Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slimcim 1.ler sirlarini paylasiyor topigondeki yazini okudum cokda begendim az daha begen yerine kib butonuna basiyordum

Hahahahhaha kiblememene sevindim. Tesekkur ederim canim.

Bu arada tahlillerimin bir kismi cikti. 1-2 de tutmam gereken insulin direncim 12 cikti. (Normal aralik 24e kadar gosteriyor da onu kabul etmiyor bizim doktorlar) ilacimi da kullaniyorum, kilo da veriyorum ama yok. Dusuremedik normale. Muhtemelen 40lara vurmustu diyet ve ilac oncesi. Cunku 12ye dahi dusmemis olsa hicbir sey yemesem kilo veremezdim. Tiroid hapim da fazla gelmis. 3 gun icip bir gun icmicem artik. Her gun aliyodum. Tiroidlerimi de fazla calistiriyormusum yani. Kas kaybim olmasin diye bol bol protein aliyordum ya bide, idrarda bile protein cikti. Dusun ki proteini o kadar abartmak (ayni sey gecen sene kopegimde de olmustu protein fazlaligi. Annem kardesinle benziyorsunuz diye dalga geciyor o da onun oglu olunca biz tabi kardes oluyoruz ) b12im falan iyi cok sukur. Zaten halsizligim falan yok.

Kizlar donbul abla izinliyse kesin paylasima tasisak ya listemizi? Ben evde degilim en olmadi iki uc saate ben de tasiyabilirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sonuclarinin guzel cikmasina sevindim senin adina:13:
Bende polikistik overli bir hatun oldugumdan ve oglum dogmadan once uzuuuun bi suRe ilac kullandigimdan az cok bilirim tiroidlerinib cok calismasinin kilo verwbilmendeki etkisi goz ardi edilemez benimkiler az calisyor mesela..ama seker olayin yuksek bbiraz evet buda eksi yonde etkili kilo verebilmende...ben 6 yil once 1 .5 ayda 11 kilo vermistim dr lar bile sasirmisti sekerim dusmus reglim duzene girmis tsh t3 ve t4 hormonlarim normal degerlere inmisti...
Ohhh baksana verdigin kilolarin meyvesini simdiden yiyorsun biraz daha gayret edersen sekerinde normala donecektir...Aferin kiz sana

Slimcim sana katiliyorum akrepte donbul ablayi izinli yazalim listeyi paylasalim dedi de ben telden giriyorum pc esimde evde olsa paylasirdim..
Arkadaalardan musait olan bir arkadas ilgilenir belki olmadi evw gelince sen ilgilenirsin..

Slimcim sana katiliyorum akrepte donbul ablayi izinli yazalim listeyi paylasalim dedi de ben telden giriyorum pc esimde evde olsa paylasirdim..
Arkadaalardan musait olan bir arkadas ilgilenir belki olmadi evw gelince sen ilgilenirsin..

Akrep kiyamamis bize paylasmis listeyi :)
Seker ve kolestrol tahlillerim de cikti. Kolestrolum yuksek, eti azalt dedi bana dedi et dedi az yenecek dedi. Haftada 4e dusurmustum daha da bir sey yapamam ona zaten. 1 et 1 tavuk 2 balik yiyorum 14 ogunun 4unde. Devamli sebze de yiyemem yani. Ilac kullanacak kadar degil ama, hayir anlamiyorum ki 23 yasinda soyle bi bakildiginda turp gibi insanim. Babaannemden daha fazla hastaligim var.

Anlamadigim bisi var!
Simdi donbul abla izinli. Bildirim yapmadi. Bizim kilomuz yine 7ye mi bolunuyo? Donbul ablayla 7 kisiyiz cunku. Ben izinli olunca hic dahil olmadigini saniyodum.

Edit. Aaa oyleymis cok ilginc

Son düzenleme:
356. Etap birincisi slimsigara, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..

Not: Tatilde olduğum için tebrik mesajını geç yazdım, kusura bakma lütfen..

Cok tesekkur ederim :)
Umarim cok guzel bir tatil gecirmissindir ♥

Dünkü menüm:

Sabah:
1 portakal (kahvaltıdan 1 saat önce)

İki çeşit peynir, yeşil zeytin, taze pide, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay

Öğle:
Bir parça pide arası 1 dilim peynir

Akşam:
3 kaşık yoğurt ve zencefil, zerdeçal, tarçın karışımı

2 bardak karbonatlı su

bol şekersiz limonlu çay

Kitap: Genç doktora mektup, vakıa suresi

Spor:Sadece koşturmacalarım diyelim.

Aaaa dönmüşsün hoşgeldin kuşum ve çook teşekkir ederiz çok naziksin

Herkese selam kızlar dun gece geç yattım Sabah'ta geç kalktım .sarhos gibiyim koşturdu koşturdu hastaneye fizik tedaviye oradan eve geldim .sonragidip babaanneden oğlanı al gel derken oglen olmuş.
Canimm ya benimde tam tersiydi gelmedide gelmedi sut.cok ağladım gelmiyor diye:) Allah'tan sonra geldide bende rahatladım.ama 1 yasından sonra zorlasamda kendimi azaldı 15 aydan sonra bitti.. O zaman yurt dışındaydik ve orda hemen hemen hep yaz iklimi hakimdi hava sıcaklığında sütümün azalmasına sebep oldu sanirim.. Hiç unutmuyorum çin asilli bir Dr umuz vardı ben 5 yayına kadar emmiştim dedi.annesinin sutu bitince sut ane tutmuşlar :)
Oglum geceleri bezleniyor onu biraktirmaya çalışıyorum. .onu tekrat bi wc ye goturup yaticam hepinize hayirli geceler..sozencim sanada hayirli geceler tatlim...
Canimcim sızmisim resmen . Seninde her yeni gunün bir öncekinden güzel olsun
Tae bo yu denedim simdi kızlar ama hareket leri bilmediğim icin kacirdim cogunu yinede 5 . Dk vucut bauagi ısındı ama ben beceremiyorum fazla...hazir isinmisken ben yarim mekik cekeyim napiim hic yapamamaktan iyidir. ...

60 yarim mekik
60 arda sag ve sol bacak ve basen calistim cocuklatimin kahvaltisini yaptirayim sonra bişeyler daha dusunucem artik...
Süpersin canim maşallah ben bugun cok mizmzim. Sersem gibiyim.insallah toparlarım.
Canimcim hastanedeyken bile aklıma geldin walla insallah güzel çıkar sonucları diye
Sonucları tam anlamadım ama insallah iye doğru gider.inisilun bende 5 çıkmıştı .arkadasla 17.5 Dr ona 17 üstü olmasın demiş.sekere sebep olabilirmiş.ama senin daa iyi Dahada iyi olur insallah..

canim yaa cok gecmis olsun ateşi 39 u cok geçerse uzun süre ama Dr antibiyotik veriyor sanirim.bende hiç ilac sevmem ama yinede aklında bulunsun..

Olsun canim Allah' çözümsüz dert vermesin....

İlahi hepimizde kontrol ettirince bişeyler çıkıyor mutlaka ... Kilo verdikce bunlarda duzelecektir canimcim...

Son düzenleme:
Bugun benim diyet cok buyuk yalan oldu.

Sabah kan falan verince gittim saat 10da kahvalti yaptim. Kepekli ekmek arasına karperli! (2 dilimden tabi.... gunluk 2 dilim yiyen slim sabahin onunda gomdu iki dilim ekmegi. Peynirin karper olmasina hic deginmiyorum bile.)

12 gibi limonlu soda ictim.

3 gibi elma yedim.

4te tavuk suyuna corba ictim. Corbam bayagi yagli olmustu. Annem yapinca tabi ki oyle degil. Yetmezmis gibi icine 1 dilim de ekmek dogradim. Corba bu arada sehriyeli falan, zaten yememem lazimken yedim valla.

Simdi bana yardim edin aksama ne yesem? daha aksam yemegi dusunmeye yeni fırsatım oldu.

Bu arada aksam degisir mi bilmiyorum ama spor da yapacak halim pek yok. Bulasik camasir falan onlara kosturayim bari.

. Slim cim bugun benim diyette dağıldı .bildirim yaptık yaa onun rahatlığımı desem ,midem kötü oldu biraz ondanmidir bende götürdüm bugun.uzun zamandır ac ac dolaşan ben doydum walla :) kayınvalide mantar çorbası yapmiş yanına tavuk baget ve bulgur piavi . Bize yolladı sagolsun yiyelim diye.. Guya ben yemem dedim ama kosturmacadan birşeyde hazirlayamadim kendime cocuktan kalanları yedim ... Bugun daha birsey yemem acaba form çayımı icsem. İsvec diyetimin 10. Gunü yalan oldu.. Yarın devammi etsem eski düzene mı geçsem Karar veremedim bende.
Aslında sen cok birsey yememiş sin .salata yap onu ye istersen canimcim..

Son düzenleme:
Slimcim ve sozencim sanırım bugun gunah çıkarması gereken diğer elemanda benim...bayagi kalabalik misafirim vardi cat kapi olduğu icin apar topar biseyler hazirladim ysdiklerimi miktari belli olmaksizin yaziyorum...
Kahvalti 11
1 sb sut . 2 dilim domates 1 dilim patates kızartması
Ara yok
Misafir gelince 17
3 dilim kepek ekmegi
Domatesli tavuk sote
Tursu kavurma
Yaprak sarma
Gofret cubuk kraker
Acili ezme....
Ama kizlar kek borek kurabiyemde vardi ama onlardan yemwdim
1 tanede limonlu soda ictim aksam yemegi yemicem sadece cay icerim artik...
Durum boyle kahvalti azdi allahtan...

Bluemoon cum bu haftayi bilmem ama önümüzdeki hafta sondan birinci olucaz sanirim

kızlar slm ben bugün diyetisyene gittim kontrolüm vardı ya 3 kilo yağ vermişim bir kilo da kas kazanmışım bu diyetisyenlerin baskülleri bi değişik bana bu hafta 1600 callik diyet verdi bu diyetin 1600 cal olması kafamı karıştırdı biraz benim diyet geçen hafta 1300 dü birazdan paylaşırım listeyi çok fazla şey var kilo aldıracak diye korkuyorum dedimki 1600 çok fazla değil mi dedim sen ne verdiysem ye düşük kalorili diyetlerle metobolizma hızını düşürmüşsün merak etme bana güven dedi :18::18::18:ama ne bileyim uzun zamandan sonra böyle yüksek kalorili diyet yapacağım korkuyorum :18::18::18::18::18:siz hiç böyle bişi yaptınız mı ya da duydunuz mu

Bluemoon cum bu haftayi bilmem ama önümüzdeki hafta sondan birinci olucaz sanirim
yaaaa deme oyle canim benim vicdan azabim hat safhada simdi caya eltime davetliyim bisey yemicem tabi aksam yemegi de yemedim haliyle gelincede 70 yarim mekik 70 erde kalca basen çalışıcam kizim uymadı bugün gelince onu uyutup leslie yapicam

isi uzmanina birakmak lazim vardir bi bildikleri demekki....

Yag olcumu yapan seyde bazal metabolizma hizi da yaziyo sanki. Ordan bi baksan. Kas artışı olumca metabolizma da hizlaniyodur belki. Ne adar sure yapacaksın 1600 kaloriyi? Kisa sureyse bence doktoru dinle.

Bugun bende yaptiracaktim olcum. Unuttum gitti.

Sozen ve bluemoon bizi cok fena kiniyorum. Ben simdi uyandim bide. Yemegi azicik farkli yyince firladi sekerim sanirim cunku agzim dilim kuru uyandim. Ya da kolestrolden bilmiyorum. Zaten annemden dolayi gerildim biraz bugun agrisi cok oldu falan. Azicik mutsuz olayim hemen yataga gomuyorum kendimi. Haftasonu tutalim kendimizi kizlar. Kendim icin soyluyorum cuma ctesi pazar yayik olayim, regl de olucam gram veremem yoksa.

Tatlım listemizi paylaşıma götürürmüsün, dışarı çıkmam gerekiyor.. Donbulu izinli yazalım o zaman
canım ben yeni gördüm mesajı ama taşımışsın sanırım

hımmm sende tiroitlerde yavaş çalışmamı vardı tatlım insüliin direnci ikisi de kilo vermeyi yavaşlatıcı şeyler ama maşallahın var ben olsam ilacı azaltmam böyle güzel kilo verirken ama tabi ki sen doktorunu dinle

kilo ver sağlığına kavuş benim de polikistik överler yok oldu :)

bence normal canım protein tüketimin

inanamıyorum diyetler dağılmış biliyosunuz benim yarın gün var kurabiyem hazır bi ısırık tadına baktım ama poğaçadan bi tane yiyiverdim sıcak sıcak artık bilmiyorum bu kadın sayesinde kilo veriyorum dinliycem o yüzden

canım ayın 26 sında kontrol var şimdi vermem gereken 5 kilo kalmış oldu 1 kilo daha verelim sonra agresif davrancaz dedi o nedemekse yapcaz artık bakalım bu arada yine leblebi var ara öğünlerde durun paylaşım listemi ya

uyanınca 3 kuru kayısı 1 bardk su

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek
1 su bardağı yağsız süt
1 yumurta veya 1 dilim az yağlı peynir
yağsız çiğ sebze

ara: 1 incir yeşil çay

öğlen: 6 yk sebze yemeği
2 köfte kadar et
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 su bardağı yoğurt
yağsız salata

ara: 2 meyve 1 çay bardağı beyaz leblebi

akşam:6 yk sebze yemeği
2 köfte kadar et
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 su bardağı yoğurt
yağsız salata

ara: 2 meyve 1 çay bardağı leblebi

canım metobolizma hızı da artmış geçen haftaya göre 1285 di bu hafta 1322 olmuş vallahi ne bileyim metobolizma hızından 300 cal fazla diyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…