- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.841
Ayy tutulması var bugun sanirim ondanmi ki ? İnsallah enerjimiz yerine gelir...Bahar çarpması galiba :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ne öğretmenisin ?Okul da değişik ne yapılır ki pufff
Rehber Öğretmen canimAyy tutulması var bugun sanirim ondanmi ki ? İnsallah enerjimiz yerine gelir...
Canim ne öğretmenisin ?
Bravo tatlim sakin yeni kiyafet alma aldıklarında kuculecekCok sevdigim bir strech pantolonum vardi. Siyah oldugundan bide beni zayif gosteriyordu. Dun giydim onu, salvar oldu keske giymeseymisim. Aslinda cok da degil basenden de belden de 7ser cm inceldim ama yalan solicek degilim cok hosuma gitti bi yandan oyle olmasi.
Yaza dogru bayagi bir kiyafet almam gerekicek. Olley!
Rehber Öğretmen canim
Bravo tatlim sakin yeni kiyafet alma aldıklarında kuculecek
Rehber Öğretmen canim
Rehber Öğretmen canim
Küçülecek derken
Üç gündür geçmeyen halsizliğim bugün tavan yapınca kan verdim tahlil için, bakalım yarın ne çıkacak
Hahahahahha bende hic dikkat etmemistiiiim.
Makbule sen benim kilo almami mi istiyosuuuuun :'(
Rabbim gönlündekinii hayırlı ve kabul etsin inş.Bugun nerdesiniz kizlar hepiniz yaa
Yarin is gorusmem var. Benim icin dua edin, is degistirmem lazimmmmm
Eve geldim az once. Canim nedense tartilmak istedi. Cok da ac olmamama ve tuvalete cikmamis olmama ragmen bayagi fark var persembeden beri. Emin olmak icin tekrar tartildim hatta, dogru!
Ben bu aksam yine iki tur leslieyi patlatirim bu gazla! :)
canım hayırlısı inşallah rabbim gönlüne göre versinnnBugun nerdesiniz kizlar hepiniz yaa
braavıoooo bende dün 45 dk ip atladım 2500 tekrar sabah tartıldım bi değişiklik yok:18::18::18:alıştım kilo verememeye yaaEve geldim az once. Canim nedense tartilmak istedi. Cok da ac olmamama ve tuvalete cikmamis olmama ragmen bayagi fark var persembeden beri. Emin olmak icin tekrar tartildim hatta, dogru!
Ben bu aksam yine iki tur leslieyi patlatirim bu gazla! :)
Leslie 5 mile yaptim bu aksam. 71 dklik bi video. Tam devam edemicem ben birakicam dedigimde bitti. Bayagi zorladim kendimi ama...
Kollarim feci durumda. Lesliede bayaa kol hareketleri de var ama ben napicam bilmiyorum en bastan spor yapmadigima cok cok pismanim. Bildigin 1 cm kalinliginda kolumu kaldirinca 4 5 cm asagi sarkan yagli bir deri var. Babaannemin kollari benimkilerden daha guzeldir. Buna oneriniz var mi?
canım kendine pilates bandı satın alıp ebru şallının kol hareketlerini bulp netten yapabilirsin
Sağol canımHerkese gunaydin ...
Noldu kuzum bize hicbirsey yapasim gelmiyor benimde ... Havalar dan sanirim....
gozun aydin canim baban gelmis. bir yandan da kolay gelsin ..yogun olmanin tek guzelligi yemeye zamanin olmamasi sanirim. :)
Okul da değişik ne yapılır ki pufff
Cok sevdigim bir strech pantolonum vardi. Siyah oldugundan bide beni zayif gosteriyordu. Dun giydim onu, salvar oldu keske giymeseymisim. Aslinda cok da degil basenden de belden de 7ser cm inceldim ama yalan solicek degilim cok hosuma gitti bi yandan oyle olmasi.
Yaza dogru bayagi bir kiyafet almam gerekicek. Olley!
Bize mutlaka haber ver canım inşallah güzel geçerBugun nerdesiniz kizlar hepiniz yaa
Leslie 5 mile yaptim bu aksam. 71 dklik bi video. Tam devam edemicem ben birakicam dedigimde bitti. Bayagi zorladim kendimi ama...
Kollarim feci durumda. Lesliede bayaa kol hareketleri de var ama ben napicam bilmiyorum en bastan spor yapmadigima cok cok pismanim. Bildigin 1 cm kalinliginda kolumu kaldirinca 4 5 cm asagi sarkan yagli bir deri var. Babaannemin kollari benimkilerden daha guzeldir. Buna oneriniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?