- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.881
Tamamen iyi niyetli dir belki köpüşünKopegim yuzunden diyet yapamiyorum yaa.
Koftem vardi bu aksam. Biliyorum benim oglan da isticek. Hususi onun yemek saatini benimkiyle aynı denk getirdim ki o yiyene kadar ben de yiyeyim. Tabi noldu ben bir kofte yiyene kadar kendi yemegini bitirdi geldi benim koftelerden de yedi.kofte bitti bu sefer salatadan yedi. Goren ac birakiyorum sanacak ama degil, bayagi kilolu bir kopegim var. Onu da diyete sokucam boyle giderse.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fikrimi istermisin? Ama kizmiycaksan yazıcam..kızlar çok kötüyüm içime bişi battı sanki bugün diyetisyene 600 gr almışım neden böyle olduğunu anlayamadım çok dikkat etmiştim oysa gibi bi mesaj yazdım bana cevap olarak siz daha iyisini bilirsiniz yazmış of sığmadı içime taştı sanki bu ne demek anlayamadım ama çok canım acııdı zaten bu konuda çok hassasım zaten ince bir ipin üzerindeyim alllahım çok canım sıkıldı hüngür hüngür ağladım bu hafta bir kere bile kaçamak yapmadım yani ne demek bu gerçekten anlayamadım ama kendime olan inancımı kaybetmek üzereyim bari size yazayım dedim yutamadım sığmıyor içime
yaz canım niye kızayımTamamen iyi niyetli dir belki köpüşün
Fikrimi istermisin? Ama kizmiycaksan yazıcam..
yaz canım niye kızayım
yaz canım niye kızayım
Sen yediklerini paylaşıyorsun ben hep bakıyorum. Ne yersem ne olur diye kendime hisse çıkarıyorum fikir alıyorum.
Ben birkaç haftadır senin ara öğünlerini cok fazla görüyorum .leblebiler üzümler yanlış hatırlamıyorsam yok yok. Biraz bunlar azalmalı bence..
Ben bir hafta ara Ogün 3-4 ceviz yedim zayiflayamadim o hafta..
Bide vermeyince keyfin kaçıyor kaçınsa keyif veremiyosun.sen hiç diyet filan yapmasanda bir iki hafta önce yaptığın sporları yapsan daha co kilo verirsin buna eminim..
canım 2 kilodan fazla hiç vermedim 1.3 vermiştim en fazla o haftada yemeklerde hiç yağ ve tuz kullanmayıp iki gün saf protein yapmıştım zaten o zamandan beri kilo veremiyorum aslında çok yorlduğumu ve sıkıldığımı hissediyorum ama kontrolü bi kaybedersem bi daha toplayamam diye çok korkuyorum bi kere kremalı makarnayla kaçamak yapıp bir buçuk kilo almıştım ve iki hafta sadece o kiloyu vermek için uğraştım çok korkuyorum kilo almaktanWalla sen benden cok daha iradelisin.bir haftada 2 kilodan fazla verdin bir ara 60 kilo civarında olmana rağmen bu harika ..sen cok azimli bir kızsın.. Bu hafta gecti.kendine önümüzdeki hafta özgürlük tanı ama kontrollü özgürlük olsun.saliya kalmadan kendi rejim programını kendin uygulayip daha çabuk kilolara veda edersin...
tatlım ben onu da sorarak tükettim aslında öğünde ekmek yemeyip onun yerine leblebi yedim bu hafta ama onun etkisi olabilir 20 gr kuru üzümde bir meyve yerine geçiyor bi de ben her gün menüyü diyetisyene de yazıyorum ama o mesela gayet diyetinizle uyumlu yazıyordu bi de ben kilo aldığıma değilde diyetisyenin tavrına çok üzüldüm zaten sonuçta bu bi süreç benim de bünye almaya hemen meyilli o yüzden alabilirim sorun yok ama böyle cevap vermesini anlayamadım yani siz bilirsiniz demek ne yani ben yaln mı söylüyorum neyi ima ettiğini anlayamadım açıkçası kalbim ona çok kırıldı zaten leblebi konusunda haklı olabilirsin ekmeğe geri döneyim ben en iyisi bi de tatlım spor yine yapıyorum her gün ya koşuyorum ya ip atlıyorum mutlaka ya bugün basküle çıkmamam lazımdı dün gece ara öğün geç saate kaldı leblebi de su tutyor zaten benim hatam bugün basküle çıkmakta oldu bugün akşam yemeği yemedim üzüntümden bişi de yemeden yatacağım artık bakalım yarına ak kara belli olur
canım 2 kilodan fazla hiç vermedim 1.3 vermiştim en fazla o haftada yemeklerde hiç yağ ve tuz kullanmayıp iki gün saf protein yapmıştım zaten o zamandan beri kilo veremiyorum aslında çok yorlduğumu ve sıkıldığımı hissediyorum ama kontrolü bi kaybedersem bi daha toplayamam diye çok korkuyorum bi kere kremalı makarnayla kaçamak yapıp bir buçuk kilo almıştım ve iki hafta sadece o kiloyu vermek için uğraştım çok korkuyorum kilo almaktan
Ben 3-4 diyetisyene gitmiştim.ayri ayrı.. Bence sen daha donanımlı sin onlardan ..haklisin erken tartilip kendini bosuna üzmüş olabilirsin. Eminim cok yakında istediğin kiloya ulaşacaksın...
evet canım bende ondan bahsediyorum kilom çok olmadığı için % fazla çıkmıştı oldukçaCanimcim hani 3. Olmuştun yaa. Yüze yakın kisi arasından o zamandan bahsediyorum.rakami yanlış hatırlamış olabilirim..
canım 2 kilodan fazla hiç vermedim 1.3 vermiştim en fazla o haftada yemeklerde hiç yağ ve tuz kullanmayıp iki gün saf protein yapmıştım zaten o zamandan beri kilo veremiyorum aslında çok yorlduğumu ve sıkıldığımı hissediyorum ama kontrolü bi kaybedersem bi daha toplayamam diye çok korkuyorum bi kere kremalı makarnayla kaçamak yapıp bir buçuk kilo almıştım ve iki hafta sadece o kiloyu vermek için uğraştım çok korkuyorum kilo almaktan
evet canım bende ondan bahsediyorum kilom çok olmadığı için % fazla çıkmıştı oldukçadesteğin için sağol canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz biran önce sonuca ulaşırız yarına allah kerim inanıyorum ekside çıkacağım diyetisyene de artık soru falan sormayacağım siz ondan daha çok desteek oluyorsunuz bana
kızlar çok kötüyüm içime bişi battı sanki bugün diyetisyene 600 gr almışım neden böyle olduğunu anlayamadım çok dikkat etmiştim oysa gibi bi mesaj yazdım bana cevap olarak siz daha iyisini bilirsiniz yazmış of sığmadı içime taştı sanki bu ne demek anlayamadım ama çok canım acııdı zaten bu konuda çok hassasım zaten ince bir ipin üzerindeyim alllahım çok canım sıkıldı hüngür hüngür ağladım bu hafta bir kere bile kaçamak yapmadım yani ne demek bu gerçekten anlayamadım ama kendime olan inancımı kaybetmek üzereyim bari size yazayım dedim yutamadım sığmıyor içime
Birkaç sene önce güneş gözlüğü almak istedim.numarali ve iyi bir markayıdi .birde renkli numaralı lens filan aldım.epey para tutmuştu Nisan gibiydinakit ödedim hepsini.gozluk gitti geldi yanlış yapmışlar gitti geldi baska yanlış Temmuz'un ortasında aldım güneş gözlüğümü.. Bana fena ders oldu.... Demem o ki onlar muhtemelen para larını aldılar isleri bitti..
Diyetisyenin cevabina sinir oldum yalniz.
Kalori takibi yapiyo musun? Yapmiyosan diyetarkadasimdan mutlaka yap. Yapiyosan gunluk kalori sinirin nedir?
Yazdım tatlımözeline bakar mısın canım
2 güncük canım sen yine yat dinlen hafif bişeyler yersinKizlar yandiiiiiiim !
Biliyosunuz bugun isten ayrildim. Yarindan itibaren pazartesiye kadar evdeyim. Bahsetmistim benim her seyimi annem hazirliyordu. Suyumu bile o getirir yatagima sabahlari o derece. Az once "yarin evdesin ya kabak var dolapta kalye ya da graten yapar yersin" gibi bir cümle kurdu.
Cuma da biyopsi olucak, haftasonuda dinlenecek haliyle.
Ben yandim. Resmen yandim pesimden diyet yapmam icin kosturan anne destegim bir anda yok oldu!
Mutfakta iyiyimdir, hani yemek yapmayi falan da severim ama evde tekken hayatta kalkip yemek yapip yemem ben ya
Hayallerim vardi sozde, yarin 12ye kadar uyuyacaktim falan, onun icin de "diyetini bozma 7 bucukta kahvaltini yapicaksin gene sporunu gunduz yaparsin bi tek" dedi. Ben biliyorum annemi o gidince yatsam saat basi arayip uyanik olduguma emin olana kadar cildirtir.
Insanin annesi gibi yok valla ya.
Kizlar yandiiiiiiim !
Biliyosunuz bugun isten ayrildim. Yarindan itibaren pazartesiye kadar evdeyim. Bahsetmistim benim her seyimi annem hazirliyordu. Suyumu bile o getirir yatagima sabahlari o derece. Az once "yarin evdesin ya kabak var dolapta kalye ya da graten yapar yersin" gibi bir cümle kurdu.
Ben yandim. Resmen yandim pesimden diyet yapmam icin kosturan anne destegim bir anda yok oldu!
Mutfakta iyiyimdir, hani yemek yapmayi falan da severim ama evde tekken hayatta kalkip yemek yapip yemem ben ya
Hayallerim vardi sozde, yarin 12ye kadar uyuyacaktim falan, onun icin de "diyetini bozma 7 bucukta kahvaltini yapicaksin gene sporunu gunduz yaparsin bi tek" dedi. Ben biliyorum annemi o gidince yatsam saat basi arayip uyanik olduguma emin olana kadar cildirtir.
Slimcim annenin sonucları iiyi çıkar insallah.. Off bende evlendiğimde cok zor olmuştu hep annem yapıyordu yemekleri o sorumluluğu almak birden zor geliyor insana.. Yemek saatinden saatler önce planlama yapmak gerekiyor . Birde anne planlamasi girince isin icine..keske bize ozel yemekler hep dışardan gelse biz hiç uğraşmasak.saglikli ve lezzetli annelerimizinki gibi :)Kizlar yandiiiiiiim !
nerdeee şu yemek ve temizlik işi olmasa ben hiç yorulmam vallaSlimcim annenin sonucları iiyi çıkar insallah.. Off bende evlendiğimde cok zor olmuştu hep annem yapıyordu yemekleri o sorumluluğu almak birden zor geliyor insana.. Yemek saatinden saatler önce planlama yapmak gerekiyor . Birde anne planlamasi girince isin icine..keske bize ozel yemekler hep dışardan gelse biz hiç uğraşmasak.saglikli ve lezzetli annelerimizinki gibi :)
sen kendinden eminsin bizde burada bakiyoruz yazdiklarina takma sakin kafana bunyenle alakali demekki...dengesizin biriymis o kadinda insana karindan cok zarari var baksana bu isler motivasyonla alakali bunu en iyi onun bilmesi lazimken bu tavri bencede yanlis...sen aynen devam et canim azmin elinden pişmiş kelle kurtulamamiski kilolarmi kurtulacak. ...kızlar çok kötüyüm içime bişi battı sanki bugün diyetisyene 600 gr almışım neden böyle olduğunu anlayamadım çok dikkat etmiştim oysa gibi bi mesaj yazdım bana cevap olarak siz daha iyisini bilirsiniz yazmış of sığmadı içime taştı sanki bu ne demek anlayamadım ama çok canım acııdı zaten bu konuda çok hassasım zaten ince bir ipin üzerindeyim alllahım çok canım sıkıldı hüngür hüngür ağladım bu hafta bir kere bile kaçamak yapmadım yani ne demek bu gerçekten anlayamadım ama kendime olan inancımı kaybetmek üzereyim bari size yazayım dedim yutamadım sığmıyor içime
bi anda gaflete dusup olmayacak bu is diye yaptigimiz hatalarin bedeli cok agir oluyor. ..bence sakin vazgecme...canım 2 kilodan fazla hiç vermedim 1.3 vermiştim en fazla o haftada yemeklerde hiç yağ ve tuz kullanmayıp iki gün saf protein yapmıştım zaten o zamandan beri kilo veremiyorum aslında çok yorlduğumu ve sıkıldığımı hissediyorum ama kontrolü bi kaybedersem bi daha toplayamam diye çok korkuyorum bi kere kremalı makarnayla kaçamak yapıp bir buçuk kilo almıştım ve iki hafta sadece o kiloyu vermek için uğraştım çok korkuyorum kilo almaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?