Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlarrrr
15 dk Cardio
45 dk leslie 3 mil-hizli olaniymis resmen pert oldum-
Yaptim ve sira mekiklere gecti birazda mekik cekeyim dedim ve
115 yarim mekik
10 tam mekik
50 ser sag ve sol basen bacak hareketi yaptim...

Ayyy sormayın kızlar isvec diyetinden sonra midem küçülmüş ... Aksama doğru actım ve avakado salatası ve haşlanmış yumurta yedim.yerken hiç sorun yoktu .yedikten sonra fena hissettim kendimi .halsizlestim ateş bastı terledim. Miğdem bulandı basınç yaptı , istifra ettim rahatladım.off ki ne offf... O ara eşimde annesigile gitmişti bayılıp kalicam cocuğuma nolucak diye korktum walla... O ilacı gecen fizik tedavi uzmanı bana önerdi.daha önce bir Dr arkadaşı kullanıyormuş.ozellikle spor yapmadan önce alınıyormuş bu sayede yag yakımı daha hızlı oluyormuş.biraz internetten baktım ama ben genelde ilaca karşıyımdir.dusunmedim..yan etkileri ne olur bilinmez...carnitine gibi biseydi sanirim adı..emin değilim ama..
Sen tuttuğunu koparan bir hatunsun,o yüzden bence Haziran'da elimizde bir aday Olucak ona inandım:) Fala inanırım ..ama inandığım şu : faciaların bizden aldıkları enerjimiz etrafa yaydığımız mesajlar la kafalarında birşeyleri kurgulayarak bize iletmesi .. Cokmu felsefi oldu ...ben öyle düşünüyorum en azından...benimle ilgili en saf düşüncelerini öğrenmek icin fal iyi bir yontem.yani bende falda soylenenlerden mesajlar cikaririm kendime gore..gercekte soyleyemeyecegi şeyi fal aracılığıyla anlativerir bana ... Velhasil kafamı meşgul eder durur.terapi gibi gelir

Yaa bende gecen gun elif gibi olmak diye bir kitap gordum siir kitabiydi biraz bakindim sayfalarina hos siirler vardı. .galiba o kitabı alicam imrendirdiniz beni..
Canim samanyolunda bir dizi var Elif gibi olmak diye mi otesiz insanlar miydi ? Hatirlamadim adini ? Elif diye tip okuyan bir kiz ve sevdiginin basina gelenler anlatiliyor .kiz kapali onunla ilgili sorunlardan bahsediyor.denkgeldinmi ? Arada biz izleriz.. O Kanada'da ayna programı var onu izleriz bide... Üniversitede okurken Ozellikle kapalı arkadaslarim cok zorluklar cekmislerdi üzülmüştük uygulamalara.. O dönemleri anlatıyor...
Kizlarrrr
15 dk Cardio
45 dk leslie 3 mil-hizli olaniymis resmen pert oldum-
Yaptim ve sira mekiklere gecti birazda mekik cekeyim ...
harikasin kuzum süper ben bu hafta tirt çıktım walla ne rejimim saglikli ne sporum var... Anca geziyorum...

üzülme canim pazartesiden itibaren toplarsin insallah...

kızlar diyet miyet kalmadı ilk başta tuttum kendimi salata falan yedim ama sohbet de yemek masasının başında olunca bi süre sonra kaçamaklar arkası arkasına geldi bugün yemek faslı bitti benim için
Dünde benim günüm vardı kizimdan arta kalanları yedim:)

Bende sebze yiyemiyorum ancak etli yemek olunca bi türlü alışamadım valla salata bile aramam yemeğin yanında

Olsun canım iyi yinede

Günaydın kızlar
Ilk olarak birincimiz sözencim tebrikler canım :) azmine hayranım cok iyi gidiyorsun maşallah canım :)
Haftasonu bıraz oğlumun mızmızlığı ıle gecti kızlar diş çıkarıyor cok huysuz bizide mahvetti ;( haftasonu meyve detoksu uyguladım Cumartesi pazar sadece meyve yedım sınırsız çilek ,erik,yenidünya 2 adet armut 3 litre karbonatlı su 2 gün toplam 3 saat yürüyüş 2 gün toplam 500 mekik .guzel bır haftasonuydu bol meyveli :)
Bugun menüm şöyle

Sabah
Iceberg-maydonoz-2 adet çeri domates
1 dilim tam buğday ekmek
Yeşilçay - limon

Ara
2 adet kuru erik

Öğle
Sezar salata
Ayran

Ara
1 elma
5 çilek

Akşam
Sebze çorbası
Yoğurt

3 litre karbonatlı su
3 mil leslie
Kitap Yakup Kadri Karaosmanoğlu YABAN

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dünde benim günüm vardı kizimdan arta kalanları yedim:)

Bende sebze yiyemiyorum ancak etli yemek olunca bi türlü alışamadım valla salata bile aramam yemeğin yanında

Olsun canım iyi yinede

Artik bugünden itibaren gayet duzenli devam etmek zorundayim dunku kilodan 300 gr eksigim bu sabah ama kabizliktan da oluyor bi tuvalete ciksam yarim kilo daha farkeder

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim çok az geldi menun bugün bana meyve detoksu kilo verdirdi mi peki tatlim

23 yasindayim :)
Atistir dediysek bulgur pilavi demedik canim
Saka tabi afiyet olsun.

canim o dizi ötesiz insanlardi ama ben izlemiyorum bende turban magdurlarindanim konuyu uzatmak istemiyorum bizlerin basindaki o 1 metrelik bez barcasi tahatsiz etti birilerini ben ve benin gibi yuzlerce gencin hayalleri ve gelecekleri elinden alindi... :'(
Ayna programini bende cok severim cumartesi aksamlarinin vazgecilmezi pazar sabahida izleriz cogu zaman....
Ama benim bahsettigim bi siir kitabiydi yaa ben onu bi alayım okuyayim en iyisi şiirlerden birazini paylasirim belki...
Sen bu hafta tirt mi ciktin o ne demek ask olsun :)
Persembeye 4 gun var daha simdi hatekete gecersen toparlarsin hatta bide deparla dereceye bile girersin...

uygulamak isteyip uygulayamadigim bir menü bence cok guze olmus afiyet olsun...çocuğun dis çıkarıyor demistim ayni sorunlar benim kizimdada oldu daha gecen ay 1 hafta burnundan geldi gunduz iyi akşam sabaha kadar meme agzinda huysuz ve mizmizdi...atlatmis ya gecmis olsun ...

23 yasindayim :)
Atistir dediysek bulgur pilavi demedik canim
Saka tabi afiyet olsun.

İşte benim sorunum bu yemesem saatlerce aklima bile gelmez ama bir lokma yiyeyim desem ipin ucu kaviverir elimden...bu arada burcun ne peki balik mi ?

İşte benim sorunum bu yemesem saatlerce aklima bile gelmez ama bir lokma yiyeyim desem ipin ucu kaviverir elimden...bu arada burcun ne peki balik mi ?

Bende de öyle maalesef yaa baslarsam duramiyorum

Oglak :)

Bugunku menumu de yazayim.

Sabah. Yarim tost

Ara. Kuru kayisi

Oglen. Enginar yogurt 1 dilim ekmek

Ara. Activia

Ara. Elma

Aksam. Ispanak yogurt

Kizlaaar regl oldummmm
Persembe bildirimine kadar biter muhtemelen, oh be siskinliginden etkilenmicem!
Bide grip oldum, insallah yemeden icmeden kesilir de kilo veririm

Sozen birinciler basligina hala yazmadigin icin seni kiniyorum

Khvaltim 11.00
5 zeytin
1kk peynir
3 dilim domates
2 catal yumurta
Acili ezme -1 dilim kepekli tost ekmegi.
Ara 14.30
4 tane hanimeller biskivi
Kuru üzüm 15-20 adet kadar

Saat 15 - 3 kasik pilav

Khvaltim 11.00
5 zeytin
1kk peynir
3 dilim domates
2 catal yumurta
Acili ezme -1 dilim kepekli tost ekmegi.
Ara 14.30
4 tane hanimeller biskivi
Kuru üzüm 15-20 adet kadar

Saat 15 - 3 kasik pilav

Gunu kapattim deme....
Bu arada tum ara ogunlerimi atladim yogunluktan, annem beni dovucek ♥

bugünki menüm

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk az yağlı peynir domates salatalık 1 su bardağı yağsız süt

ara: 1 incir

öğlen: 1 dilim tam tahıllı ekmek 150 gr kabak haşlama(yağsız ve tuzsuz) 1 su bardağı yarım yağlı yoğurt 2 köfte

ara: 1 çay bardağı leblebi 2 yk kuru üzüm

akşam: 1 dilim tam tahıllı ekmek 150 gr kabak haşlama(yağsız tuzsuz)1 su bardağı yarım yağlı yoğurt 2 köfte

ara: 1 çay bardağı leblebi 2 yk kuru üzüm

spor: 1 saat koşu 1 saat yürüyüş

su: 3 lt 4 fincan yeşil çay

kitap: çantada diyet

kızlar diyeti uyguluyorum ama baya fazla gördüğünüz gibi :18::18::18::18:

Son düzenleme:
Gunu kapattim deme....
Bu arada tum ara ogunlerimi atladim yogunluktan, annem beni dovucek ♥

Kapatmaya calisiyorum...yarin gun var bu aksam yememeliyim yarinda hafif bi kahvaltı yapar gune gecerim orda dikkat edebilirsem o uedigimle gunu noktalarim ...yani insallah oyle olur...
tatlim leblebi tukettigin hafta kilo verememistin leblebiyle alakali olabilir mi acaba diye düşünüyorum eger oyleyse bence ya ekmegi kes yada leblebiden sonraki ogun ekmek yeme...

Son düzenleme:
Makbule kara cumartesinin tartidaki etkileri gecti mi normala dondu mu kilon..benimde yarin gunum var kara kara düşünüyorum. ...offffff

Canim çok az geldi menun bugün bana meyve detoksu kilo verdirdi mi peki tatlim

Midem küçüldü sanırım canım daha fazla yıyemiyorum özellikle aksam yemeklerinden hoşlanmıyorum artık beslenme duzenım cok farklılastı :) tartılmadım canım kendıme kurallar hazırladım 3. Maddeme gore sadece perşembeleri tartılıyorum dıger günler tartılmam yasak :) ama hafıflemiş gibiyim ama cokk keyifli bır detokstu :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…