- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.221
Ceren'cim tebrikleeeeerrrr
Bugünkü menümü de yazayım.
sabah.
1 dilim çavdar ekmeği
biraz tel biraz burgu peynir
ara.
elma
öğlen.
ton balıklı salata
1 dilim çavdar ekmeği
ara.
5-6 kuru üzüm
az yoğurt ya da süt
akşam.
kereviz
yoğurt
750 kalori falan yapıyor
artik su 72 nin altina dussunde kilom herseye raziyim....birde bu cla yi nerden buluruz ki acaba pahali bisey mi bizde ise yarar mi acaba...bu hafta böyle yiyeceğim bakalim en az 2 kilo vermem lazim
Canim bu listeyi uygulayabilirsen aynen 1 haftada 3 kilo verirsin bence en az
Tatlim cla spor yaparken uciyorsun yag yakımı hizlaniyormus yaktigini yagdan yakmaya yarıyor yani
Menü güzel canim harika gidiyorsun yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vallahi canım ben aldım 119 lira 120 tablet var ama diyetisyen onda olan şeyler sütte yoğurtta da var dedi bu sadece yoğunlaştırılmış hali hani mucize bekleme dedi :26::26::26::26::26:artik su 72 nin altina dussunde kilom herseye raziyim....birde bu cla yi nerden buluruz ki acaba pahali bisey mi bizde ise yarar mi acaba...
eczanede satılıır canım başka bir yerden alma zate bu tarz şeylerin hep sahtesini satıyorlar insanın sağlığıyla oynuyorlar aman dikkatartik su 72 nin altina dussunde kilom herseye raziyim....birde bu cla yi nerden buluruz ki acaba pahali bisey mi bizde ise yarar mi acaba...
eczaneye sordum yok dedi baska eczanelere sorucam birde...benim kabizlik sorunun pek yok sadece bazi nedenlerdeb dolayi cikamiyorun wc ye..su anda ictigim besi bi yerde çay biraz rahatlatti sanki ama belli olmuyorki bugun rahatim yarin yine berbat..su diyeti bir hafta cayla birlikte deneyeyim bi olmadi prebiyotige bakarim birde...eczanede satılıır canım başka bir yerden alma zate bu tarz şeylerin hep sahtesini satıyorlar insanın sağlığıyla oynuyorlar aman dikkatama ben ondan ziyede probiyotiğin faydasını görüyorum galiba her gün artık tualete çıkıyorum hem de dışkı miktarı eskisine göre daha fazla sanki ıyyykkk iğrencim yaa bir haftadır kullanıyorum işte 40 gün de kullanıcam düzenli kabızlık olmasında gerekirse hayat boyu da kullanırım
Menum...iftiharla sunarim :)
Kahvalti...gec kalktim malesef yok..
Ogle:2 haslanmis yumurta
Elma sirkeli yagsiz salata (kivircik yeşil sogan maydanoz ve taze naneli)
Aksam 17.45
200 gr haslanmis tavuk Göğsü
1tabak elma sirkeli yagsiz salata (kivircik yesil sogan taze nane ve domatesli )
Su 3 lt
2 fincan besi bi yerde cay..
1 mil sabah yaptim 3 milde aksam yapicam 4 mil leslie(68 dk)
20 dk yürüyüş. ..
Kitap.elif gibi sevmek...
guzel menu tebrik ederim..canim bisey sorucam benim yarin sabahki menumde simit var da yiyip yememekte kararsız im nasil olur diyetle simit cok ayri kutuplar...Vallahi bravo canim ben de yazayim bari
Sabah 2 yumurta 1 kk beyaz peynir 1 kk kaşar 5 zeytin 5 badem 1 kase yoğurt domates salatalik
Ara: 2 incir 1 bardak yagsiz sut
Akşam : 2 büyük közlenmiş patlican 300 ml ayran domates
Ara: 1 kase yoğurt olur büyük ihtimal
canım simit ekmek grubunda ve bir simit 4 dilim ekmeğe susamlı olursa artı bir tatlı kşığı yağa eşit bence onu yiyeceğine 2 dilim ekmek yesen daha iyi ekmek miktarı ne kadar fazla olursa o kadar şişiriyor yani ben kendimde bunu farkettim en azındanguzel menu tebrik ederim..canim bisey sorucam benim yarin sabahki menumde simit var da yiyip yememekte kararsız im nasil olur diyetle simit cok ayri kutuplar...
8 mile ne güzel ben protein ağırlıklı beslenince müthiş bir halsizlik var spor yapmadım bugün artık yarın yaparım yaaKacamak yaptiiiiim. Ara ogunlerim yerine 3 top profiterol yedim. 400 kalori. Valla pisman degilim. 5+3 mile leslie de yaptim. Aksam da kereviz yemedim. Yani bugun profiterol dahil 1100 kalori aldim. 8 mile de leslie patlattim.
Kizlar bisi sorucam. Kilo verdikce regli uzayan var mi?
Kaçamak kelimesini görünce hayret ettim. Okuyunca eefferiiinn dedim...Kacamak yaptiiiiim. Ara ogunlerim yerine 3 top profiterol yedim. 400 kalori. Valla pisman degilim. 5+3 mile leslie de yaptim. Aksam da kereviz yemedim. Yani bugun profiterol dahil 1100 kalori aldim. 8 mile de leslie patlattim.
Kizlar bisi sorucam. Kilo verdikce regli uzayan var mi?
bende kararsiz kaldim ..7 gunlukbir diyet listesi buldum yam benlik...mesela bugun cok rahattim anlatamam hem sevdigim seyler vardi...yarinki ogunlerden biri simit ve portakal suyu...bilemiyorum uapsammi uapmasammi...yicem yaa o kisteye onu yazdilarda sonucu ne okursa olsun yapmaya calisicam...canım simit ekmek grubunda ve bir simit 4 dilim ekmeğe susamlı olursa artı bir tatlı kşığı yağa eşit bence onu yiyeceğine 2 dilim ekmek yesen daha iyi ekmek miktarı ne kadar fazla olursa o kadar şişiriyor yani ben kendimde bunu farkettim en azından
canim sende yaptigin gunlere say :)8 mile ne güzel ben protein ağırlıklı beslenince müthiş bir halsizlik var spor yapmadım bugün artık yarın yaparım yaa
cerencim patlattin yine konfetileri tebrik ederim canim...358. Etap birincisi Ceren06, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
358. Etap birincisi Ceren06, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Herkese iyi aksamlar
yigenimin nisanı vardı.ordan az önce geldik.diyette sporda 10 gündür kötü durumda.artik butun bahanelerimiz tükendi.yarin başlıyorum hayırlısıyla.
Kaçamak kelimesini görünce hayret ettim. Okuyunca eefferiiinn dedim...
cerennnn kuzum tebrikler... Birinci Olmuşsun helal valla....massallah diyorum.dilimide ısırdım walla:)
bende kararsiz kaldim ..7 gunlukbir diyet listesi buldum yam benlik...mesela bugun cok rahattim anlatamam hem sevdigim seyler vardi...yarinki ogunlerden biri simit ve portakal suyu...bilemiyorum uapsammi uapmasammi...yicem yaa o kisteye onu yazdilarda sonucu ne okursa olsun yapmaya calisicam...
canim sende yaptigin gunlere say :)
cerencim patlattin yine konfetileri tebrik ederim canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?