Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim haslanmiyor sicak suda isli birakiliyor 2saat kadar..

Canim ben de 4 gun çıkmadım sonra doğadan kayısıli form çayından ictim 1 tane . Biraz karnım ağrıdı ama sonra halloldu sorun.bazilarini 2 tane etkilemiyor ama beni cok etkiliyor.

insallah canim

Kizlar hepinize tesekkurler ♥♥
Akrebim dun 400 gr balik yedim omega 3 patlamasi yasicam sanirim.
Ceren bu hafta da insallah takimimiz birinci olur beni cok gaza getiriyor o.
Sozen ben dogdugumda makatim yokmus. Erken dogumum. Su an da cok inatcidir bagirsaklarim. Cayi bugun ictim ama birsuru sey yapinca iclerinde en lezzetlisi activia idi bende o iyi gelmistir dedim. Hahaha.
Activia yedim ara ogunde, iyiyim. Bu hafta her gun activia yicem.
9da 3 mile leslie yapmaya baslayacagim, ust uste 2 sefer yapicam toplam 90 dk. Ctesi yaptim ne guzel dun yapmadim sorumlu hissediyorum kendimi. Bi karikatur vardi adam boyle yapip 900 mekik mi ne borclu cikariyordu kendini, onun gibi oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Coook cok guzel bir paylasim olmus sonuna kadar okudum...bu guzel paylaşımın icin teşekkür ederim canım. ..

bugün fena sayılmam kendimce biraz depresif duygular içindeyim allah sonumu hayır etsin

sabah: 1 dilim lıght ekmek 1 dilim light peynir dmates salatalık semizotu

ara:yok

öğlen:150 gr taze fasulye 90 gr ızgara köfte 1 su bardağı yoğurt salata

ara: 1 su bardağı süt yarım paket diyet bisküvi 20 gr kuru üzüm

akşam: 2 yumrta 1 dilim peynir domates salatalık

ara: 1 su bardağı süt yarım paket diyet bisküvi

spor : yok belki leslie yaparım yatmadan ama yorgun hissediyorum

Coook cok guzel bir paylasim olmus sonuna kadar okudum...bu guzel paylaşımın icin teşekkür ederim canım. ..

Nasil oldun? Doktora gidecektin bugun arada yazdin da kacirdim mi yoksa?

90 dk araliksiz leslie 3u yaptim. Benim gibi biri icin mucize sanirim.

canim ben de denedim daha önce ama ben daha cok yovitanin keten tohumu kayısıli olanını alıyordum.daha cok ise yaramıştı.ama kalorileri hatırlamıyorum. Leslie bende yapıcam birazdan . Ama her an vazcaycak gibiyim.

Makbulecim tek depresif sen degilsin.az önce esimle birbirimize bicirdarken 4 yaşındaki oğlum girdi araya taytişmayin sessiz olun diye. Cok utandım.. Bugun bu 3 yada 4 üncu bicirdamamiz. Allah benimde sonumu hayretsin.

Son düzenleme:

ilgin icin sagol canim yaa..evet gittim igneyi kesti dr ilaca devam edelim ameliyat olman gerekli ama idare edebilirsen once biraz ilaca devam edwlim dedi..ablamla enistem bi doktor bulmus medipol universitesinde birde ona gidelim dedi esim...göğsümde ki sut kanallarda iltihaplanma yapmis ikide bir agri ve yuksek atesten dolayi hastaneye gidiyordum ...antibiyotik tedavisinden sonra ameliyat gerekli dedi ama yarin birde ultrason cekilecek bakalim hayirlisi...

Canim insallah iyi sonuclar alırsın.umarim ameliyatsiz kendiliğinden düzelirde sende rahatlarsin.enfeksiyon ateş yapıyor sanirim. Antibiyotikler yeterli gelmeyince işlem yapmayı öneriyorlar .. Antibiyotiği düzenli saati saatine kullan canim ki kurusun enfeksiyonda ameliyat istemesinler.. Sende evladında Allah'a emanet olun....

Allah şifa versin canım inşallah hersey Allah'ın izniyle güzel olacak :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kılzar valla bu benim depresif halim bugünde devam sanki hava da bana göre takılıyor öyle bir gıcık hava var ki anlatamam güpe gündüz gece gibi

Çok güzel bi paylaşım olmuş canım ah bide uygulayabilsek

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım

günaydın kılzar valla bu benim depresif halim bugünde devam sanki hava da bana göre takılıyor öyle bir gıcık hava var ki anlatamam güpe gündüz gece gibi

Canim biraz değişik birseyler yap moralin degissin

Günaydın kızlar çok yoğunum ya babam geldi yurt dışından bi yandan sınav yapiyorum öğrencileri ama kaçamak yapmaya vaktim olmuyo o guzel

Herkese gunaydin ...
Noldu kuzum bize hicbirsey yapasim gelmiyor benimde ... Havalar dan sanirim....

Günaydın kızlar çok yoğunum ya babam geldi yurt dışından bi yandan sınav yapiyorum öğrencileri ama kaçamak yapmaya vaktim olmuyo o guzel

gozun aydin canim baban gelmis. bir yandan da kolay gelsin ..yogun olmanin tek guzelligi yemeye zamanin olmamasi sanirim. :)

Herkese gunaydin ...
Noldu kuzum bize hicbirsey yapasim gelmiyor benimde ... Havalar dan sanirim....

gozun aydin canim baban gelmis. bir yandan da kolay gelsin ..yogun olmanin tek guzelligi yemeye zamanin olmamasi sanirim. :)

Bahar çarpması galiba :)

Çok güzel bi paylaşım olmuş canım ah bide uygulayabilsek

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım

Canim biraz değişik birseyler yap moralin degissin

Okul da değişik ne yapılır ki pufff

Gözün aydin canım kaçamak yok :)

Kizlar merhaba :)
Bugunku menumu yazayim.

Sabah. 1 dilim light ekmek. Orgu peyniri.

Ara. 5 6 tane cagla

Oglen. Ton baligi. 1 dilim light ekmek. Domates. Salatalik

Ara. 5 6 tane cagla

Ara. Kayisili activia

Ara. 5 6 tane kuru uzum

Aksam. Zeytinyağlı kereviz. Yogurt

Su 1.5 lt
1 2 kupa bitki cayi

Spor. Leslie 3 mil (x2 yapmayi planliyorum.)

Total kalori 682 diyor. Ben 700 diyorum.

Son düzenleme:
Duzenleyecegim mesaji alinti yapmisim.

Bu hafta sporumu aksatmazsam bakalim kac cm incelicem.

Belim 78
Basenim 108
Kolum 32
Bacagim 61 di gecen pazar.

Son düzenleme:
Spora başlamak için mazeretin var ise.
Birdaha düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…