- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.021
olsun canim yaa sakin takilma gecmis gitmis gun dedigin gibi spor yaparsin bugun biraz dikkat edersin belki biraz yürüyüş. ..uzun zamandir hamur isi uemedigin icin siskinlik yapabilir. ..gunun her hafta oluyormu benimki her hafta mesela her sali bu hafta daki gunu nasil az yiyerek atlatirim kabusu yaşıyorum
Menun guzel canim..bende kerevizi cok severim portakalli olunca ayri bi guzel ama esim sevmedigi icin yapamıyorum kokusundan hazetmiyor evde pisince aninda anliyor...
Cima gunu pazarim vardi cikamadim bugun cikariz artik esimle oyle karar verdik...
Bu arada annenin biyopsisi nasil gecti sonuclar ne zaman belli olucak insallah guzel haberler alirsin burdan guzel haberlerini verirsin insallah...
olsun canim yaa sakin takilma gecmis gitmis gun dedigin gibi spor yaparsin bugun biraz dikkat edersin belki biraz yürüyüş. ..uzun zamandir hamur isi uemedigin icin siskinlik yapabilir. ..gunun her hafta oluyormu benimki her hafta mesela her sali bu hafta daki gunu nasil az yiyerek atlatirim kabusu yaşıyorum
Menun guzel canim..bende kerevizi cok severim portakalli olunca ayri bi guzel ama esim sevmedigi icin yapamıyorum kokusundan hazetmiyor evde pisince aninda anliyor...
Cima gunu pazarim vardi cikamadim bugun cikariz artik esimle oyle karar verdik...
Bu arada annenin biyopsisi nasil gecti sonuclar ne zaman belli olucak insallah guzel haberler alirsin burdan guzel haberlerini verirsin insallah...
14. Takim olarak mezun olunca hepimiz boyle degisim yasamis olalim kizlar!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim yaa ben burdan bile seviyorum anneni. :) cok tatlı maşallah . Senle cok ilgili ..İnsallah güzel sonuclar çıkar.. Kafanız rahatlar...Annemin biyopsisinden bir sey cikacagini sanmiyoruz aslinda. Aklimizda kalmasin diye yapildi. Annem gut hastasi. Kadinlarda olmaz diyorlardi ama oluyormus. Hatta gut hastasinin da dizinde sivi toplanmazmis ama annemin dizinde toplaniyor. Meniskus sanip ameliyat ettiler falan. Kortizon kullaniyordu bir seneden fazladir. Iyi gelmisti. Hatta kilo bile almadi sorunlari bitti. Zaten senede 10 kez falan icerdi ama alkolu birakti, et yemeyi tamamen kesti. Ama karaciger enzimleri uctu gitti. Siroza cevirecek konuma geldi. Ilaci biraktirdilar gut problemi tekrarladi. Bu arada karaciger enzimleri asla dusmedi. O sebeple yapildi. Hani tumor falan degil bir de karacigere bakilsin diye yapildi. Hafta ici cikacak sonuclari. Annem de daha 43 yasinda. Gorseniz 35ten fazla demezsiniz. Ama icten ice curuyor bildigin.
Kahvalti 12
1kk peynir
Yarim dilim kepekli tost ekmegi
Yesil zeytin 4 adet
Acili ezme 2 tatli kasigi
Kizartma
Ara yok
Saat 17. 30 bir isirim cikolata
Benim yemek fasli bitmiştir arkadaslar..bu hafta 100 gram olsun vermis olmaliyim ilacla r ima devam ediyorum amacim ilac kullandigim bu donemdede tartida ibrenin asagi yönde olmasi...
Bu arada bugun esim aldi beni götürdü gezmeye yürüyüş yaptik yokus yukari bi rampa çıktik iyi geldi bebek atabasinda kizimida ittim yukari dogru kisa gunun kari iyi oldu yani...
cok fena kinandimNe yani sabah disinda ogunun yok mu? Eger dogru anladiysam yapma oyle! Kendine zarar verirsin. Vucuduna "seyrek yiyo yedigimi yakmayayim" mesaji verirsin. Hafif bisiler atistir. Hem hadi hafif biseyler atistir da o kizartma icin seni kinayalim ^-^
Lutfen ac kalma!
Takimca regl olamiyoruz galiba bide :/
Canim süper görünüyor ellerine saglık annecinin... Yok bilmiyordum böyle tarif ama deneyebilirim :) afiyet olsun bu arada ..Sozen ben de bugday tenliyim bakalim nasil bir sey cikacakben 5. Haftayi bitiriyorum kaldi 7 hafta.
Bu arada regl olamiyorum ama tatli krizim feci durumda. Annem de bana regl bozmayan, ara ogun yerine yiyebilecegim tatli yapti. Muhtemelen siz bilirsiniz boyle seyleri ama tarifini yazayim.
2 eksi olmayan elmayi rendeliyoruz. 2 kuru kayisiyi ve biraz (6 7 tane) kuru uzumu minnacik minnacik dogruyoruz. Bunlari tavada yag seker vs eklemeden pisiriyoruz. Altini kapatmaya yakin tarcin ekliyoruz. Tabi bu tarif iki kase cikiyor. Yani ara ogun olarak 1 kayisi 1 elma azicik da kuru uzum yemisiz gibi. Aklinizda olsun inanilmaz lezzetli ve benim gibi bir dinazorun krizini bile kesti.
Bende iki Ogün yaptım sayılır . Afiyet osun canim...acılı ezme migdene dokunmuyormu ? Bı ara komagene den çığ köfte yerdim her gun.. Ne lezzetli gelirdi acısını bastırsın diye naneyi cok koydururdum :)Kahvalti 12
1kk peynir
Yarim dilim kepekli tost ekmegi
Yesil zeytin 4 adet
Acili ezme 2 tatli kasigi
Kizartma
Ara yok
Saat 17. 30 bir isirim cikolata
Benim yemek fasli bitmiştir arkadaslar..bu hafta 100 gram olsun vermis olmaliyim ilacla r ima devam ediyorum amacim ilac kullandigim bu donemdede tartida ibrenin asagi yönde olmasi...
Bu arada bugun esim aldi beni götürdü gezmeye yürüyüş yaptik yokus yukari bi rampa çıktik iyi geldi bebek atabasinda kizimida ittim yukari dogru kisa gunun kari iyi oldu yani...
Canim süper görünüyor ellerine saglık annecinin... Yok bilmiyordum böyle tarif ama deneyebilirim :) afiyet olsun bu arada ..
Bizde oglusumla gezmelere gittik .kugulu Park'ta kuğulara simit attık güvercinleri kovaladık geldik.pazardan avakado aldım cok güzellerdi. Gelir gelmez dayanamadım güzelce ezip limon tuz ekleyip nefis bir salata yaptım.onu yedi :)
Bende iki Ogün yaptım sayılır . Afiyet osun canim...acılı ezme migdene dokunmuyormu ? Bı ara komagene den çığ köfte yerdim her gun.. Ne lezzetli gelirdi acısını bastırsın diye naneyi cok koydururdum :)
Size de afiyet olsun canim.
Ne guzel eglenmissiniz!
Bu arada cigkofte olsaydi da yeseydik, ben aciya da bayilirim.
Bide benim yarin ilk is gunum. Evden enginar, kuru meyve falan getiren bir manyak olarak taniyacaklar beni
Himm aslında oglen araları kaynaşma ve tanışma zamanıdır... Olsun ilk günden gizem katmış olursun kendine :) diyetfilan bahsetme bence.. Anladığım kadarıyla erkek arkadasın yok.yeni yer her an doğru insanla tanışma ihtimali :) sürekli diyetten bahseden hatun beylere cok cazip gelmeyebilir ..
İyi şanslar canimcim.. Umarim hersey istediğin gibi gider ...
bende bu gün iki öğünle atlattım hanımlar sabah güya protwin yapacaktım ama bu saf protein bana hiç yaramıyor başım falan dönüyor çok halsizleşiyorum o yüzden yapmadım bende yine haftasıonu ve yine tualet sorunu var bugün eczaneden probiyotik aldım bağırsk florasını düzenliyormuş öyle tembellik falan yapmıyomuş bırakınca bakalım deneyceğim bir hafta sonra falan işe yarar dedi kızCanim süper görünüyor ellerine saglık annecinin... Yok bilmiyordum böyle tarif ama deneyebilirim :) afiyet olsun bu arada ..
Bizde oglusumla gezmelere gittik .kugulu Park'ta kuğulara simit attık güvercinleri kovaladık geldik.pazardan avakado aldım cok güzellerdi. Gelir gelmez dayanamadım güzelce ezip limon tuz ekleyip nefis bir salata yaptım.onu yedi :)
Bende iki Ogün yaptım sayılır . Afiyet osun canim...acılı ezme migdene dokunmuyormu ? Bı ara komagene den çığ köfte yerdim her gun.. Ne lezzetli gelirdi acısını bastırsın diye naneyi cok koydururdum :)
iyi geceler canımIyi geceler hatunlar ♥
Yarin hepimiz tartida eksi gorelim. ♥
cig kofteeeee kofteleeeeerrrr kofteeeeemmmm♥♥♥♥♥♥yaa hakikaten ne iyi olurdu ...aman iyikide olmamis basina bi oturunca 2 porsiyonu mideye servis ederimde :)Size de afiyet olsun canim.
Ne guzel eglenmissiniz!
Bu arada cigkofte olsaydi da yeseydik, ben aciya da bayilirim.
Bide benim yarin ilk is gunum. Evden enginar, kuru meyve falan getiren bir manyak olarak taniyacaklar beni
Hadi bakalim hayirlisi neyse o olsunErkek arkadasim yok. Yani simdilikhaziranda olucak.
Is ortamindan birini istemem ya, cok sicak kanliyimdir ama askta biraz mesafeli olmayi seviyorum. Dibimden biriyle olmaz. cuma gunu annemin yanina gittim ya, orda birinin bana bakisini yakaladim. Annem de yakalamis hatta ama annemden numarami alma ihtimali bence sifir. Alsa iyi olur tabi.
Bilmiyorum fala inanir misin ama martta bi falciya gittim ta catalcaya. Tek cocuk tek torun vs oldugumu, isimi, ne zaman ne ise gececegimi (ki bu oldu), dogdugum zaman yasanan bir olayi (eve gelince anneme sordum bilmiyodum oyle bir sey oldugunu) bile bildi. Onun soyledigi annemin cok yakindan tanidigi biri ile bu sene evlilik karari verecegimdi. O kisma inanmiyorum tabi de annemin is arkadasiyla ask yasamaya varim tabi
Ne diyelim kismettIyi geceler hatunlar ♥
Yarin hepimiz tartida eksi gorelim. ♥
Yaa bende gecen gun elif gibi olmak diye bir kitap gordum siir kitabiydi biraz bakindim sayfalarina hos siirler vardı. .galiba o kitabı alicam imrendirdiniz beni..bu arada ben kitabı paylaşmayı unutuyorum bu aralar bir çift yüreği okuyorum akıcı bir kitap gibi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?