Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kalori takibi yapiyorum malum.
Bugun aldigim kalori 520.
Uzulme sebebim az olmasi tabi, 500u gectim diyen bir manyaga donusmedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
eşim çok yorgunum yürüyüşe gitmeyelim dedi iyi bende evde ip atlarım dedim ama yorgunluktan ölüyorum elim ayağım tutmuyor nedense benim de spor gitti yani

Ben cok ozeniyorum yuruyuse cikanlara. Annem de cikalim falan diyor ama yok diyorum sen de leslie yap. Giyinip cikmak inanilmaz zor! Ben yapamiyorum. Ip de atlayamam mesela. Anca leslie, tracy anderson deneyecektim, baktim zor denemedim bile.

Saol canım benım :) sanırım biraz fazla disiplinliyim uymam gereken herseyi yapmam gerektiğine inananlardanım ne eksik ne fazla hersey planladığım gibi olmalı :)sporumu düzenli yaptıgım için cok mutluyum diyetine olağanüstü bır fayda sağlıyor bol bol öneririm cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugun 6 mil leslie yaptim 3 mil simdi 3 mil aksam ustu yapmistim....gün icinde 3 lt su ictim..benden bu kadar arkadaslar herkese hayirli geceler...

Canım yeşil çayı ara öğünlerde tüketebilirsin
ama bence sallama içme git aktardan taze al daha çok etkisini görürsün beşi bi yerdeyide sabah kalktığında ve akşam yatmadan önce iç

Kalori takibi yapiyorum malum.
Bugun aldigim kalori 520.
Uzulme sebebim az olmasi tabi, 500u gectim diyen bir manyaga donusmedim

Canim ilk başta dukan yaptım 1.5 ayda 10 kilo verdim ve geri almadım sonra İsveç yaptım 2 defa birazda diyetisyenle yaptım normal diyet şu adada bi ürün deniyorum 1 aydır burdan yazmam yasak olabilir adını arkadaşlık isteği gönderdim sana kabul et yazarım özelden toplamda 25 kilo verdim

sahol canim bende tam bunu aoracaktim..o zaman ben kahvaltimi yapmadan besi biyerde cayimi iceyim...iNsallah icebilirim...

Kizlar gunaydinnnn.

Bugunku menum.

Sabah;1 dilim ekmek 1 burgu peynir

Ara. 5 6 tane kuru uzum

Oglen: ispanak yogurt 1 dilim ekmek

Ara. Activia

Ara. Elma

Aksam. 3 kofte salata

Yesil cay icmeye ve su icmeye devam edicem. Hasta oldugumdan bardak bardak ihlamur icerim.

Sporu aksama leslie 3 dusunuyorum.

Cok dengeli bir menu olmus bence..afiyet olsun..

Saat 9 1 gincan besibiryede cay
Kahvalti 10
1kk peynir
3 yesil zeytin
3 dilim domates
1 catal yumurta -1 fincan sekersiz cay-
-Ekmek yok -

Güzel menu canim afiyet olsun ::)

Saat 9 1 gincan besibiryede cay
Kahvalti 10
1kk peynir
3 yesil zeytin
3 dilim domates
1 catal yumurta -1 fincan sekersiz cay-
-Ekmek yok -

Afiyet olsun canim.

Makbule tesekkur ederim :)

Dun yemiyordum bugun de icimde kara delik var resmen. Hic doymuyorum. Devamli elim ayagim titriyo. Seker hapinin dozunu artirdik ondan mi yoksa acliktan oluyo muyum anlamadim aslinda yemek de istemiyo canim ama hep kaziniyo midem. Bu arada yogurdu haribo kutusunda getirmisim, bildigin akil oyunlari

Canım bol bol su iç tarçınlı çay iç bastırıyor açlığı

Canım bol bol su iç tarçınlı çay iç bastırıyor açlığı

Uzerinde tarcin olan sutlaci tercih ederim
Ay bi kiz geldi, yeni ise basladim ya eski elemanmis. Bogazina yapissam butun acligim gidecek. Sozde gecerken ugramis bana da isi gosteriyo. Is gosteriyo gibi gorunuyo da yazicinin kapagini gosterdi, bu burda diye. Acaba cok mu salak gorunuyorum sarisinim diye? Yazicinin kapagini mi bulamicam yani...

bugünki menümü paylaşayım diyet tam gaz devam ediyor

uyanınca 3 kuru kayısı ve su

sabah: 1 dilim tahıllı ekmek 1 kk peynir domates salatalık

ara: 1 incir yeşilçay(2 fincan)

öğlen:150 gr kabak haşlama 200 gr yoğurt 1 diim tahıllı ekmek 2 köfte

ara: 50 gr lıght dondurma yarım paket diyet bisküvi

akşam: 50 gr közlenmiş patlıcan 100 gr közlenmiş biber 200 gr yoğurt 1 dilim tahllı ekmek 2 köfte

ara: yarım pkt diyet bisküvi 20 gr kuru üzüm 1 armut

bu arada ben lahana kürüne başladım sabah akşam lahana kaynatıp suyunu içiyorum sabah aç ve akşam yatmadan bugün 2. gün bitti beş gün sürecek 3 gün ara vereceğim

Aksama mangal mi var kiz
Afiyet olsun canim bence menun guzel.
Ama bisi sorucam biraz da meraktan. Neden diyet biskuvi yiyorsun? Hani o suntalar var ya formun, onun bi paketi 5 dilim light ekmege esit mesela. Hic masum degiller ki baska bi sebebi mi var?

Gun badiresini atlattim gelelim yediklerime...
1 dilim kek
2 dilim pide
2 yemek kasigi amerikan salatasi
1 yemek kasigi madimak kavurmasi icinde bulgur vardi
1 dilim tavuk gogsu...

Yazana kadar oh be az yiyerek atlattim saniyordum ama biraz fazla kacirmisim galiba...gerci eskiden olsa pideyi butun olarak salatayi kaseyle madimagi tabakla yerdim sofradaki diger ikramlari yazmiyorum onlardan yemedim
Bu arada gidis be donuste iki kez ust gecit cikip indim toplamda 20 dk yol yurudum kizim kucagimda cantam kolumdaydi 15 kilo agirlik tasidim yani..

Son düzenleme:
5 dilim ekmek miiiii canım emin misin ben yarım paketi bir dilim ekmeğe değişiyor diye biliyorum o yüzden de leblebi yerine yiyorum evet tatlım mangal vardı ve ben bol biber bol patlıcan ama 2 cik köfte yedim kendimi tebrik ediyorum kaçamak olmadıı için zira sıcak pide var sofrada

gene de iyi atatmışsın canım bence yarın ekmek miktarını azalt biraz çünkü karbonhidrat ağırlıklı olmuş genelde telafi edersin

gene de iyi atatmışsın canım bence yarın ekmek miktarını azalt biraz çünkü karbonhidrat ağırlıklı olmuş genelde telafi edersin
Evet galiba ucuz atlattim simdi kalorilerini hesapladim 800 cal civari hadi birzdaha sisireyim 1000 olsun kurtardim sayilir..
Makbulecim zaten gunde 1 dilim yiyordum yarin onuda yemicem zaten madimak yapicam annem yollamis taze taze icine bulgurda koyacagim icin dengelemis olurum...ama yarin esim evdeymis 23 nisan tatil malum disari cikarsak eger gunu kacamaksiz atlatirim aksi takdirde yarinda kizartma kabusum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…