bende kaçışım artık iyi geceler ..

Yuuppyyy takım olarak birinci olmuşuz :))
Ayrıca slimsigara Tebrikler bireysellerde 1. Olmuşsun

Tesekkur ederim.
Hepimiz harikayiz nazar degmesin.
14. Takim biz mezun olana kadar hep 1. Olsun ♥ o birincilikler beno motive etti spor da yapicam iste bana kocaman bir artisi oldu.

14. Takımın adı yıldızlar takımı olmalı :)bence hakediyoruz :)

Menü şöyle kızlar;
Kahvaltıdan önce;
1 bardak elma sırkeli ılık su

Kahvaltı,
Yarım simit
Iceberg- maydonoz limon
Yeşilçay

Ara
2 adet badem
5 adet kuru erik

Öğle
Tavuk haşlama
Brokoli salatası

Ara
Küçük Light yoğurt

Akşam
Lahana çorbası
Havuç rendesi

3 litre karbonatlı su
3 mil leslie
100 adet mekik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir müslümanda asla bulunmaması gereken dört temel yanlış:

1-Göbek bağlamak

2-Çok uyumak

3-Tembellik

4-İman zayıflığı..............

Sekizinci günah şişmanlık kitabından alıntı.

Peygamberimiz(sallahü aleyhi ve sellem) ümmetinin zayıf noktalarını çok iyi bildiğinden, zaman zaman çeşitli ikaz ve tembihlerde bulunmuşlardır.

Bu hususta dikkat çeken ikazlardan biri de şöyledir:

"Ümmetimin hakkında korktuğum şeylerin en korkuncu (tehlikelisi) şunlardır: Karın büyüklüğü (göbek bağlamak), çok uyku, (maddi ve manevi) tembellik ve (yakin) iman zayıflığıdır"

1. Karın Büyüklüğü: Öncelikle hadiste dikkat çekilen şişmanlık değil,"göbek bağlamak" anlamındaki oburluktur.

Dolayısıyla karın büyüklüğü ile kendini gaflete salıp çok yiyen, yeme ve içmeyi hayatın gayesi edinen belki böylece şişman olan insanlar kasdedilmektedir.

Zira Peygamberimiz (s.a.v.) böyle yaşayan kimseler için dünya ve ahiret hayatları adına endişe duymuşlardır.

Şu halde bir insanın hayatında yeme ve içme gaye olmuşsa, onda ahiret hayatı adına bir hazırlık beklemek de zordur.

Nitekim Peygamberimiz(s.a.v.) "Ademoğlu karnından daha kötü bir kap doldurmamıştır.Oysaki Ademoğlu için belini doğrultacak bir kaç lokma yeterlidir.Şayet mutlaka yemesi gerekiyorsa, o zaman (midesinin) üçte birini yemek, üçte birini su, üçte birini de nefes için ayırsın" buyurmuşlardır.

Hz. Ömer "Çok yeme içmeden sakının! Zira o, bünyenizi hastalandırır, korkaklığı artırır ve ibadetlerinizde tembelleştirir" şeklinde ikaz etmiştir.

Hz. Ali(r.a.) da " Eğer karnın doymuyor ve obur isen, kendini müzmin hastalardn say" demiştir..

Son düzenleme:
Ebu Hureyre (r.a.) şöyle bir olay anlatır: Bir defasında Hz Peygamber (s.a.v.) henüz müslüman olmamış Cahcah el-gıfari isimli bir kişiyi misafir etmişti. Misafir olması hasebiyle onun için bir keçini sağılmasını emretti. Keçi sağıldı, misafir sütü içti fakat doymayınca tam yedi keçinin sütü sağıldı.Adam yatıp sabah olunca, müslüman oldu. Hz. Peygamber sabah misafire bir keçi sağılmasnı emretti. Adam sütü içti, ikinci bir keçinin sütü getirildi, fakat içemedi.

Bunun üzerine Peygamberimiz " Mü'min bir mideyle (bir kişilik) yer (içer), kafir ise yedi kişilik yer(içer)" buyurdular.

Makbulecim , sonuç listesi topiğinde sadece sonuçlar paylaşılır, burayla alakalı problem olursa uyarımızı paylaşımda yapyoruz tamammı tatlım, sonuç listesi topiğinde farklı mesaj yazmıyoruz..
Tesekkur ederim.
Hepimiz harikayiz nazar degmesin.
14. Takim biz mezun olana kadar hep 1. Olsun ♥ o birincilikler beno motive etti spor da yapicam iste bana kocaman bir artisi oldu.

Canım tebrik ediyorum.. Bu haftanın irincisi olarak deneyimlerini birinciler topiğinde paylaşırmısın

Gunaydınnn
Tebrikler kızlar ayrıca slim sanada tebrikler cnm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol tatlımmmm

1 2 3 bende var kız

Canım tebrik ediyorum.. Bu haftanın irincisi olarak deneyimlerini birinciler topiğinde paylaşırmısın

dünden yazımı yazmıştım wordde itiraf olsun bu da
üstünden geçer yollarım.

günaydın hatunlar.hava dün sabah çok soğuktu öğlen olunca ısındı şimdşde sıcak.nasıl değişken günler yaşıyoruz.bu baharın cilvesi.bir üşüyorsun bir yanıyorsun.böyle böyle yaza gireceğiz

bunların hepsine katılıyorum.oburluk enbüyük düşman.çünkü obur olan insan sadece kendini düşünüyor.yemek yemek gerçekten tek gayesi oluyor.yürüyüş yaparken çöpten beslenen insanlar gördüm.ben kilo vermeye çalışırken onlar karın doyurmak için çöpü eşeliyor.bu o insanların yazgısı biliyorum.çünkü yokluk olayını bende yaşadım.yokluğun nedemek olduğunu var olduğu halde paylaşmayan insanları yardım etmeyen akrabaları yakınları gördüm.gerçekten yaşayınca kendi yaşadığım oburluğu fark etim.sıkıntılarımı kapatmanın yolunu yemekte aradım.aslında aç gözlülük deyil üzüntüyü perdelemek için yedim.buda yanlış.çünkü 2 yanlış bir doğru etmiyor.neyse şimdi bunu kırma ve kurtulma için çaba harcıyorum

peygamberimiz yemek yediğinde 2 avcunun içi kadar yermiş.ondan fazlasını yemezmiş.yani bir öğünde tüm yiyeceğiniz yemek 2 avcunuzu birleştirdiğinizde alan kadar yemek.baktığınızda yemek olarak 4-5 kaşık pilav ve 4-5 kaşık yemek alıyor.yüzlerce yıl önce peygamberimizin yediği miktarı şimdi diyetisyenler reçete olarak veriyor.yani doğru olan hep doğrudur.

özür dilerim tatlım

merhabalar nasılsınız bakalım ne yediniz ne içtiniz?

ben bugün gayet iyi gittim
uyanınca:3-4 kuru kayısı

sabah: 1 dilim ekmek 2 kk lıght peynir 1 zeytin

ara: yok

öğlen: mangal yaptık ve ben 90 gr tavuk göğsüyle közlenmiş patlıcan ve biber yedim.irademi koruduğuma inanamıyorum. tabi yanında da 400 gr ayran

ara: 50 gr beyaz leblebi 20 gr kuru üzüm

akşam: 150 gr ıspanak yemeği 90 gr tavuk göğsü 1 bardak ayran

ara: 20 gr beyaz leblebi 20 gr kuru üzüm

sıvı : 3 lt su 4 fincan bitki çaylarından

spor: 1.5 saat yürüyüş yarım saat koşu en az 20 dk lık da ip atlıyciiim haftaya artık şu 60 ı ucundan da olsa görmek istiyorum

Cok güzel dışarı cikip pikniğe hemde kaçırmaman harika

Makbulecim bisi sorsam sana 1 dilim salam neye denkgeliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…