- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.241
Canım vücudun uyum sağlamaya çalışıyodur 7 günü geçerse reglin bi doktora danışirsinKacamak yaptiiiiim. Ara ogunlerim yerine 3 top profiterol yedim. 400 kalori. Valla pisman degilim. 5+3 mile leslie de yaptim. Aksam da kereviz yemedim. Yani bugun profiterol dahil 1100 kalori aldim. 8 mile de leslie patlattim.
Kizlar bisi sorucam. Kilo verdikce regli uzayan var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese iyi aksamlar
yigenimin nisanı vardı.ordan az önce geldik.diyette sporda 10 gündür kötü durumda.artik butun bahanelerimiz tükendi.yarin başlıyorum hayırlısıyla.
Kaçamak kelimesini görünce hayret ettim. Okuyunca eefferiiinn dedim...
cerennnn kuzum tebrikler... Birinci Olmuşsun helal valla....massallah diyorum.dilimide ısırdım walla:)
Sagol canim ama gercegini isterim :))Canımsın ya o konfetı benden sana gelsın tatlım menulerın cok iyi hakediyorsun :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sagol canim insallah düzene sokabilirim kendimi...Canım vücudun uyum sağlamaya çalışıyodur 7 günü geçerse reglin bi doktora danışirsin
Toparlarsin canım bişey olmaz şimdi sıkı bi diyete başla
kuzum güzel bir atak görüyorum bu aralar senden harikasin...25 dk yürüyüş yapildi ....
canim helal mal geri donmus evet ama ben simitci adamin durustlugune deginmeden gecemicem...dilerim boyle insanlarin sayisu artar..bu devirde biraz zor ama neyse...Herkese mutlu pazarlar.. Geç kalktık oglusumla bugun.esimin gözetmenligi vardı sınav varmış oraya gitti sabah.. Evimiz cadde üzerinde bir sokak ilerdede simici fırını var.sabahleyin burdan Birsuru simitci gecer o nedenle.. Seslendim birtanesine bende yukarı cikti bozuk paralar vardı saymadan uzattım saymadan para uzatmak hic adetim değildir ama adam 25 kuruş eksik dedi.verdim ama fazla verdigimi hissettim.adamcagiz çıkmış yukarı kadar ,birsey demedim artık.1 saat sonra adam eve tekrar geldi özür dilerim bir simit parası fazla almışım dedi . Helal para geri geldimi diyim .safligima mı kızırım bilemedim... Evde 3 tane simit oldu birini oğluma yerdirsem,Kaan'ın 1/2 sinı ekm yese elime kac simit kalır ?
Matematik sorusu gibi oldu
Tabiki ben yemiycem..bugun lahana diyetine basliycam...Limonu suyumu ictim kalkınca
sagol canim insallah düzene sokabilirim kendimi...
kuzum güzel bir atak görüyorum bu aralar senden harikasin...
İnsallah canim yaa ben kafama göre gittiğimde güzel sonuclar alamıyorum ama sabit bir listem olunca ona uyuyorum..canim helal mal geri donmus evet ama ben simitci adamin durustlugune deginmeden gecemicem...dilerim boyle insanlarin sayisu artar..bu devirde biraz zor ama neyse...
Bende gecen hafta telefonuma batarya aldım ayni telefoncu sabahleyin esime 20 tl dedigi bataryayi bana 30 tl ye satmaya kalkti...bide demezmi abla sen iyi bi insana benziyorsun kiminin parası kiminin duasi sana 25 tl olsun diye...kadinizya yolunacak kaz sandi heralde...neyse allah islah etsin boylelerini helal kazanc pesinde olanlara daha cok versin mevlam...
.....
Lahana diyeti sabreder ve harfiyen kacamaksiz uygularsan cok guzel sonuclar oluyor...bence sen başarıcaksin bende bir haftalik bir listeye harfiyen uymaya çalışıyorum. ..canim ben uzuuun zamandir mücadele ediyorum ama gerek emzirmem gerek hastalik bulundugun ortam guclestirdi kilo vermemi ....
Herkese mutlu pazarlar.. Geç kalktık oglusumla bugun.esimin gözetmenligi vardı sınav varmış oraya gitti sabah.. Evimiz cadde üzerinde bir sokak ilerdede simici fırını var.sabahleyin burdan Birsuru simitci gecer o nedenle.. Seslendim birtanesine bende yukarı cikti bozuk paralar vardı saymadan uzattım saymadan para uzatmak hic adetim değildir ama adam 25 kuruş eksik dedi.verdim ama fazla verdigimi hissettim.adamcagiz çıkmış yukarı kadar ,birsey demedim artık.1 saat sonra adam eve tekrar geldi özür dilerim bir simit parası fazla almışım dedi . Helal para geri geldimi diyim .safligima mı kızırım bilemedim... Evde 3 tane simit oldu birini oğluma yerdirsem,Kalanin 1/2 sinı esim yese elimde kac simit kalır ?
Matematik sorusu gibi oldu
Tabiki ben yemiycem..bugun lahana diyetine basliycam...Limonu suyumu ictim kalkınca
sagol canim insallah düzene sokabilirim kendimi...
kuzum güzel bir atak görüyorum bu aralar senden harikasin...
canim helal mal geri donmus evet ama ben simitci adamin durustlugune deginmeden gecemicem...dilerim boyle insanlarin sayisu artar..bu devirde biraz zor ama neyse...
Bende gecen hafta telefonuma batarya aldım ayni telefoncu sabahleyin esime 20 tl dedigi bataryayi bana 30 tl ye satmaya kalkti...bide demezmi abla sen iyi bi insana benziyorsun kiminin parası kiminin duasi sana 25 tl olsun diye...kadinizya yolunacak kaz sandi heralde...neyse allah islah etsin boylelerini helal kazanc pesinde olanlara daha cok versin mevlam...
.....
Lahana diyeti sabreder ve harfiyen kacamaksiz uygularsan cok guzel sonuclar oluyor...bence sen başarıcaksin bende bir haftalik bir listeye harfiyen uymaya çalışıyorum. ..canim ben uzuuun zamandir mücadele ediyorum ama gerek emzirmem gerek hastalik bulundugun ortam guclestirdi kilo vermemi ....
Katılıyorum simit ci gerçekten vok durustmus allah daha çok versin ne diyeyim kızlar bende bu sabah tartildim dayanamadım ve 700 gr eksigim cok mutlu oldum aynen devam cumartesi ye kadar sonra da uc gunluk metobolizma hızlandırıcı liste var onu yapacagim sonrasi allah kerim haziran basina 57 olmak istiyorum artik sıkacağım kendimi bu bir ay gitsin artik cok surundu yaaa pufffsonra da don üç kilo diye bu diyet var belki ona baslarim ama bu ay sıkı yönetim sart
evet canim sıkı yonetim basladi...bende esime yalvariyorum al bizi soyle boool yürüyüş yapilacak bir yere gotur gezdir diye...bugun grip olmusum biraz hafif kirginlik var insallah aksama kadar artmaz...makbule benim yakinlarda balik alabilecegim biyer yok onun yerine konserve tonbaligi yesem olurmu acaba ???Katılıyorum simit ci gerçekten vok durustmus allah daha çok versin ne diyeyim kızlar bende bu sabah tartildim dayanamadım ve 700 gr eksigim cok mutlu oldum aynen devam cumartesi ye kadar sonra da uc gunluk metobolizma hızlandırıcı liste var onu yapacagim sonrasi allah kerim haziran basina 57 olmak istiyorum artik sıkacağım kendimi bu bir ay gitsin artik cok surundu yaaa pufffsonra da don üç kilo diye bu diyet var belki ona baslarim ama bu ay sıkı yönetim sart
5 mayis ta benim oglumun doğum gunu ama yapmayiz heralde...yaparsak da 70 in altina inmis olursam o zamana kadar super olur. ..Evet canim dürüst adammış...
Süper canim 700 gram harika... Bende oğlumun dogum gunüne kadar farkedilir şekilde zayıflamayı planlıyorum Mayıs'ın sonu na kadar yani...
Olculerimiz asagi yukari ayni seninle :))Kizlar gunaydin :))))
Persembeden beri sadece 100 gr verdimama olculerimde bariz incelme var gecen pazardan beri. Bu nasil oluyor?
Kendim olcmuyorum sikarim falan diye.
Bel 76
Kalca 106
Bacak 60
Kol 30 cm
Yine tombisim ama umut var
evet canim sıkı yonetim basladi...bende esime yalvariyorum al bizi soyle boool yürüyüş yapilacak bir yere gotur gezdir diye...bugun grip olmusum biraz hafif kirginlik var insallah aksama kadar artmaz...makbule benim yakinlarda balik alabilecegim biyer yok onun yerine konserve tonbaligi yesem olurmu acaba ???
5 mayis ta benim oglumun doğum gunu ama yapmayiz heralde...yaparsak da 70 in altina inmis olursam o zamana kadar super olur. ..
olucaaz herkez istediği kiloda olacak herhaldeEvet canim dürüst adammış...
Süper canim 700 gram harika... Bende oğlumun dogum gunüne kadar farkedilir şekilde zayıflamayı planlıyorum Mayıs'ın sonu na kadar yani...
sporla oluyor tatlım sen spora devM et bak daha neler olacak hele böyle ayda 6-7 cm incelmek istersen ebru şallının pilates videolarına bak derimKizlar gunaydin :))))
Persembeden beri sadece 100 gr verdimama olculerimde bariz incelme var gecen pazardan beri. Bu nasil oluyor?
Kendim olcmuyorum sikarim falan diye.
Bel 76
Kalca 106
Bacak 60
Kol 30 cm
Yine tombisim ama umut var
Olculerimiz asagi yukari ayni seninle :))
Valla supersin slimcim brovoooo...
ne zayıfı canım yaa benim alt karnım şişman sinir oluyorumOlculerimiz aynidir da benim boyum cok kisa iste
1.57 de boyum var. 85 bel 115 kalcayla basladim.
Makbulecim sen bayagi zayifsiiiin. Spor ayakkabi aldim kendime biraz once, belki motivasyon olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?