- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.861
Canim cok gecmis olsun. Mevsim degisikliginden olabilir . Ama bizi bilgilendir olurmu ..Üç gündür geçmeyen halsizliğim bugün tavan yapınca kan verdim tahlil için, bakalım yarın ne çıkacak
Canim Allah yardimcin olsun . İnsallah guzel sonuclar alirsin. Cok uzun yillar once bir kitap okumustum . İs girusmesinde hangi soru ne anlama gelir gibi birseydi .cok ise yariyir o tur bilgiler . İnternetten bulabilirsen bir bak istersen.bende cok ise yaradi :) okuyali 15 sene olmustur yanliz..Bugun nerdesiniz kizlar hepiniz yaa
Yarin is gorusmem var. Benim icin dua edin, is degistirmem lazimmmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Super canim cok iyi yapiyorsun..Eve geldim az once. Canim nedense tartilmak istedi. Cok da ac olmamama ve tuvalete cikmamis olmama ragmen bayagi fark var persembeden beri. Emin olmak icin tekrar tartildim hatta, dogru!
Ben bu aksam yine iki tur leslieyi patlatirim bu gazla! :)
canim bozma moralini . Sen uzun yollar almissin masallah diyorum. Dilimide isiriyorum . Bu hafta kilo vermedim zannedersin ama bir bakmisdi haftaya normalden daha cok gitmis. Yada bu aralar vicudunu sasirtacak sekilde beslen spor yap oda iyi gelir ..Kızlar ben yine duraklamaya girdim ya perşembeden beri gram oynamiyobugün bi ölçüleri alicam yine belki incelme vardir
Sabah-akşam fark etmez Koşun ve Sağlıklı kalın
1) Koşmak, bağışıklığı güçlendirme konusunda oldukça önemli etkiler sunan bir unsurdur.
2) Düzenli olarak yapılan koşular, zekanın çok daha hızlı ve aktif çalışmasına yardımcı olur.
3) Vücudunuzda ki kalorileri çok daha hızlı bir şekilde yakmanıza yardımcı olur.
4) Kemik yapınızı ve sağlığınızı daha güçlü bir hale kavuşturur.
5) Kalbinizin sağlığını ciddi anlamda korur.
6) Stresten uzak kalmanızı sağlar.
7) Ayaklarınızın ve tüm vücudunuzun hareketli olmasını sağlar.
8) Koşu yapan insanlar, normale göre daha rahat uyurlar.
9) Kanda ki şeker oranının düşmesine yardımcı olur.
10) Ürik asit seviyesinin düşmesine yardımcı olur.
Pazartesi yeni isine baslayacak olan slim online!
Bu arada is gorusmesine yuruyerek gittim. Spor oldu. Eskiden olsa minibuste bile ayakta gitmeye usenirdim.
akrepcim ben şu teoğ sınavına kadar nete giremiye bilirim.bu yüzden beni 2 hafta şu sınav geçene kadar izinli olayımda ondan sonra devam edeyim.çok sıkı bir zaman olacak.günde 1000 soru tamamlamamız lazım.son hız.çocuk fen lisesi yada öğretmen lisesi istiyor.soru çözerken başında durup aksiği varmı bakmam lazım.bu yüzden çok zor günler geçireceğiz.hani girebilirsem yine girerim ama kesin deyil.bu yüzden izinli sayın ama girersem eklersiniz.şuana kadar çok soru oldu ama son tekrarda eksik ve hata düzeltmesi yaparım
Bende aynı durumda yimKızlar ben yine duraklamaya girdim ya perşembeden beri gram oynamiyobugün bi ölçüleri alicam yine belki incelme vardir
Bravo sana tatlım yeni işin hayırlı olsun :)Pazartesi yeni isine baslayacak olan slim online!
Bu arada is gorusmesine yuruyerek gittim. Spor oldu. Eskiden olsa minibuste bile ayakta gitmeye usenirdim.
Hayırlı olsun canım ne işi buPazartesi yeni isine baslayacak olan slim online!
Ayy çok zor valla kolay gelsingünaydın hatunlar.büyük kız hamile aş ermeye başladı sürekli midesi bulanmaya başladı beni arıyor.28 zinde küçük kızın teoğ sınavı.oğlanın yarın matematiği adamın kaprisi.beni iyice bunaltılar.sabah oğlanı okula göndermedim azıcık çalıştırayım diye.kız gibi deyil ders çalışmak istemiyor.yarından itibaren küçük kızla kampa gireceğiz.günde 1000 soru çözdürmeye çalışaçagım.tabi 6 dersten soru çözümü.artık sadece ders yemek ve spora gidebilirsem gideceğim.bu 12-13 gün çok önemli.son eksikleri tamamlayıp çözülmeyen ve görülmeyen soru kalmamalı.büyük kızda aş ermeye başladı kavurma canı istemiş.şu kurban kavurması gibi dinlenmemeiş ettençonuda aradan çıkarmalıyım.neyse şu sınav bitse temizliğe girişeceğim perdelerim hayatlarında görmediği kadar isle kaplandı.bunca zamandır bukadar is görmedi.işim çoook
Bende aynı durumda yim
Bravo sana tatlım yeni işin hayırlı olsun :)
hiç sorma tatlım böyle lunca psikolojim bozuluyor zaten hem açım şu anda hem moralmen sıfırım nerden çıktım basküle şeytan ye gitsin diyor şöyle bir gün ara versem ne bulursam yesem kaç kilo alırım acep yaa off off çok özledim gönlümce yemek yemeyi açııım açççç halbuki ara öğünü de yeni yaptım duygusal açlık bu da işte :26::26::84::84::84::84::84::84::84::84:yeter artık yaaa ne zaman gidecek bu kilolar sabah sarelle vardı eşime dedim ki şunu yemiyosan kapağını kapat kokuyor adam acıdı halime yalvvardı ye diye yemedim tabi ama o bile pes etti düşünün iki incr yedim diye nasıl kızmıştı şimdi ye nasılsa veremiyorsun dedi sabah ay bi caım sıkıldı anlatamam depresyondayım resmen hem depresyon hem aççç şöyle bi haftalık mola versem nolurki ben kesin bi haftada 5 kilo alırımHayırlı olsun canım ne işi bu
Ayy çok zor valla kolay gelsin
Napcaz makbule:) yiyip yiyip kilo almasak ne olurdu sanki
Valla bende açım yap yap yeme çok zor oluyo heleki kizimin mamalari bile kokuyo:)hiç sorma tatlım böyle lunca psikolojim bozuluyor zaten hem açım şu anda hem moralmen sıfırım nerden çıktım basküle şeytan ye gitsin diyor şöyle bir gün ara versem ne bulursam yesem kaç kilo alırım acep yaa off off çok özledim gönlümce yemek yemeyi açııım açççç halbuki ara öğünü de yeni yaptım duygusal açlık bu da işte :26::26::84::84::84::84::84::84::84::84:yeter artık yaaa ne zaman gidecek bu kilolar sabah sarelle vardı eşime dedim ki şunu yemiyosan kapağını kapat kokuyor adam acıdı halime yalvvardı ye diye yemedim tabi ama o bile pes etti düşünün iki incr yedim diye nasıl kızmıştı şimdi ye nasılsa veremiyorsun dedi sabah ay bi caım sıkıldı anlatamam depresyondayım resmen hem depresyon hem aççç şöyle bi haftalık mola versem nolurki ben kesin bi haftada 5 kilo alırımçok üzülüyorum böyle olunca ve çok sıkıldım
Kizlar merhaba..
Giremiyorum maalesef cok yoğunum is guc hastalik gelen giden misafir igne ilac doktor derken en sonunda takicam huniyi galiba :))
Kilo durumunu hic soylemiyorum ilaclar cok siskinlik yapıyor bizzat dr um onayladi ben diyetime dikkat ettiğim halde artidayim yarin anlarsiniz zaten...
Benim adima sevindigim tek nokta emzirirken bi turlu giuemedigim gomleklerimi rahatlikla giyiyorum dugmeler kapaniyor artik birde sutum iyice kesilince tamamen rahatlicam inşallah. ..kizim mizmizlandi azicik nete bakim dedim ya neyse sonra gelirim kizlar....
napcaz biz böyle yaa :18:şeytan bırak gitsin ne istersen ye diyor ama sonrası pişmanlık felaket olur bliyorumValla bende açım yap yap yeme çok zor oluyo heleki kizimin mamalari bile kokuyo:)
Sen önce bi sağlığına kavusta canım gerisi kolay
Kizlar merhaba..
Giremiyorum maalesef cok yoğunum is guc hastalik gelen giden misafir igne ilac doktor derken en sonunda takicam huniyi galiba :))
Kilo durumunu hic soylemiyorum ilaclar cok siskinlik yapıyor bizzat dr um onayladi ben diyetime dikkat ettiğim halde artidayim yarin anlarsiniz zaten...
Benim adima sevindigim tek nokta emzirirken bi turlu giuemedigim gomleklerimi rahatlikla giyiyorum dugmeler kapaniyor artik birde sutum iyice kesilince tamamen rahatlicam inşallah. ..kizim mizmizlandi azicik nete bakim dedim ya neyse sonra gelirim kizlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?