- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.121
evet canim yaa bende cok pisman oldum bi anda nasil gaflete dustum anlamafim gitti hala hayiflaniyorumcanım spor yap mutlaka bol terlemeye çalış lahmacun yemesen iyimiş tartı öncesi çünkü lahmacun su tutuyor üzme kendini bir iki gün dikkat edince gider o ödemlerbende ++ görünce çok üzülüyorum ama aslında beyin gücü de çok önemli biz bu adar dert edince beyin de engelliyor kio vermeyi kaldığımız yerden devam bizim iin önemli olan şeyler değiştirdiğimiz alışkanlıklar
zayıflayacaksanız ekmek yemeyin meyve yemeyin diyor bol bol yumurta et yiyin karbonhidrat olarak da badem ceviz fındık fıstık yiyin bol bol zeytinyağı tereyağı yiyin diyor :26:ekmek zehirdir şeker zehirdir diyorMesaj alintilayinca baskasinin mesaji cikiyo?!
Makbule karatay ne diyo ki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canim yaa bende cok pisman oldum bi anda nasil gaflete dustum anlamafim gitti hala hayiflaniyorum
Icim icimi Yedi esim evdeydi bugun cocuklari uyuttum esimde uyuyordu onlar uyurken bende gittim 45 dk orta tempolu yuruyus yaptim...evdekiler aksam yemegini uesinler 3 mil de leslie yaparim insallah telafisi olur
zayıflayacaksanız ekmek yemeyin meyve yemeyin diyor bol bol yumurta et yiyin karbonhidrat olarak da badem ceviz fındık fıstık yiyin bol bol zeytinyağı tereyağı yiyin diyor :26:ekmek zehirdir şeker zehirdir diyor
olsun canım üzme canını bir tane lahmacun kilo aldırmaz ama su tutar o yüzden takma kafana biraz terleyerek de o suyu atarsın tatlım
Karacigerimiz patlasin gitsin o zaman. Dukan bile nasil etkiliyor karacigeri. Hep proteinle olmuyo o is.
Netten baktim kadina, cirkincirkin birini ciddiye alamam
Bezelye yedim bu aksam. Onermiyolar falan da umrumda degil sahsen. Bi foto cektirdim bayagi fark var ya hutabi fotoyu hemen fbook instagram paylastim. Sirf zayifladin desinler diye hahahahaha
canm senin disiplinine hayranım keske bendede yarısı olsa :) 1.5 ay iyi gittim .bu hafta batırdım yaa. Hayırlısı artık....Saol canım benım :) sanırım biraz fazla disiplinliyim uymam gereken herseyi yapmam gerektiğine inananlardanım ne eksik ne fazla hersey planladığım gibi olmalı :)sporumu düzenli yaptıgım için cok mutluyum diyetine olağanüstü bır fayda sağlıyor bol bol öneririm cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzum bilgisayara pek giremedim... Kusura bakma .. Ama dediğim gibi harikasin... Maşallah .. Mesajini bekliyorum ...Canım yeşil çayı ara öğünlerde tüketebilirsin
ama bence sallama içme git aktardan taze al daha çok etkisini görürsün beşi bi yerdeyide sabah kalktığında ve akşam yatmadan önce iç
Canim ilk başta dukan yaptım 1.5 ayda 10 kilo verdim ve geri almadım sonra İsveç yaptım 2 defa birazda diyetisyenle yaptım normal diyet şu adada bi ürün deniyorum 1 aydır burdan yazmam yasak olabilir adını arkadaşlık isteği gönderdim sana kabul et yazarım özelden toplamda 25 kilo verdim
Canim gecen biryerde diyetisyen spor yapmadan biraz önce yeşil cay içmek en güzeli diyordu .. Yag yakımı hızlanıyoruz sanirim..1 kasik fasulye ve 1 kasik kadarda pilav yedim ..
Esimle alisverise çıktık cocuklarida alip..yürüyüş yapmis oldum böylece. .elimizde torbalat vardı spor olmus oldu)
ººº◆ººººº
Kizlar ben bisey sorucam marketten besibiyerde ve Yeşil cay aldim..daha once hic kullanmadim ilk defa aldimda nasil tuketeyim ac tok sabah aksam yardimci olurmusunuz ...tavsiyelerinize ihtiyacim var...
Canimcim yaa co güldüm bu yazıya ama beğenemedim birturluUzerinde tarcin olan sutlaci tercih ederim
Ay bi kiz geldi, yeni ise basladim ya eski elemanmis. Bogazina yapissam butun acligim gidecek. Sozde gecerken ugramis bana da isi gosteriyo. Is gosteriyo gibi gorunuyo da yazicinin kapagini gosterdi, bu burda diye. Acaba cok mu salak gorunuyorum sarisinim diye? Yazicinin kapagini mi bulamicam yani...
Afiyet olsun canim.
Makbule tesekkur ederim :)
Dun yemiyordum bugun de icimde kara delik var resmen. Hic doymuyorum. Devamli elim ayagim titriyo. Seker hapinin dozunu artirdik ondan mi yoksa acliktan oluyo muyum anlamadimaslinda yemek de istemiyo canim ama hep kaziniyo midem. Bu arada yogurdu haribo kutusunda getirmisim, bildigin akil oyunlari
Evet lahana çok etkili canım aslında onu normalde bile bir öğün tüketmek lazımgünaydıın kızlar bi şilik vardı canım dün bugün basküldede gördüm on geçen haftada böyle olmuştu ben sanırım çarşambaları hep böyle oluyorum ama moralimi bozmuyorum bugün bol su yeşil çay bol spor yapacağım yarına eksi görmeliyim :18::18::18::18:akşam ara öğün yapmayacağım bugünhatta bu üç gün çünkü cumartesi de diyetisyen randevum var :18::18::18:
Canim o kadın dukan çakmasi ya sadece ondan farklı 10 yumurta tereyağı ye diyo o kadarKizlar Zahide de canan karatay var bu kadın her zaman aklımı karıştırıyor yaaa kafasi karışıyor insanın kim doğru söylüyor diye düşünüyorum
Bişey olmaz canım şu tutmuştur vücudun geçer bi iki güne1 tane lahmacun ve 2 avuc uzum yedim ictigim suyla birlikte sabahki kilomdan 1.5 kilo fazlayim...offfff naptim ben yaa cumadan beri boyle guzel giderken hersey(
Bana bu aksam 6 mil leslie yolu göründü. ..cok kötüyüm
Kızlar buhafta hiç evde değildim ve hiç düzenli beslenmedim..cok utanıyorum.utancimdan yazmamıyorum bile..herkes cok zayıflamışsin diyor ama icim sızladı az önce eve geldik ve Baskulde gördüğüm şey tüylerimi diken diken etti ...
canm senin disiplinine hayranım keske bendede yarısı olsa :) 1.5 ay iyi gittim .bu hafta batırdım yaa. Hayırlısı artık....
Kuzum bilgisayara pek giremedim... Kusura bakma .. Ama dediğim gibi harikasin... Maşallah .. Mesajini bekliyorum ...
Canim gecen biryerde diyetisyen spor yapmadan biraz önce yeşil cay içmek en güzeli diyordu .. Yag yakımı hızlanıyoruz sanirim..
Canimcim yaa co güldüm bu yazıya ama beğenemedim birturlu
Slimcim saglıgın nasıl oldu ? Daha iyisin umarim.yeni işin nasıl gidiyor.. Memnunsundur insallah...
62.4 ten 61.4 kayip 1 kilo. Yuzdemi hesaplicam.
Günaydın kızlar bildirim zamanı
81/80/1/1.23
Kiloma gelince 64,10 :) :) :) :) ama yüzde hesaplamayı bılmıyorum
Geçen hafta kaçtın canım ben hesapliyim
Saol cnm benım 66,50 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?