- 8 Ağustos 2008
- 36.354
- 47.299
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.201
Bizim listede ya donbul abla eksik ya kilomuz yanlis bolundu. Insallah donbul abla gitmemistir.
Kaptanim akrebim. Bi el at bize be
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım lahana suyu bende hiç işe yaramadı ama tabi lahana çorbasını bilemiyorumCerencim bugun lahana ve saplariyla birlikte kereviz aldım.corba yapıp lahana diyetimi önerirsin ? Yoksa suyunu çıkarıp senin yaptığın gibi tüketmelimiyim. hangisi daha cok ise yarar ? Birde birkere yapıp dolaptami saklamalıyım?
Cerencim bugun lahana ve saplariyla birlikte kereviz aldım.corba yapıp lahana diyetimi önerirsin ? Yoksa suyunu çıkarıp senin yaptığın gibi tüketmelimiyim. hangisi daha cok ise yarar ? Birde birkere yapıp dolaptami saklamalıyım?
yine birincisin canım harikasın bravooooo
3 mil (45dk) leslie yapildi
2.650 litre su icildi kizlar...
Yarın yeni bir diyete basliyorum arastirma safhasindayim herkese iyi geceler....
sabah: 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık 2 zeytin 1 kase yoğurt
ara: yok
öğlen: 2 yumurta 1 kk peynir domates salatalık 1 kase yoğurt
ara: 1 su bardağı yoğurt 5-6 badem
akşam: 90 gr ızgara köfte domates salatalık 1 kase yoğurt
ara: 2 incir 1 su bardağı süt
spor: 1.5 saat yürüyüş
Canım cla ne?aynen öyle canım ben o bir dilim ekmeği de çıkaracağım sebzeleri de az yemeye çalışacağım yani on gün sıkıp dişimi bi 3 kilo verebilrsem zaten sonra korumaya geçerim tak etti canıma yaa sağlıksızsa sağlıksız on günde ölmem herhaldetak etti canıma artık ya 6 ay oldu diyetteyim takıldım kaldım 1 aydır bi 62.1 bi 61.4 sayıp duruyorum aynı yerde öleceksem de öleyim of umrumda değil bürge hanıma da yazarken 1er dilim ekmek ekleyip yazacam ki bi de o fırçalamasın
senin nasıl gidiyor canım iyi kilo vermişsin bu hafta tebrik ederim bu arada kızlar ben cla yı diyetisyene sordum sağlıksız bişi değil kullanabilirsiniz dedi
Çok güzel bence Menünsabah: 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık 2 zeytin 1 kase yoğurt
ara: yok
öğlen: 2 yumurta 1 kk peynir domates salatalık 1 kase yoğurt
ara: 1 su bardağı yoğurt 5-6 badem
akşam: 90 gr ızgara köfte domates salatalık 1 kase yoğurt
ara: 2 incir 1 su bardağı süt
spor: 1.5 saat yürüyüş
Tebrik ederim canımSaol canımmm benimm takımımın desteği sayesinde :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bu çok az ya ara öğünde yok nasıl dayancaksinBuldugum diyet listesi 1. Gun menusu...
Sabah: 1 dilim kizarmis yam bugday ekmegi
1kk yagsiz beyaz peynir
Sekersiz cay yada portakal suyu
Öğle:2 tane haşlanmış yumurta
Sinirsiz domates marul salatalık. ..
Aksam:200 gr haslanmis tavuk Göğsü
Elma sirkesi konulmuş mevsim salata...
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Arkadaslar benim bu hafta gunum yok haliyle kacamak yapmaya bahanem yok olmamali...bu haftayi iyi degerlendirip ilaclarima ragmen guzel bir sonuc almaliyim...
Ceren ....
Tebrik ederim canim dereceye girmissin ....valla mukemmel gidiyorsun...darisi tez zamanda basima...aminnnnn
Canım cla ne?
Çok güzel bence Menün
Tebrik ederim canım
Canim bu çok az ya ara öğünde yok nasıl dayancaksin
Dayanmaya çalışacağım. . Bu haftadan baska fırsatım olmayabilit cunku...Canım cla ne?
Çok güzel bence Menün
Tebrik ederim canım
bu hafta böyle yiyeceğim bakalim en az 2 kilo vermem lazimListeni cok beğendim cok ideal canım böyle devam etmelisin bence :)hatta senin listenin benzerini yarın uygulayabılırımm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bu listeyi uygulayabilirsen aynen 1 haftada 3 kilo verirsin bence en azBuldugum diyet listesi 1. Gun menusu...
Sabah: 1 dilim kizarmis yam bugday ekmegi
1kk yagsiz beyaz peynir
Sekersiz cay yada portakal suyu
Öğle:2 tane haşlanmış yumurta
Sinirsiz domates marul salatalık. ..
Aksam:200 gr haslanmis tavuk Göğsü
Elma sirkesi konulmuş mevsim salata...
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Arkadaslar benim bu hafta gunum yok haliyle kacamak yapmaya bahanem yok olmamali...bu haftayi iyi degerlendirip ilaclarima ragmen guzel bir sonuc almaliyim...
Tatlim cla spor yaparken uciyorsun yag yakımı hizlaniyormus yaktigini yagdan yakmaya yarıyor yaniCanım cla ne?
Çok güzel bence Menün
Tebrik ederim canım
Bugünkü menümü de yazayım.
sabah.
1 dilim çavdar ekmeği
biraz tel biraz burgu peynir
ara.
elma
öğlen.
ton balıklı salata
1 dilim çavdar ekmeği
ara.
5-6 kuru üzüm
az yoğurt ya da süt
akşam.
kereviz
yoğurt
750 kalori falan yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?