Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ozel mesaj attim canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim canim benim yaa ...
ah sen ne omursun yaa :)) ilahi...

ayyy kendimden utandim kadinin ne dengesizligini biraktim ne haddini bilmezligini...yargisiz infaz :
-Tez vurun kellesini :)

sizin yanimda oldugunuzu bilmek guzel..destegin icin tesekkurler tatlim ♡♡♡

50 tane yarim mekik cektim cok zor ama yapmaya çalışıyorum kizimi uyutunca yapabilirsem 3 mil leslie yapıcam. ..

***14. TAKIM 357. ETAP***

anathema8( 81 / 81 / 0 / 0.0%)
makbule007( 61,8 / 61.5 / 0.3 / 0.49%)
BLUEmoon2009( 72,7 / 73.1 / -0.4 / -0.55%)
donbul( 73,1 / / / %)
Sozen( 92,8 / 89.7 / 3.1 / 3.34%)
Ceren06( 68 / 66.5 / 1.5 / 2.21%)
Slimsigara(64,5 / 62.4 / 2.1 / 3,26%)

14. TAKIM ORTALAMASI: %

donbul nerdesin

kacamak yapmadigim ve sirf ilaçlardan dolayi oldugunu bildigim icin hic takilmiyorum ama uzuldugum nokta takima eksi yönde yansimasi...takim arkadaslarimin 1.ligini etkilemesine uzuluyorum...
Bu arada akrepe ne oldu ki ???

Sağolun kızlar, dün aldım sonuçları ama buraya grmeye vaktim olmadı çok yoğundum. Sonuçlarım çok güzel çıktı. Halsizliğim fazla koşturmalı olan günlerime bir de yürüyüş, spor eklememden olmuş tabii hamlamış vücut, sonuçları aldıktan sonra halsizliğim geçti sanki
50 tane yarim mekik cektim cok zor ama yapmaya çalışıyorum kizimi uyutunca yapabilirsem 3 mil leslie yapıcam. ..

tae bo yu da öneririm canım, hem cardio hem çok zevkli

akrepcim donbul abla cok yogun oldugunu yazmisti cocuklarinin sinavi varmis im bi sureligine izne ayrilmak istedigini belirrmisti....elciye zeval olmazmis

Ohh iyi yaa sonuclarinin guzel cikmis olmasina sevindim...ee calisan bayansin zaten gun Boyu zayen hareketlisindir muhtemelen birde ustune spor yuruyus ...hamlamis olman normal neyse allahtan onemli biaey degilmis...Ben su tae boo yu bakayim bi

Tuh güzel sohbetler dönmuş kaçırmışım :)
Ama bende cok güzel vakit geçirdim.arkadasla disarda yedik gezdik sohbet ettik alisveris yaptık en son gece kahvelerimizide içip eve11.30 gibi geldim :) esim ufakligin karnını doyurmuş,masalını okumuş uyutmuş sagolsun
Bu arada arkadasın yanına giderken otobüsle gittim otobüs istediğim yere gitmiyormuş Yürüdüm 1 saat .
Allahım insan yurumekten zevk alır mı ? Yurudukce İcimde çiçekler açtı resmen bundan iki ay önce olsaydı ilk taksiye el kaldırırdim :)
benim icin güzel bir gündü umarim herkesin gunü yarını güzel olur..

Slim cim insallah sonucların güzel çıkar . Bizi haberdar et lütfen .leslie ler süper ben haftada 2 yada 3 kez yapıyorum toplam 1.5 saati buluyor.fazlasi belimi. Ve bacağımı zorluyor...bu arada birinciler listesinde yazını okudum.seni yansıtmış yazında sıcak samimi içten :)

Wawww harika mekik ve leslie ben sadece leslie yapınca dilim dışarı düşüyorsa:)
Mavi ay cim ameliyat kararının ertelenmesi iyi birsey bence .bu acil bir durum olmadıgını ve iyileşme gözlendiğini gösterir... :)
İste uç takıma bakarsan böyle halsizde düşersin asıl gurubunu ihmal edersen bizde arkandan merak ederiz kaptanımizzz diye ...
Saka bir yana sonucların iyi çıkmasına sevindim.bu ara hep kötü haberler duyuyorum da

Son düzenleme:
evet ameliyatin ertelenmesi iyi biseyde sorunum zaten benim sürekli nuksedip beni iki uc gun yatiran bi sorun sut kanallarimdaki iltihap bi anda apse yapiyo agri ates sitma...perisan oluyorum kizim 17 aylik ve 17 aydir boyleyim...oglumdada boyle oldu keza...kizim dogmadan once dr ameliyat olmadan hamile kalma dedi sonra baska bi dr ameliyat ertelenebilir dedi simdi ayni seyleri yasiyorum yeniden...kizim 10 ay kan emdi kan kustu cektigim çilesi de cabasi...bende bilmiyorum bakalim su ilaclarida kullanayim bakalim bu sefer gecer umarim...

Bu arada leslie yalan oldu kizim yeni uyudu o uyumadanda yapamiyorum malesef...neyse yarin ola hayrola bakalim hayirli geceler. ...

Emzirmeyi bıraktığın icin sut kanalları artık aktif olmadıgından insallah bu sefer son olur. Sende rahatlarsin.
Maşallah diyorum yine cocuklarin icin iyi sabretmişsin.. Yarın yaparsın leslie yi olsun :)
Ben artık iyilesecegine inanıyorum.. Peki planın nedir bundan sonra? Karatay mı ?dukan mı ? Ayça Kaya mı? Diyetisyen mı? Yoksa kendinimi yapacaksin planını ? Güzel seyler düşünelim güzel olsun.

Son düzenleme:
ahh canim yaa ben montofon cinsindenim Ablam oyle takilirda bana sutum bol oldugu icin
Rahat 5 ay gecmesi lazim sutumun kesilmesi icin kizim bugun emse yine gelir sutum halada akiyor zaten ozellikle dusa girince cok gena sutum geliyor:18:Aklima getirmek bile istemiyorum neuse bosverelim...
Diyet konusunda karar veremedim simdilik sadece ogunlerdeki porsiyon miktarini azalttim ekmegi cok azalttim yersemde kepek ekmegi yiyorum oda kahvaltida...
Siki diyetleri uygulamiyorum cunku birakinca donusu felaket oluyor...su anda internetten buldugum 1400 cal lik bi liste var onu uygulamaya calisiyorum...
Esime diyetisyene gitmem gerektiginden bahsettim 1 numarali kostek oldugu icin hemen reddetti tabi simdi sadece duzgunce regli olmayi bekliyorum hayatima gunluk rutinimin disinda ufak spor hareketleri ekleyip menulerime dikkat ederek uzun vadede 70 kilonun altina dusmek istiyorum ilk etapta gerisine sonra karar vericem...

Oglum geceleri bezleniyor onu biraktirmaya çalışıyorum. .onu tekrat bi wc ye goturup yaticam hepinize hayirli geceler..sozencim sanada hayirli geceler tatlim...

Ayy ne zorluklar yasamissin inşallah tedavinin olumlu geçer

Oglum geceleri bezleniyor onu biraktirmaya çalışıyorum. .onu tekrat bi wc ye goturup yaticam hepinize hayirli geceler..sozencim sanada hayirli geceler tatlim...

Oğlun kaç yasindaydi

Sonuclarin iyi çıkmasına sevindim kaptan :)

Sonuclarin iyi çıkmasına sevindim kaptan :)

Tatlım listemizi paylaşıma götürürmüsün, dışarı çıkmam gerekiyor.. Donbulu izinli yazalım o zaman

Tae bo yu denedim simdi kızlar ama hareket leri bilmediğim icin kacirdim cogunu yinede 5 . Dk vucut bauagi ısındı ama ben beceremiyorum fazla...hazir isinmisken ben yarim mekik cekeyim napiim hic yapamamaktan iyidir. ...

60 yarim mekik
60 arda sag ve sol bacak ve basen calistim cocuklatimin kahvaltisini yaptirayim sonra bişeyler daha dusunucem artik...

Kizlar gunaydin :))
Alinti yapamadım evde topluca yapicam onu. Sozen'cim o senin sicakligin cok tesekkur ederim bu hafta sen yazicaksin bence o basliga
Diger basliklara da bakicam simdi sozen bireyselde birinci olsun takim da biz birince olalim :)
Bu arada tahlillerimi verdim. Sonuclar daha yok ama oglene kadar çıkabilir. Hastanede herkes bana ne kadar zayiflamissin diyo, ki burada kimse 75 kilo hallerimi gormedi. Hihihihihihihi :)

Günaydın kızlar;
Nasılsınız ınşallah herkesler iyidir :) sabah oğlum ateşlendi onunla ilgileniyorum uğrayamadım burayA sabah kAhvaltı yapamadım sadece kahve içtim öğleden sonra tekrar uğrarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanada gunaydin insallah guzel cikar canim sonuclarin ..dun dr randevumdan sonra mevlute gitmistim komsuma oradaki herkes zayiflamissin dedi bana 73 kiloyum diyince sok oldular. .kilom boyuma gore fazla goze batmiyormus emzirirken sutten dolayi cok iri goguslerim vardı o zaman daha kilolu duruyordun dediler...birde fizigim hosmus belim inveymis gorseni koltuklarim bir kabardi utandim ve cok mutlu oldum :)

Günaydın canim gecmis olsun hemencecik düşer insallah ateşi kuzunun...yasini bilmiyorum ama diş falan cikariuordur belki...benim kizim 40 dereceyi geçiyor dis çıkarırken de

Slimcim 1.ler sirlarini paylasiyor topigondeki yazini okudum cokda begendim az daha begen yerine kib butonuna basiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…