Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

guzel atlatmissin canim tebrik ederim kozlenmis patlicani bende cok severim ♡

Canim yememeye çalış hatta sabah baskül e çık bugün yediklerin ödem yapacagindan fazla çıkarsın böylelikle moralin bozulur ve yemezsin patates

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabah ac karna tartilmistim bu sabahki kilomla eve gelinceki kilom arasında 1400 gram fark var ...gidis ve donuste yol yürümek faydali oldu aksam yatmadan oncede leslie yapıcam olmazsa...

sabah ac karna tartilmistim bu sabahki kilomla eve gelinceki kilom arasında 1400 gram fark var ...gidis ve donuste yol yürümek faydali oldu aksam yatmadan oncede leslie yapıcam olmazsa...

Yap tatlım yap bende o kadar kirgin hissediyorum kendimi grip olacagim galiba hiç spor yapacak halim yok

Sokta satilan light ekmek var ya. Onun dilimi 38 kalori. Bi paket eti orm da 167 mi 197 mi ne yaniliyo muyum?

Sokta satilan light ekmek var ya. Onun dilimi 38 kalori. Bi paket eti orm da 167 mi 197 mi ne yaniliyo muyum?

Himm light ekmek olabilir canim ama benim 1 dilim tam tahıl ekmegi 60 cal falan diyet biskuvinin de yarisi 80 cal falan iste yani senin hesaba göre sen doğru bana gore ben :)

O salakmis canım takma sen biraz laf soksaydin keşke

Çok güzel canım Menün yarın güzel bi sonuç gelicek gibi görünüyor bu hafta

Valla ucuz kurtulmussun bence gayet Iyi

O salakmis canım takma sen biraz laf soksaydin keşke

Çok güzel canım Menün yarın güzel bi sonuç gelicek gibi görünüyor bu hafta

Valla ucuz kurtulmussun bence gayet Iyi

günaydıın kızlar bi şilik vardı canım dün bugün basküldede gördüm on geçen haftada böyle olmuştu ben sanırım çarşambaları hep böyle oluyorum ama moralimi bozmuyorum bugün bol su yeşil çay bol spor yapacağım yarına eksi görmeliyim :18::18::18::18:akşam ara öğün yapmayacağım bugün hatta bu üç gün çünkü cumartesi de diyetisyen randevum var :18::18::18:

Gunaydin kizlar..
Kahvaltimi yapıp cocuklarimi 23 nisan torenlerini izlemeyw goturucez esimle...bu arada hepimizin cocuk bayramini kutlarim...

Cocuk bayramımiz kutlu olsun.
Gunaydinnnn.
Ben bugun çalışıyorum :/ 23 nisanda hic bi isyerimdr tatil olmamisti burada da degil. Ben bu hafta cok kilo veremedim ya. Reglim de devam ediyo gerci hala ama 1 kilo gitmis gecen persembeden beri. Toplamda 10 kilo verdim diye kendimi avutucam

Menumu de yazayim.

Sabah. 1 dilim tam tahıllı ekmek - 1 burgu peynir

Ara. Cagla

Oglen.light ton baligi - 4 cherry domates - 1 salatalik - 1 dilim tam tahıllı ekmek

Ara. 2 tane kuru kayisi

Ara. Activia

Aksami bilmiyorum annem ya karnibahar yapar ya bezelye. Aaa kereviz de var ama yapmaz onu. Bugun evde ya malum yemek isimiz benden tamamen bagimsiz

Saat 08.30
1 fincan besi biyerde cay
Saat 09. 30
1 dilim kepekli tost ekmeği uzerine ezme surdum
3 kucuk dilim patates kizartma
1kk peynir
3 yesil zeytin
○Simdi bunlari yedim birazdan disari cikicaz gekincede
1 kase madimak yemegi ( bol acili ve bulgurlu) yemeyi planliyorum gunu bu sekilde noktalicam insallah...
Esim aksam eve elinde lahmacun paketiyle geldi yemedim tabi sadece minicik bi lokma alip nefsimi tatmin ettim lahmacunlar simdi dolapta ve ben yemeden duruyorum...

Son düzenleme:
Bugun yine sessiz buralar

Toplasin sira dayagi cekicem!

Kizlar Zahide de canan karatay var bu kadın her zaman aklımı karıştırıyor yaaa kafasi karışıyor insanın kim doğru söylüyor diye düşünüyorum

1 tane lahmacun ve 2 avuc uzum yedim ictigim suyla birlikte sabahki kilomdan 1.5 kilo fazlayim...offfff naptim ben yaa cumadan beri boyle guzel giderken hersey (
Bana bu aksam 6 mil leslie yolu göründü. ..cok kötüyüm

1 tane lahmacun ve 2 avuc uzum yedim ictigim suyla birlikte sabahki kilomdan 1.5 kilo fazlayim...offfff naptim ben yaa cumadan beri boyle guzel giderken hersey (
Bana bu aksam 6 mil leslie yolu göründü. ..cok kötüyüm

canım spor yap mutlaka bol terlemeye çalış lahmacun yemesen iyimiş tartı öncesi çünkü lahmacun su tutuyor üzme kendini bir iki gün dikkat edince gider o ödemler bende ++ görünce çok üzülüyorum ama aslında beyin gücü de çok önemli biz bu adar dert edince beyin de engelliyor kio vermeyi kaldığımız yerden devam bizim iin önemli olan şeyler değiştirdiğimiz alışkanlıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…