- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.061
canim o dizi ötesiz insanlardi ama ben izlemiyorum bende turban magdurlarindanim konuyu uzatmak istemiyorum bizlerin basindaki o 1 metrelik bez barcasi tahatsiz etti birilerini ben ve benin gibi yuzlerce gencin hayalleri ve gelecekleri elinden alindi... :'(
Ayna programini bende cok severim cumartesi aksamlarinin vazgecilmezi pazar sabahida izleriz cogu zaman....
Ama benim bahsettigim bi siir kitabiydi yaa ben onu bi alayım okuyayim en iyisi şiirlerden birazini paylasirim belki...
Sen bu hafta tirt mi ciktin o ne demek ask olsun :)
Persembeye 4 gun var daha simdi hatekete gecersen toparlarsin hatta bide deparla dereceye bile girersin...
uygulamak isteyip uygulayamadigim bir menü bence cok guze olmus afiyet olsun...çocuğun dis çıkarıyor demistim ayni sorunlar benim kizimdada oldu daha gecen ay 1 hafta burnundan geldi gunduz iyi akşam sabaha kadar meme agzinda huysuz ve mizmizdi...atlatmis ya gecmis olsun ...
bugünki menüm
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk az yağlı peynir domates salatalık 1 su bardağı yağsız süt
ara: 1 incir
öğlen: 1 dilim tam tahıllı ekmek 150 gr kabak haşlama(yağsız ve tuzsuz) 1 su bardağı yarım yağlı yoğurt 2 köfte
ara: 1 çay bardağı leblebi 2 yk kuru üzüm
akşam: 1 dilim tam tahıllı ekmek 150 gr kabak haşlama(yağsız tuzsuz)1 su bardağı yarım yağlı yoğurt 2 köfte
ara: 1 çay bardağı leblebi 2 yk kuru üzüm
spor: 1 saat koşu 1 saat yürüyüş
su: 3 lt 4 fincan yeşil çay
kitap: çantada diyet
kızlar diyeti uyguluyorum ama baya fazla gördüğünüz gibi :18::18::18::18:
Khvaltim 11.00
5 zeytin
1kk peynir
3 dilim domates
2 catal yumurta
Acili ezme -1 dilim kepekli tost ekmegi.
Ara 14.30
4 tane hanimeller biskivi
Kuru üzüm 15-20 adet kadar
Saat 15 - 3 kasik pilav
Aksam yemeklerinden hoslanmiyormusun oh ne guzel :)Midem küçüldü sanırım canım daha fazla yıyemiyorum özellikle aksam yemeklerinden hoşlanmıyorum artık beslenme duzenım cok farklılastı :) tartılmadım canım kendıme kurallar hazırladım 3. Maddeme gore sadece perşembeleri tartılıyorum dıger günler tartılmam yasak :) ama hafıflemiş gibiyim ama cokk keyifli bır detokstu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eyvaaaaaaahhhhhhhh....
Ya kizlar bu hanimeller biskuviden yiyordum tatli krizlerim tutunca ben onunda 100 grami 486kaloriymis mideme oturdu yaaa offfff
Aksam yemeklerinden hoslanmiyormusun oh ne guzel :)
Beni de cigrimdan cikaran aksam yemekleri sofraya sozde tadimlik yiyeyim diye oturup tabak tabak gotururum mideme
Oglak :)
Bugunku menumu de yazayim.
Sabah. Yarim tost
Ara. Kuru kayisi
Oglen. Enginar yogurt 1 dilim ekmek
Ara. Activia
Ara. Elma
Aksam. Ispanak yogurt
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Makbule kara cumartesinin tartidaki etkileri gecti mi normala dondu mu kilon..benimde yarin gunum var kara kara düşünüyorum. ...offffff
Kapatmaya calisiyorum...yarin gun var bu aksam yememeliyim yarinda hafif bi kahvaltı yapar gune gecerim orda dikkat edebilirsem o uedigimle gunu noktalarim ...yani insallah oyle olur...
tatlim leblebi tukettigin hafta kilo verememistin leblebiyle alakali olabilir mi acaba diye düşünüyorum eger oyleyse bence ya ekmegi kes yada leblebiden sonraki ogun ekmek yeme...
Vallahi diyetisyenin verdigi liste iste kizlar iki ara ogunde de leblebi var ve ne verdiysem yiyeceksin metobolizma ni yavaslatmissin demisti o yüzden bu hafta boyle devam edecegim aksamki leblebiyi yarim paket diyet bisküvi ile değiştirebilirim olmazsaListe guzel canım fakat ıkı ara ogundede leblebi olmamış sanki biraz fazla geldi canım bana
Eyvaaaaaaahhhhhhhh....
Ya kizlar bu hanimeller biskuviden yiyordum tatli krizlerim tutunca ben onunda 100 grami 486kaloriymis mideme oturdu yaaa offfff
Vallahi diyetisyenin verdigi liste iste kizlar iki ara ogunde de leblebi var ve ne verdiysem yiyeceksin metobolizma ni yavaslatmissin demisti o yüzden bu hafta boyle devam edecegim aksamki leblebiyi yarim paket diyet bisküvi ile değiştirebilirim olmazsa
Aslında diyetisyenin soyledıklerını uygulamak lazım canım ama ne bıleyım ağır geldı bana açıkcası işin uzmanı ne derse onu yapmalı :)
Kııız öyle deme sağlıklı oldu kilolar gider her türlüKizlaaar regl oldummmm
Persembe bildirimine kadar biter muhtemelen, oh be siskinliginden etkilenmicem!
Bide grip oldum, insallah yemeden icmeden kesilir de kilo veririm
Eyvaaaaaaahhhhhhhh....
Bence de fazla ama dinliyorum iste keyifle yiyorum yaa bir hafta zaten
evet canim bende pişman oldum zaten evde hic yapmayayim kimseye kalmaz yoksa :)Kııız öyle deme sağlıklı oldu kilolar gider her türlü
:) cok fazla canım onlar evde yapsan yesen daha iyi yağı basiyolar demekki icine
cerencim asıl ben seni kutluyorum.okadar sorumluluğun var ve muhteşem bir sekilde istikrarlı gidiyorsun... Maşallah diyorum dilimi ısırıyorum.Günaydın kızlar
Ilk olarak birincimiz sözencim tebrikler canım :) azmine hayranım cok iyi gidiyorsun maşallah canım :)
Haftasonu bıraz oğlumun mızmızlığı ıle gecti kızlar diş çıkarıyor cok huysuz bizide mahvetti ;( haftasonu meyve detoksu uyguladım Cumartesi pazar sadece meyve yedım sınırsız çilek ,erik,yenidünya 2 adet armut 3 litre karbonatlı su 2 gün toplam 3 saat yürüyüş 2 gün toplam 500 mekik .guzel bır haftasonuydu bol meyveli :)
Bugun menüm şöyle
Sabah
Iceberg-maydonoz-2 adet çeri domates
1 dilim tam buğday ekmek
Yeşilçay - limon
Ara
2 adet kuru erik
Öğle
Sezar salata
Ayran
Ara
1 elma
5 çilek
Akşam
Sebze çorbası
Yoğurt
3 litre karbonatlı su
3 mil leslie
Kitap Yakup Kadri Karaosmanoğlu YABAN
canimcim sen kitabın ismini söyleyince bende film çağrışım yaptı onu anlatmak istedim.belki bir ilgisi vardır diye. .. Alırsan paylaş olurmu kendi adıma sevinirimcanim o dizi ötesiz insanlardi ama ben izlemiyorum bende turban magdurlarindanim konuyu uzatmak istemiyorum bizlerin basindaki o 1 metrelik bez barcasi tahatsiz etti birilerini ben ve benin gibi yuzlerce gencin hayalleri ve gelecekleri elinden alindi... :'(
Ayna programini bende cok severim cumartesi aksamlarinin vazgecilmezi pazar sabahida izleriz cogu zaman....
Ama benim bahsettigim bi siir kitabiydi yaa ben onu bi alayım okuyayim en iyisi şiirlerden birazini paylasirim belki...
Sen bu hafta tirt mi ciktin o ne demek ask olsun :)
Persembeye 4 gun var daha simdi hatekete gecersen toparlarsin hatta bide deparla dereceye bile girersin...
uygulamak isteyip uygulayamadigim bir menü bence cok guze olmus afiyet olsun...çocuğun dis çıkarıyor demistim ayni sorunlar benim kizimdada oldu daha gecen ay 1 hafta burnundan geldi gunduz iyi akşam sabaha kadar meme agzinda huysuz ve mizmizdi...atlatmis ya gecmis olsun ...
Gezmelerden eve gelemiyorumSozen birinciler basligina hala yazmadigin icin seni kiniyorum
bende eve light Birsuru bisküvi aldım kriz ani olursa iyi olur diyeEyvaaaaaaahhhhhhhh....
Bende yeşil zeytin yiyordum bide zeytin yağlı yenir ya bende kaynar sudan geçirip yağını mumkun olduğunca akıtıp öyle yiyorum.. Sanirim yeşilin 5 tane siyahın 3 taneye geliyormuş... Emin değilim öyle birseyTatlım kahvaltın cok iyi sadece 5 zeytın 3 olsaymış daha iyi olurdu neden dersen zeytinden bitkisel yağ alıyorsun peynirden hayvansal yağ ayrıca ezmede var ezmede yağ varmı bilmiyorum ama eğer ezmede yağ yok peynır yağsız Light ıse lafım yok ama dıger türlü bırazcık fazla bence :)
canim bir ara yazmıştım ama arada kaynamış olabilir.sen burada cok ciddi kilolar vermişsin sanirim.belli bir programın varmi? Aydınlatırsan ilham alırız.......
eşim çok yorgunum yürüyüşe gitmeyelim dedi iyi bende evde ip atlarım dedim ama yorgunluktan ölüyorum elim ayağım tutmuyor nedense benim de spor gitti yaniBu aksam benim spor yalan oldu.
Karnim bir yandan grip bir yandan.
Allahtan sabah ise yuruyerek gitmistim. 3 kmcik bisi ama olsun hic hareket etmemekten iyidir. Zaten isyerinde de hic oturmadim. Tekstilin yogunlugunu ozlemisim.
Bu arada yesil zeytin 7 siyah zeytin 8 kalori. Evde yesil zeytin var mi diye baktim sabah yicektim. Icine badem tikilmis kafam kadar yesil zeytinler var. Insallah kuflenirler de yemem
Bugun cok az sey yedim. Annemle kapistik o yuzden. Midem almiyo hastayim diyorum inanmiyo. Kopegim de evden biri hasta olunca nedense hastalaniyor. Hep boyle. Biri oksurse onun hapsirasi tutuyor. O da yemek yemedi bu aksam, zorla yedirdigimi kustu falan. Resmen surunuyoruz.
bu arada hepinize çok geçmiş olsun canım umarım biran önce atlatırsınız :2::2:benim de sesim kısıldı bugün nedense bişi yok ama ses çıkmıyor :2:Bu aksam benim spor yalan oldu.
Karnim bir yandan grip bir yandan.
Allahtan sabah ise yuruyerek gitmistim. 3 kmcik bisi ama olsun hic hareket etmemekten iyidir. Zaten isyerinde de hic oturmadim. Tekstilin yogunlugunu ozlemisim.
Bu arada yesil zeytin 7 siyah zeytin 8 kalori. Evde yesil zeytin var mi diye baktim sabah yicektim. Icine badem tikilmis kafam kadar yesil zeytinler var. Insallah kuflenirler de yemem
Bugun cok az sey yedim. Annemle kapistik o yuzden. Midem almiyo hastayim diyorum inanmiyo. Kopegim de evden biri hasta olunca nedense hastalaniyor. Hep boyle. Biri oksurse onun hapsirasi tutuyor. O da yemek yemedi bu aksam, zorla yedirdigimi kustu falan. Resmen surunuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?