Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Saol cnm cok tşk :) zor bir süreç beni en iyi sen anlarsın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Liste guzel canım fakat ıkı ara ogundede leblebi olmamış sanki biraz fazla geldi canım bana

Eyvaaaaaaahhhhhhhh....
Ya kizlar bu hanimeller biskuviden yiyordum tatli krizlerim tutunca ben onunda 100 grami 486kaloriymis mideme oturdu yaaa offfff

Khvaltim 11.00
5 zeytin
1kk peynir
3 dilim domates
2 catal yumurta
Acili ezme -1 dilim kepekli tost ekmegi.
Ara 14.30
4 tane hanimeller biskivi
Kuru üzüm 15-20 adet kadar

Saat 15 - 3 kasik pilav

Tatlım kahvaltın cok iyi sadece 5 zeytın 3 olsaymış daha iyi olurdu neden dersen zeytinden bitkisel yağ alıyorsun peynirden hayvansal yağ ayrıca ezmede var ezmede yağ varmı bilmiyorum ama eğer ezmede yağ yok peynır yağsız Light ıse lafım yok ama dıger türlü bırazcık fazla bence :)

Aksam yemeklerinden hoslanmiyormusun oh ne guzel :)
Beni de cigrimdan cikaran aksam yemekleri sofraya sozde tadimlik yiyeyim diye oturup tabak tabak gotururum mideme

Eyvaaaaaaahhhhhhhh....
Ya kizlar bu hanimeller biskuviden yiyordum tatli krizlerim tutunca ben onunda 100 grami 486kaloriymis mideme oturdu yaaa offfff

Bak onu unuttum söylemeyi bisküviiii cokkkk zararlı bize cızzzzzzzz elleme sakın :)

Aksam yemeklerinden hoslanmiyormusun oh ne guzel :)
Beni de cigrimdan cikaran aksam yemekleri sofraya sozde tadimlik yiyeyim diye oturup tabak tabak gotururum mideme

:) sabah kahvaltısına bayılıyorum cnm mutlaka kahvaltı yapmalıyım yapmazsam fenalık gecırıyorum :) :)

Oglak :)

Bugunku menumu de yazayim.

Sabah. Yarim tost

Ara. Kuru kayisi

Oglen. Enginar yogurt 1 dilim ekmek

Ara. Activia

Ara. Elma

Aksam. Ispanak yogurt

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menü tam benlik canım :) afiyet olsun :)

Makbule kara cumartesinin tartidaki etkileri gecti mi normala dondu mu kilon..benimde yarin gunum var kara kara düşünüyorum. ...offffff

Yok canim maalesef hala 600 gr artidayim dikkat etmeye çalış canim benim yaptigim hatayi sen Yapma

Liste guzel canım fakat ıkı ara ogundede leblebi olmamış sanki biraz fazla geldi canım bana

Vallahi diyetisyenin verdigi liste iste kizlar iki ara ogunde de leblebi var ve ne verdiysem yiyeceksin metobolizma ni yavaslatmissin demisti o yüzden bu hafta boyle devam edecegim aksamki leblebiyi yarim paket diyet bisküvi ile değiştirebilirim olmazsa
Eyvaaaaaaahhhhhhhh....

Aslında diyetisyenin soyledıklerını uygulamak lazım canım ama ne bıleyım ağır geldı bana açıkcası işin uzmanı ne derse onu yapmalı :)

Bence de fazla ama dinliyorum iste keyifle yiyorum yaa bir hafta zaten

Kııız öyle deme sağlıklı oldu kilolar gider her türlü

Eyvaaaaaaahhhhhhhh....

:) cok fazla canım onlar evde yapsan yesen daha iyi yağı basiyolar demekki icine

Kııız öyle deme sağlıklı oldu kilolar gider her türlü

:) cok fazla canım onlar evde yapsan yesen daha iyi yağı basiyolar demekki icine
evet canim bende pişman oldum zaten evde hic yapmayayim kimseye kalmaz yoksa :)
♧♧♧♧♧♧♧
Kizlar 3 mil leslie yaptim 45 dk.
simdi cocuklar uyumusken yapayim dedim yarisin de kizim uyandi. esim gec gelecekmis iyi oldu aksam yemegi yemem bende suya talim )

1 kasik fasulye ve 1 kasik kadarda pilav yedim ..
Esimle alisverise çıktık cocuklarida alip..yürüyüş yapmis oldum böylece. .elimizde torbalat vardı spor olmus oldu )
ººº◆ººººº
Kizlar ben bisey sorucam marketten besibiyerde ve Yeşil cay aldim..daha once hic kullanmadim ilk defa aldimda nasil tuketeyim ac tok sabah aksam yardimci olurmusunuz ...tavsiyelerinize ihtiyacim var...

Herkese iyi akşamlar..iki uç gündür gezmelerdeyim bugun oglen fizik tedaviden sonra ulucanlar SGK ya ameliyat raporlarımı götürdüm.sisteme işletim.donuste yürüdüm.yururken Ankara kalesinin önünden geciyordum yıllardır gitmemiştim. İçeri girip ankarayı yüksekten seyrettim.sonra çıktım yanında Anadolu medeniyetleri müzesi .. Girmesem olmaz onuda dolaştım.hemde tek basıma :) ulus bentderesi dolmuşlarına kadar yürüdüm.ama cok keyif aldım.havada benden yanaydı :) yolda yeşillik pazar malzemeleri aldım bir sürü taze taze .inince sagolsun esim geldi dolmuşdan inince onları aldı. 4 yıldır aynı gözlüğü kullanıyordum gozluk siparişimi verdik.esim kendini bakıma aldın eyvahhh ya beni beğenmezsen diyor... Yani iyi gezdim iyi yoruldum amaaa...
Gelelim ama ya .... Bugun sabah planladığım gibi gelişti patates kızartması ve tambugday ekmegine yapılmış kararlı tost yedim..
Arada 3-4 Siirt fıstığı yedim.. Aksam ispanakli yoğurt ve elimde coca cola light :)
Yanlış anlaşılmasın bunlar kaçamak değil planlı idi... Bir sonraki sıkı diyet programına kadar azicik kontrollü dagilmaliydim...
Bu hafta azicik + çıkabilirim.ama haftaya farklı Olucak insallah... Umarim sizin icin hersey yolundadir..

cerencim asıl ben seni kutluyorum.okadar sorumluluğun var ve muhteşem bir sekilde istikrarlı gidiyorsun... Maşallah diyorum dilimi ısırıyorum.

canimcim sen kitabın ismini söyleyince bende film çağrışım yaptı onu anlatmak istedim.belki bir ilgisi vardır diye. .. Alırsan paylaş olurmu kendi adıma sevinirim

Sozen birinciler basligina hala yazmadigin icin seni kiniyorum

Gezmelerden eve gelemiyorum ama yazacam insallah...

Eyvaaaaaaahhhhhhhh....
bende eve light Birsuru bisküvi aldım kriz ani olursa iyi olur diye

Bende yeşil zeytin yiyordum bide zeytin yağlı yenir ya bende kaynar sudan geçirip yağını mumkun olduğunca akıtıp öyle yiyorum.. Sanirim yeşilin 5 tane siyahın 3 taneye geliyormuş... Emin değilim öyle birsey

canim bir ara yazmıştım ama arada kaynamış olabilir.sen burada cok ciddi kilolar vermişsin sanirim.belli bir programın varmi? Aydınlatırsan ilham alırız

Bu aksam benim spor yalan oldu.
Karnim bir yandan grip bir yandan.
Allahtan sabah ise yuruyerek gitmistim. 3 kmcik bisi ama olsun hic hareket etmemekten iyidir. Zaten isyerinde de hic oturmadim. Tekstilin yogunlugunu ozlemisim.
Bu arada yesil zeytin 7 siyah zeytin 8 kalori. Evde yesil zeytin var mi diye baktim sabah yicektim. Icine badem tikilmis kafam kadar yesil zeytinler var. Insallah kuflenirler de yemem
Bugun cok az sey yedim. Annemle kapistik o yuzden. Midem almiyo hastayim diyorum inanmiyo. Kopegim de evden biri hasta olunca nedense hastalaniyor. Hep boyle. Biri oksurse onun hapsirasi tutuyor. O da yemek yemedi bu aksam, zorla yedirdigimi kustu falan. Resmen surunuyoruz.

eşim çok yorgunum yürüyüşe gitmeyelim dedi iyi bende evde ip atlarım dedim ama yorgunluktan ölüyorum elim ayağım tutmuyor nedense benim de spor gitti yani

bu arada hepinize çok geçmiş olsun canım umarım biran önce atlatırsınız :2::2:benim de sesim kısıldı bugün nedense bişi yok ama ses çıkmıyor :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…