- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.801
Günaydın canlarım
Kaçamaksız bol gezmeli bir haftasonu geçirdim:) cuma aksamı arkadasa çaya gittik sadece bir bardak limonlu sekersız açık çay içtim cumartesı aksamı bebeği kayınvalideme satıp :) eşimle eğlenmeye türkü Cafe'ye gittik ordada sadece soda limon ve meyve tabağı geldı ama ben sadece 2 çilek yedim pazar gunu oğlum eşim ve ben bruncha gıttık açık büfe olduğu için sadece yeşilliklere odaklandım :) yani Kaçamaksız bır hafta oldu zaten maşallah demeliyim diyete başladığımdan beri hiç kaçamak yapmadım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah canım maşallah ben hayatta dayanamazdım bruncha
iyi yapmışsın canım korumaya geçince yersin kaçamak kilo vermeyi yavaşlatıyor zira:) aslında hep bıraz sundan bıraz bundan alsam diye aklımdan gecırdım ama eşim dalga geçecek ayrıca verdiğim sözü tutayım diyetini bozmayayım diye kendimi tuttumneyse ben yeşilliklerim ve greyfurt suyun ile mutluydum :)
Gunaydin canim daha iyi misin?
Kizlaaar bilin bakalim dun kim 45 dk leslie mile 3 yapti :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canlarım
Kaçamaksız bol gezmeli bir haftasonu geçirdim:) cuma aksamı arkadasa çaya gittik sadece bir bardak limonlu sekersız açık çay içtim cumartesı aksamı bebeği kayınvalideme satıp :) eşimle eğlenmeye türkü Cafe'ye gittik ordada sadece soda limon ve meyve tabağı geldı ama ben sadece 2 çilek yedim pazar gunu oğlum eşim ve ben bruncha gıttık açık büfe olduğu için sadece yeşilliklere odaklandım :) yani Kaçamaksız bır hafta oldu zaten maşallah demeliyim diyete başladığımdan beri hiç kaçamak yapmadım :)
Kizlar gunaydin.
Feci siskinligim var bugun otururken masaya gobegimi koyucam sanki.
Bir sey sorucam, birinciler sirlarini paylasiyor basliginda mesajimi goruyo musunuz? Yazdim yolladim dun ama baktim bugun yok? Hata vermisti galiba ama.
Sürersin canimGünaydın canlarım
Kizlar gunaydin.
Bir sey sorucam, birinciler sirlarini paylasiyor basliginda mesajimi goruyo musunuz? Yazdim yolladim dun ama baktim bugun yok? Hata vermisti galiba ama.
Kizlar gunaydin.
Görünmüyor tatlım tekrar paylaşırmısın?
Oldu canim bu sefer.
Kizlar bu kabizligima bi care bulalimsicak su, kayisi, envai cesit kuru meyve, kayisi cayi hicbir sey kar etmiyor bu sefer. Diyette ilk kez oldu bu durum. Ilac alsam mi duphalac falan. Duphalaci kronik kabiz oldugum donemde cok kullanmistim ama bilemedim ki.
canım kaptan çok güzel bi tarif vermişti bunun için aynı miktarda hurma kuru kayısı kuru erik dut kurusu ve inciri haşlayıp blandırdan geçiriyorsun ve sabah akşam bir kaşık yiyorsun bende etkisi oldu ama bugün yine çıkamadım hafta sonu gç kahvaltı bugün erken olunca şaşırdı vücut kahvaltıyı her gün aynı saatte yapmak önemli bu kabızlıkta ben kendimde onu farkettim yoksa bişi kar etmiyor
Bunu yaptirayim ben evde anneme. Bak dusundum de h ici 7 30 kahvaltim ctesi 8 00 pazar 12 00 falan. Benimde mi ondan acaba
canım bak kesinlikle bu farkettiriyor sen önce yarın sabah kalktığında 3 kuru kayısı ve limonlu ılık su iç kahvaltıdan sonra tualette biraz otur kendini zorla ve her gün ye canım kalkınca kuru kayısı su aynı saatte kahvaltı benim byle düzene girdi bi de keten tohumu canım onu da günde 1 kaşık yoğurda karıştırıp yersen ama taze çekilmiş olması önemli onda uzun süre kullanmak gerekiyor ama tedavi ediyor tatlım
Herkeslere mutlu ve kacamaksiz bir Pazartesi diliyorum.
Sürersin canimiste böyle kritik zamanlarda kaçırıyorum ben daha cok
Ama bende bu haftasonu kaçırmadım mutluyum
Birinciler listesine baktım yazininokudum cok güzel yazmissin. Ellerine yüreğine saglık yeni gördüm ben ..
Oldu canim bu sefer.
Kizlar bu kabizligima bi care bulalimsicak su, kayisi, envai cesit kuru meyve, kayisi cayi hicbir sey kar etmiyor bu sefer. Diyette ilk kez oldu bu durum. Ilac alsam mi duphalac falan. Duphalaci kronik kabiz oldugum donemde cok kullanmistim ama bilemedim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?