Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende iki gundue çıkamıyorum wc ye su besi bi yerde cayin icindeki bitkileri arastirdim netten 5 bitkiden dördü idrar söktürücü ve ishal yapici etkisi var...tadi kötü ama hedefe ulasana kadar napacam katlanacam mecbuuurrrr :))
Ay bu an vasviyeye bagladim olayi :)

Saol cnm takım cok cok iyi :) sende regl olmana rağmen cok iyi vermişsin canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geceler...
Geceleri neden uyumuyorsun dedi;
Uyumak mi? Teheccudden sonra seni dusunmek varken geceler uyumak icin fazla guzel degil mi?
"Elif gibi sevmek "adli kitaptan alintidir...

Son düzenleme:
Geceler...
Geceleri neden uyumuyorsun dedi;
Uyumak mi? Teheccudden sonra seni dusunmek varken geceler uyumak icin fazla guzel degil mi?
"Ben Elif gibi sevmek "adli kitaptan alintidir...

Mükemmel :) Ceren bunu beğendi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Utancimdan yazamiyorum . Mecbur yuzlescem artik gerceklerle
Gecen hafta 89.7 bu hafta 90.6 +0.9 %
Günaydın kızlar bildirim zamanı
81/80/1/1.23
Canim masallah sonderece istikrarli gidiyorsun . Cepten yaziyorum bende.bilgisayara gecince mesaj atabilirim insallah ..

Kuzum supersin masallah .. Lahana suyu karbonatli su az ve dengeli yemek hepsini yapiyorsun .. Bende yapabilirmiyimki ..

BLUEmoon2009/73.1/72.5/0.6/0.82%
Kullandigim tonla ilacin verdigi sislik ve dunki lajmacun faciasindan sonra yinede idare eder :)
Tebrikler canim.. Siiri bende cokbeyendim bu arada ..

bende hep korktum zaten kilo almaktan neyseki bu hafta proteinle toparlarım hedefm haftaya 2 kilo verip 60 olmak inşallah yeter artık yani bu arada paylaştığım şu ikinci liste metobolizma hızlandırıcı var ya aynısı bugün posta gazetesinde de var:) benim diyetisyen bana gazeteden alıp mı yolladı acaba

caım o çaylar sonradan bağırsak tembelliği yapıyor bak ben probiyotik aldım eczaneden doktora da sordum kullanabilirsin ddei kırk gün düzenli kullanımla bağırsak florasını düzenliyormuş bence kilo vermek için bağırsak sağlığını bozma canım ben çok çektim kabızlıktan bi de meyve hakkının biri yerine düzenli sabahları 3 kayısı 1 bardak su yaparsan düzene giriyor canım

anathema8( 81 / 80 / 1/ 1,23%)
makbule007( 61,4 / 62,1 / -0,6 / -0,97%)
BLUEmoon2009( 73.1 / 72,5/ 0,6 / 0,82%)
donbul( 73,1/ / / )izinli
Sozen( 89.7 / 90.6/-0.9 / -1.00%)
Ceren06( 66,5 / 64 / 2,4/ 3,60%)
Slimsigara(62,4 / 61,4 / 1/ 1,60% )
14. TAKIM ORTALAMASI:

tesekkur eserim canim...

makbulecim aslonda ben kabizlik icin degilde yag yakimina ve kilo vermeye yardimci oluyor diye aldim bugün 3. Gun afedersin biraz ishal yaptı. .pazara kadar iceyim bakalim bak bu hafta ilaclara ragmen ekside ciktim belki etkili olur olmadı Pazartesi den itibaren prebiyotige baslarim...

Ellerine saglik canim ...

Yemek yeme faslim bitti arkadaşlar dayanabilirsem daha bisey yemicem dayanamzsam yarim greyfurtum ve 3 kasik yogurdumu yerim...

Takim ortalamamiz %0,75 oluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Makbulecim ellerine saglık .. Ortalamamı hastanedeydim hesaplayamadim birturlu.sen halletmiştim Sağol.
Kızlar kusura bakmayın kilom + cikti malesef.. Düzene girmeliyim acilen...kilo veren veremesede bunun icin mücadele eden tüm arkadaşları kutlarım...

önemli değil canım kızlar bizim alt komşu ekmek mi yapıyor gözleme mi neyse nasıl kokuyor anlatamam size balkona kurmuşlar sacı yiyorlar vallla of of biz niye yiyince hemen kilo alıyoruz yaa insanlar neler yiyior bz ne yiyoruz sininr ouyorum

evet makbulecim yaaa bizde 1 dilim ekmegimizi yesek mi yemesek mi onun hesabini yapalim

anathema8( 81 / 80 / 1/ 1,23%)
makbule007( 61,4 / 62,1 / -0,7/-1,14%)
BLUEmoon2009( 73.1 / 72,5/ 0,6 / 0,82%)
donbul( 73,1/ / / )izinli
Sozen( 89.7 / 90.6/-0.9 / -1.00%)
Ceren06( 66,5 / 64 / 2,4/ 3,60%)
Slimsigara(62,4 / 61,4 / 1/ 1,60% )

14. TAKIM ORTALAMASI:0.73%

ahh ahh nasıl özledim gözleme yemeği şu korumaya bi geçeyim canımın istediklerini sıraya koyup haftada bir yiyeceğim
o da olacak insallah az kaldi sabir biz sadece irademizle savasiken sen birde metabolizmanla mucadele ediyorsun...benimde sadece 2.5 kilom kaldi aslinda maasallah arkadaslarim icin 1 haftalik olay ama ben 5 aydir ugrasiyorum
Az kaldi makbilecim korumaya gecince bizde bugun sunu yedik diye paylasiriz insallah...bende kac gundur sutlu nuriye istiyorum esim alayim ye diyor ama 72 nin altina dusene kadar yemicem...az kaldi az biraz daha sabir....

sabır canım sabır elbette gidecek bu kilolar zorsa zor bizde incecik olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…