- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.041
O ilacı gecen fizik tedavi uzmanı bana önerdi.daha önce bir Dr arkadaşı kullanıyormuş.ozellikle spor yapmadan önce alınıyormuş bu sayede yag yakımı daha hızlı oluyormuş.biraz internetten baktım ama ben genelde ilaca karşıyımdir.dusunmedim..yan etkileri ne olur bilinmez...carnitine gibi biseydi sanirim adı..emin değilim ama..bende bu gün iki öğünle atlattım hanımlar sabah güya protwin yapacaktım ama bu saf protein bana hiç yaramıyor başım falan dönüyor çok halsizleşiyorum o yüzden yapmadım bende yine haftasıonu ve yine tualet sorunu var bugün eczaneden probiyotik aldım bağırsk florasını düzenliyormuş öyle tembellik falan yapmıyomuş bırakınca bakalım deneyceğim bir hafta sonra falan işe yarar dedi kız
bakınırken de l cartine diye bişi gördüm zayıflamaya yardımcıymış spordan önce alınıyormuş ve yağ yakımını hızlandırıyormuş baktım salladım falan ama almadım bilemedim yan korkarım ilaçvari şeylerden
Sen tuttuğunu koparan bir hatunsun,o yüzden bence Haziran'da elimizde bir aday Olucak ona inandım:) Fala inanırım ..ama inandığım şu : faciaların bizden aldıkları enerjimiz etrafa yaydığımız mesajlar la kafalarında birşeyleri kurgulayarak bize iletmesi .. Cokmu felsefi oldu ...ben öyle düşünüyorum en azından...benimle ilgili en saf düşüncelerini öğrenmek icin fal iyi bir yontem.yani bende falda soylenenlerden mesajlar cikaririm kendime gore..gercekte soyleyemeyecegi şeyi fal aracılığıyla anlativerir bana ... Velhasil kafamı meşgul eder durur.terapi gibi gelirErkek arkadasim yok. Yani simdilikhaziranda olucak.
Is ortamindan birini istemem ya, cok sicak kanliyimdir ama askta biraz mesafeli olmayi seviyorum. Dibimden biriyle olmaz. cuma gunu annemin yanina gittim ya, orda birinin bana bakisini yakaladim. Annem de yakalamis hatta ama annemden numarami alma ihtimali bence sifir. Alsa iyi olur tabi.
Bilmiyorum fala inanir misin ama martta bi falciya gittim ta catalcaya. Tek cocuk tek torun vs oldugumu, isimi, ne zaman ne ise gececegimi (ki bu oldu), dogdugum zaman yasanan bir olayi (eve gelince anneme sordum bilmiyodum oyle bir sey oldugunu) bile bildi. Onun soyledigi annemin cok yakindan tanidigi biri ile bu sene evlilik karari verecegimdi. O kisma inanmiyorum tabi de annemin is arkadasiyla ask yasamaya varim tabi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim samanyolunda bir dizi var Elif gibi olmak diye mi otesiz insanlar miydi ? Hatirlamadim adini ? Elif diye tip okuyan bir kiz ve sevdiginin basina gelenler anlatiliyor .kiz kapali onunla ilgili sorunlardan bahsediyor.denkgeldinmi ? Arada biz izleriz.. O Kanada'da ayna programı var onu izleriz bide... Üniversitede okurken Ozellikle kapalı arkadaslarim cok zorluklar cekmislerdi üzülmüştük uygulamalara.. O dönemleri anlatıyor...Yaa bende gecen gun elif gibi olmak diye bir kitap gordum siir kitabiydi biraz bakindim sayfalarina hos siirler vardı. .galiba o kitabı alicam imrendirdiniz beni..
harikasin kuzum süper ben bu hafta tirt çıktım walla ne rejimim saglikli ne sporum var... Anca geziyorum...Kizlarrrr
15 dk Cardio
45 dk leslie 3 mil-hizli olaniymis resmen pert oldum-
Yaptim ve sira mekiklere gecti birazda mekik cekeyim ...
üzülme canim pazartesiden itibaren toplarsin insallah...saçma sapan bir menüyle karşınızdayım kızlar maalesef diyet listemin dışına çıkınca mahvediyorum diyeti püüf ne zaman protein yapayım desem kahvaltıdan iki saat sonra başım dönmeye başlıyor ve müthiş halsizliyorum bu protein işi bana göre değil anlaşılan
sabah: 2 yumurta 1 kk peynir 1 bardak süt 2 incir 10 badem
1 çay bardağı süt 40 gr nesfit
ikindin: 2 dilim kepekli ekmek arasına 50 gr köfte ile hamburger 1 kase yağsız tuzsuz salata 2 zeytin 1 bardak lıght kola
ara: sütlü kahve(süt tam yağlı)
ara: 3 kuru kayısı
spor: 55 dk ip atlama 30 dk 15 er dk lık yürüyüş
günün özeti böyle
Dünde benim günüm vardı kizimdan arta kalanları yedim:)kızlar diyet miyet kalmadı ilk başta tuttum kendimi salata falan yedim ama sohbet de yemek masasının başında olunca bi süre sonra kaçamaklar arkası arkasına geldi bugün yemek faslı bitti benim için
Bende sebze yiyemiyorum ancak etli yemek olunca bi türlü alışamadım valla salata bile aramam yemeğin yanındaBu arada ben de ilk kerevizimi ve enginarimi diyet yapinca yedim. Enginari hic yedirememis annem bana da kereviz icin cocukken "beyaz patates annecim onlar" diyerek yedirirmis. Hep der "az aklin erince patates olmadigini anladin kiyametleri kopardin yemedin" diye.istahsiz bi cocuk hic olmamisim. Bi babaannemin yaptiklarini yemezmisim (o bakmis bana bir sure eve gelince anne yemeeeggk diye aglarmisim falan. Halbuki hatirliyorum kadin tabakla arkamdan aglayarak gezerdi neden yemiyosam. Muhtemelen tek torun olmanin simarikligi) ama sebzeyle aramda hep mesafe oldu benim. Hala bile sey iste, sebze yiyorum ama bu gunler bitecek elbet.
saçma sapan bir menüyle karşınızdayım kızlar maalesef diyet listemin dışına çıkınca mahvediyorum diyeti püüf ne zaman protein yapayım desem kahvaltıdan iki saat sonra başım dönmeye başlıyor ve müthiş halsizliyorum bu protein işi bana göre değil anlaşılan
sabah: 2 yumurta 1 kk peynir 1 bardak süt 2 incir 10 badem
1 çay bardağı süt 40 gr nesfit
ikindin: 2 dilim kepekli ekmek arasına 50 gr köfte ile hamburger 1 kase yağsız tuzsuz salata 2 zeytin 1 bardak lıght kola
ara: sütlü kahve(süt tam yağlı)
ara: 3 kuru kayısı
spor: 55 dk ip atlama 30 dk 15 er dk lık yürüyüş
günün özeti böyle
Ayyy sormayın kızlar isvec diyetinden sonra midem küçülmüş ... Aksama doğru actım ve avakado salatası ve haşlanmış yumurta yedim.yerken hiç sorun yoktu .yedikten sonra fena hissettim kendimi .halsizlestim ateş bastı terledim. Miğdem bulandı basınç yaptı , istifra ettim rahatladım.off ki ne offf... O ara eşimde annesigile gitmişti bayılıp kalicam cocuğuma nolucak diye korktum walla...
O ilacı gecen fizik tedavi uzmanı bana önerdi.daha önce bir Dr arkadaşı kullanıyormuş.ozellikle spor yapmadan önce alınıyormuş bu sayede yag yakımı daha hızlı oluyormuş.biraz internetten baktım ama ben genelde ilaca karşıyımdir.dusunmedim..yan etkileri ne olur bilinmez...carnitine gibi biseydi sanirim adı..emin değilim ama..
Sen tuttuğunu koparan bir hatunsun,o yüzden bence Haziran'da elimizde bir aday Olucak ona inandım:) Fala inanırım ..ama inandığım şu : faciaların bizden aldıkları enerjimiz etrafa yaydığımız mesajlar la kafalarında birşeyleri kurgulayarak bize iletmesi .. Cokmu felsefi oldu ...ben öyle düşünüyorum en azından...benimle ilgili en saf düşüncelerini öğrenmek icin fal iyi bir yontem.yani bende falda soylenenlerden mesajlar cikaririm kendime gore..gercekte soyleyemeyecegi şeyi fal aracılığıyla anlativerir bana ... Velhasil kafamı meşgul eder durur.terapi gibi gelir
Canim samanyolunda bir dizi var Elif gibi olmak diye mi otesiz insanlar miydi ? Hatirlamadim adini ? Elif diye tip okuyan bir kiz ve sevdiginin basina gelenler anlatiliyor .kiz kapali onunla ilgili sorunlardan bahsediyor.denkgeldinmi ? Arada biz izleriz.. O Kanada'da ayna programı var onu izleriz bide... Üniversitede okurken Ozellikle kapalı arkadaslarim cok zorluklar cekmislerdi üzülmüştük uygulamalara.. O dönemleri anlatıyor...
harikasin kuzum süper ben bu hafta tirt çıktım walla ne rejimim saglikli ne sporum var... Anca geziyorum...
üzülme canim pazartesiden itibaren toplarsin insallah...
Dünde benim günüm vardı kizimdan arta kalanları yedim:)
Bende sebze yiyemiyorum ancak etli yemek olunca bi türlü alışamadım valla salata bile aramam yemeğin yanında
Olsun canım iyi yinede
Günaydın kızlar
Ilk olarak birincimiz sözencim tebrikler canım :) azmine hayranım cok iyi gidiyorsun maşallah canım :)
Haftasonu bıraz oğlumun mızmızlığı ıle gecti kızlar diş çıkarıyor cok huysuz bizide mahvetti ;( haftasonu meyve detoksu uyguladım Cumartesi pazar sadece meyve yedım sınırsız çilek ,erik,yenidünya 2 adet armut 3 litre karbonatlı su 2 gün toplam 3 saat yürüyüş 2 gün toplam 500 mekik .guzel bır haftasonuydu bol meyveli :)
Bugun menüm şöyle
Sabah
Iceberg-maydonoz-2 adet çeri domates
1 dilim tam buğday ekmek
Yeşilçay - limon
Ara
2 adet kuru erik
Öğle
Sezar salata
Ayran
Ara
1 elma
5 çilek
Akşam
Sebze çorbası
Yoğurt
3 litre karbonatlı su
3 mil leslie
Kitap Yakup Kadri Karaosmanoğlu YABAN
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cig kofteeeee kofteleeeeerrrr kofteeeeemmmm♥♥♥♥♥♥yaa hakikaten ne iyi olurdu ...aman iyikide olmamis basina bi oturunca 2 porsiyonu mideye servis ederimde :)
Yaa slimcim sen dedin aksam biseyler atistir diue bende bahane ariuordum en sonunda kendimi bulgur pilavi yerken buldum
Bu arada deginmeden gecemicim ayni yaramaz kiz cocuklari gibisin cok tatlisin yaa:)
Bayanlarin yasi s orulmaz ama merak ettim kac yasindaydin dikkatimden kacmis bide burcunu merak ettim de ben...
Hadi bakalim hayirlisi neyse o olsun
Ne diyelim kismett
canim o dizi ötesiz insanlardi ama ben izlemiyorum bende turban magdurlarindanim konuyu uzatmak istemiyorum bizlerin basindaki o 1 metrelik bez barcasi tahatsiz etti birilerini ben ve benin gibi yuzlerce gencin hayalleri ve gelecekleri elinden alindi... :'(Ayyy sormayın kızlar isvec diyetinden sonra midem küçülmüş ... Aksama doğru actım ve avakado salatası ve haşlanmış yumurta yedim.yerken hiç sorun yoktu .yedikten sonra fena hissettim kendimi .halsizlestim ateş bastı terledim. Miğdem bulandı basınç yaptı , istifra ettim rahatladım.off ki ne offf... O ara eşimde annesigile gitmişti bayılıp kalicam cocuğuma nolucak diye korktum walla...
O ilacı gecen fizik tedavi uzmanı bana önerdi.daha önce bir Dr arkadaşı kullanıyormuş.ozellikle spor yapmadan önce alınıyormuş bu sayede yag yakımı daha hızlı oluyormuş.biraz internetten baktım ama ben genelde ilaca karşıyımdir.dusunmedim..yan etkileri ne olur bilinmez...carnitine gibi biseydi sanirim adı..emin değilim ama..
Sen tuttuğunu koparan bir hatunsun,o yüzden bence Haziran'da elimizde bir aday Olucak ona inandım:) Fala inanırım ..ama inandığım şu : faciaların bizden aldıkları enerjimiz etrafa yaydığımız mesajlar la kafalarında birşeyleri kurgulayarak bize iletmesi .. Cokmu felsefi oldu ...ben öyle düşünüyorum en azından...benimle ilgili en saf düşüncelerini öğrenmek icin fal iyi bir yontem.yani bende falda soylenenlerden mesajlar cikaririm kendime gore..gercekte soyleyemeyecegi şeyi fal aracılığıyla anlativerir bana ... Velhasil kafamı meşgul eder durur.terapi gibi gelir
Canim samanyolunda bir dizi var Elif gibi olmak diye mi otesiz insanlar miydi ? Hatirlamadim adini ? Elif diye tip okuyan bir kiz ve sevdiginin basina gelenler anlatiliyor .kiz kapali onunla ilgili sorunlardan bahsediyor.denkgeldinmi ? Arada biz izleriz.. O Kanada'da ayna programı var onu izleriz bide... Üniversitede okurken Ozellikle kapalı arkadaslarim cok zorluklar cekmislerdi üzülmüştük uygulamalara.. O dönemleri anlatıyor...
harikasin kuzum süper ben bu hafta tirt çıktım walla ne rejimim saglikli ne sporum var... Anca geziyorum...
üzülme canim pazartesiden itibaren toplarsin insallah...
uygulamak isteyip uygulayamadigim bir menü bence cok guze olmus afiyet olsun...çocuğun dis çıkarıyor demistim ayni sorunlar benim kizimdada oldu daha gecen ay 1 hafta burnundan geldi gunduz iyi akşam sabaha kadar meme agzinda huysuz ve mizmizdi...atlatmis ya gecmis olsun ...Günaydın kızlar
Ilk olarak birincimiz sözencim tebrikler canım :) azmine hayranım cok iyi gidiyorsun maşallah canım :)
Haftasonu bıraz oğlumun mızmızlığı ıle gecti kızlar diş çıkarıyor cok huysuz bizide mahvetti ;( haftasonu meyve detoksu uyguladım Cumartesi pazar sadece meyve yedım sınırsız çilek ,erik,yenidünya 2 adet armut 3 litre karbonatlı su 2 gün toplam 3 saat yürüyüş 2 gün toplam 500 mekik .guzel bır haftasonuydu bol meyveli :)
Bugun menüm şöyle
Sabah
Iceberg-maydonoz-2 adet çeri domates
1 dilim tam buğday ekmek
Yeşilçay - limon
Ara
2 adet kuru erik
Öğle
Sezar salata
Ayran
Ara
1 elma
5 çilek
Akşam
Sebze çorbası
Yoğurt
3 litre karbonatlı su
3 mil leslie
Kitap Yakup Kadri Karaosmanoğlu YABAN
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İşte benim sorunum bu yemesem saatlerce aklima bile gelmez ama bir lokma yiyeyim desem ipin ucu kaviverir elimden...bu arada burcun ne peki balik mi ?23 yasindayim :)
Atistir dediysek bulgur pilavi demedik canim
Saka tabi afiyet olsun.
İşte benim sorunum bu yemesem saatlerce aklima bile gelmez ama bir lokma yiyeyim desem ipin ucu kaviverir elimden...bu arada burcun ne peki balik mi ?
İşte benim sorunum bu yemesem saatlerce aklima bile gelmez ama bir lokma yiyeyim desem ipin ucu kaviverir elimden...bu arada burcun ne peki balik mi ?
Khvaltim 11.00
5 zeytin
1kk peynir
3 dilim domates
2 catal yumurta
Acili ezme -1 dilim kepekli tost ekmegi.
Ara 14.30
4 tane hanimeller biskivi
Kuru üzüm 15-20 adet kadar
Saat 15 - 3 kasik pilav
Kapatmaya calisiyorum...yarin gun var bu aksam yememeliyim yarinda hafif bi kahvaltı yapar gune gecerim orda dikkat edebilirsem o uedigimle gunu noktalarim ...yani insallah oyle olur...Gunu kapattim deme....
Bu arada tum ara ogunlerimi atladim yogunluktan, annem beni dovucek ♥
tatlim leblebi tukettigin hafta kilo verememistin leblebiyle alakali olabilir mi acaba diye düşünüyorum eger oyleyse bence ya ekmegi kes yada leblebiden sonraki ogun ekmek yeme...bugünki menüm
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk az yağlı peynir domates salatalık 1 su bardağı yağsız süt
ara: 1 incir
öğlen: 1 dilim tam tahıllı ekmek 150 gr kabak haşlama(yağsız ve tuzsuz) 1 su bardağı yarım yağlı yoğurt 2 köfte
ara: 1 çay bardağı leblebi 2 yk kuru üzüm
akşam: 1 dilim tam tahıllı ekmek 150 gr kabak haşlama(yağsız tuzsuz)1 su bardağı yarım yağlı yoğurt 2 köfte
ara: 1 çay bardağı leblebi 2 yk kuru üzüm
spor: 1 saat koşu 1 saat yürüyüş
su: 3 lt 4 fincan yeşil çay
kitap: çantada diyet
kızlar diyeti uyguluyorum ama baya fazla gördüğünüz gibi :18::18::18::18:
Canim çok az geldi menun bugün bana meyve detoksu kilo verdirdi mi peki tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?