Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cok guzel menu tebtikederim...

Canim insallah 5 Mayıs olmadan sen 6 li rakamlara ulaşırsın...
delicesine ev temizliği öyle mi :) bayıldım buna. Bende gardrobu toplamalıyım kac gündür bekliyor..
Bugun lahana çorbamı yaptım sonunda.gun boyu 4-5 çilek 4-5 yeni dünya ve bir yeşil elma yedim. 2-3 tane kadarda çağla yedim.2 kase corba ictim butun gun.corba cok zorlayacak beni.allahim limon dayandım bolca ama yarin nasıl içicem diye sitresi bugünden sardı beni...

Canım sonuçları düşün bu corbayi kacamaksiz yaparsan 3 kilo en az gidecek :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa müthiş bir sonuç ama dayanmak zor iste ben yapamam mesela :)

bende 3.gun cuvallamistim ama 3 gunde 1.5 kilo gitmisti...ama onemli olan diyet bitiminde rehavete kapilmadan verdigin kiloyu koruyabilmek...
benim simdiki uygulamaya calistigim diyette sozum ona bir haftada 10 kilo diyeti ...on kiloyu gectim 2 kilo gitse yine raziyim :)

Bir haftada 10 kilo cok utopik canim yaa ama 2-3 arasında olur bence

Makbule00735057628 .!.:
Bir haftada 10 kilo cok utopik canim yaa ama 2-3 arasında olur bence

farkindayim :)
ama umut dunyasi iste ugrasiyorum ...ama gercekten diyetin adi 1haftada 10 kilo 3 kilo gitse bu hafta 6 lirakamlara merhaba ...ahhh ne guzel olurdu :)

farkindayim :)
ama umut dunyasi iste ugrasiyorum ...ama gercekten diyetin adi 1haftada 10 kilo 3 kilo gitse bu hafta 6 lirakamlara merhaba ...ahhh ne guzel olurdu :)

İnşallah canım ya ben de 5 li rakamları gormeyeli yıllar oldu ah bi görsem cok az kaldi ama bir türlü olmuyor yaa bu hafta hepimiz icin olur inşallah :)

20 dk leslie gun icinde 1 saat yuruyus...
bugun boyle oldu maalesef..dun aksam regli oldum kizim dogali 18 aydir ..sonunda tam olarak oldum yani sancim cok birde gribim leslienin devamini yapamadim gucum yetmedi :-(

kizlar cok kotuyum kasiklarimin agrisindan ve asiri gripten bittim yaa.. az once 3 kasik . kadar mantarli tavuk sote yedim zaten hastayim birde ustune acliga dayanamadim iste :'(
kusura bakmayin allah izin verirse sabah 5 mil leslie yapar telafi ederim...
hepinize iyi geceler...

Son düzenleme:

Canım bence bugün sadece beslenmenr dikkat et hem vucudun dinlensin hem sen bitki caylari ic once saglik canim regl le birlikte grip yigar insani zaten bebegin de var bu kadar yuklenme kendine biraz toparlar vücut

bende kıskandım ölçtüm kendimi

bel: 69
kalça:92
kol:26
bacak:50
göğüs 82
alt karın: 79 ah şu alt karnı eritemiyorum bi türlü bütün kilom orda gibi geliyor zaten :18::18::18::18:
Canim sen bence bol bol mekik çek en iyi alt karını o çalıştırıyor diğer ölçülerin gayet süper

Canim bol pul biber koy ben öyle içmiştim

Geçmiş olsun canım bol bol bitki çayı ic

Kizlar gunaydin.
Son 4 haftadir bireysel birincilik 14. Takimsan cikiyo bu hafta da ben olucam!
Galiba benim metabolizmam yavasladi galiba. Daha az daha sik yicem her gun sporumu da yapicam. Ilaclarimi aksatiyodum onlari da duzenli alicam!

Menumu yazayim hemen.
Sabah. 1 dilim cavdar ekmegi. Beyaz peynir
Ara. 1 kutu sut
Oglen. Kereviz. Yogurt. 1 dilim cavdar ekmegi
Ara. Yarim Havuc
Ara. Cengelkoy salatalik
Ara. 3 kuru uzum 1 kayisi
Ara. Elma
Aksam. Kereviz. Yogurt

Pazartesileri oglenle aksamim ayni oluyo ama yapacak bisey yok.

ilaclarina dikkat et canim onlar senin en büyük yardımcıların eminim olacaksin tatlim Menün cok güzel

bakalim devam etmeye calisicam yine dun geceki gibi olursam dedigin gibi yaparim canim..

sagol canim iciyorum zaten ama iste uzun zaman sonra oldugum reglinin etkisiyle zor geciyor...
bence cok guzel menun aynen devam canim...

Canım ben böyle tek düze beslenme düzenine karşıyım.. Lütfen uzak duralım böyle şeylerden.. En güzeli sabah kral öğle memur akşam çook fakir tutabilmek menüleri.. Belki bu şekilde fazla gider kilo ama sonrası hızlı bi şekilde döner ve çok moral bozar..
daha once bizim takimdan umutincisi yapip 3 kilodan fazla vermisti ama hic kacamak yapmadim demisti...
Evet sonrada fazlasıyla geri almıştı maalesef.
Canım yoğurt karışımı öneririm hem gribe faydalı hem metoboliizmayı hızlandırarak kilo verdirmeyi sağlıyor..
Canım bence çok sıık olmasın yeme araların, en az 2/ 3 saat olsun, mideye yazık onunda dinlenmeye ihtiyacı var..

Cennet gibi bir ülkede yaşadığımızın önemine vurgu yapan ‘alkali diyet’ kitabı yazarı Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Çoruhlu, Türkiye’nin her yerinde yenebilir otları yetiştirebilecek toprağımızın olması bizim için büyük şans olduğunu ifade etti. Genç, sağlıklı ve güzel görünmenin bitkisel beslenmeyle mümkün olacağına vurgu yapan Yrd. Doç. Dr. Çoruhlu, ‘Gıda Saati’ programı sunucusu Semiha Batmaz Salcı’nın sorularını yanıtladı. Yrd. Doç. Dr. Çoruhlu, "Bizim insanlar olarak tüketmemiz gereken yiyecekler, aslında bitkisel kökenli yiyecekler. Bu her türlü meyve, sebze olabilir, baharatlar olabilir. Çünkü onlar da ottan geliyor. Yağlı tohumlar olabilir, kuruyemişler olabilir. Vücudun içerisine bunları koyduğunda tek bir çöp üretmiyor. Güzellik, sağlıklı olmak, gençlik ya da yaşlı olmak arasında çöp birikmesi gibi bir fark var. Doğduğumuz günden itibaren hiç çöp üretmeyen şekilde beslenmiş olsaydık, her zaman genç görünüyor ve hastalanmıyor olacaktık. O biriken çöpleri vücut atamıyor belli bir yaştan sonra. Atma kapasitesi azalıyor böbreklerin bağırsakların, yaşlanıyoruz." diye konuştu.

Tüm sağlık şikayetlerimizin nedeninin sebze ağırlıklı beslenmemek ve işlenmiş gıdalar tüketmek olduğunun altını çizen Yrd. Doç. Dr. Çoruhlu, et ve hamur yiyecekleri tüketenlere önemli tavsiyelerde bulundu. Yrd. Doç. Dr. Çoruhlu, "Et yanında şalgam suyu içilebilir ki o bitki suyu anlamına geliyor. Baharatların ekstra olarak konması, ya da yanında büyük söğüş salatası olmalı. Anlatmaya çalıştığım alkali beslenme; yiyeceklerin yanına bitkilerin de konması. Sebze suyu, meyve suyu ile kendimize verdiğimiz zararı en aza indirmiş, dengelemiş oluruz. Tembelliğe kaçmamak lazım. Makarna pişirmek zeytinyağlı yemek yapmaktan daha kolay olduğu için kolaya kaçıyorlar. Ama bunları minimumda tutup, ne kadar az yersek o kadar çok ömrümüze ömür katacağımızı hep bilmek lazım. Ot eşittir ömür" ifadelerini kullandı.

“Kilo vermek isteyenler, en önemli öğün akşam”

Kilo problemi olanlara tavsiyelerde bulunan Yrd. Doç. Dr. Çoruhlu, akşam yemeğini erkene almalarını veya akşam saatlerinde sebze yemekleri, zeytinyağlı, balık, salata, haşlama ve buğulama gibi vücudu yormayacak gıdalara yönelmelerini önerdi. Yrd. Doç. Dr. Çoruhlu, "Masaya oturduğumuz zaman elbette ki canımızın istiyor olduğu ya da bize tat olarak öğretilmiş tatlı pasta vb. yerken, onların bizim hücrelerimizi doyurmadığını sadece bizim nefsimizin karşılığı olduğunu bilelim. Eğer biz hayattan zevk almak istiyorsak bunun için sağlıklı ve uzun ömür gerekiyorsa; o zaman hücreleri doyurmak gerekiyor ki o sağlığı bize versinler. Akşam yemeklerinde sebze ağırlıklı beslenmek en ideali" dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…