- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.261
cok guzel menu tebtikederim...Ben de menumu yazayiiiim :)
Sabah.
Domates
Salatalik
Tel peynir
Burgu peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Oglen.
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
Ara.
Yarim nektarin
Kahve
Aksam.
Izgara cupra
Salata
Spor:delicesine ev temizligi. Leslie 3 mile.
Su. 1 litre :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar gunaydin :))))
Persembeden beri sadece 100 gr verdimama olculerimde bariz incelme var gecen pazardan beri. Bu nasil oluyor?
Kendim olcmuyorum sikarim falan diye.
Bel 76
Kalca 106
Bacak 60
Kol 30 cm
Yine tombisim ama umut var
Canim insallah 5 Mayıs olmadan sen 6 li rakamlara ulaşırsın..evet canim sıkı yonetim basladi...bende esime yalvariyorum al bizi soyle boool yürüyüş yapilacak bir yere gotur gezdir diye...bugun grip olmusum biraz hafif kirginlik var insallah aksama kadar artmaz...makbule benim yakinlarda balik alabilecegim biyer yok onun yerine konserve tonbaligi yesem olurmu acaba ???
5 mayis ta benim oglumun doğum gunu ama yapmayiz heralde...yaparsak da 70 in altina inmis olursam o zamana kadar super olur. ..
delicesine ev temizliği öyle mi :) bayıldım buna. Bende gardrobu toplamalıyım kac gündür bekliyor..Ben de menumu yazayiiiim :)
Sabah.
Domates
Salatalik
Tel peynir
Burgu peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Oglen.
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
Ara.
Yarim nektarin
Kahve
Aksam.
Izgara cupra
Salata
Spor:delicesine ev temizligi. Leslie 3 mile.
Su. 1 litre :/
Canim insallah 5 Mayıs olmadan sen 6 li rakamlara ulaşırsın...
delicesine ev temizliği öyle mi :) bayıldım buna. Bende gardrobu toplamalıyım kac gündür bekliyor..
Bugun lahana çorbamı yaptım sonunda.gun boyu 4-5 çilek 4-5 yeni dünya ve bir yeşil elma yedim. 2-3 tane kadarda çağla yedim.2 kase corba ictim butun gun.corba cok zorlayacak beni.allahim limon dayandım bolca ama yarin nasıl içicem diye sitresi bugünden sardı beni...
daha once bizim takimdan umutincisi yapip 3 kilodan fazla vermisti ama hic kacamak yapmadim demisti...Canım sonuçları düşün bu corbayi kacamaksiz yaparsan 3 kilo en az gidecek :)
daha once bizim takimdan umutincisi yapip 3 kilodan fazla vermisti ama hic kacamak yapmadim demisti...
bende 3.gun cuvallamistim ama 3 gunde 1.5 kilo gitmisti...ama onemli olan diyet bitiminde rehavete kapilmadan verdigin kiloyu koruyabilmek...Yaa müthiş bir sonuç ama dayanmak zor iste ben yapamam mesela :)
bende 3.gun cuvallamistim ama 3 gunde 1.5 kilo gitmisti...ama onemli olan diyet bitiminde rehavete kapilmadan verdigin kiloyu koruyabilmek...
benim simdiki uygulamaya calistigim diyette sozum ona bir haftada 10 kilo diyeti ...on kiloyu gectim 2 kilo gitse yine raziyim :)
farkindayim :)Makbule00735057628 .!.:Bir haftada 10 kilo cok utopik canim yaa ama 2-3 arasında olur bence
farkindayim :)
ama umut dunyasi iste ugrasiyorum ...ama gercekten diyetin adi 1haftada 10 kilo 3 kilo gitse bu hafta 6 lirakamlara merhaba ...ahhh ne guzel olurdu :)
kizlar cok kotuyum kasiklarimin agrisindan ve asiri gripten bittim yaa.. az once 3 kasik . kadar mantarli tavuk sote yedim zaten hastayim birde ustune acliga dayanamadim iste :'(
kusura bakmayin allah izin verirse sabah 5 mil leslie yapar telafi ederim...
hepinize iyi geceler...
Canim sen bence bol bol mekik çek en iyi alt karını o çalıştırıyor diğer ölçülerin gayet süperbende kıskandım ölçtüm kendimi
bel: 69
kalça:92
kol:26
bacak:50
göğüs 82
alt karın: 79 ah şu alt karnı eritemiyorum bi türlü bütün kilom orda gibi geliyor zaten :18::18::18::18:
Canim bol pul biber koy ben öyle içmiştimCanim insallah 5 Mayıs olmadan sen 6 li rakamlara ulaşırsın...
delicesine ev temizliği öyle mi :) bayıldım buna. Bende gardrobu toplamalıyım kac gündür bekliyor..
Bugun lahana çorbamı yaptım sonunda.gun boyu 4-5 çilek 4-5 yeni dünya ve bir yeşil elma yedim. 2-3 tane kadarda çağla yedim.2 kase corba ictim butun gun.corba cok zorlayacak beni.allahim limon dayandım bolca ama yarin nasıl içicem diye sitresi bugünden sardı beni...
kizlar cok kotuyum kasiklarimin agrisindan ve asiri gripten bittim yaa.. az once 3 kasik . kadar mantarli tavuk sote yedim zaten hastayim birde ustune acliga dayanamadim iste :'(
hepinize iyi geceler...
ilaclarina dikkat et canim onlar senin en büyük yardımcıların eminim olacaksin tatlim Menün cok güzelKizlar gunaydin.
Son 4 haftadir bireysel birincilik 14. Takimsan cikiyobu hafta da ben olucam!
Galiba benim metabolizmam yavasladi galiba. Daha az daha sik yicem her gun sporumu da yapicam. Ilaclarimi aksatiyodum onlari da duzenli alicam!
Menumu yazayim hemen.
Sabah. 1 dilim cavdar ekmegi. Beyaz peynir
Ara. 1 kutu sut
Oglen. Kereviz. Yogurt. 1 dilim cavdar ekmegi
Ara. Yarim Havuc
Ara. Cengelkoy salatalik
Ara. 3 kuru uzum 1 kayisi
Ara. Elma
Aksam. Kereviz. Yogurt
Pazartesileri oglenle aksamim ayni oluyo ama yapacak bisey yok.
bakalim devam etmeye calisicam yine dun geceki gibi olursam dedigin gibi yaparim canim..Canım bence bugün sadece beslenmenr dikkat et hem vucudun dinlensin hem sen bitki caylari ic once saglik canim regl le birlikte grip yigar insani zaten bebegin de var bu kadar yuklenme kendine biraz toparlar vücut
sagol canim iciyorum zaten ama iste uzun zaman sonra oldugum reglinin etkisiyle zor geciyor...Canim sen bence bol bol mekik çek en iyi alt karını o çalıştırıyor diğer ölçülerin gayet süper
Canim bol pul biber koy ben öyle içmiştim
Geçmiş olsun canım bol bol bitki çayı ic
bence cok guzel menun aynen devam canim...Menumu yazayim hemen.
Sabah. 1 dilim cavdar ekmegi. Beyaz peynir
Ara. 1 kutu sut
Oglen. Kereviz. Yogurt. 1 dilim cavdar ekmegi
Ara. Yarim Havuc
Ara. Cengelkoy salatalik
Ara. 3 kuru uzum 1 kayisi
Ara. Elma
Aksam. Kereviz. Yogurt
Pazartesileri oglenle aksamim ayni oluyo ama yapacak bisey yok.
Canım ben böyle tek düze beslenme düzenine karşıyım.. Lütfen uzak duralım böyle şeylerden.. En güzeli sabah kral öğle memur akşam çook fakir tutabilmek menüleri.. Belki bu şekilde fazla gider kilo ama sonrası hızlı bi şekilde döner ve çok moral bozar..Canim insallah 5 Mayıs olmadan sen 6 li rakamlara ulaşırsın...
Evet sonrada fazlasıyla geri almıştı maalesef.daha once bizim takimdan umutincisi yapip 3 kilodan fazla vermisti ama hic kacamak yapmadim demisti...
Canım yoğurt karışımı öneririm hem gribe faydalı hem metoboliizmayı hızlandırarak kilo verdirmeyi sağlıyor..kizlar cok kotuyum kasiklarimin agrisindan ve asiri gripten bittim yaa.. az once 3 kasik . kadar mantarli tavuk sote yedim zaten hastayim birde ustune acliga dayanamadim iste :'(
hepinize iyi geceler...
Canım bence çok sıık olmasın yeme araların, en az 2/ 3 saat olsun, mideye yazık onunda dinlenmeye ihtiyacı var..Kizlar gunaydin.
Son 4 haftadir bireysel birincilik 14. Takimsan cikiyobu hafta da ben olucam!
Galiba benim metabolizmam yavasladi galiba. Daha az daha sik yicem her gun sporumu da yapicam. Ilaclarimi aksatiyodum onlari da duzenli alicam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?