- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.141
66.5/64.1/2.4/3.60
Günaydın kızlar bildirim zamanı
81/80/1/1.23
Harikasiniz kizlar ben nasıl bildirim yapacagim bilemiyorum utancimdan yerin dibine giriyorum cok kötü cok ++ 600 gr olmuşum anlamadim ki bu yaptığım sporlar nereye gidiyor62.4 ten 61.4 kayip 1 kilo. Yuzdemi hesaplicam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rica ederim canım umarım dogrudur benimde matematigim çok kötüde:)66.5/64.1/2.4/3.60. :) anethemacım tekrar tşk ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Harikasiniz kizlar ben nasıl bildirim yapacagim bilemiyorum utancimdan yerin dibine giriyorum cok kötü cok ++ 600 gr olmuşum anlamadim ki bu yaptığım sporlar nereye gidiyorkafayi yemek üzereyim 62,1 kiloyum bu hafta bugün diyetisyene gideceğim haftasonu burda olmayacağım daha geç olmadan gideyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rica ederim canım umarım dogrudur benimde matematigim çok kötüde:)
Canım bozma moralini çok az kilon kaldı ya ondandir bi git bakalım ne dicek diyetisyen
anathema8( 81 / 80 / 1/ 1,23%)
makbule007( 61,4 / 62,1 / -0,6 / -0,97%)
BLUEmoon2009( 73.1 / 72,5/ 0,6 / 0,82%)
donbul( 73,1/ / / )
Sozen( / / / -)
Ceren06( 66,5 / 64 / 2,4/ 3,60%)
Slimsigara(62,4 / 61,4 / 1/ 1,60% )
14. TAKIM ORTALAMASI:
canim takma kafana olucak elbet nisey sorucam olcu alıyor musun bi fark varmi ölçülerinde ????sozenle donbulda gelirse listemiz hazır sayılır ve ben listenin yüz karasıyım ama kızlar haftaya kadar bu protein sayesinde 2 kilo verip kendimi affettireceğim tak etti canıma artık 1 aydır yerimde sayıyorum resmen
yeni farketiim canım düzelttim şimdi listede de allahım listenin yüz karasıyım resmen ama bu hafta 1 ısırık bile kaçamak falan yokcanim takma kafana olucak elbet nisey sorucam olcu alıyor musun bi fark varmi ölçülerinde ????
Birde bildirimde yanlislik mi var 0.6 uazmissin ya o 0.7 olmasi gerekli değilmi. ..
Donbul abla izinliydi yanlis hatirlamiyorsam sadece sozen kaldi geriye. ..
gittim geldim tatlım bana yine protein diyeti verdi onu yapacağım bakalım dukanvari bişi listeyi paylaşırım on gün bunu yapacağım sonra 3 mayısta yine gideceğim bakalımlisteyi paylaşırım bugünden itibaren başlıyorum
Zaten bütün diyetisyenler dukana karşı çıkıyo sonrada başları sıkılınca ona basvuruyo:)
kesinlikle katılıyorum. ..Zaten bütün diyetisyenler dukana karşı çıkıyo sonrada başları sıkılınca ona basvuruyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?