- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.981
uyanınca 3 kuru kayısı 1 bardk su
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek
1 su bardağı yağsız süt
1 yumurta veya 1 dilim az yağlı peynir
yağsız çiğ sebze
ara: 1 incir yeşil çay
öğlen: 6 yk sebze yemeği
2 köfte kadar et
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 su bardağı yoğurt
yağsız salata
ara: 2 meyve 1 çay bardağı beyaz leblebi
akşam:6 yk sebze yemeği
2 köfte kadar et
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 su bardağı yoğurt
yağsız salata
ara: 2 meyve 1 çay bardağı leblebi
canım metobolizma hızı da artmış geçen haftaya göre 1285 di bu hafta 1322 olmuş vallahi ne bileyim metobolizma hızından 300 cal fazla diyet
Herkese selam kızlar dun gece geç yattım Sabah'ta geç kalktım .sarhos gibiyim koşturdu koşturdu hastaneye fizik tedaviye oradan eve geldim .sonragidip babaanneden oğlanı al gel derken oglen olmuş.
Canimm ya benimde tam tersiydi gelmedide gelmedi sut.cok ağladım gelmiyor diye:) Allah'tan sonra geldide bende rahatladım.ama 1 yasından sonra zorlasamda kendimi azaldı 15 aydan sonra bitti.. O zaman yurt dışındaydik ve orda hemen hemen hep yaz iklimi hakimdi hava sıcaklığında sütümün azalmasına sebep oldu sanirim.. Hiç unutmuyorum çin asilli bir Dr umuz vardı ben 5 yayına kadar emmiştim dedi.annesinin sutu bitince sut ane tutmuşlar :)
Canimcim sızmisim resmen . Seninde her yeni gunün bir öncekinden güzel olsun
Süpersin canim maşallah ben bugun cok mizmzim. Sersem gibiyim.insallah toparlarım.
Canimcim hastanedeyken bile aklıma geldin walla insallah güzel çıkar sonucları diye
Sonucları tam anlamadım ama insallah iye doğru gider.inisilun bende 5 çıkmıştı .arkadasla 17.5 Dr ona 17 üstü olmasın demiş.sekere sebep olabilirmiş.ama senin daa iyi Dahada iyi olur insallah..
canim yaa cok gecmis olsun ateşi 39 u cok geçerse uzun süre ama Dr antibiyotik veriyor sanirim.bende hiç ilac sevmem ama yinede aklında bulunsun..
Olsun canim Allah' çözümsüz dert vermesin....
İlahihepimizde kontrol ettirince bişeyler çıkıyor mutlaka ... Kilo verdikce bunlarda duzelecektir canimcim...
slimcim ben kendi adima bu aksami 2 tane findikla kapadim eltim balik yapmis kola salata baklava falan doluydu sofra sozde caya gittik yani ama ben yemedim hic birinden israr etti diyet mi yapiyon dedi ser verdim sir vermedin ...aksam uzeri cok kacirmisim almayayim rahatsiz ediyor beni dedim ve yemedim ...inan cok sevdigim şeylerdir yazdiklarin...cocuklarimi uyutup spor umu da yapicam yarinda insallah guzel gececek soz veriyorum. ..ayyyy nolduysa bana cok fena hirs yaptim bu sesler vicdanimin sesi ... bogazim yedi vicdanim azap cekiyorYag olcumu yapan seyde bazal metabolizma hizi da yaziyo sanki. Ordan bi baksan. Kas artışı olumca metabolizma da hizlaniyodur belki. Ne adar sure yapacaksın 1600 kaloriyi? Kisa sureyse bence doktoru dinle.
Bugun bende yaptiracaktim olcum. Unuttum gitti.
Sozen ve bluemoon bizi cok fena kiniyorum. Ben simdi uyandim bide. Yemegi azicik farkli yyince firladi sekerim sanirim cunku agzim dilim kuru uyandim. Ya da kolestrolden bilmiyorum. Zaten annemden dolayi gerildim biraz bugun agrisi cok oldu falan. Azicik mutsuz olayim hemen yataga gomuyorum kendimi. Haftasonu tutalim kendimizi kizlar. Kendim icin soyluyorum cuma ctesi pazar yayik olayim, regl de olucam gram veremem yoksa.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slimcim ben kendi adima bu aksami 2 tane findikla kapadim eltim balik yapmis kola salata baklava falan doluydu sofra sozde caya gittik yani ama ben yemedim hic birinden israr etti diyet mi yapiyon dedi ser verdim sir vermedin ...aksam uzeri cok kacirmisim almayayim rahatsiz ediyor beni dedim ve yemedim ...inan cok sevdigim şeylerdir yazdiklarin...cocuklarimi uyutup spor umu da yapicam yarinda insallah guzel gececek soz veriyorum. ..ayyyy nolduysa bana cok fena hirs yaptim bu sesler vicdanimin sesi ... bogazim yedi vicdanim azap cekiyor
aynen katılıyorum sana...Helal olsun sana! Ben yapamazdim sahsen. Is arkadasim diyette oldugumu bile bile yanimda yemekten bahsetti diye kiyameti koparmistim ilk hafta. Zaten sessiz sakin icine kapanik bi cocuktu, iyice cokertmistim psikolojisini.
Diyet yaptigini sakliyo musun sen? Benim ilkokul arkadaslarimin bile haberi var, onu da gectim instagramdan twitterdan takip edenler bile biliyor hahaha.
Ben de sadece bir kase coban salata yedim. Normalde bile buyuk salata kasesiyle yerken bugün nasil suclu hissediyosam normal kucuk corba kasesiyle yedim.
Dunku malum dutlar recel oldu, yarin ve pazar sabahi birer cay kasigi yicem onun disinda katiyyen gec kalkmak tembellik yapmak ogunlere gece birakmak yok.
canimsin benim ben bugun oglen fena kaçırdım walla .aksamda bizimkiler yedi bensaf saf dolandım malesef... öyle.yaaaa deme oyle canim benim vicdan azabim hat safhada simdi caya eltime davetliyim bisey yemicem tabi aksam yemegi de yemedim haliyle gelincede 70 yarim mekik 70 erde kalca basen çalışıcam kizim uymadı bugün gelince onu uyutup leslie yapicam
isi uzmanina birakmak lazim vardir bi bildikleri demekki....
Cok utandım hemde cookk ama cok actım walla dayanamadım bu sefer dile kolay 10 gündür açılımYag olcumu yapan seyde bazal metabolizma hizi da yaziyo sanki. Ordan bi baksan. Kas artışı olumca metabolizma da hizlaniyodur belki. Ne adar sure yapacaksın 1600 kaloriyi? Kisa sureyse bence doktoru dinle.
Bugun bende yaptiracaktim olcum. Unuttum gitti.
Sozen ve bluemoon bizi cok fena kiniyorum. Ben simdi uyandim bide. Yemegi azicik farkli yyince firladi sekerim sanirim cunku agzim dilim kuru uyandim. Ya da kolestrolden bilmiyorum. Zaten annemden dolayi gerildim biraz bugun agrisi cok oldu falan. Azicik mutsuz olayim hemen yataga gomuyorum kendimi. Haftasonu tutalim kendimizi kizlar. Kendim icin soyluyorum cuma ctesi pazar yayik olayim, regl de olucam gram veremem yoksa.
Bende ailem ve arkadaslarım ve komşularım bide sizden baska kimseye rejim yaptığımı söylemiyorum.... Zaten çevremde baska kimsede yokslimcim ben kendi adima bu aksami 2 tane findikla kapadim eltim balik yapmis kola salata baklava falan doluydu sofra sozde caya gittik yani ama ben yemedim hic birinden israr etti diyet mi yapiyon dedi ser verdim sir vermedin ...aksam uzeri cok kacirmisim almayayim rahatsiz ediyor beni dedim ve yemedim ...inan cok sevdigim şeylerdir yazdiklarin...cocuklarimi uyutup spor umu da yapicam yarinda insallah guzel gececek soz veriyorum. ..ayyyy nolduysa bana cok fena hirs yaptim bu sesler vicdanimin sesi ... bogazim yedi vicdanim azap cekiyor
ilahi biz :))ne alem hatunlarizcanimsin benim ben bugun oglen fena kaçırdım walla .aksamda bizimkiler yedi bensaf saf dolandım malesef... öyle.sözüm kendime. Yarında şüpheli disari çıkabilirim oglen güzellik merkezinde randevum var.hazir zayıflıyorken bakiyim Selülit icin ne yapabiliriz..
benim sözüm kendime... Sanada olsun hatta sende alın birlikte eritelim ne güzel...
Cok utandım hemde cookk ama cok actım walla dayanamadım bu sefer dile kolay 10 gündür açılımsonunda bugun kasik istikametini şaşırıp bana ulaştı
Bende ailem ve arkadaslarım ve komşularım bide sizden baska kimseye rejim yaptığımı söylemiyorum.... Zaten çevremde baska kimsede yok
Bluemoon cum bende öyle herkes bilsin istemem belede mevzubahiz 100 kg a yakın olan ben olunca sıkıntılı dediğin gibi.
Ama annem cok komiktir sagolsun.dun rejime başladım desem ooo suzulmussun der.. Zorla yedirir .yememek icin savaşarsın.sonundada aferin devam et der:)
Daha dur ne meyveler toplayacaksin harikasinKizlar gunaydin :))
Alinti yapamadım evde topluca yapicam onu. Sozen'cim o senin sicakligin cok tesekkur ederim bu hafta sen yazicaksin bence o basliga
Diger basliklara da bakicam simdi sozen bireyselde birinci olsun takim da biz birince olalim :)
Bu arada tahlillerimi verdim. Sonuclar daha yok ama oglene kadar çıkabilir. Hastanede herkes bana ne kadar zayiflamissin diyo, ki burada kimse 75 kilo hallerimi gormedi. Hihihihihihihi :)
Geçmiş olsun canım iyidir şimdi inşallahGünaydın kızlar;
Nasılsınız ınşallah herkesler iyidir :) sabah oğlum ateşlendi onunla ilgileniyorum uğrayamadım burayA sabah kAhvaltı yapamadım sadece kahve içtim öğleden sonra tekrar uğrarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tebrikler slimsigara:)356. Etap birincisi slimsigara, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Not: Tatilde olduğum için tebrik mesajını geç yazdım, kusura bakma lütfen..
Hafif şeylerle geçirirsin canım bişey olmazBugun benim diyet cok buyuk yalan oldu.
Sabah kan falan verince gittim saat 10da kahvalti yaptim. Kepekli ekmek arasına karperli! (2 dilimden tabi.... gunluk 2 dilim yiyen slim sabahin onunda gomdu iki dilim ekmegi. Peynirin karper olmasina hic deginmiyorum bile.)
12 gibi limonlu soda ictim.
3 gibi elma yedim.
4te tavuk suyuna corba ictim. Corbam bayagi yagli olmustu. Annem yapinca tabi ki oyle degil. Yetmezmis gibi icine 1 dilim de ekmek dogradim. Corba bu arada sehriyeli falan, zaten yememem lazimken yedim valla.
Simdi bana yardim edin aksama ne yesem?daha aksam yemegi dusunmeye yeni fırsatım oldu.
Bu arada aksam degisir mi bilmiyorum ama spor da yapacak halim pek yok. Bulasik camasir falan onlara kosturayim bari.
Canim ara ver bikaç gün dikkatli Beslen pazartesi tekrar baslarsin mesela. Slim cim bugun benim diyette dağıldı .bildirim yaptık yaa onun rahatlığımı desem ,midem kötü oldu biraz ondanmidir bende götürdüm bugun.uzun zamandır ac ac dolaşan ben doydum walla :) kayınvalide mantar çorbası yapmiş yanına tavuk baget ve bulgur piavi . Bize yolladı sagolsun yiyelim diye.. Guya ben yemem dedim ama kosturmacadan birşeyde hazirlayamadim kendime cocuktan kalanları yedim ... Bugun daha birsey yemem acaba form çayımı icsem. İsvec diyetimin 10. Gunü yalan oldu.. Yarın devammi etsem eski düzene mı geçsem Karar veremedim bende.
Aslında sen cok birsey yememiş sin .salata yap onu ye istersen canimcim..
Aa dene bakalım belki bu daha iyi ise yararkızlar slm ben bugün diyetisyene gittim kontrolüm vardı ya 3 kilo yağ vermişim bir kilo da kas kazanmışım bu diyetisyenlerin baskülleri bi değişik bana bu hafta 1600 callik diyet verdi bu diyetin 1600 cal olması kafamı karıştırdı biraz benim diyet geçen hafta 1300 dü birazdan paylaşırım listeyi çok fazla şey var kilo aldıracak diye korkuyorum dedimki 1600 çok fazla değil mi dedim sen ne verdiysem ye düşük kalorili diyetlerle metobolizma hızını düşürmüşsün merak etme bana güven dedi :18::18::18:ama ne bileyim uzun zamandan sonra böyle yüksek kalorili diyet yapacağım korkuyorum :18::18::18::18::18:siz hiç böyle bişi yaptınız mı ya da duydunuz mu
Daha dur ne meyveler toplayacaksin harikasin
Geçmiş olsun canım iyidir şimdi inşallah
Tebrikler slimsigara:)
Hafif şeylerle geçirirsin canım bişey olmaz
Canim ara ver bikaç gün dikkatli Beslen pazartesi tekrar baslarsin mesela
Aa dene bakalım belki bu daha iyi ise yarar
Günaydın kızlar benim cadı gece 1 de yattı bizi mahvetti sabah yine 6 da cortladi ama
Aynı kaderı paylaşmışız canım :)
hadi bakalım hırs iyidir canım aynen devamslimcim ben kendi adima bu aksami 2 tane findikla kapadim eltim balik yapmis kola salata baklava falan doluydu sofra sozde caya gittik yani ama ben yemedim hic birinden israr etti diyet mi yapiyon dedi ser verdim sir vermedin ...aksam uzeri cok kacirmisim almayayim rahatsiz ediyor beni dedim ve yemedim ...inan cok sevdigim şeylerdir yazdiklarin...cocuklarimi uyutup spor umu da yapicam yarinda insallah guzel gececek soz veriyorum. ..ayyyy nolduysa bana cok fena hirs yaptim bu sesler vicdanimin sesi ... bogazim yedi vicdanim azap cekiyor
inşallah canım deniycem ama sporumu da mutlaka artttıracağım bu hafta kilo almak istemiyorum :18::18::18::18:Daha dur ne meyveler toplayacaksin harikasin
Geçmiş olsun canım iyidir şimdi inşallah
Tebrikler slimsigara:)
Hafif şeylerle geçirirsin canım bişey olmaz
Canim ara ver bikaç gün dikkatli Beslen pazartesi tekrar baslarsin mesela
Aa dene bakalım belki bu daha iyi ise yarar
ayyy çok zor bir gece geçirmişsiniz allah yardımcınız olsun canımSaol canım iyi sayılır ama cok huysuz gece sürekli uyandı emmek istiyor meme ağzında uyudu memeyi çekince ağlamaya başladı cok kotu bır geceydı 7 gıbı uyudu tam olarak 8 de uyandık yani 1 saat anca uyuyabildik cnm
harikasın caım bakalım ben bugün ne yapacağım iki gündür öyle güzel mamalar hazırladım ki misafirlerime ben naıl duracağım yemeden bilmiyorum ben her ihtimale karşı kahvalıdaki ekmekği 1 dilim yedim ara öğün yapacağım ama leblebileri bugünlük yemeyeceğim 4 tane mercimekli köfte 3-4 de yaprak sarma ve bolca salata yemek istiyorum bakalım inşallah becerebilirim :18::18::18:bugünü bi atlatırsam sonrası kolay kızlar bana dua edin kaçamak yapmayayım :18::18::18::18::18::18:Bugunku menumu yazayim. Kacamak yok. Haftasonu yayilmasi yok. Dunu affettiricem!
Sabah.
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates salatalik
1 ck dut receli
1 dilim light ekmek
Ara
Yarim havuc
Oglen
Mercimek salatasi
Ara
Tarcinli elma
Ara
Activia
Ara
3 4 kuru uzum
Aksam
Izgara tavuk
Salata
Bu arada annem ekmegimizi de kendimis yapalim diyor. O kepekli unlardan falan alip. Siz ne dersiniz bence sikisik olur bi garip olur ama deneyecegiz sanirim.
gunaydin canim hasta falan degildir umarim...benim kizda 3 te yatti az once kalkti ama seninki daha kotuymus...Günaydın kızlar benim cadı gece 1 de yattı bizi mahvetti sabah yine 6 da cortladi ama
teshis:dis cikariyor damaklarina bak canim benim kizimda damaklari kabarirdi disi cikmadan once ayni boyle meme agizda huysuz mizmiz sabah ettirirdi beni...2-3 gun boyle surer muhtemelen gecmis olsun...Saol canım iyi sayılır ama cok huysuz gece sürekli uyandı emmek istiyor meme ağzında uyudu memeyi çekince ağlamaya başladı cok kotu bır geceydı 7 gıbı uyudu tam olarak 8 de uyandık yani 1 saat anca uyuyabildik cnm
biri bendenmi bahsetti :) biri 5 diğeri 1.5 yaşında ikiside birbirini kiskaniyor...ikiside birbirinden yaramas ...Sen dahada kötüymüssün:) cok zormuş ya çocuk sahibi olmak ben bitaneyle başa çıkamıyorum allah daha fazla olanlara yardim etsin
hadi bakalim kolay gelsin o zaman sana benimde sali gunu var .hadi bakalım hırs iyidir canım aynen devam
inşallah canım deniycem ama sporumu da mutlaka artttıracağım bu hafta kilo almak istemiyorum :18::18::18::18:
ayyy çok zor bir gece geçirmişsiniz allah yardımcınız olsun canım
harikasın caım bakalım ben bugün ne yapacağım iki gündür öyle güzel mamalar hazırladım ki misafirlerime ben naıl duracağım yemeden bilmiyorum ben her ihtimale karşı kahvalıdaki ekmekği 1 dilim yedim ara öğün yapacağım ama leblebileri bugünlük yemeyeceğim 4 tane mercimekli köfte 3-4 de yaprak sarma ve bolca salata yemek istiyorum bakalım inşallah becerebilirim :18::18::18:bugünü bi atlatırsam sonrası kolay kızlar bana dua edin kaçamak yapmayayım :18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?