Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ben yine duraklamaya girdim ya perşembeden beri gram oynamiyo bugün bi ölçüleri alicam yine belki incelme vardir

Herkeslete gunaydin guzel ve gonlunuzce bir gun olur insallah ..
Üç gündür geçmeyen halsizliğim bugün tavan yapınca kan verdim tahlil için, bakalım yarın ne çıkacak
Canim cok gecmis olsun. Mevsim degisikliginden olabilir . Ama bizi bilgilendir olurmu ..
Bugun nerdesiniz kizlar hepiniz yaa
Yarin is gorusmem var. Benim icin dua edin, is degistirmem lazimmmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim Allah yardimcin olsun . İnsallah guzel sonuclar alirsin. Cok uzun yillar once bir kitap okumustum . İs girusmesinde hangi soru ne anlama gelir gibi birseydi .cok ise yariyir o tur bilgiler . İnternetten bulabilirsen bir bak istersen.bende cok ise yaradi :) okuyali 15 sene olmustur yanliz..

Super canim cok iyi yapiyorsun..
Bu arada ben yillar once 10 kg civari vermistim . Vicut sikilastirici bir krem kullanmistim . Arkadaslar cok sasirmisti o zaman . Gerci iyi de spor yapmistim o zamanlar ama..

Kızlar ben yine duraklamaya girdim ya perşembeden beri gram oynamiyo bugün bi ölçüleri alicam yine belki incelme vardir
canim bozma moralini . Sen uzun yollar almissin masallah diyorum. Dilimide isiriyorum . Bu hafta kilo vermedim zannedersin ama bir bakmisdi haftaya normalden daha cok gitmis. Yada bu aralar vicudunu sasirtacak sekilde beslen spor yap oda iyi gelir ..

Pazartesi yeni isine baslayacak olan slim online!
Bu arada is gorusmesine yuruyerek gittim. Spor oldu. Eskiden olsa minibuste bile ayakta gitmeye usenirdim.

günaydın hatunlar.büyük kız hamile aş ermeye başladı sürekli midesi bulanmaya başladı beni arıyor.28 zinde küçük kızın teoğ sınavı.oğlanın yarın matematiği adamın kaprisi.beni iyice bunaltılar.sabah oğlanı okula göndermedim azıcık çalıştırayım diye.kız gibi deyil ders çalışmak istemiyor.yarından itibaren küçük kızla kampa gireceğiz.günde 1000 soru çözdürmeye çalışaçagım.tabi 6 dersten soru çözümü.artık sadece ders yemek ve spora gidebilirsem gideceğim.bu 12-13 gün çok önemli.son eksikleri tamamlayıp çözülmeyen ve görülmeyen soru kalmamalı.büyük kızda aş ermeye başladı kavurma canı istemiş.şu kurban kavurması gibi dinlenmemeiş ettençonuda aradan çıkarmalıyım.neyse şu sınav bitse temizliğe girişeceğim perdelerim hayatlarında görmediği kadar isle kaplandı.bunca zamandır bukadar is görmedi.işim çoook

Bugunku menumu yazayim hemen :)

Sabah. Tost (normalde 2 dilimden yapmazdim ama bu iki dilim ekmekle yapildi. Arayi kaciracagim icin.)
Ara. Yok.
Oglen. Zyagli kereviz. 1 dilim ekmek.
Ara. Ayran
Ara. Activia
Ara. Kuru uzum.
Aksam. 3 kofte. Yesil salata.

akrepcim ben şu teoğ sınavına kadar nete giremiye bilirim.bu yüzden beni 2 hafta şu sınav geçene kadar izinli olayımda ondan sonra devam edeyim.çok sıkı bir zaman olacak.günde 1000 soru tamamlamamız lazım.son hız.çocuk fen lisesi yada öğretmen lisesi istiyor.soru çözerken başında durup aksiği varmı bakmam lazım.bu yüzden çok zor günler geçireceğiz.hani girebilirsem yine girerim ama kesin deyil.bu yüzden izinli sayın ama girersem eklersiniz.şuana kadar çok soru oldu ama son tekrarda eksik ve hata düzeltmesi yaparım

şimdi oğlanı çalıştırmaya devam etmaeiyim.molada girebildim.birde yazılı soruları indirdim.onları çözdürmeliyim.çok kızdırıyor beni.kızla bu sorunları hiç yaşamıyoruz.bakalım ablayla kampa girdiğimi,zde oğlan ne yapacak.babada 8 den sonra geliyor.bu oğlanı sınav bitene kadar bir yere geçici evlatlıkmı versem.aman A llah korusun oğluşuma benden iyi kimse bakamaz kıyamam.ama kızımıda üzer başına ekşir gibi geliyor.kurt gibi nerden ısırı kızdırayım diye bakıyor.ablası olamadan da canı sıkılıyor.onu kapılarda bekliyor ama işte can sıkma oluncada ondan yaramazı yok.

Bu arada is gorusmesine yuruyerek gittim. Spor oldu. Eskiden olsa minibuste bile ayakta gitmeye usenirdim.

Wawwww süpersin .. Hayırlı uğurlu olsun canim..

Son düzenleme:

İşin cok zor kuzum.. Allah kolaylık versin...

Bende aynı durumda yim

Bravo sana tatlım yeni işin hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun canım ne işi bu

Ayy çok zor valla kolay gelsin

Bende aynı durumda yim

Bravo sana tatlım yeni işin hayırlı olsun :)

Napcaz makbule:) yiyip yiyip kilo almasak ne olurdu sanki

Hayırlı olsun canım ne işi bu

Ayy çok zor valla kolay gelsin

Napcaz makbule:) yiyip yiyip kilo almasak ne olurdu sanki
hiç sorma tatlım böyle lunca psikolojim bozuluyor zaten hem açım şu anda hem moralmen sıfırım nerden çıktım basküle şeytan ye gitsin diyor şöyle bir gün ara versem ne bulursam yesem kaç kilo alırım acep yaa off off çok özledim gönlümce yemek yemeyi açııım açççç halbuki ara öğünü de yeni yaptım duygusal açlık bu da işte :26::26::84::84::84::84::84::84::84::84:yeter artık yaaa ne zaman gidecek bu kilolar sabah sarelle vardı eşime dedim ki şunu yemiyosan kapağını kapat kokuyor adam acıdı halime yalvvardı ye diye yemedim tabi ama o bile pes etti düşünün iki incr yedim diye nasıl kızmıştı şimdi ye nasılsa veremiyorsun dedi sabah ay bi caım sıkıldı anlatamam depresyondayım resmen hem depresyon hem aççç şöyle bi haftalık mola versem nolurki ben kesin bi haftada 5 kilo alırım çok üzülüyorum böyle olunca ve çok sıkıldım

Kizlar merhaba..
Giremiyorum maalesef cok yoğunum is guc hastalik gelen giden misafir igne ilac doktor derken en sonunda takicam huniyi galiba :))

Kilo durumunu hic soylemiyorum ilaclar cok siskinlik yapıyor bizzat dr um onayladi ben diyetime dikkat ettiğim halde artidayim yarin anlarsiniz zaten...

Benim adima sevindigim tek nokta emzirirken bi turlu giuemedigim gomleklerimi rahatlikla giyiyorum dugmeler kapaniyor artik birde sutum iyice kesilince tamamen rahatlicam inşallah. ..kizim mizmizlandi azicik nete bakim dedim ya neyse sonra gelirim kizlar....

Valla bende açım yap yap yeme çok zor oluyo heleki kizimin mamalari bile kokuyo:)

Sen önce bi sağlığına kavusta canım gerisi kolay

Valla bende açım yap yap yeme çok zor oluyo heleki kizimin mamalari bile kokuyo:)

Sen önce bi sağlığına kavusta canım gerisi kolay
napcaz biz böyle yaa :18:şeytan bırak gitsin ne istersen ye diyor ama sonrası pişmanlık felaket olur bliyorum

Dün Dr fizik tedavinin uzamasına karar verdi hadi bakalım hayırlısı ..bugun yine devam.. Dun 200 gr birtek hakkım vardı .. Gözüm donmuş açlıktan 240 gr yaptım ben. Hepsinizde yedim.ama gece fena oldum.uzun zamandır bu kadar cok yememiştim sanirim.sabaha kadar 3-4 kez uyandım ateş bastı resmen.hazimsizlik bir taraftan.. Eskiden rahat yerdim simdi miğdem küçüldü sanirim.ama eskiye nazaran yürüyüşler hiç zor gelmiyor.birazdan oğlumuda alıp cikip yürüyelim istiyorum.yarina bol eksili bir gun olsun istiyorum..

Canimcim Allah kolaylık versin ... Vücut ödem yapıyordur onun kilosu .sonra topluca gider ılerde insallah :)

Kopegim yuzunden diyet yapamiyorum yaa.
Koftem vardi bu aksam. Biliyorum benim oglan da isticek. Hususi onun yemek saatini benimkiyle aynı denk getirdim ki o yiyene kadar ben de yiyeyim. Tabi noldu ben bir kofte yiyene kadar kendi yemegini bitirdi geldi benim koftelerden de yedi. kofte bitti bu sefer salatadan yedi. Goren ac birakiyorum sanacak ama degil, bayagi kilolu bir kopegim var. Onu da diyete sokucam boyle giderse.

kızlar çok kötüyüm içime bişi battı sanki bugün diyetisyene 600 gr almışım neden böyle olduğunu anlayamadım çok dikkat etmiştim oysa gibi bi mesaj yazdım bana cevap olarak siz daha iyisini bilirsiniz yazmış of sığmadı içime taştı sanki bu ne demek anlayamadım ama çok canım acııdı zaten bu konuda çok hassasım zaten ince bir ipin üzerindeyim alllahım çok canım sıkıldı hüngür hüngür ağladım bu hafta bir kere bile kaçamak yapmadım yani ne demek bu gerçekten anlayamadım ama kendime olan inancımı kaybetmek üzereyim bari size yazayım dedim yutamadım sığmıyor içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…