- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.081
eşim çok yorgunum yürüyüşe gitmeyelim dedi iyi bende evde ip atlarım dedim ama yorgunluktan ölüyorum elim ayağım tutmuyor nedense benim de spor gitti yani
Herkese iyi akşamlar..iki uç gündür gezmelerdeyim bugun oglen fizik tedaviden sonra ulucanlar SGK ya ameliyat raporlarımı götürdüm.sisteme işletim.donuste yürüdüm.yururken Ankara kalesinin önünden geciyordum yıllardır gitmemiştim. İçeri girip ankarayı yüksekten seyrettim.sonra çıktım yanında Anadolu medeniyetleri müzesi .. Girmesem olmaz onuda dolaştım.hemde tek basıma :) ulus bentderesi dolmuşlarına kadar yürüdüm.ama cok keyif aldım.havada benden yanaydı :) yolda yeşillik pazar malzemeleri aldım bir sürü taze taze .inince sagolsun esim geldi dolmuşdan inince onları aldı. 4 yıldır aynı gözlüğü kullanıyordum gozluk siparişimi verdik.esim kendini bakıma aldın eyvahhh ya beni beğenmezsen diyor... Yani iyi gezdim iyi yoruldum amaaa...
Gelelim ama ya .... Bugun sabah planladığım gibi gelişti patates kızartması ve tambugday ekmegine yapılmış kararlı tost yedim..
Arada 3-4 Siirt fıstığı yedim.. Aksam ispanakli yoğurt ve elimde coca cola light :)
Yanlış anlaşılmasın bunlar kaçamak değil planlı idi... Bir sonraki sıkı diyet programına kadar azicik kontrollü dagilmaliydim...
Bu hafta azicik + çıkabilirim.ama haftaya farklı Olucak insallah... Umarim sizin icin hersey yolundadir..
cerencim asıl ben seni kutluyorum.okadar sorumluluğun var ve muhteşem bir sekilde istikrarlı gidiyorsun... Maşallah diyorum dilimi ısırıyorum.
canimcim sen kitabın ismini söyleyince bende film çağrışım yaptı onu anlatmak istedim.belki bir ilgisi vardır diye. .. Alırsan paylaş olurmu kendi adıma sevinirim
Gezmelerden eve gelemiyorumama yazacam insallah...
bende eve light Birsuru bisküvi aldım kriz ani olursa iyi olur diye
Bende yeşil zeytin yiyordum bide zeytin yağlı yenir ya bende kaynar sudan geçirip yağını mumkun olduğunca akıtıp öyle yiyorum.. Sanirim yeşilin 5 tane siyahın 3 taneye geliyormuş... Emin değilim öyle birsey
canim bir ara yazmıştım ama arada kaynamış olabilir.sen burada cok ciddi kilolar vermişsin sanirim.belli bir programın varmi? Aydınlatırsan ilham alırız
Canım yeşil çayı ara öğünlerde tüketebilirsin1 kasik fasulye ve 1 kasik kadarda pilav yedim ..
Esimle alisverise çıktık cocuklarida alip..yürüyüş yapmis oldum böylece. .elimizde torbalat vardı spor olmus oldu)
ººº◆ººººº
Kizlar ben bisey sorucam marketten besibiyerde ve Yeşil cay aldim..daha once hic kullanmadim ilk defa aldimda nasil tuketeyim ac tok sabah aksam yardimci olurmusunuz ...tavsiyelerinize ihtiyacim var...
Herkese iyi akşamlar..iki uç gündür gezmelerdeyim bugun oglen fizik tedaviden sonra ulucanlar SGK ya ameliyat raporlarımı götürdüm.sisteme işletim.donuste yürüdüm.yururken Ankara kalesinin önünden geciyordum yıllardır gitmemiştim. İçeri girip ankarayı yüksekten seyrettim.sonra çıktım yanında Anadolu medeniyetleri müzesi .. Girmesem olmaz onuda dolaştım.hemde tek basıma :) ulus bentderesi dolmuşlarına kadar yürüdüm.ama cok keyif aldım.havada benden yanaydı :) yolda yeşillik pazar malzemeleri aldım bir sürü taze taze .inince sagolsun esim geldi dolmuşdan inince onları aldı. 4 yıldır aynı gözlüğü kullanıyordum gozluk siparişimi verdik.esim kendini bakıma aldın eyvahhh ya beni beğenmezsen diyor... Yani iyi gezdim iyi yoruldum amaaa...
Gelelim ama ya .... Bugun sabah planladığım gibi gelişti patates kızartması ve tambugday ekmegine yapılmış kararlı tost yedim..
Arada 3-4 Siirt fıstığı yedim.. Aksam ispanakli yoğurt ve elimde coca cola light :)
Yanlış anlaşılmasın bunlar kaçamak değil planlı idi... Bir sonraki sıkı diyet programına kadar azicik kontrollü dagilmaliydim...
Bu hafta azicik + çıkabilirim.ama haftaya farklı Olucak insallah... Umarim sizin icin hersey yolundadir..
cerencim asıl ben seni kutluyorum.okadar sorumluluğun var ve muhteşem bir sekilde istikrarlı gidiyorsun... Maşallah diyorum dilimi ısırıyorum.
canimcim sen kitabın ismini söyleyince bende film çağrışım yaptı onu anlatmak istedim.belki bir ilgisi vardır diye. .. Alırsan paylaş olurmu kendi adıma sevinirim
Gezmelerden eve gelemiyorumama yazacam insallah...
bende eve light Birsuru bisküvi aldım kriz ani olursa iyi olur diye
Bende yeşil zeytin yiyordum bide zeytin yağlı yenir ya bende kaynar sudan geçirip yağını mumkun olduğunca akıtıp öyle yiyorum.. Sanirim yeşilin 5 tane siyahın 3 taneye geliyormuş... Emin değilim öyle birsey
canim bir ara yazmıştım ama arada kaynamış olabilir.sen burada cok ciddi kilolar vermişsin sanirim.belli bir programın varmi? Aydınlatırsan ilham alırız
Kalori takibi yapiyorum malum.
Bugun aldigim kalori 520.
Uzulme sebebim az olmasi tabi, 500u gectim diyen bir manyaga donusmedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sahol canim bende tam bunu aoracaktim..o zaman ben kahvaltimi yapmadan besi biyerde cayimi iceyim...iNsallah icebilirim...Canım yeşil çayı ara öğünlerde tüketebilirsin
ama bence sallama içme git aktardan taze al daha çok etkisini görürsün beşi bi yerdeyide sabah kalktığında ve akşam yatmadan önce iç
Canim ilk başta dukan yaptım 1.5 ayda 10 kilo verdim ve geri almadım sonra İsveç yaptım 2 defa birazda diyetisyenle yaptım normal diyet şu adada bi ürün deniyorum 1 aydır burdan yazmam yasak olabilir adını arkadaşlık isteği gönderdim sana kabul et yazarım özelden toplamda 25 kilo verdim
Cok dengeli bir menu olmus bence..afiyet olsun..Kizlar gunaydinnnn.
Bugunku menum.
Sabah;1 dilim ekmek 1 burgu peynir
Ara. 5 6 tane kuru uzum
Oglen: ispanak yogurt 1 dilim ekmek
Ara. Activia
Ara. Elma
Aksam. 3 kofte salata
Yesil cay icmeye ve su icmeye devam edicem. Hasta oldugumdan bardak bardak ihlamur icerim.
Sporu aksama leslie 3 dusunuyorum.
Kizlar gunaydinnnn.
Bugunku menum.
Sabah;1 dilim ekmek 1 burgu peynir
Ara. 5 6 tane kuru uzum
Oglen: ispanak yogurt 1 dilim ekmek
Ara. Activia
Ara. Elma
Aksam. 3 kofte salata
Yesil cay icmeye ve su icmeye devam edicem. Hasta oldugumdan bardak bardak ihlamur icerim.
Sporu aksama leslie 3 dusunuyorum.
Saat 9 1 gincan besibiryede cay
Kahvalti 10
1kk peynir
3 yesil zeytin
3 dilim domates
1 catal yumurta -1 fincan sekersiz cay-
-Ekmek yok -
Afiyet olsun canim.
Makbule tesekkur ederim :)
Dun yemiyordum bugun de icimde kara delik var resmen. Hic doymuyorum. Devamli elim ayagim titriyo. Seker hapinin dozunu artirdik ondan mi yoksa acliktan oluyo muyum anlamadimaslinda yemek de istemiyo canim ama hep kaziniyo midem. Bu arada yogurdu haribo kutusunda getirmisim, bildigin akil oyunlari
Canım bol bol su iç tarçınlı çay iç bastırıyor açlığı
bugünki menümü paylaşayım diyet tam gaz devam ediyor
uyanınca 3 kuru kayısı ve su
sabah: 1 dilim tahıllı ekmek 1 kk peynir domates salatalık
ara: 1 incir yeşilçay(2 fincan)
öğlen:150 gr kabak haşlama 200 gr yoğurt 1 diim tahıllı ekmek 2 köfte
ara: 50 gr lıght dondurma yarım paket diyet bisküvi
akşam: 50 gr közlenmiş patlıcan 100 gr közlenmiş biber 200 gr yoğurt 1 dilim tahllı ekmek 2 köfte
ara: yarım pkt diyet bisküvi 20 gr kuru üzüm 1 armut
bu arada ben lahana kürüne başladım sabah akşam lahana kaynatıp suyunu içiyorum sabah aç ve akşam yatmadan bugün 2. gün bitti beş gün sürecek 3 gün ara vereceğim
5 dilim ekmek miiiiiAksama mangal mi var kiz
Afiyet olsun canim bence menun guzel.
Ama bisi sorucam biraz da meraktan. Neden diyet biskuvi yiyorsun? Hani o suntalar var ya formun, onun bi paketi 5 dilim light ekmege esit mesela. Hic masum degiller kibaska bi sebebi mi var?
gene de iyi atatmışsın canım bence yarın ekmek miktarını azalt biraz çünkü karbonhidrat ağırlıklı olmuş geneldeGun badiresini atlattim gelelim yediklerime...
1 dilim kek
2 dilim pide
2 yemek kasigi amerikan salatasi
1 yemek kasigi madimak kavurmasi icinde bulgur vardi
1 dilim tavuk gogsu...
Yazana kadar oh be az yiyerek atlattim saniyordum ama biraz fazla kacirmisim galiba...gerci eskiden olsa pideyi butun olarak salatayi kaseyle madimagi tabakla yerdim sofradaki diger ikramlari yazmiyorum onlardan yemedim
Bu arada gidis be donuste iki kez ust gecit cikip indim toplamda 20 dk yol yurudum kizim kucagimda cantam kolumdaydi 15 kilo agirlik tasidim yani..
Evet galiba ucuz atlattim simdi kalorilerini hesapladim 800 cal civari hadi birzdaha sisireyim 1000 olsun kurtardim sayilir..gene de iyi atatmışsın canım bence yarın ekmek miktarını azalt biraz çünkü karbonhidrat ağırlıklı olmuş geneldetelafi edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?