Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu arada ben de ilk kerevizimi ve enginarimi diyet yapinca yedim. Enginari hic yedirememis annem bana da kereviz icin cocukken "beyaz patates annecim onlar" diyerek yedirirmis. Hep der "az aklin erince patates olmadigini anladin kiyametleri kopardin yemedin" diye. istahsiz bi cocuk hic olmamisim. Bi babaannemin yaptiklarini yemezmisim (o bakmis bana bir sure eve gelince anne yemeeeggk diye aglarmisim falan. Halbuki hatirliyorum kadin tabakla arkamdan aglayarak gezerdi neden yemiyosam. Muhtemelen tek torun olmanin simarikligi) ama sebzeyle aramda hep mesafe oldu benim. Hala bile sey iste, sebze yiyorum ama bu gunler bitecek elbet.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok tatlim şükür her hafta degil her ay onda da hwp dikkat ederdim de bu sefer bende olunca boyle oldu amaaan yedim gitti kaldigim yerden devam ne yapayim yss

Günaydın güzeller
Sabah kalkıp utu yaptım ve bugünden itibaren isvec diyetini noktalayın eski saglikli beslenme kurallarına göre giricem... Bu diyetin avantajı miğdemin küçülmesi ve sabah ac karnına içilen kahvenin insanı tok tutabildigini öğrenmem oldu..
Saldırmıyorum hiçbirşeye ama öğlene doğru biraz karpuz yedim.1 saat sonrada yoğurtlar konfleks yaptım kendime..aksama biraz tavuk yerim diye düşünüyorum.. Bakalım.. Nişantaşı pazarı var Çankaya'da bügünde onamı gitsem diye düşünüyorum ama cok kalabalık olur.. Kararsız kaldım. Umarim herkes icin güzel bir pazar gunü olur....
14. Takim olarak mezun olunca hepimiz boyle degisim yasamis olalim kizlar!

Canim yaa ben burdan bile seviyorum anneni. :) cok tatlı maşallah . Senle cok ilgili ..İnsallah güzel sonuclar çıkar.. Kafanız rahatlar...
Bu arada resimde dikkatimden kaçmadı . Ben esmerim beyazlarmiyim biraz acep :))

Son düzenleme:
Sozen ben de bugday tenliyim bakalim nasil bir sey cikacak ben 5. Haftayi bitiriyorum kaldi 7 hafta.

Bu arada regl olamiyorum ama tatli krizim feci durumda. Annem de bana regl bozmayan, ara ogun yerine yiyebilecegim tatli yapti. Muhtemelen siz bilirsiniz boyle seyleri ama tarifini yazayim.

2 eksi olmayan elmayi rendeliyoruz. 2 kuru kayisiyi ve biraz (6 7 tane) kuru uzumu minnacik minnacik dogruyoruz. Bunlari tavada yag seker vs eklemeden pisiriyoruz. Altini kapatmaya yakin tarcin ekliyoruz. Tabi bu tarif iki kase cikiyor. Yani ara ogun olarak 1 kayisi 1 elma azicik da kuru uzum yemisiz gibi. Aklinizda olsun inanilmaz lezzetli ve benim gibi bir dinazorun krizini bile kesti.

Eklentiler

• $1397996038124.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 31
Kahvalti 12
1kk peynir
Yarim dilim kepekli tost ekmegi
Yesil zeytin 4 adet
Acili ezme 2 tatli kasigi
Kizartma
Ara yok
Saat 17. 30 bir isirim cikolata
Benim yemek fasli bitmiştir arkadaslar..bu hafta 100 gram olsun vermis olmaliyim ilacla r ima devam ediyorum amacim ilac kullandigim bu donemdede tartida ibrenin asagi yönde olmasi...
Bu arada bugun esim aldi beni götürdü gezmeye yürüyüş yaptik yokus yukari bi rampa çıktik iyi geldi bebek atabasinda kizimida ittim yukari dogru kisa gunun kari iyi oldu yani...

Yinr leke leke reglim geldi ama bi türlü tam olamıyorum ve hemen kesiliyor dr emzirdigin icin oluyor bu regli degil demişti en son gidince...
Ben emzirmeyo birakali 15 gun oldu niye boyle anlamiyorum bana yine dr gorunuyor anlasilan..

Ne yani sabah disinda ogunun yok mu? Eger dogru anladiysam yapma oyle! Kendine zarar verirsin. Vucuduna "seyrek yiyo yedigimi yakmayayim" mesaji verirsin. Hafif bisiler atistir. Hem hadi hafif biseyler atistir da o kizartma icin seni kinayalim ^-^
Lutfen ac kalma!
Takimca regl olamiyoruz galiba bide :/

cok fena kinandim (
Canim sabahki kahvaltim bayagi guzel ve doyurucu oldu aksam yemegi yemiyorum cunku eve geldiğimizde saat 17 yi gecmisti ben bu hafta bu saatten sonra bisey yememe karari aldim bugunde böyle olsunda hafta ici boyle olmaz evde olacagim daha duzenli yerim yeterki bu aksami atlatayim..
Bu arada yemek yaparken fasulye ve pilavimin tadina tuzuna baktim oda bana aksam atistirmasi oldu :)
Ve inan hic acikmadim...3 lt de su ictim bugün. ..

Canim süper görünüyor ellerine saglık annecinin... Yok bilmiyordum böyle tarif ama deneyebilirim :) afiyet olsun bu arada ..
Bizde oglusumla gezmelere gittik .kugulu Park'ta kuğulara simit attık güvercinleri kovaladık geldik.pazardan avakado aldım cok güzellerdi. Gelir gelmez dayanamadım güzelce ezip limon tuz ekleyip nefis bir salata yaptım.onu yedi :)
Bende iki Ogün yaptım sayılır . Afiyet osun canim...acılı ezme migdene dokunmuyormu ? Bı ara komagene den çığ köfte yerdim her gun.. Ne lezzetli gelirdi acısını bastırsın diye naneyi cok koydururdum :)

Size de afiyet olsun canim.
Ne guzel eglenmissiniz!

Bu arada cigkofte olsaydi da yeseydik, ben aciya da bayilirim.

Bide benim yarin ilk is gunum. Evden enginar, kuru meyve falan getiren bir manyak olarak taniyacaklar beni

Himm aslında oglen araları kaynaşma ve tanışma zamanıdır... Olsun ilk günden gizem katmış olursun kendine :) diyetfilan bahsetme bence.. Anladığım kadarıyla erkek arkadasın yok.yeni yer her an doğru insanla tanışma ihtimali :) sürekli diyetten bahseden hatun beylere cok cazip gelmeyebilir ..
İyi şanslar canimcim.. Umarim hersey istediğin gibi gider ...

Erkek arkadasim yok. Yani simdilik haziranda olucak.
Is ortamindan birini istemem ya, cok sicak kanliyimdir ama askta biraz mesafeli olmayi seviyorum. Dibimden biriyle olmaz. cuma gunu annemin yanina gittim ya, orda birinin bana bakisini yakaladim. Annem de yakalamis hatta ama annemden numarami alma ihtimali bence sifir. Alsa iyi olur tabi.
Bilmiyorum fala inanir misin ama martta bi falciya gittim ta catalcaya. Tek cocuk tek torun vs oldugumu, isimi, ne zaman ne ise gececegimi (ki bu oldu), dogdugum zaman yasanan bir olayi (eve gelince anneme sordum bilmiyodum oyle bir sey oldugunu) bile bildi. Onun soyledigi annemin cok yakindan tanidigi biri ile bu sene evlilik karari verecegimdi. O kisma inanmiyorum tabi de annemin is arkadasiyla ask yasamaya varim tabi

bende bu gün iki öğünle atlattım hanımlar sabah güya protwin yapacaktım ama bu saf protein bana hiç yaramıyor başım falan dönüyor çok halsizleşiyorum o yüzden yapmadım bende yine haftasıonu ve yine tualet sorunu var bugün eczaneden probiyotik aldım bağırsk florasını düzenliyormuş öyle tembellik falan yapmıyomuş bırakınca bakalım deneyceğim bir hafta sonra falan işe yarar dedi kız

bakınırken de l cartine diye bişi gördüm zayıflamaya yardımcıymış spordan önce alınıyormuş ve yağ yakımını hızlandırıyormuş baktım salladım falan ama almadım bilemedim yan korkarım ilaçvari şeylerden

Iyi geceler hatunlar ♥
Yarin hepimiz tartida eksi gorelim. ♥

saçma sapan bir menüyle karşınızdayım kızlar maalesef diyet listemin dışına çıkınca mahvediyorum diyeti püüf ne zaman protein yapayım desem kahvaltıdan iki saat sonra başım dönmeye başlıyor ve müthiş halsizliyorum bu protein işi bana göre değil anlaşılan

sabah: 2 yumurta 1 kk peynir 1 bardak süt 2 incir 10 badem
1 çay bardağı süt 40 gr nesfit

ikindin: 2 dilim kepekli ekmek arasına 50 gr köfte ile hamburger 1 kase yağsız tuzsuz salata 2 zeytin 1 bardak lıght kola

ara: sütlü kahve(süt tam yağlı)

ara: 3 kuru kayısı

spor: 55 dk ip atlama 30 dk 15 er dk lık yürüyüş

günün özeti böyle

bu arada ben kitabı paylaşmayı unutuyorum bu aralar bir çift yüreği okuyorum akıcı bir kitap gibi bakalım

cig kofteeeee kofteleeeeerrrr kofteeeeemmmm♥♥♥♥♥♥yaa hakikaten ne iyi olurdu ...aman iyikide olmamis basina bi oturunca 2 porsiyonu mideye servis ederimde :)
Yaa slimcim sen dedin aksam biseyler atistir diue bende bahane ariuordum en sonunda kendimi bulgur pilavi yerken buldum
Bu arada deginmeden gecemicim ayni yaramaz kiz cocuklari gibisin cok tatlisin yaa:)
Bayanlarin yasi s orulmaz ama merak ettim kac yasindaydin dikkatimden kacmis bide burcunu merak ettim de ben...

Hadi bakalim hayirlisi neyse o olsun
Iyi geceler hatunlar ♥
Yarin hepimiz tartida eksi gorelim. ♥

Ne diyelim kismett

Kizlarrrr
15 dk Cardio
45 dk leslie 3 mil-hizli olaniymis resmen pert oldum-
Yaptim ve sira mekiklere gecti birazda mekik cekeyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…