- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.321
Canim harikasin bakalim ben ne yapacağım bugün sinav gorevi var yine burdan çıkınca arkadasa gidecegim rica edecegim yumurta haslayalim diye beraber cikacagimiz icin yemegi de beraber yapacagiz of umarım bozmam bugün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese gunaydinlar
Bende kolaya hiç dayanamam .. Allah'tan light seviyorum :)
Dun komşular geldi ama onlara kek ikram ettim.esim böreğe dayanamaz ona sakladım bir iki gun o yiyecek sanirim...
sagol canim desteğinle devam ediyorum.insallah güzel kilo verebilirim bende ..regl olmam gerek bu günlerde o yüzden tartılmiyorum .hevesim kaçmasın diye...
Harikasin yine... Masallah diyorum.. Gecen haftanın birincisi yine sen seçilmişin
Tebrik ederim demekki isteyince mukemmel sonuclar oluyormuş....
Menünde cok güzel sporunda harika... İlham alıyorum senden bende bugun 10 bin adımı geçecem mutlaka...
Süpersin canım..Lahana suyunun faydasını görüyosun sanırım vee haftanın birincisi olarak sırrını paylaştınmı birinciler topiğinde
Senin menüde güzelmiş hrikasın kuşum
bu gunku yemek fasli kapandi...
saat 11
1kk peynir
3 dilim ceri domates
1 avuc findik fistik
saat 16
3 yk tavuklu mantar sote
sirkeli karisik salata(kuru sogan yesil sogan maydanoz kivircik roka )
kizlar evde tavuk gogus eti kalmamisti bende usendim gidip almaya cocuklarla zor gidip gelmek bende evde sote vardi onu yedim sotede yag ve tuz vardi o yuzden aksam yemegimi normalden 1.5 saat once yedim aksamda 1 mil fazladan leslie yaparim artik...
olursun kesinlikle canim ... Oglusunun resmini mı. Koydun ..allah bağışlasin.allah nazarlardan saklasın. 1 yasına giricek dimi Kırkbir kere Masallah....Saol cnm oğlumun doğum gunüne hazırlanıyorum sporu fazlalaştırdım :) fıstık gibi olmam lazımm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
insallah canim regl olmak üzereyim o yüzden cok iyi sonuc çıkmasada ben elimden geleni yapıyorum.. İcimde onun huzuru var... Firem yok 3 gündür .. İnsallah 7.gunu gorucem :)Sözencim sende harika gidiyorsun eminim bu hafta harika sonuçlar alacaksın. Bu hafta valla maşallahımız var kızlar :) süper gıdıyoruz
olursun kesinlikle canim ... Oglusunun resmini mı. Koydun ..allah bağışlasin.allah nazarlardan saklasın. 1 yasına giricek dimi Kırkbir kere Masallah....
insallah canim regl olmak üzereyim o yüzden cok iyi sonuc çıkmasada ben elimden geleni yapıyorum.. İcimde onun huzuru var... Firem yok 3 gündür .. İnsallah 7.gunu gorucem :)
Bozmazsın makbulecim zaten pek bir kilon kalmadı ınsallah bu hafta kalan kilondanda kurtulacaksın :)
Evet tatlım lahana suyunun faydasını görüyorum mesela ben hıc kabızlık yasamadım lahana suyu ve karbonatlı suyun ayrıca sirkenın cok faydası var her hafta 3 farklı içeceği kombinledim kendime :) bu sebeple cok iyi oldu :) 1. Topiğine yazdım canım alıştım artık 1. Olduğumun ertesi günü hemen yazdım :)
çok şükür bugünü de çok iyi atlatıım hatta harika bence yazayım hemen menümü ü
sabah: 1 yumurta 1 kk az yağlı peynir 1 bardak yağsız süt domates salaalık
ara: yapamadım
öğlen: 60 gr tavuk göğsü 1 kase yarım yağlı yoğurt domates salatalık
ara: 1 su bardağı yarım yağlı süt
akşam: 90 gr ızgara köfte 1 su bardağı yarım yağlı yoğurt domates salatalık
ara: 1 bardak lıght kefir düşünüyorum her zamanki gibi yoğurt ya da süt de olabilirvee tabiki 1 saat pilates yapılacak
ay bende öyle cok heycanliydim oğlum 1 yasına girerken... O zaman yurtdisindaydik sagolsun arkadaşlarla birlikte cok güzel kutladık. Aile özlemi cok zordu . Annemler ve kayınvalideler ayr ayrı pasta almışlardı internetten kutlamislardi buruk olmuştu icimiz. Doya doya kutlarsınız insallahÂmin canım cümlemizin inşallah senin kuzuda maşallah cok seker ya bayıldım fotoya:) 1 yaşına gireceğiz teyzesi sanki ben gireceğim ben daha heyecanlıyım :)
Canim ya az önce ablam ile konuştum ondada aynı sorun vardı 1-2 haftadır . Abim bir ilac vermiş gecen ona bugun cok iyim dedi.ilac ise yaramış .magnezyum içeren bir ilac mis. İstersen adını arayıp öğrenirim ?kızlar yaa kabızlıktan geberiyorum her şeyi denedim 3 gündür kuru kayısı incir karışımlar form çay hepsini bugün lavman yaptım en son federsiniz ama yine çıkamadım anlamadım yaa ne oluyor bana
ay bende öyle cok heycanliydim oğlum 1 yasına girerken... O zaman yurtdisindaydik sagolsun arkadaşlarla birlikte cok güzel kutladık. Aile özlemi cok zordu . Annemler ve kayınvalideler ayr ayrı pasta almışlardı internetten kutlamislardi buruk olmuştu icimiz. Doya doya kutlarsınız insallah
Canim ya az önce ablam ile konuştum ondada aynı sorun vardı 1-2 haftadır . Abim bir ilac vermiş gecen ona bugun cok iyim dedi.ilac ise yaramış .magnezyum içeren bir ilac mis. İstersen adını arayıp öğrenirim ?
sagol canim bingildagi kapanmamis dedi dr ona canim slklldi biraz...menü gayet iyi görünüyor .. Cimcime ası oldu demek ..cok gecmis olsun ...
beğendim butonum çalışmıyor sanirim ama ben bunu beğendim....
oldun bile ne kaldi cok guzel gidiyosun tatlimSaol cnm oğlumun doğum gunüne hazırlanıyorum sporu fazlalaştırdım :) fıstık gibi olmam lazımm :)
tahtalara vur kiz superiz biz super maasallah...Sözencim sende harika gidiyorsun eminim bu hafta harika sonuçlar alacaksın. Bu hafta valla maşallahımız var kızlar :) süper gıdıyoruz
daha nasil guzel olabilirki...çok şükür bugünü de çok iyi atlatıım hatta harika bence yazayım hemen menümü ü
sabah: 1 yumurta 1 kk az yağlı peynir 1 bardak yağsız süt domates salaalık
ara: yapamadım
öğlen: 60 gr tavuk göğsü 1 kase yarım yağlı yoğurt domates salatalık
ara: 1 su bardağı yarım yağlı süt
akşam: 90 gr ızgara köfte 1 su bardağı yarım yağlı yoğurt domates salatalık
ara: 1 bardak lıght kefir düşünüyorum her zamanki gibi yoğurt ya da süt de olabilirvee tabiki 1 saat pilates yapılacak
kızlar yaa kabızlıktan geberiyorum her şeyi denedim 3 gündür kuru kayısı incir karışımlar form çay hepsini bugün lavman yaptım en son federsiniz ama yine çıkamadım anlamadım yaa ne oluyor bana
Nasıl yani her hafta bi tanesinimi içiyosun bu içeceklerden... Lahanayı normal haşlayıp suyunu içiyosun dimi canım?
ilahi slim onu görmedim ama geçen neydi o hatunun adı kardashan miydi biseydi melez gibi esmer bi hatun kilolariyla poposu icin milyon dolar harcamış diye resmi vardı .. İgggg dedim.benim çatlaklara dolu popum bile daha güzelKizlar rihannanin totoyu gordunuz mu ya?
Instagramda bakarken hasedinden benim totom catladi valla.
canim ilacın adını özelden yazdım makbuleye istersen sanada yazılım..ama ise yaradıysa içtiğin birsey diyemem..Ben de ayni durumdayim
Duphalac aldim canim ben. Aliskanlik yapmiyo ve ne kadar icersen ic zararsiz. Doktor bana patlayacak gibi oldugunda dik kafana ic demisti. O donem her kabizligimda kanama yasiyodum cunku. Felaketti. Diyetim boyunca her gun kullanicam. Daha once de iciyodum, ishal fln yapmiyodu beni.
Istersen al ondan. Surup şeklinde.
bizimkide erken kapanmıştı bosuna korkmuşuz.. birde kafa ölçüleri normal sınırlardan büyüktü. Dr bir bana baktı birde babaya gayet normal böyle olması dedi:) biraz kocakafayiz galiba :)))sagol canim bingildagi kapanmamis dedi dr ona canim slklldi biraz...
oldun bile ne kaldi cok guzel gidiyosun tatlim
tahtalara vur kiz superiz biz super maasallah...
daha nasil guzel olabilirki...
7 mile kim tutar seni...esimin yemek cay muhabbeti bitti simdi oncelikli hedefim 6 mil lesli yapmak olmadi en kotu 3 mil 6 mili yaparsam bir milde bonus koydum 7 mil hadi kolay gele...
ilahi slim onu görmedim ama geçen neydi o hatunun adı kardashan miydi biseydi melez gibi esmer bi hatun kilolariyla poposu icin milyon dolar harcamış diye resmi vardı .. İgggg dedim.benim çatlaklara dolu popum bile daha güzel
canim ilacın adını özelden yazdım makbuleye istersen sanada yazılım..ama ise yaradıysa içtiğin birsey diyemem..
bizimkide erken kapanmıştı bosuna korkmuşuz.. birde kafa ölçüleri normal sınırlardan büyüktü. Dr bir bana baktı birde babaya gayet normal böyle olması dedi:) biraz kocakafayiz galiba :)))
7 mile kim tutar seni...
Ben de ayni durumdayim
Duphalac aldim canim ben. Aliskanlik yapmiyo ve ne kadar icersen ic zararsiz. Doktor bana patlayacak gibi oldugunda dik kafana ic demisti. O donem her kabizligimda kanama yasiyodum cunku. Felaketti. Diyetim boyunca her gun kullanicam. Daha once de iciyodum, ishal fln yapmiyodu beni.
Istersen al ondan. Surup şeklinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?