- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.901
Günaydın kızlar umarım herkes için güzel bi gün olur bugün doktor kontrolüm var bende sedef hastalığı var bakalım inşallah ilacı biraktirir artık tamamen geçti inşallah bi dahada cikmaz
Harikasin canimMerhaba kızlar
66,50 gosterıyor tartı valla inanamıyorum artık maşallah iyi gidiyorum ben ya :) cogu kıyafetim bol geliyor artık yenilerini almak lazım :)
Dün 45 dk leslie 200 adet mekik çektim ayrıca 3 litre karbonatlı su içtim ve 2 su bardağı limonlu maydonoz suyu içtim iyi detoks oldu valla :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecmis olsun canim iyi sonuclar cikar insallahGünaydın kızlar umarım herkes için güzel bi gün olur bugün doktor kontrolüm var bende sedef hastalığı var bakalım inşallah ilacı biraktirir artık tamamen geçti inşallah bi dahada cikmaz
Cok sagol cqnim destegin icin sukur ki toparladimIyi geceler arkadaslar
Makbulecim canım herseyi takma bence sen harika gidiyorsun bazen yavaşlık söz konusu olabılır ama sen bunu toparlayabılecek kadar profesyonel oldun artık lütfen üzme kendini ok :) haksızlık etme bence kendine :)
Bu arada bluemooncum tekrar geçmiş olsun canım
Yok canim dogru anlasildin merak etme diyeti bozmaya niyetim yok :)Makbulecim bloomoon haklı ben sadece memnun degilsen kendinde bu diyet programını yönetebilir sin demek istedim. Diyeti sadece birkac gun ruhsal olarak rahatlama yasaman icin birakabilirsin demek istedim.umarim yanlış anlasilmamisimdir ..
Herkese iyi geceler.. Umarim hepimiz iyi sonuclar alırız..
Haklisin canim yok zaten vazgeçmek yok aslasen kendinden eminsin bizde burada bakiyoruz yazdiklarina takma sakin kafana bunyenle alakali demekki...dengesizin biriymis o kadinda insana karindan cok zarari var baksana bu isler motivasyonla alakali bunu en iyi onun bilmesi lazimken bu tavri bencede yanlis...sen aynen devam et canim azmin elinden pişmiş kelle kurtulamamiski kilolarmi kurtulacak. ...
bi anda gaflete dusup olmayacak bu is diye yaptigimiz hatalarin bedeli cok agir oluyor. ..bence sakin vazgecme...
Gunaydin arkadaslar tarti yüzümü guldurdu hepimizi guldurur insallah kilo bildirimi
Makbule 007/61,8/61,5/0,3/0,48%
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yazdım tatlım
2 güncük canım sen yine yat dinlen hafif bişeyler yersin
dikkat et canım bak çok güzel kilo veriyorsun iki güncük hem hareket olur kalori yakarsınbende senin gibiyim yalnız oluca bişi yapıp da yiyesim gelmez açlıktan bayılma kıvamına gelirim ama kan şekerinin o kadar düşmesi diyet için çok büyük sakınca ve arkasından tatlı krizlerini getirebilir dikkat
Slimcim annenin sonucları iiyi çıkar insallah.. Off bende evlendiğimde cok zor olmuştu hep annem yapıyordu yemekleri o sorumluluğu almak birden zor geliyor insana.. Yemek saatinden saatler önce planlama yapmak gerekiyor . Birde anne planlamasi girince isin icine..keske bize ozel yemekler hep dışardan gelse biz hiç uğraşmasak.saglikli ve lezzetli annelerimizinki gibi :)
Günaydın kızlar umarım herkes için güzel bi gün olur bugün doktor kontrolüm var bende sedef hastalığı var bakalım inşallah ilacı biraktirir artık tamamen geçti inşallah bi dahada cikmaz
Gunaydin arkadaslar tarti yüzümü guldurdu hepimizi guldurur insallah kilo bildirimi
Makbule 007/61,8/61,5/0,3/0,48%
Kızlar yüzde nasıl hesaplanıyodu bi türlü bulamadım ya
Verdigin kilo gr cinsinden carpi yuz bolu gecen haftaki kilo yine gr cinsinden
sagol canim gecti inşallah. ..en azindan ben oyle hissediyorum. ..Iyi geceler arkadaslar
Makbulecim canım herseyi takma bence sen harika gidiyorsun bazen yavaşlık söz konusu olabılır ama sen bunu toparlayabılecek kadar profesyonel oldun artık lütfen üzme kendini ok :) haksızlık etme bence kendine :)
Bu arada bluemooncum tekrar geçmiş olsun canım
canim yaaa gecmis olsun Sedef hastaligi cok zorlu bi hastalık enistemdede var ...insallah bidaha tekratlamaz...Günaydın kızlar umarım herkes için güzel bi gün olur bugün doktor kontrolüm var bende sedef hastalığı var bakalım inşallah ilacı biraktirir artık tamamen geçti inşallah bi dahada cikmaz
hih ilk haftaya ne hacet sen maasallah ipi gogusledin bile...cok guzel gidiyorsun maasallah...hahahahahahah %32 buldum
keşke öyle olsaydı ilk hafta sonunda bitseydi diyetler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?