- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.101
guzel atlatmissin canim tebrik ederim kozlenmis patlicani bende cok severim ♡5 dilim ekmek miiiiicanım emin misin ben yarım paketi bir dilim ekmeğe değişiyor diye biliyorum o yüzden de leblebi yerine yiyorum evet tatlım mangal vardı ve ben bol biber bol patlıcan ama 2 cik köfte yedim kendimi tebrik ediyorum kaçamak olmadıı için zira sıcak pide var sofrada
Evet galiba ucuz atlattim simdi kalorilerini hesapladim 800 cal civari hadi birzdaha sisireyim 1000 olsun kurtardim sayilir..
Makbulecim zaten gunde 1 dilim yiyordum yarin onuda yemicem zaten madimak yapicam annem yollamis taze taze icine bulgurda koyacagim icin dengelemis olurum...ama yarin esim evdeymis 23 nisan tatil malum disari cikarsak eger gunu kacamaksiz atlatirim aksi takdirde yarinda kizartma kabusum olacak
guzel atlatmissin canim tebrik ederim kozlenmis patlicani bende cok severim ♡
sabah ac karna tartilmistim bu sabahki kilomla eve gelinceki kilom arasında 1400 gram fark var ...gidis ve donuste yol yürümek faydali oldu aksam yatmadan oncede leslie yapıcam olmazsa...Canim yememeye çalış hatta sabah baskül e çık bugün yediklerin ödem yapacagindan fazla çıkarsın böylelikle moralin bozulur ve yemezsin patates
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sabah ac karna tartilmistim bu sabahki kilomla eve gelinceki kilom arasında 1400 gram fark var ...gidis ve donuste yol yürümek faydali oldu aksam yatmadan oncede leslie yapıcam olmazsa...
5 dilim ekmek miiiiicanım emin misin ben yarım paketi bir dilim ekmeğe değişiyor diye biliyorum o yüzden de leblebi yerine yiyorum evet tatlım mangal vardı ve ben bol biber bol patlıcan ama 2 cik köfte yedim kendimi tebrik ediyorum kaçamak olmadıı için zira sıcak pide var sofrada
Sokta satilan light ekmek var ya. Onun dilimi 38 kalori. Bi paket eti orm da 167 mi 197 mi ne yaniliyo muyum?
O salakmis canım takma sen biraz laf soksaydin keşkeUzerinde tarcin olan sutlaci tercih ederim
Ay bi kiz geldi, yeni ise basladim ya eski elemanmis. Bogazina yapissam butun acligim gidecek. Sozde gecerken ugramis bana da isi gosteriyo. Is gosteriyo gibi gorunuyo da yazicinin kapagini gosterdi, bu burda diye. Acaba cok mu salak gorunuyorum sarisinim diye? Yazicinin kapagini mi bulamicam yani...
Çok güzel canım Menün yarın güzel bi sonuç gelicek gibi görünüyor bu haftabugünki menümü paylaşayım diyet tam gaz devam ediyor
uyanınca 3 kuru kayısı ve su
sabah: 1 dilim tahıllı ekmek 1 kk peynir domates salatalık
ara: 1 incir yeşilçay(2 fincan)
öğlen:150 gr kabak haşlama 200 gr yoğurt 1 diim tahıllı ekmek 2 köfte
ara: 50 gr lıght dondurma yarım paket diyet bisküvi
akşam: 50 gr közlenmiş patlıcan 100 gr közlenmiş biber 200 gr yoğurt 1 dilim tahllı ekmek 2 köfte
ara: yarım pkt diyet bisküvi 20 gr kuru üzüm 1 armut
bu arada ben lahana kürüne başladım sabah akşam lahana kaynatıp suyunu içiyorum sabah aç ve akşam yatmadan bugün 2. gün bitti beş gün sürecek 3 gün ara vereceğim
Gun badiresini atlattim gelelim yediklerime...
1 dilim kek
2 dilim pide
2 yemek kasigi amerikan salatasi
1 yemek kasigi madimak kavurmasi icinde bulgur vardi
1 dilim tavuk gogsu...
Yazana kadar oh be az yiyerek atlattim saniyordum ama biraz fazla kacirmisim galiba...gerci eskiden olsa pideyi butun olarak salatayi kaseyle madimagi tabakla yerdim sofradaki diger ikramlari yazmiyorum onlardan yemedim
Bu arada gidis be donuste iki kez ust gecit cikip indim toplamda 20 dk yol yurudum kizim kucagimda cantam kolumdaydi 15 kilo agirlik tasidim yani..
O salakmis canım takma sen biraz laf soksaydin keşke
Çok güzel canım Menün yarın güzel bi sonuç gelicek gibi görünüyor bu hafta
Valla ucuz kurtulmussun bence gayet Iyi
1 tane lahmacun ve 2 avuc uzum yedim ictigim suyla birlikte sabahki kilomdan 1.5 kilo fazlayim...offfff naptim ben yaa cumadan beri boyle guzel giderken hersey(
Bana bu aksam 6 mil leslie yolu göründü. ..cok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?