- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.921
Canim uzme kendini belki koruma süreci deyip Birsure daha kullanırsın.sonra tamamen biter insallah..Günaydın kızlar umarım herkes için güzel bi gün olur bugün doktor kontrolüm var bende sedef hastalığı var bakalım inşallah ilacı biraktirir artık tamamen geçti inşallah bi dahada cikmaz
Canim yanlış anlaşılmaktan cok korkarım.. Hem bak ne güzel - lerdesin yine :)Harikasin canim
Gecmis olsun canim iyi sonuclar cikar insallah
Cok sagol cqnim destegin icin sukur ki toparladim
Yok canim dogru anlasildin merak etme diyeti bozmaya niyetim yok :)
Haklisin canim yok zaten vazgeçmek yok asla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben hiçi sevmem yemek yapmayıBugün temizlik falan yapıcam. Yarın annemin biyopsisi var, ben de tahlil falan yaptırıcam. İlaçlarımı düzenli kullanıyorum ya bakalım tiroidler şekerler ne alemde. Benim yatış haftasonuna kaldı, en azından annemle yapıcaz tembelliği o da bir şey.
bu saat oldu kahvaltımı bile hazırlamadım daha. gittim kahve içtim ara öğünü kahvaltı öncesinde yapmış oldum falan. anneeee diye feryat edicem resmen
aslında çok severim. üniversitedeyken falan eve erken gideyim de annem gelene kadar yemek hazır olsun diyen biriydim. şimdi ise öff yalnızken kim yicekbir arkadaşım evlendi, annesi haftada iki gün gelip 3 4 günlük yemek yapıp gidiyor. ben de öyle yapıcam.
geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz.
bak üzüldüğüne değdi mi hiç?
Akrebim ne oldu senin kan sonucları?***14. TAKIM 356. ETAP*** BİRİNCİ
anathema8( 82 / 81 / 1/ 1,21%)
makbule007( 62,4 / 61,8 / 0,6 / 0,96%)
BLUEmoon2009( 73 / 72,7 / 0,3 / 0,41%)
donbul( 73,1 / 73,1 / 0 / 0,00%) sabit
Sozen( 94,6 / 92,8 / 1,8/ 1.90%%)
Ceren06( 69,1/ 68 /1,1 / 1,59%/ )
Slimsigara(66,4/ 64,5/ 1,9 / 2,86%)
14. TAKIM ORTALAMASI: 1.28%
Hiç dert etme canim sen.bir- iki haftaya kendine gelirsin.bol eksili günler seni bekliyor insallah..BLUEmoon2009/72.7/73.1/-0.4/-0.55%
Elimde olan bisey yok dr um bizzat belirtti siskinlik yapti ilaclarim...
sozeeeennnnn yaa maasallah maasallah maasallah kirkbirkere hemde.....***14. TAKIM 357. ETAP***
anathema8( 81 / 81 / 0 / 0%)
Makbule 007/61,8/61,5/0,3/0,48%
BLUEmoon2009/72.7/73.1/-0.4/-0.55%
donbul( 73,1 / / / %)
Sozen (92.8/89.7/3.1/3.34%)
Ceren06( 68 / 66,5 / 1,5 / 2,20% )
Slimsigara(64,5 / 62,4 / 2,1 / 3,25%)
14. TAKIM ORTALAMASI: %
donbul abla ve sozen hariç listemiz tamam görünüyor kaptan.
birincilik gelir mi acaba
Sozen'i şimdi gördüm. Aman Allah'ıııııııım liste süper görünüyor!
kacamak yapmadigim ve sirf ilaçlardan dolayi oldugunu bildigim icin hic takilmiyorum ama uzuldugum nokta takima eksi yönde yansimasi...takim arkadaslarimin 1.ligini etkilemesine uzuluyorum...Canim uzme kendini belki koruma süreci deyip Birsure daha kullanırsın.sonra tamamen biter insallah..
Canim yanlış anlaşılmaktan cok korkarım.. Hem bak ne güzel - lerdesin yine :)
ben hiçi sevmem yemek yapmayı
Az önce cevizi kek yaptım.bizimkiler suan yiyor.ben kahvemi iciyorum..
Evde gerek oluyor böyle seylere ,yoksa ben isteyerek yapmam kolay kolay..
Akrebim ne oldu senin kan sonucları?
Hiç dert etme canim sen.bir- iki haftaya kendine gelirsin.bol eksili günler seni bekliyor insallah..
Canimcim Sağol.. Zor bir haftaydı dogrusu.,,sozeeeennnnn yaa maasallah maasallah maasallah kirkbirkere hemde.....
biz takımız herseyimizle butunuz.gecen haftalarda bende + bildirim yapmıştım.kacamak yapmadigim ve sirf ilaçlardan dolayi oldugunu bildigim icin hic takilmiyorum ama uzuldugum nokta takima eksi yönde yansimasi...takim arkadaslarimin 1.ligini etkilemesine uzuluyorum...
Bu arada akrepe ne oldu ki ???
Sorma canim... Gecen binaya girdim patetes kızartması kokuyordu... Offff ki ne offf. Esime gelip anlattım.allahtan evde patetes yoktu. :) patates kizartmasi icin değil diyeti orucu bile bozabilirim diye saka yaptım... Esim sok oldu... Tabi okadarda değil ama ona yakın yani :)Esimi bekliyorum dr a gitmek icin bu arada komsumun mevludu var sarmalarini pisirmem icin rica etti benim evimde pisiyor burda olsaniz ev misss gibi sarma kokuyor....
Ogleden sonra mevlude davetliyim mumkun oldugunca ikramlardan tadimlik yemeliyim tatli ve sarmayi cocuklara yediririm aksam yemegide yememdimmi gunu zaiyatsiz atlatirim insallah...
bende merak ettim simdi akrebi onemli beisey yoktur insallah...Canimcim Sağol.. Zor bir haftaydı dogrusu.,,
biz takımız herseyimizle butunuz.gecen haftalarda bende + bildirim yapmıştım.
Akrep gecen gun halsizm kan verdim demişti .onun sonucunu merak ettim.
Sorma canim... Gecen binaya girdim patetes kızartması kokuyordu... Offff ki ne offf. Esime gelip anlattım.allahtan evde patetes yoktu. :) patates kizartmasi icin değil diyeti orucu bile bozabilirim diye saka yaptım... Esim sok oldu... Tabi okadarda değil ama ona yakın yani :)
bende merak ettim simdi akrebi onemli beisey yoktur insallah...
O yemek kokusu benide cok zorluyor bazen hele ki ramazanda benim mutfak camim ve komsularimin mutfak camlari karsi karşıya dip dibeyiz anlican..ramazan ayinda iftar vakti yaklasinca mutfak camina cik kim ne pisirmis anla o derece yani...benimde rsim patates manyagi resmen haftasonu kahvalti menulerimizi demirbasi patates kizartma ...evde kahvaltilik yok desem muhim digil der ama patates yok desem aninda firlar gider alir getirir kizarttirip yer...
bende merak ettim simdi akrebi onemli beisey yoktur insallah...
O yemek kokusu benide cok zorluyor bazen hele ki ramazanda benim mutfak camim ve komsularimin mutfak camlari karsi karşıya dip dibeyiz anlican..ramazan ayinda iftar vakti yaklasinca mutfak camina cik kim ne pisirmis anla o derece yani...benimde rsim patates manyagi resmen haftasonu kahvalti menulerimizi demirbasi patates kizartma ...evde kahvaltilik yok desem muhim digil der ama patates yok desem aninda firlar gider alir getirir kizarttirip yer...
sporun mukemmel emeginin karsiligini aliyorsunda zaten..insallah yarin hastanedende guEl aonuclarla gelirsin bu arada yeni isin hayirli olsun...Yarın sabahtan hastaneye gidicem. Akşamüstü gelirim heralde. Bakalım tiroidlerim, insülin direncim falan ne alemde. İlaçlarımı bayağı düzenli kullanıyorum. Zaten kilo vermeme diyet kadar olmasa da o da çok çok çok yardımcı oluyor.
Tüm gruplara göz attım, herkes yarın tartılıyor yaaa heyecanı kaçırıcam, telefondan takip edebildiğim kadar.
Hayal kurmuştum takımca birinci olalım ama bireyselde de ilk 3 bizim takımdan çıksın diye ama o olmuyor, zaten şımarmanın alemi yok.işin şakası o.
donbul abla naptı acaba, geçen hafta sabitmiş bence bu hafta bizi uçuracak, ondaki enerjinin onda biri bende yok
Tartılmayan çok ama yine ilk üçte olucaz gibi hissediyorum kızlar
Bu arada bugün 71 dk leslie 5 mile yaptım, akşama da 45 dk 3 mile yapıcam. 3'ü yapmayabilirim de, mızmızım azıcık.
Bide kabak yemeğim çok lezzetsiz olmuş ya, pirincin sonradan eklenip piştiği, ama kabağın pişmediği yemek mi olur anlam veremiyorum.kabaklarım da çok güzeldi. Sorun bende, annemi verin bana
sporun mukemmel emeginin karsiligini aliyorsunda zaten..insallah yarin hastanedende guEl aonuclarla gelirsin bu arada yeni isin hayirli olsun...
donbul ablanin yaptigi sporun onda birini yapabilseydim simdiye coktan takdirnameyle mezun olmustum...ama yok iste tembellik hastalik ne derseniz iste yapamıyorum. ..
Bu hafta dereceye giremezsek sorumlulardan biri olarak vicdan azabi cekicem(
Annemi verin bana demissin bi anda yeni evli oldugum gunler geldi aklima pilavlarin esmer yemeklerin tadsiz tuzsuz kimi zaman bol salcali kimi zaman yagsiz yavan oldugu gunler :))) ne gunlerde be :)
Kabagin az pismis olmasida bi meziyet haslanmis kabak niyetine yersi iste tam diyet menu olmus :)
ne guzel yazmissin canim yaa ben istanbuldayım bu arada..senin annen hangi hastanede canim...Sorumlu hisset diye yazmadim ki onlariben de haftaya regl olucam mesela bendeki siskinlik nice hamilede olmuyor muhtemelen + gorurum haftaya. Ha yalan degil hem devamli kacamak yapsan hem diyetine uymasan ve tabii saglik durumu olmasa "az yesene be!" Der ceza alirim. ama senin saglik durumun var ortada. +5 bile ciksan kalkip kendini sorumlu hissetme. (Allah korusun tabi senin icin soyluyorum.) Bir an once iyileseceksin insallah. Hangi ildesin? Annem hastanede calisiyo belki isini gorur.
Bu arada ben eve gelirken dut aldim. Bir kilo dutun kalorisine bi bakayim. Muhtemelen hepsini yiyecegim. :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne guzel yazmissin canim yaa ben istanbuldayım bu arada..senin annen hangi hastanede canim...
canım hayırlısı olsun hakkındasagol canim gecti inşallah. ..en azindan ben oyle hissediyorum. ..
canim yaaa gecmis olsun Sedef hastaligi cok zorlu bi hastalık enistemdede var ...insallah bidaha tekratlamaz...
hih ilk haftaya ne hacet sen maasallah ipi gogusledin bile...cok guzel gidiyorsun maasallah...
♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Kizlar benim bugun yine dr kontrolum var medipol Üniversitesi var yeni acildi ablam dr larini cok methediyorlar dedi birde ona gorunucem bakalim hayirli sonuçlar la gelirim insallah...
Ignelerim bitti ilaclariminda son tabletleri kutu kutu yuttum midem ecza deposu gibi oldu resmen
olsun tatlım takma sakın önce sağlıkBLUEmoon2009/72.7/73.1/-0.4/-0.55%
Elimde olan bisey yok dr um bizzat belirtti siskinlik yapti ilaclarim...
Canim uzme kendini belki koruma süreci deyip Birsure daha kullanırsın.sonra tamamen biter insallah..
Canim yanlış anlaşılmaktan cok korkarım.. Hem bak ne güzel - lerdesin yine :)
ben hiçi sevmem yemek yapmayı
Az önce cevizi kek yaptım.bizimkiler suan yiyor.ben kahvemi iciyorum..
Evde gerek oluyor böyle seylere ,yoksa ben isteyerek yapmam kolay kolay..
Akrebim ne oldu senin kan sonucları?
Hiç dert etme canim sen.bir- iki haftaya kendine gelirsin.bol eksili günler seni bekliyor insallah..
mikemmel liste olmuş donbul kızını sınava hazırlamak için kampa girmişlerdi sanırım***14. TAKIM 357. ETAP***
anathema8( 81 / 81 / 0 / 0%)
Makbule 007/61,8/61,5/0,3/0,48%
BLUEmoon2009/72.7/73.1/-0.4/-0.55%
donbul( 73,1 / / / %)
Sozen (92.8/89.7/3.1/3.34%)
Ceren06( 68 / 66,5 / 1,5 / 2,20% )
Slimsigara(64,5 / 62,4 / 2,1 / 3,25%)
14. TAKIM ORTALAMASI: %
donbul abla ve sozen hariç listemiz tamam görünüyor kaptan.
birincilik gelir mi acaba
Sozen'i şimdi gördüm. Aman Allah'ıııııııım liste süper görünüyor!
canım saçmalama biz bir takımızkacamak yapmadigim ve sirf ilaçlardan dolayi oldugunu bildigim icin hic takilmiyorum ama uzuldugum nokta takima eksi yönde yansimasi...takim arkadaslarimin 1.ligini etkilemesine uzuluyorum...
Bu arada akrepe ne oldu ki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?