Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu arada hiç kizarmiyim askolsun.. Yanlışımı duzeltiyorsun,tam tersi minnettar kalırım sanaa

Ayyy nacam ben tuzunu filan almadım yıkadım sadece :26::26: baska türlü içmedim çorbayı... İyice yıkasam suda bekletsem olmazmiki? Bu arada senin icin sonunda değiştirdim resmimi
garkettim canim tesekkut ederim :-*
donbul abla vardi takimda denk geldinmi bilmiyorum .oda cok cani tursu cekince suya koyup tuzunu alirdi...sana hak veriyorum ben lahana corbasini cok sevmeme ragmen zor katlandim 3 gun senin yine maasallahin var...

Denk geldik donbul hanımla :) cocuklarin sinavi bitsin gelcem dedi en son sanirim..
Gunde iki kase dolu dolu yetermi sence .. Uc kase icin zorlamalimiyim kendimi bilemedim?
Bu arada masallah diyorum.. Bu hafta harikasin...

Denk geldik donbul hanımla :) cocuklarin sinavi bitsin gelcem dedi en son sanirim..
Gunde iki kase dolu dolu yetermi sence .. Uc kase icin zorlamalimiyim kendimi bilemedim?
Bu arada masallah diyorum.. Bu hafta harikasin...
canim yiyemiyorsan zorlama ama ne kadar cok icersen o kadar etkili oluyor...
ben sabah ogle aksam ara ogun cok yedim yani hatta ana ogunlerde tabakla ara ogunlerde kaseyle iciyordum gerci o zaman emzirdigim icin boyle cok icmistim...tadi cok yavan ama 3 gun dayandin madem slk disini...ama kacamaktan uzak dur...
ayyy sagolasin yaaa yuklerimden kurtulayim artik 70 kg nun altini goreyim...bu aksam sofrayi toplarken ekmegi uzuun uzun kokladim cok ozledim...esim tursu yedi ben baktim firina en sevdigim uemegI koydum sadece tuzuna baktim ayy tutma beni aglicam iyice ezige bagladim...ama sunu anladim isteyince yenmiyormus

Bugun benin kayınvalide mantarı borek yolladı birde dun ekler pastalarından yollamıştı sagolsun.Mutfaktan kaçtım resmen... Onlar benim icin cıs lar simdilik ...
Bu Perşembe kesin 6 li olursun bence... Hiç bozma süper gidiyorsun...

yemeyerek iyi yapmissin..valla canim ben onu bunu bilmem cumartesi kola icicem kafaya koydum.esim tatli alirsa ondanda yiyicem bir tane...ahh vanim ya insallah insallah...hep dua ediyorum hayirlisiyla hep beraber son noktayi koyalim..ilac kullanmasaydim simdi daha kolay verecektim kiloyu...

Bu gayretle olur canım hepimiz 1.ciyiz aslinda:)

Bişey olmaz canım ya bunlar fazla CIS degil:) asıl benim günüm var bugün bakalım ben nasıl atlaticam

Bravo canım alkış alkış sana çocukla nasıl böyle spor yapabiliyorsun hayret ben yapamıyorum kizimla yapışık yaşıyoruz

Komşulara ver en iyisi yoksa ben yerdim hepsini:)

hadi bakalım canım inşallah

harikasın tatlım

canım tatlıyı bilemem ama bence yeme tabi de şeker yağ yakımını dıurduruyor çünkü ama kolayı lıght ya da zero iç bence onla hem tatlı ihtiyacın gider hem de kola içmiş olursun hem de 0 cal

Afiyet olsun canım ben çorbayı bol kırmızı pul biber ve bol limon sıkarak içiyordum kokusunu bır nebze olsun alıyor ben faydasını cok gördüm canım bence pes etme cunku 2-3 günlük yapılan bır dıyet değil ben tam 7 gün bu çorbayı içiyordum ve ciddi derecede kilo kaybı yaşatıyor :) 7 günden fazla asla yapma en az 15 gün ara verilmelidir o 15 günlük suredede protein ağırlıklı beslenirsen kilo vermen dewam eder ve kilonu korumuşta olursun :) kolay gelsinn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar ,
Bugun olan menümmmm su sekilde:)

Kahvaltıdan önce;
1 su bardağı lahana suyu

Kahvaltı,
Yarım susamsız simit
Iceberg-maydonoz-tere-roka-limon
Yeşilçay

Ara
2 adet kuru erik
1 su bardağı lahana suyu

Öğle
Bakla yemeği
Yoğurt

Ara
1 adet greyfurt
1 su bardağı lahana suyu

Akşam
Haşlanmış tavuklu marul salatası
Maden suyu

Yatmadan önce
2 bardak lahana suyu

Toplam 1 litre lahana suyu +1,5 litre karbonatlı su

1 saat yürüyüş +45 dk leslie+150 mekik

Kizlar gunaydiiiiiin :)

Aksam ekmek yapmistik kek kalibinda, tam tahilli. Sevdim onu. Sabah annem uyuyakalinca ben de o kaliptan ekmegi cikarama! Bugun hic ekmek yemicem. Midem de gecti neyse ki.

Menumu yazayim.
Sabah.
Yarim kk koy peyniri
Nektarin

Ara.
1 kutu sut

Oglen.
3 tavuk köftesi(koftede ekmek oldugundan zaten getirmicektim ekmek)
Yesil salata (2 kivircik 1 domates 1 salataliktan)

Ara.
Yarim havuc

Ara.
Salatalik

Ara.
3 kuru uzum

Ara.
Yarim elma

Aksam.
Kereviz(dun yiyemedim malum)
Yogurt

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anathemacim sen onu bana sor ...benimkide pek yapiskan sagolsun.ben genelde kizim uyuyunca yapiyorum ..

menun zaten bir ceren klasigi ama spor kismina ozellikle bayildim...

Canim harikasin bakalim ben ne yapacağım bugün sinav gorevi var yine burdan çıkınca arkadasa gidecegim rica edecegim yumurta haslayalim diye beraber cikacagimiz icin yemegi de beraber yapacagiz of umarım bozmam bugün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese gunaydinlar
Bende kolaya hiç dayanamam .. Allah'tan light seviyorum :)
Dun komşular geldi ama onlara kek ikram ettim.esim böreğe dayanamaz ona sakladım bir iki gun o yiyecek sanirim...

sagol canim desteğinle devam ediyorum.insallah güzel kilo verebilirim bende ..regl olmam gerek bu günlerde o yüzden tartılmiyorum .hevesim kaçmasın diye...

Harikasin yine... Masallah diyorum.. Gecen haftanın birincisi yine sen seçilmişin
Tebrik ederim demekki isteyince mukemmel sonuclar oluyormuş....
Menünde cok güzel sporunda harika... İlham alıyorum senden bende bugun 10 bin adımı geçecem mutlaka...

Son düzenleme:
bugunku menum
kahvalti 11
1kk peynir
3 dilim ceri domates
1 avuc findik fistik karisimi
aksam 17. 30
1 parca haslanmis tavuk gogsu
elma sirkeli mevsim salatasi...

sabah kahvaltida evde degildim ablamdaydim baktim tabakta findik fistik var(teyzesi sever diye oglum icin koymus)onlarsan yedim birazcik haliyle menudeki kizarmis ekmegi cikardim menumden yemedim...
kizimi asiya goturdum oda sabah sporu oldu..

Süpersin canım.. Lahana suyunun faydasını görüyosun sanırım vee haftanın birincisi olarak sırrını paylaştınmı birinciler topiğinde

Senin menüde güzelmiş hrikasın kuşum

bu gunku yemek fasli kapandi...
saat 11
1kk peynir
3 dilim ceri domates
1 avuc findik fistik

saat 16
3 yk tavuklu mantar sote
sirkeli karisik salata(kuru sogan yesil sogan maydanoz kivircik roka )
kizlar evde tavuk gogus eti kalmamisti bende usendim gidip almaya cocuklarla zor gidip gelmek bende evde sote vardi onu yedim sotede yag ve tuz vardi o yuzden aksam yemegimi normalden 1.5 saat once yedim aksamda 1 mil fazladan leslie yaparim artik...

menü gayet iyi görünüyor .. Cimcime ası oldu demek ..cok gecmis olsun ...

beğendim butonum çalışmıyor sanirim ama ben bunu beğendim....

anathemacim sen onu bana sor ...benimkide pek yapiskan sagolsun.ben genelde kizim uyuyunca yapiyorum ..

menun zaten bir ceren klasigi ama spor kismina ozellikle bayildim...

Saol cnm oğlumun doğum gunüne hazırlanıyorum sporu fazlalaştırdım :) fıstık gibi olmam lazımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…