- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.941
Teşekkür ederim canim benim yaa ...Ozel mesaj attim canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ah sen ne omursun yaa :)) ilahi...Benim dutlar yalan oldu
Tas catlasin onar tane yedik ki elimiz agzimiz disimiz mosmor oldu! Onlari hemen marmelat yapmak icin tencereye aldik. Yenecek gibi degilmisslim kimki zaten kacamak yapsin
ayyy kendimden utandim kadinin ne dengesizligini biraktim ne haddini bilmezligini...yargisiz infaz :Merhaba Makbule Hanım; Her hafta gayet güzel diyetinizi ve sporunuzu yapıyorsunuz ve sistemden haberleşiyoruz, ancak kaldı ki ben bu işi yapamıyorum dediğinizde ve ben her defasında sizi ikna ettiğimde yola devam ediyoruz. Bu sefer siz bilirsiniz demeyi tercih ettim. Bu emeği veren sizsiniz bu kiloyu veren de sizsiniz.Bu işi başaramamak diye birşey yok.Çünkü zaten ne çok şey başardığınızı siz biliyorsunuz, Sadece yılmak bıkmak var.Ancak bırakmak istiyorsanız ve yapamayacak güçteyseniz ben yada bir başkası zorla bu gücü veremez.Budur anlatmak istediğim. Sevgiler...
sizin yanimda oldugunuzu bilmek guzel..destegin icin tesekkurler tatlim ♡♡♡canım hayırlısı olsun hakkında
olsun tatlım takma sakın önce sağlık
mikemmel liste olmuş donbul kızını sınava hazırlamak için kampa girmişlerdi sanırım
canım saçmalama biz bir takımız
Canim uzme kendini belki koruma süreci deyip Birsure daha kullanırsın.sonra tamamen biter insallah..
Canim yanlış anlaşılmaktan cok korkarım.. Hem bak ne güzel - lerdesin yine :)
ben hiçi sevmem yemek yapmayı
Az önce cevizi kek yaptım.bizimkiler suan yiyor.ben kahvemi iciyorum..
Evde gerek oluyor böyle seylere ,yoksa ben isteyerek yapmam kolay kolay..
Akrebim ne oldu senin kan sonucları?
Hiç dert etme canim sen.bir- iki haftaya kendine gelirsin.bol eksili günler seni bekliyor insallah..
kacamak yapmadigim ve sirf ilaçlardan dolayi oldugunu bildigim icin hic takilmiyorum ama uzuldugum nokta takima eksi yönde yansimasi...takim arkadaslarimin 1.ligini etkilemesine uzuluyorum...
Bu arada akrepe ne oldu ki ???
Sağolun kızlar, dün aldım sonuçları ama buraya grmeye vaktim olmadı çok yoğundum. Sonuçlarım çok güzel çıktı. Halsizliğim fazla koşturmalı olan günlerime bir de yürüyüş, spor eklememden olmuş tabii hamlamış vücut, sonuçları aldıktan sonra halsizliğim geçti sankibende merak ettim simdi akrebi onemli beisey yoktur insallah...
O yemek kokusu benide cok zorluyor bazen hele ki ramazanda benim mutfak camim ve komsularimin mutfak camlari karsi karşıya dip dibeyiz anlican..ramazan ayinda iftar vakti yaklasinca mutfak camina cik kim ne pisirmis anla o derece yani...benimde rsim patates manyagi resmen haftasonu kahvalti menulerimizi demirbasi patates kizartma ...evde kahvaltilik yok desem muhim digil der ama patates yok desem aninda firlar gider alir getirir kizarttirip yer...
50 tane yarim mekik cektim cok zor ama yapmaya çalışıyorum kizimi uyutunca yapabilirsem 3 mil leslie yapıcam. ..
akrepcim donbul abla cok yogun oldugunu yazmisti cocuklarinin sinavi varmis im bi sureligine izne ayrilmak istedigini belirrmisti....elciye zeval olmazmis***14. TAKIM 357. ETAP***
anathema8( 81 / 81 / 0 / 0.0%)
makbule007( 61,8 / 61.5 / 0.3 / 0.49%)
BLUEmoon2009( 72,7 / 73.1 / -0.4 / -0.55%)
donbul( 73,1 / / / %)
Sozen( 92,8 / 89.7 / 3.1 / 3.34%)
Ceren06( 68 / 66.5 / 1.5 / 2.21%)
Slimsigara(64,5 / 62.4 / 2.1 / 3,26%)
14. TAKIM ORTALAMASI: %
donbul nerdesin
Ohh iyi yaa sonuclarinin guzel cikmis olmasina sevindim...ee calisan bayansin zaten gun Boyu zayen hareketlisindir muhtemelen birde ustune spor yuruyus ...hamlamis olman normal neyse allahtan onemli biaey degilmis...Ben su tae boo yu bakayim biSağolun kızlar, dün aldım sonuçları ama buraya grmeye vaktim olmadı çok yoğundum. Sonuçlarım çok güzel çıktı. Halsizliğim fazla koşturmalı olan günlerime bir de yürüyüş, spor eklememden olmuş tabii hamlamış vücut, sonuçları aldıktan sonra halsizliğim geçti sanki
tae bo yu da öneririm canım, hem cardio hem çok zevkli
Slim cim insallah sonucların güzel çıkar . Bizi haberdar et lütfen .leslie ler süper ben haftada 2 yada 3 kez yapıyorum toplam 1.5 saati buluyor.fazlasi belimi. Ve bacağımı zorluyor...bu arada birinciler listesinde yazını okudum.seni yansıtmış yazında sıcak samimi içten :)Yarın sabahtan hastaneye gidicem. Akşamüstü gelirim heralde. Bakalım tiroidlerim, insülin direncim falan ne alemde. İlaçlarımı bayağı düzenli kullanıyorum. Zaten kilo vermeme diyet kadar olmasa da o da çok çok çok yardımcı oluyor.
Tüm gruplara göz attım, herkes yarın tartılıyor yaaa heyecanı kaçırıcam, telefondan takip edebildiğim kadar.
Hayal kurmuştum takımca birinci olalım ama bireyselde de ilk 3 bizim takımdan çıksın diye ama o olmuyor, zaten şımarmanın alemi yok.işin şakası o.
donbul abla naptı acaba, geçen hafta sabitmiş bence bu hafta bizi uçuracak, ondaki enerjinin onda biri bende yok
Tartılmayan çok ama yine ilk üçte olucaz gibi hissediyorum kızlar
Bu arada bugün 71 dk leslie 5 mile yaptım, akşama da 45 dk 3 mile yapıcam. 3'ü yapmayabilirim de, mızmızım azıcık.
Bide kabak yemeğim çok lezzetsiz olmuş ya, pirincin sonradan eklenip piştiği, ama kabağın pişmediği yemek mi olur anlam veremiyorum.kabaklarım da çok güzeldi. Sorun bende, annemi verin bana
sporun mukemmel emeginin karsiligini aliyorsunda zaten..insallah yarin hastanedende guEl aonuclarla gelirsin bu arada yeni isin hayirli olsun...
donbul ablanin yaptigi sporun onda birini yapabilseydim simdiye coktan takdirnameyle mezun olmustum...ama yok iste tembellik hastalik ne derseniz iste yapamıyorum. ..
Bu hafta dereceye giremezsek sorumlulardan biri olarak vicdan azabi cekicem(
Annemi verin bana demissin bi anda yeni evli oldugum gunler geldi aklima pilavlarin esmer yemeklerin tadsiz tuzsuz kimi zaman bol salcali kimi zaman yagsiz yavan oldugu gunler :))) ne gunlerde be :)
Kabagin az pismis olmasida bi meziyet haslanmis kabak niyetine yersi iste tam diyet menu olmus :)
Dr a gittim yine o kadar muayene sonrasi yaptigi tek yorum:
Meslektasim yapilmasi gerekenler i yapmis uygun igne ve ilac tedavisi uygulanmis...su anda bize dusen ilaclari kullanmaya devam edip 1 ay sonra yeniden muayene ve uygun tetkiklerle değerlendirme sonucunda ameliyat icin kesinnkarari vermek...
Dr dr dedik 2 saat muayeneden sonra bu cevabi verdi yani 1 ay daha ameliyat gerekmiyor dedi..anlicaniz ilaca devam...
Wawww harika mekik ve leslie ben sadece leslie yapınca dilim dışarı düşüyorsa:)50 tane yarim mekik cektim cok zor ama yapmaya çalışıyorum kizimi uyutunca yapabilirsem 3 mil leslie yapıcam. ..
İste uç takıma bakarsan böyle halsizde düşersin asıl gurubunu ihmal edersen bizde arkandan merak ederiz kaptanımizzz diye ...Sağolun kızlar, dün aldım sonuçları ama buraya grmeye vaktim olmadı çok yoğundum. Sonuçlarım çok güzel çıktı. Halsizliğim fazla koşturmalı olan günlerime bir de yürüyüş, spor eklememden olmuş tabii hamlamış vücut, sonuçları aldıktan sonra halsizliğim geçti sanki
evet ameliyatin ertelenmesi iyi biseyde sorunum zaten benim sürekli nuksedip beni iki uc gun yatiran bi sorun sut kanallarimdaki iltihap bi anda apse yapiyo agri ates sitma...perisan oluyorum kizim 17 aylik ve 17 aydir boyleyim...oglumdada boyle oldu keza...kizim dogmadan once dr ameliyat olmadan hamile kalma dedi sonra baska bi dr ameliyat ertelenebilir dedi simdi ayni seyleri yasiyorum yeniden...kizim 10 ay kan emdi kan kustu cektigim çilesi de cabasi...bende bilmiyorum bakalim su ilaclarida kullanayim bakalim bu sefer gecer umarim...Tuh güzel sohbetler dönmuş kaçırmışım :)
Ama bende cok güzel vakit geçirdim.arkadasla disarda yedik gezdik sohbet ettik alisveris yaptık en son gece kahvelerimizide içip eve11.30 gibi geldim :) esim ufakligin karnını doyurmuş,masalını okumuş uyutmuş sagolsun
Bu arada arkadasın yanına giderken otobüsle gittim otobüs istediğim yere gitmiyormuş Yürüdüm 1 saat .
Allahım insan yurumekten zevk alır mı ? Yurudukce İcimde çiçekler açtı resmen bundan iki ay önce olsaydı ilk taksiye el kaldırırdim :)
benim icin güzel bir gündü umarim herkesin gunü yarını güzel olur..
Slim cim insallah sonucların güzel çıkar . Bizi haberdar et lütfen .leslie ler süper ben haftada 2 yada 3 kez yapıyorum toplam 1.5 saati buluyor.fazlasi belimi. Ve bacağımı zorluyor...bu arada birinciler listesinde yazını okudum.seni yansıtmış yazında sıcak samimi içten :)
Wawww harika mekik ve leslie ben sadece leslie yapınca dilim dışarı düşüyorsa:)
Mavi ay cim ameliyat kararının ertelenmesi iyi birsey bence .bu acil bir durum olmadıgını ve iyileşme gözlendiğini gösterir... :)
İste uç takıma bakarsan böyle halsizde düşersin asıl gurubunu ihmal edersen bizde arkandan merak ederiz kaptanımizzz diye ...
Saka bir yana sonucların iyi çıkmasına sevindim.bu ara hep kötü haberler duyuyorum da
evet ameliyatin ertelenmesi iyi biseyde sorunum zaten benim sürekli nuksedip beni iki uc gun yatiran bi sorun sut kanallarimdaki iltihap bi anda apse yapiyo agri ates sitma...perisan oluyorum kizim 17 aylik ve 17 aydir boyleyim...oglumdada boyle oldu keza...kizim dogmadan once dr ameliyat olmadan hamile kalma dedi sonra baska bi dr ameliyat ertelenebilir dedi simdi ayni seyleri yasiyorum yeniden...kizim 10 ay kan emdi kan kustu cektigim çilesi de cabasi...bende bilmiyorum bakalim su ilaclarida kullanayim bakalim bu sefer gecer umarim...
Bu arada leslie yalan oldu kizim yeni uyudu o uyumadanda yapamiyorum malesef...neyse yarin ola hayrola bakalim hayirli geceler. ...
ahh canim yaa ben montofon cinsindenimEmzirmeyi bıraktığın icin sut kanalları artık aktif olmadıgından insallah sefer son olur. Sende rahatlarsin.
Maşallah diyorum yinede cocuklarin icin iyi sabretmişsin.. Yarın yaparsın leslie yi olsun :)
Ben artık iyilesecegine inanıyorum.. Peki planın nedir bundan sonra? Karatay mı ?dukan mı ? Ayça Kaya mı? Diyetisyen mı? Yoksa kendinimi yapacaksin planını ? Güzel seyler düşünelim güzel olsun.
Ayy ne zorluklar yasamissin inşallah tedavinin olumlu geçerevet ameliyatin ertelenmesi iyi biseyde sorunum zaten benim sürekli nuksedip beni iki uc gun yatiran bi sorun sut kanallarimdaki iltihap bi anda apse yapiyo agri ates sitma...perisan oluyorum kizim 17 aylik ve 17 aydir boyleyim...oglumdada boyle oldu keza...kizim dogmadan once dr ameliyat olmadan hamile kalma dedi sonra baska bi dr ameliyat ertelenebilir dedi simdi ayni seyleri yasiyorum yeniden...kizim 10 ay kan emdi kan kustu cektigim çilesi de cabasi...bende bilmiyorum bakalim su ilaclarida kullanayim bakalim bu sefer gecer umarim...
Bu arada leslie yalan oldu kizim yeni uyudu o uyumadanda yapamiyorum malesef...neyse yarin ola hayrola bakalim hayirli geceler. ...
Oglum geceleri bezleniyor onu biraktirmaya çalışıyorum. .onu tekrat bi wc ye goturup yaticam hepinize hayirli geceler..sozencim sanada hayirli geceler tatlim...
Sağolun kızlar, dün aldım sonuçları ama buraya grmeye vaktim olmadı çok yoğundum. Sonuçlarım çok güzel çıktı. Halsizliğim fazla koşturmalı olan günlerime bir de yürüyüş, spor eklememden olmuş tabii hamlamış vücut, sonuçları aldıktan sonra halsizliğim geçti sanki
Sonuclarin iyi çıkmasına sevindim kaptan :)
sanada gunaydin insallah guzel cikar canim sonuclarin ..dun dr randevumdan sonra mevlute gitmistim komsuma oradaki herkes zayiflamissin dedi bana 73 kiloyum diyince sok oldular. .kilom boyuma gore fazla goze batmiyormus emzirirken sutten dolayi cok iri goguslerim vardı o zaman daha kilolu duruyordun dediler...birde fizigim hosmus belim inveymis gorseni koltuklarim bir kabardi utandim ve cok mutlu oldum :)Kizlar gunaydin :))
Alinti yapamadım evde topluca yapicam onu. Sozen'cim o senin sicakligin cok tesekkur ederim bu hafta sen yazicaksin bence o basliga
Diger basliklara da bakicam simdi sozen bireyselde birinci olsun takim da biz birince olalim :)
Bu arada tahlillerimi verdim. Sonuclar daha yok ama oglene kadar çıkabilir. Hastanede herkes bana ne kadar zayiflamissin diyo, ki burada kimse 75 kilo hallerimi gormedi. Hihihihihihihi :)
Günaydın canim gecmis olsun hemencecik düşer insallah ateşi kuzunun...yasini bilmiyorum ama diş falan cikariuordur belki...benim kizim 40 dereceyi geçiyor dis çıkarırken deGünaydın kızlar;
Nasılsınız ınşallah herkesler iyidir :) sabah oğlum ateşlendi onunla ilgileniyorum uğrayamadım burayA sabah kAhvaltı yapamadım sadece kahve içtim öğleden sonra tekrar uğrarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?