- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.781
canım bir dilim salam 40 gr yani 1 et değişimi 30 gr köfteye eşit
özür dilerim tatlım
Canim 1 kk peynir ya da 1 yumurta da olurSağol canim.... Diyetimin icinde salam var da hiç sevmem salamı .. İyi oldu Sağol..
Tsk ederim canımEstağfurullah canım ne özrü, ben sadece bilgilendirmek istedim
geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inş.
geçmiş olsun tatlım.önce sağlık
aferin tatlim bugün aksam bende disarda olacağım ama tavuklu salata yiyecegim nereye gidersem gideyim
Cok gecmis olsun canim umarim biran once sağlığına kavusursun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagolun arkadaslar..ugrayamiyorum maalesef yedigim ictigime dikkat etmeye çalışıyorum. Ama bu serumlar mahvetti beni ilaclarda cabasi spor yapamıyorum zatem igne yerlerim dehset aciyor...pazartesiyi bekliyorum sinuca gore bi baska dr bulduk esimle bide onunla görüşmek istiyorum..Makbulecim su degisim listesi ne güzel birsey doğru anladiysam :) simdilik isvec diyeti yapıyorum .ama bitince ihtiyacım olcak bu listeye.. Bilgilendirme icin teşekkürler..
canim. Cok gecmis olsun.. Ama hemen ameliyata karar verme derim araştır mutlaka tek Dr yeterli gelmez .. Ben subatin 19 unda ameliyat oldum belden. 4 beyin cerrahina gosterdim sonuclari 2 fizik tedavi uzmani bir noroloji uzmani ve abim le yigenim onlarda dr :) hepsi ameliyat dedi kacamadim.. Olmamak icin yirtindim resmenHala tam spor yapamıyorum.bu aralar hergun fizik tedaviye gidiyorum ama vazgeçmedim. Dur bakalım yarın ola hayrola..
Takmdam ayrılma lütfeeennn olur bazen hersey cok üst üste gelir.ama rejime odaklanacagin bir doneme girdin.birlikte güzel seyler yapabiliriz . Saglıgın herseyden önemi kontrol ve tedavilerini yap ve arada burda ol lütfen.bende senden haber bekliyorum.insallah tez zamanda saglıgın düzelir..
merhaba kızlar bugün hiç giremedik okulda yoğunuz 23 NİSAN hazırlıklıkları genel provalar anam ağladı vallah dans etmekten iyi spor yapmışımdır eve geçince bol bol yazarım bugün gayet iyi diyetime uydum
Gunaydin arkadaslar...dukkani bn kapadim ben acayim bari...
Hepimiz icin guzel ve mutlu bir pazar olmasini dilerim...
Gunaydin arkadaslar...dukkani bn kapadim ben acayim bari...
Hepimiz icin guzel ve mutlu bir pazar olmasini dilerim...
canım çok geçmiş olsun yaa bazen böyle geldi mi arka arkaya gelir ama bu son olur inşallah senn içinSagolun arkadaslar..ugrayamiyorum maalesef yedigim ictigime dikkat etmeye çalışıyorum. Ama bu serumlar mahvetti beni ilaclarda cabasi spor yapamıyorum zatem igne yerlerim dehset aciyor...pazartesiyi bekliyorum sinuca gore bi baska dr bulduk esimle bide onunla görüşmek istiyorum..
Yarin cok misafirim gelebilir gecmis olsuna falan iste ablalarim abim ve ailem cok kalabalik olucaz...bu arada bu aksam dolgum dustu anlamadim ne oluyor her yanim ayrı dokuluyor..rabbim sonumuzu hayreylesin.bu aksamda dusen dolgunun yuzunden kivrandim durdum...artik guluyorum basimdan gecenlere...guluyorum aglanacak halime
bravo canım sen spora da başladın ya tatlım çok az zaman kaldı ideal kilona ulaşacaksınGunaydin canim daha iyi misin?
Kizlaaar bilin bakalim dun kim 45 dk leslie mile 3 yapti :)
Günaydın canım:) nasıl oldun
cok şükür biraz daha iyiyim kizlar..Gunaydin canim daha iyi misin?
Kizlaaar bilin bakalim dun kim 45 dk leslie mile 3 yapti :)
Bugun diyetimin 4. Haftasi bitti. Toplam 7.5 kilo verdim. Kaldi 10 kilo. Mayis sonuna kadar sporla ondan da kurtulucam insallah. Popom gitmiyor diye uzuluyordum, hatta gecen hafta arkadasim bana "yakinda komple popo olacaksin kizim niye oyle oldu senin ya" demisti. Bu hafta 3 cm bir anda gitmis, demek ki orasi da basladi. Simdi spor vakti iste, her gun yapicam o leslieyi bayagi eglenceli.
Bu arada birincilik basligina da yazmam lazim, dun yazmistim gerizekalinin biriyle kavga ederken sayfayi sak diye kapayinca gitti. Tekrar yazicam.
Canlar herkese merhaba ..
Sabah iki havuç rendelemis yemiştim. Az önse 4 köfte ve light yoğurt yedim... Arkadasim ve iki minigini alıp Dikmen vadisine gezmeye gittik.uc cocuk hepsi deli gibi koşturdu.peslerinden yetişmek icin parçaladık kendimizi..aslında dışarıda yemek yiyip gelicektik ama ben evde yemek istedim.disarda hem daha yağlı oluyor hemde kalabalikta ucu kaciyor.
Bu sabah Baskul 91 i gösterdi 4-5 senedir sanirim bu rakamı görmemiştim.hadi bakalım Hayırlısı.. İnsallah en kısa sürede ucundan kıyısından 8 li rakamlara ulaşırım..
200 gr biftek ve salata yemeliydim.yerine 4 köfte ve 150 gram kadar light yoğurt yedim.. İnsallah uygun secim yapmisimdir.
Bugun diyetimin 4. Haftasi bitti. Toplam 7.5 kilo verdim. Kaldi 10 kilo. Mayis sonuna kadar sporla ondan da kurtulucam insallah. Popom gitmiyor diye uzuluyordum, hatta gecen hafta arkadasim bana "yakinda komple popo olacaksin kizim niye oyle oldu senin ya" demisti. Bu hafta 3 cm bir anda gitmis, demek ki orasi da basladi. Simdi spor vakti iste, her gun yapicam o leslieyi bayagi eglenceli.
Bu arada birincilik basligina da yazmam lazim, dun yazmistim gerizekalinin biriyle kavga ederken sayfayi sak diye kapayinca gitti. Tekrar yazicam.
canım sen yoksa şu isveç diyetini mi yapıyorsun bakayım
hımm bu hafta sekizli rakamlar kesin o zamanEvet canim bugun 5 . Gun. :)
hımm bu hafta sekizli rakamlar kesin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?