- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.301
canim kornison tursudan uzak dursaydin keske...lahana diyetinin ozelligi zaten vucutyan oncellikle odem atip kilo verdirmek...tursu tuzlu haliyle vucut su tutuyor ama tursunun tuz miktarini azalttim dersen sorun yok kizmazsin umarim iyiligin icin yaziyorum ...
ah canim dikkat et kendine bisey olmaz insallah gecmis olsun...istende cok gec cikiyormussun benim esim 7 de en gec evde olur ve ben ne cok calistiriyolar seni diye hayifsinirim ...ogun aralarin banada sik geldi yazinca ama sen kendi bunyeni daha iyi tanirsin bence...
iste ben bu makbuleyi iyi bilirim...ha gayret arkadasim hep beraber citirciklar olarak mezun olucaz unutma...
iste bu supersin canim hadi su son 3 kilo diyetini birlikte yapicaz senle
garkettim canim tesekkut ederim :-*Ayyy nacam ben tuzunu filan almadım yıkadım sadece :26::26: baska türlü içmedim çorbayı... İyice yıkasam suda bekletsem olmazmiki? Bu arada senin icin sonunda değiştirdim resmimi
garkettim canim tesekkut ederim :-*
donbul abla vardi takimda denk geldinmi bilmiyorum .oda cok cani tursu cekince suya koyup tuzunu alirdi...sana hak veriyorum ben lahana corbasini cok sevmeme ragmen zor katlandim 3 gun senin yine maasallahin var...
canim yiyemiyorsan zorlama ama ne kadar cok icersen o kadar etkili oluyor...Denk geldik donbul hanımla :) cocuklarin sinavi bitsin gelcem dedi en son sanirim..
Gunde iki kase dolu dolu yetermi sence .. Uc kase icin zorlamalimiyim kendimi bilemedim?
Bu arada masallah diyorum.. Bu hafta harikasin...
canim yiyemiyorsan zorlama ama ne kadar cok icersen o kadar etkili oluyor...
ben sabah ogle aksam ara ogun cok yedim yani hatta ana ogunlerde tabakla ara ogunlerde kaseyle iciyordum gerci o zaman emzirdigim icin boyle cok icmistim...tadi cok yavan ama 3 gun dayandin madem slk disini...ama kacamaktan uzak dur...
ayyy sagolasin yaaa yuklerimden kurtulayim artik 70 kg nun altini goreyim...bu aksam sofrayi toplarken ekmegi uzuun uzun kokladim cok ozledim...esim tursu yedi ben baktim firina en sevdigim uemegI koydum sadece tuzuna baktim ayy tutma beni aglicam iyice ezige bagladim...ama sunu anladim isteyince yenmiyormus
yemeyerek iyi yapmissin..valla canim ben onu bunu bilmem cumartesi kola icicem kafaya koydum.esim tatli alirsa ondanda yiyicem bir tane...ahh vanim ya insallah insallah...hep dua ediyorum hayirlisiyla hep beraber son noktayi koyalim..ilac kullanmasaydim simdi daha kolay verecektim kiloyu...Bugun benin kayınvalide mantarı borek yolladı birde dun ekler pastalarından yollamıştı sagolsun.Mutfaktan kaçtım resmen... Onlar benim icin cıs lar simdilik ...
Bu Perşembe kesin 6 li olursun bence... Hiç bozma süper gidiyorsun...
Bu gayretle olur canım hepimiz 1.ciyiz aslinda:)Kizlar gunaydin.
Son 4 haftadir bireysel birincilik 14. Takimsan cikiyobu hafta da ben olucam!
Galiba benim metabolizmam yavasladi galiba. Daha az daha sik yicem her gun sporumu da yapicam. Ilaclarimi aksatiyodum onlari da duzenli alicam!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bişey olmaz canım ya bunlar fazla CIS degil:) asıl benim günüm var bugün bakalım ben nasıl atlaticamkendimden nefret ediyorum gen dayanamadım ne aman misafr gelse o incirleri ortaya çıkarıp onlardan fazla ben yiyorum of of
sabah: 1 yumurta 1 kk az yağlı beyaz peynir 3 zeytin 1 brdak süt domates salatalık
ara: 1 kutu ayran
öğlen: çok az tavuk sote çok yağlıydı bende kenarlardan tırtıkladım sadece 1 kase ayran o da yağlıydıaz salata onu da tırtıkladım sadece
ara: 5-6 kuru incir15 falan badem 5 kuru erik:18::18::18:bu kadar meyve yenir mi yaa
akşam: 2 yumurta 1 kk az yağlı beyaz peynir domates salatalık
ara: 1 bardak süt düşünüyorum ya da yoğurt veya kefir
a
Bravo canım alkış alkış sana çocukla nasıl böyle spor yapabiliyorsun hayret ben yapamıyorum kizimla yapışık yaşıyoruzeveeet gelelim gunun ozetine...
diyet listesine harfiyen uyuldu...
2x 45 dk leslie 3 mil toplamda 6 mil leslie yapildi bugunku toplam spor 110 dk oldu...
regli olmama ve ilaclara ragmen tartida eksi goruldu...dayanamadin tartildim
benden bugunluk bu kadar arkadaslar eger boyle giderse erken konusmus olmam insallah kizlar ama bu haftaki birincilik konfetileri benim hepsi beniiiiiiimmmmm.....
son madde sakaydi ciddiye almayin kizlar ;-p
Bugun benin kayınvalide mantarı borek yolladı birde dun ekler pastalarından yollamıştı sagolsun.Mutfaktan kaçtım resmen... Onlar benim icin cıs lar simdilik ...
Bu Perşembe kesin 6 li olursun bence... Hiç bozma süper gidiyorsun...
hadi bakalım canım inşallahcanim kornison tursudan uzak dursaydin keske...lahana diyetinin ozelligi zaten vucutyan oncellikle odem atip kilo verdirmek...tursu tuzlu haliyle vucut su tutuyor ama tursunun tuz miktarini azalttim dersen sorun yok kizmazsin umarim iyiligin icin yaziyorum ...
ah canim dikkat et kendine bisey olmaz insallah gecmis olsun...istende cok gec cikiyormussun benim esim 7 de en gec evde olur ve ben ne cok calistiriyolar seni diye hayifsinirim ...ogun aralarin banada sik geldi yazinca ama sen kendi bunyeni daha iyi tanirsin bence...
iste ben bu makbuleyi iyi bilirim...ha gayret arkadasim hep beraber citirciklar olarak mezun olucaz unutma...
iste bu supersin canim hadi su son 3 kilo diyetini birlikte yapicaz senle
harikasın tatlımeveeet gelelim gunun ozetine...
diyet listesine harfiyen uyuldu...
2x 45 dk leslie 3 mil toplamda 6 mil leslie yapildi bugunku toplam spor 110 dk oldu...
regli olmama ve ilaclara ragmen tartida eksi goruldu...dayanamadin tartildim
benden bugunluk bu kadar arkadaslar eger boyle giderse erken konusmus olmam insallah kizlar ama bu haftaki birincilik konfetileri benim hepsi beniiiiiiimmmmm.....
son madde sakaydi ciddiye almayin kizlar ;-p
canım tatlıyı bilemem ama bence yeme tabi de şeker yağ yakımını dıurduruyor çünkü ama kolayı lıght ya da zero iç bence onla hem tatlı ihtiyacın gider hem de kola içmiş olursun hem de 0 calyemeyerek iyi yapmissin..valla canim ben onu bunu bilmem cumartesi kola icicem kafaya koydum.esim tatli alirsa ondanda yiyicem bir tane...ahh vanim ya insallah insallah...hep dua ediyorum hayirlisiyla hep beraber son noktayi koyalim..ilac kullanmasaydim simdi daha kolay verecektim kiloyu...
Afiyet olsun canım ben çorbayı bol kırmızı pul biber ve bol limon sıkarak içiyordum kokusunu bır nebze olsun alıyor ben faydasını cok gördüm canım bence pes etme cunku 2-3 günlük yapılan bır dıyet değil ben tam 7 gün bu çorbayı içiyordum ve ciddi derecede kilo kaybı yaşatıyor :) 7 günden fazla asla yapma en az 15 gün ara verilmelidir o 15 günlük suredede protein ağırlıklı beslenirsen kilo vermen dewam eder ve kilonu korumuşta olursun :) kolay gelsinnİnsallah canim bence kesin olursun,bugun akrebin verdigi listeye baktim kisa surede 11 kilo vermissin helal sanaDayandım aksamda ictim çorbayı :) sagol destegin icin az daha kaciracaktim bugun:) açlıktan şikayetim yok ama corba zor geldi.cunki soğan yemem lahana sevmem hepsi birarada olunca cok zor oldu benim icin .bol baharat limon ve yanında kornişon turşusu kurtardı.
canim uzme kendini butun gun ekmek hiç yemedinmi? Light ekmeğin kalorisi cok dusuk.ara biraz kaçmış. Ama gündüz olduğu icin hareket ederek onu yakabilirsin belki ...
anathemacim sen onu bana sor ...benimkide pek yapiskan sagolsun.ben genelde kizim uyuyunca yapiyorum ..Bu gayretle olur canım hepimiz 1.ciyiz aslinda:)
Bişey olmaz canım ya bunlar fazla CIS degil:) asıl benim günüm var bugün bakalım ben nasıl atlaticam
Bravo canım alkış alkış sana çocukla nasıl böyle spor yapabiliyorsun hayret ben yapamıyorum kizimla yapışık yaşıyoruz
Komşulara ver en iyisi yoksa ben yerdim hepsini:)
menun zaten bir ceren klasigi ama spor kismina ozellikle bayildim...Günaydın kızlar ,
Bugun olan menümmmm su sekilde:)
Kahvaltıdan önce;
1 su bardağı lahana suyu
Kahvaltı,
Yarım susamsız simit
Iceberg-maydonoz-tere-roka-limon
Yeşilçay
Ara
2 adet kuru erik
1 su bardağı lahana suyu
Öğle
Bakla yemeği
Yoğurt
Ara
1 adet greyfurt
1 su bardağı lahana suyu
Akşam
Haşlanmış tavuklu marul salatası
Maden suyu
Yatmadan önce
2 bardak lahana suyu
Toplam 1 litre lahana suyu +1,5 litre karbonatlı su
1 saat yürüyüş +45 dk leslie+150 mekik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar ,
Kahvaltıdan önce;
1 su bardağı lahana suyu
Kahvaltı,
Yarım susamsız simit
Yeşilçay
Ara
2 adet kuru erik
1 su bardağı lahana suyu
Öğle
Bakla yemeği
Yoğurt
Ara
1 adet greyfurt
1 su bardağı lahana suyu
Akşam
Maden suyu
Yatmadan önce
2 bardak lahana suyu
Bende kolaya hiç dayanamam .. Allah'tan light seviyorum :)yemeyerek iyi yapmissin..valla canim ben onu bunu bilmem cumartesi kola icicem kafaya koydum.esim tatli alirsa ondanda yiyicem bir tane...ahh vanim ya insallah insallah...hep dua ediyorum hayirlisiyla hep beraber son noktayi koyalim..ilac kullanmasaydim simdi daha kolay verecektim kiloyu...
Dun komşular geldi ama onlara kek ikram ettim.esim böreğe dayanamaz ona sakladım bir iki gun o yiyecek sanirim...Bu gayretle olur canım hepimiz 1.ciyiz aslinda:)
Bişey olmaz canım ya bunlar fazla CIS degil:) asıl benim günüm var bugün bakalım ben nasıl atlaticam
Bravo canım alkış alkış sana çocukla nasıl böyle spor yapabiliyorsun hayret ben yapamıyorum kizimla yapışık yaşıyoruz
Komşulara ver en iyisi yoksa ben yerdim hepsini:)
sagol canim desteğinle devam ediyorum.insallah güzel kilo verebilirim bende ..regl olmam gerek bu günlerde o yüzden tartılmiyorum .hevesim kaçmasın diye...Afiyet olsun canım ben çorbayı bol kırmızı pul biber ve bol limon sıkarak içiyordum kokusunu bır nebze olsun alıyor ben faydasını cok gördüm canım bence pes etme cunku 2-3 günlük yapılan bır dıyet değil ben tam 7 gün bu çorbayı içiyordum ve ciddi derecede kilo kaybı yaşatıyor :) 7 günden fazla asla yapma en az 15 gün ara verilmelidir o 15 günlük suredede protein ağırlıklı beslenirsen kilo vermen dewam eder ve kilonu korumuşta olursun :) kolay gelsinn
Harikasin yine... Masallah diyorum.. Gecen haftanın birincisi yine sen seçilmişinGünaydın kızlar ,
Kahvaltıdan önce;
1 su bardağı lahana suyu
Kahvaltı,
Yarım susamsız simit
Yeşilçay
Ara
2 adet kuru erik
1 su bardağı lahana suyu
Öğle
Bakla yemeği
Yoğurt
Ara
1 adet greyfurt
1 su bardağı lahana suyu
Akşam
Maden suyu
Yatmadan önce
2 bardak lahana suyu
Süpersin canım..Günaydın kızlar ,
Kahvaltıdan önce;
1 su bardağı lahana suyu
Kahvaltı,
Yarım susamsız simit
Yeşilçay
Ara
2 adet kuru erik
1 su bardağı lahana suyu
Öğle
Bakla yemeği
Yoğurt
Ara
1 adet greyfurt
1 su bardağı lahana suyu
Akşam
Maden suyu
Yatmadan önce
2 bardak lahana suyu
bugunku menum
kahvalti 11
1kk peynir
3 dilim ceri domates
1 avuc findik fistik karisimi
aksam 17. 30
1 parca haslanmis tavuk gogsu
elma sirkeli mevsim salatasi...
sabah kahvaltida evde degildim ablamdaydim baktim tabakta findik fistik var(teyzesi sever diye oglum icin koymus)onlarsan yedim birazcik haliyle menudeki kizarmis ekmegi cikardim menumden yemedim...
kizimi asiya goturdum oda sabah sporu oldu..
tesekkur ederim canim bu hafta da birinciligi kaptirmicaz insallahSüpersin canım..Lahana suyunun faydasını görüyosun sanırım vee haftanın birincisi olarak sırrını paylaştınmı birinciler topiğinde
Senin menüde güzelmiş hrikasın kuşum
menü gayet iyi görünüyor .. Cimcime ası oldu demek ..cok gecmis olsun ...bugunku menum
kahvalti 11
1kk peynir
3 dilim ceri domates
1 avuc findik fistik karisimi
aksam 17. 30
1 parca haslanmis tavuk gogsu
elma sirkeli mevsim salatasi...
sabah kahvaltida evde degildim ablamdaydim baktim tabakta findik fistik var(teyzesi sever diye oglum icin koymus)onlarsan yedim birazcik haliyle menudeki kizarmis ekmegi cikardim menumden yemedim...
kizimi asiya goturdum oda sabah sporu oldu..
beğendim butonum çalışmıyor sanirim ama ben bunu beğendim....bu gunku yemek fasli kapandi...
saat 11
1kk peynir
3 dilim ceri domates
1 avuc findik fistik
saat 16
3 yk tavuklu mantar sote
sirkeli karisik salata(kuru sogan yesil sogan maydanoz kivircik roka )
kizlar evde tavuk gogus eti kalmamisti bende usendim gidip almaya cocuklarla zor gidip gelmek bende evde sote vardi onu yedim sotede yag ve tuz vardi o yuzden aksam yemegimi normalden 1.5 saat once yedim aksamda 1 mil fazladan leslie yaparim artik...
anathemacim sen onu bana sor ...benimkide pek yapiskan sagolsun.ben genelde kizim uyuyunca yapiyorum ..
menun zaten bir ceren klasigi ama spor kismina ozellikle bayildim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?