Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inş.

geçmiş olsun tatlım.önce sağlık

Sagolun arkadaslar..ugrayamiyorum maalesef yedigim ictigime dikkat etmeye çalışıyorum. Ama bu serumlar mahvetti beni ilaclarda cabasi spor yapamıyorum zatem igne yerlerim dehset aciyor...pazartesiyi bekliyorum sinuca gore bi baska dr bulduk esimle bide onunla görüşmek istiyorum..
Yarin cok misafirim gelebilir gecmis olsuna falan iste ablalarim abim ve ailem cok kalabalik olucaz...bu arada bu aksam dolgum dustu anlamadim ne oluyor her yanim ayrı dokuluyor..rabbim sonumuzu hayreylesin.bu aksamda dusen dolgunun yuzunden kivrandim durdum...artik guluyorum basimdan gecenlere...guluyorum aglanacak halime

Gunaydin arkadaslar...dukkani bn kapadim ben acayim bari...
Hepimiz icin guzel ve mutlu bir pazar olmasini dilerim...

Gunaydin canim daha iyi misin?
Kizlaaar bilin bakalim dun kim 45 dk leslie mile 3 yapti :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım çok geçmiş olsun yaa bazen böyle geldi mi arka arkaya gelir ama bu son olur inşallah senn için

bravo canım sen spora da başladın ya tatlım çok az zaman kaldı ideal kilona ulaşacaksın

Günaydın canım:) nasıl oldun

cok şükür biraz daha iyiyim kizlar..

Slimcim acaba kim kim diye sorasim geldi icimden ))
Hadi bakalim tebrik ederim 3 mil olan leslie de cok yoruyo iyi bilirim ama super ise yariyor...

Bugun diyetimin 4. Haftasi bitti. Toplam 7.5 kilo verdim. Kaldi 10 kilo. Mayis sonuna kadar sporla ondan da kurtulucam insallah. Popom gitmiyor diye uzuluyordum, hatta gecen hafta arkadasim bana "yakinda komple popo olacaksin kizim niye oyle oldu senin ya" demisti. Bu hafta 3 cm bir anda gitmis, demek ki orasi da basladi. Simdi spor vakti iste, her gun yapicam o leslieyi bayagi eglenceli.
Bu arada birincilik basligina da yazmam lazim, dun yazmistim gerizekalinin biriyle kavga ederken sayfayi sak diye kapayinca gitti. Tekrar yazicam.

hey maşallah kızım var yaaa sana imreniyorum yaaa keşke bende böyle hızlıca verebilsem aahhh ahhh metobolizma işte bizimki nankör ayın 15 inde diyete başlayalı beş ay dolacak ve ben 8.2 kilo verdim henüz vermem gereken 8 kilo var

Canlar herkese merhaba ..
Sabah iki havuç rendelemis yemiştim. Az önse 4 köfte ve light yoğurt yedim... Arkadasim ve iki minigini alıp Dikmen vadisine gezmeye gittik.uc cocuk hepsi deli gibi koşturdu.peslerinden yetişmek icin parçaladık kendimizi..aslında dışarıda yemek yiyip gelicektik ama ben evde yemek istedim.disarda hem daha yağlı oluyor hemde kalabalikta ucu kaciyor.
Bu sabah Baskul 91 i gösterdi 4-5 senedir sanirim bu rakamı görmemiştim.hadi bakalım Hayırlısı.. İnsallah en kısa sürede ucundan kıyısından 8 li rakamlara ulaşırım..

200 gr biftek ve salata yemeliydim.yerine 4 köfte ve 150 gram kadar light yoğurt yedim.. İnsallah uygun secim yapmisimdir.

Son düzenleme:

canım sen yoksa şu isveç diyetini mi yapıyorsun bakayım

Wawww silim cim maşallah diyorum harikasin. Durmak yok devam...
Bende başlangıçta iyi verdim sonra yavasladi kilo vermem benim canim sıkılip tek tük kaçırdım o donem simdi yine iyim şükür.yavaslarsa bozma moralini gidecek o kilolar ....

bugün ev işlerimi bitirince biraz hareketli bir gündü öğle yemeğinde dışardaydık ama sorunsuz atlattık sanırım lıght dondurma yedim ama içinde hem şeker yok yağı da %50 azaltılmış herhalde sorun olmaz o da neyse menüme geçeyim

sabah: 1 dilim light ekmek 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık semizotu

ara: yok ,

öğlen: tavuklu salata ayran

ara: 2 top lıght sade dondurma

ara: 1 çay bardağı leblebi 20 gr kuru üzüm

akşam: 150 gr ıspanak 90 gr hindi göğüs 1 su bardağı yoğurt salatalık domates 1 kepçe tarhana çorbası

ara: 1 su bardağı süt 1 çay bardağı leblebi 20 gr kuru üzüm

sıvı: 3 lt su 1 yeşil çay 1 rezene

spor: 1 saat koşu 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…