Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi geceler arkadaslar
Makbulecim canım herseyi takma bence sen harika gidiyorsun bazen yavaşlık söz konusu olabılır ama sen bunu toparlayabılecek kadar profesyonel oldun artık lütfen üzme kendini ok :) haksızlık etme bence kendine :)
Bu arada bluemooncum tekrar geçmiş olsun canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar umarım herkes için güzel bi gün olur bugün doktor kontrolüm var bende sedef hastalığı var bakalım inşallah ilacı biraktirir artık tamamen geçti inşallah bi dahada cikmaz

Günaydın kızlar umarım herkes için güzel bi gün olur bugün doktor kontrolüm var bende sedef hastalığı var bakalım inşallah ilacı biraktirir artık tamamen geçti inşallah bi dahada cikmaz

Günaydın cnm inşallah tekrarlamaz hastalık iyi haberlerini bekliyoruz

Merhaba kızlar
66,50 gosterıyor tartı valla inanamıyorum artık maşallah iyi gidiyorum ben ya :) cogu kıyafetim bol geliyor artık yenilerini almak lazım :)
Dün 45 dk leslie 200 adet mekik çektim ayrıca 3 litre karbonatlı su içtim ve 2 su bardağı limonlu maydonoz suyu içtim iyi detoks oldu valla :)

Gunaydin arkadaslar tarti yüzümü guldurdu hepimizi guldurur insallah kilo bildirimi

Makbule 007/61,8/61,5/0,3/0,48%

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397710127572.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 29
Harikasin canim
Gecmis olsun canim iyi sonuclar cikar insallah
Cok sagol cqnim destegin icin sukur ki toparladim
Yok canim dogru anlasildin merak etme diyeti bozmaya niyetim yok :)
Haklisin canim yok zaten vazgeçmek yok asla

Gunaydin arkadaslar tarti yüzümü guldurdu hepimizi guldurur insallah kilo bildirimi

Süper süper süper süperrr :)

Yazdım tatlım

2 güncük canım sen yine yat dinlen hafif bişeyler yersin

Bugün temizlik falan yapıcam. Yarın annemin biyopsisi var, ben de tahlil falan yaptırıcam. İlaçlarımı düzenli kullanıyorum ya bakalım tiroidler şekerler ne alemde. Benim yatış haftasonuna kaldı, en azından annemle yapıcaz tembelliği o da bir şey.

bu saat oldu kahvaltımı bile hazırlamadım daha. gittim kahve içtim ara öğünü kahvaltı öncesinde yapmış oldum falan. anneeee diye feryat edicem resmen

aslında çok severim. üniversitedeyken falan eve erken gideyim de annem gelene kadar yemek hazır olsun diyen biriydim. şimdi ise öff yalnızken kim yicek bir arkadaşım evlendi, annesi haftada iki gün gelip 3 4 günlük yemek yapıp gidiyor. ben de öyle yapıcam.

geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz.

bak üzüldüğüne değdi mi hiç?

Ben bunu kaybetmeyeyim.
9. takımdan çaldım.

YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

Kilo verme standardım oldu adeta, ortalama haftada iki. Kilomun azalması da bir şeyi değiştirmiyor ya da spor yapmam da. Kendi bilir valla ben çok memnunum bu durumdan.

***14. TAKIM 356. ETAP*** BİRİNCİ

anathema8( 82 / 81 / 1/ 1,21%)
makbule007( 62,4 / 61,8 / 0,6 / 0,96%)
BLUEmoon2009( 73 / 72,7 / 0,3 / 0,41%)
donbul( 73,1 / 73,1 / 0 / 0,00%) sabit
Sozen( 94,6 / 92,8 / 1,8/ 1.90%%)
Ceren06( 69,1/ 68 /1,1 / 1,59%/ )
Slimsigara(66,4/ 64,5/ 1,9 / 2,86%)

14. TAKIM ORTALAMASI: 1.28%

Bugünkü menüm niye böyle oldu kızlar? Kalorisi 950 görünüyor. Tamam çok değil hatta az ama normalle arasında 150 200 kalori falan fark var.

08.00 Ara
Türk kahvesi

09.00 Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
karper (45 kalori yazıyordu buna. bir şey olmaz diye yiyiverdim)
1 dilim light ekmek

13.00 öğlen
Kabak yemeği
1 dilim light ekmek

15.00 ara
2 kuru kayısı

16.30 ara
activia

18.30 akşam
kabak yemeği
yoğurt

***14. TAKIM 357. ETAP***

anathema8( 81 / / / %)
makbule007( 61,8 / / / %)
BLUEmoon2009( 72,7 / / / %)
donbul( 73,1 / / / %)
Sozen( 92,8/ / / %%)
Ceren06( 68/ // %/ )
Slimsigara(64,5/ / / %)

14. TAKIM ORTALAMASI: %

Hadi kızlar kilolarınızı ekleyin listeye

sagol canim gecti inşallah. ..en azindan ben oyle hissediyorum. ..

canim yaaa gecmis olsun Sedef hastaligi cok zorlu bi hastalık enistemdede var ...insallah bidaha tekratlamaz...

hahahahahahah %32 buldum
keşke öyle olsaydı ilk hafta sonunda bitseydi diyetler.
hih ilk haftaya ne hacet sen maasallah ipi gogusledin bile...cok guzel gidiyorsun maasallah...
♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Kizlar benim bugun yine dr kontrolum var medipol Üniversitesi var yeni acildi ablam dr larini cok methediyorlar dedi birde ona gorunucem bakalim hayirli sonuçlar la gelirim insallah...
Ignelerim bitti ilaclariminda son tabletleri kutu kutu yuttum midem ecza deposu gibi oldu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…