Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah: 2 dilim tahıllı ekmek 1 kk peynir domates salatalık

ara: 1 lokmacık puf 1 dilim kaşar

öğlen: 2 dilim tahıllı ekmek közlenmiş patlıcan, 2 yumurtalı melemen 200 gr yoğurt domates salatalık

ara: 1 fincan şekersiz kahve 5 kuru erik 8-10 kuru üzüm

akşam: közlenmiş biber, patlıcan 200 gr yoğurt 2 köfte domates salatalık marul

ara: yapmıycam tabiki

sporlar: 2 saat yürüyüş 45 dk ip atlama 1 saat koşu

su: 3 lt 4 fincan yeşil çay
kitap: bir çift yürek

Mesaj alintilayinca baskasinin mesaji cikiyo?!

Makbule karatay ne diyo ki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canim yaa bende cok pisman oldum bi anda nasil gaflete dustum anlamafim gitti hala hayiflaniyorum
Icim icimi Yedi esim evdeydi bugun cocuklari uyuttum esimde uyuyordu onlar uyurken bende gittim 45 dk orta tempolu yuruyus yaptim...evdekiler aksam yemegini uesinler 3 mil de leslie yaparim insallah telafisi olur

Son düzenleme:
Mesaj alintilayinca baskasinin mesaji cikiyo?!

Makbule karatay ne diyo ki?

zayıflayacaksanız ekmek yemeyin meyve yemeyin diyor bol bol yumurta et yiyin karbonhidrat olarak da badem ceviz fındık fıstık yiyin bol bol zeytinyağı tereyağı yiyin diyor :26:ekmek zehirdir şeker zehirdir diyor

olsun canım üzme canını bir tane lahmacun kilo aldırmaz ama su tutar o yüzden takma kafana biraz terleyerek de o suyu atarsın tatlım

Karacigerimiz patlasin gitsin o zaman. Dukan bile nasil etkiliyor karacigeri. Hep proteinle olmuyo o is.
Netten baktim kadina, cirkin cirkin birini ciddiye alamam

Bezelye yedim bu aksam. Onermiyolar falan da umrumda degil sahsen. Bi foto cektirdim bayagi fark var ya hu tabi fotoyu hemen fbook instagram paylastim. Sirf zayifladin desinler diye hahahahaha

harikasın canım

Allah kismet ederse yarindan itibaren temizlik faslina basliyorum planlamami yaptim yarin halilarimi yikamakla baslicam...Ya Bismillah....

Kızlar buhafta hiç evde değildim ve hiç düzenli beslenmedim..cok utanıyorum.utancimdan yazmamıyorum bile..herkes cok zayıflamışsin diyor ama icim sızladı az önce eve geldik ve Baskulde gördüğüm şey tüylerimi diken diken etti ...

canm senin disiplinine hayranım keske bendede yarısı olsa :) 1.5 ay iyi gittim .bu hafta batırdım yaa. Hayırlısı artık....

Kuzum bilgisayara pek giremedim... Kusura bakma .. Ama dediğim gibi harikasin... Maşallah .. Mesajini bekliyorum ...
Canim gecen biryerde diyetisyen spor yapmadan biraz önce yeşil cay içmek en güzeli diyordu .. Yag yakımı hızlanıyoruz sanirim..

Canimcim yaa co güldüm bu yazıya ama beğenemedim birturlu

Slimcim saglıgın nasıl oldu ? Daha iyisin umarim.yeni işin nasıl gidiyor.. Memnunsundur insallah...

Son düzenleme:
bizim takim feci coktu bu hafta farkinda misiniz
Tabii uyanlara bir sey dedigim yok onlar alkisi hak ediyor ama benim kilo vermem durdu mesela(su da hic icmiyorum), kacamaklar, duzensiz beslenmeler ucusmus, tartidan kacar haldeyiz.
Demem o kiiiiiii. Yarin bildirim yapicaz farkinda misiniz? Bu haftaki gevseklik bize yeter, mayis sonuna kadar diyeti birakmicam ben ama haftada 1 1 kilo vermek var 2 2 vermek var. Haftaya hepimiz toparlanalim!

Sozen hala yazini yazmadin cok merak ediyorum onu ben :) sagligim iyidir heralde, bir sikintim yok. Isimi cok sevdim gayet iyi gidiyor.

Donbul abla hic gelmedi di mi? Gelse de kurtarsa bizi

Evet lahana çok etkili canım aslında onu normalde bile bir öğün tüketmek lazım

Canim o kadın dukan çakmasi ya sadece ondan farklı 10 yumurta tereyağı ye diyo o kadar

1 tane lahmacun ve 2 avuc uzum yedim ictigim suyla birlikte sabahki kilomdan 1.5 kilo fazlayim...offfff naptim ben yaa cumadan beri boyle guzel giderken hersey (
Bana bu aksam 6 mil leslie yolu göründü. ..cok kötüyüm
Bişey olmaz canım şu tutmuştur vücudun geçer bi iki güne

Canim ben telden giriyorum özel mesaj yerini bulamadım bana bi boş mesaj atsana bu arada yaşlarımız yakinmis:) 88liyim bende

62.4 ten 61.4 kayip 1 kilo. Yuzdemi hesaplicam.

Gunaydın kızlar,
Sözencim 1. Ler topiğine benden ve slimden bahsetmişsin saol birtanem senin azminde önemsenmeyecek değil cok iyi gidiyorsun :)
Bu arada regl olmana rağmen iyi kilo vermişsin slimcim tebrikler

Bugünkü menüm

Kahvaltıdan önce
1 su bardağı lahana suyu

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Yağsız beyaza peynir
1 adet Light peksımet
Dereotu- yarım limon

Ara
1 su bardağı lahana suyu
2 adet badem

Öğle
Tavuk ızgara
Marul roka maydonoz salata
Yarım limon

Ara
1 su bardağı lahana suyu
1 adet elma

Aksam
Taze fasulye
Yoğurt

Yatmadan önce
2 su bardağı lahana suyu

Gün içinde 1 litre lahana suyu ıcılecegı ıcın artı olarak 1,5 litre karbonatlı su

3 mil leslie

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kiloma gelince 64,10 :) :) :) :) ama yüzde hesaplamayı bılmıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Makbule veya slim canlarım kiloları liste halinde toparlarmısınız.. Ben akşam kontrolünü yaparım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…