Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bozmazsın makbulecim zaten pek bir kilon kalmadı ınsallah bu hafta kalan kilondanda kurtulacaksın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sözencim sende harika gidiyorsun eminim bu hafta harika sonuçlar alacaksın. Bu hafta valla maşallahımız var kızlar :) süper gıdıyoruz

Süpersin canım.. Lahana suyunun faydasını görüyosun sanırım vee haftanın birincisi olarak sırrını paylaştınmı birinciler topiğinde

Senin menüde güzelmiş hrikasın kuşum

Evet tatlım lahana suyunun faydasını görüyorum mesela ben hıc kabızlık yasamadım lahana suyu ve karbonatlı suyun ayrıca sirkenın cok faydası var her hafta 3 farklı içeceği kombinledim kendime :) bu sebeple cok iyi oldu :) 1. Topiğine yazdım canım alıştım artık 1. Olduğumun ertesi günü hemen yazdım :)

Perfect :)

Saol cnm oğlumun doğum gunüne hazırlanıyorum sporu fazlalaştırdım :) fıstık gibi olmam lazımm :)

olursun kesinlikle canim ... Oglusunun resmini mı. Koydun ..allah bağışlasin.allah nazarlardan saklasın. 1 yasına giricek dimi Kırkbir kere Masallah....

Sözencim sende harika gidiyorsun eminim bu hafta harika sonuçlar alacaksın. Bu hafta valla maşallahımız var kızlar :) süper gıdıyoruz

insallah canim regl olmak üzereyim o yüzden cok iyi sonuc çıkmasada ben elimden geleni yapıyorum.. İcimde onun huzuru var... Firem yok 3 gündür .. İnsallah 7.gunu gorucem :)

Âmin canım cümlemizin inşallah senin kuzuda maşallah cok seker ya bayıldım fotoya:) 1 yaşına gireceğiz teyzesi sanki ben gireceğim ben daha heyecanlıyım :)

Bozmazsın makbulecim zaten pek bir kilon kalmadı ınsallah bu hafta kalan kilondanda kurtulacaksın :)

çok şükür bugünü de çok iyi atlatıım hatta harika bence yazayım hemen menümü ü

sabah: 1 yumurta 1 kk az yağlı peynir 1 bardak yağsız süt domates salaalık

ara: yapamadım

öğlen: 60 gr tavuk göğsü 1 kase yarım yağlı yoğurt domates salatalık

ara: 1 su bardağı yarım yağlı süt

akşam: 90 gr ızgara köfte 1 su bardağı yarım yağlı yoğurt domates salatalık

ara: 1 bardak lıght kefir düşünüyorum her zamanki gibi yoğurt ya da süt de olabilir vee tabiki 1 saat pilates yapılacak

Nasıl yani her hafta bi tanesinimi içiyosun bu içeceklerden... Lahanayı normal haşlayıp suyunu içiyosun dimi canım?

Gerçekten günü harka kapatmışsın canım

kızlar yaa kabızlıktan geberiyorum her şeyi denedim 3 gündür kuru kayısı incir karışımlar form çay hepsini bugün lavman yaptım en son federsiniz ama yine çıkamadım anlamadım yaa ne oluyor bana

ay bende öyle cok heycanliydim oğlum 1 yasına girerken... O zaman yurtdisindaydik sagolsun arkadaşlarla birlikte cok güzel kutladık. Aile özlemi cok zordu . Annemler ve kayınvalideler ayr ayrı pasta almışlardı internetten kutlamislardi buruk olmuştu icimiz. Doya doya kutlarsınız insallah

kızlar yaa kabızlıktan geberiyorum her şeyi denedim 3 gündür kuru kayısı incir karışımlar form çay hepsini bugün lavman yaptım en son federsiniz ama yine çıkamadım anlamadım yaa ne oluyor bana
Canim ya az önce ablam ile konuştum ondada aynı sorun vardı 1-2 haftadır . Abim bir ilac vermiş gecen ona bugun cok iyim dedi.ilac ise yaramış .magnezyum içeren bir ilac mis. İstersen adını arayıp öğrenirim ?

canım özelden yollarsan isini çok iyi olur

menü gayet iyi görünüyor .. Cimcime ası oldu demek ..cok gecmis olsun ...

beğendim butonum çalışmıyor sanirim ama ben bunu beğendim....
sagol canim bingildagi kapanmamis dedi dr ona canim slklldi biraz...

Saol cnm oğlumun doğum gunüne hazırlanıyorum sporu fazlalaştırdım :) fıstık gibi olmam lazımm :)

oldun bile ne kaldi cok guzel gidiyosun tatlim

tahtalara vur kiz superiz biz super maasallah...
daha nasil guzel olabilirki...

esimin yemek cay muhabbeti bitti simdi oncelikli hedefim 6 mil lesli yapmak olmadi en kotu 3 mil 6 mili yaparsam bir milde bonus koydum 7 mil hadi kolay gele...

Ben de ayni durumdayim
Duphalac aldim canim ben. Aliskanlik yapmiyo ve ne kadar icersen ic zararsiz. Doktor bana patlayacak gibi oldugunda dik kafana ic demisti. O donem her kabizligimda kanama yasiyodum cunku. Felaketti. Diyetim boyunca her gun kullanicam. Daha once de iciyodum, ishal fln yapmiyodu beni.
Istersen al ondan. Surup şeklinde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar rihannanin totoyu gordunuz mu ya?
Instagramda bakarken hasedinden benim totom catladi valla.

Nasıl yani her hafta bi tanesinimi içiyosun bu içeceklerden... Lahanayı normal haşlayıp suyunu içiyosun dimi canım?

Su sekilde kaptanım mesela bu hafta 1 litre lahana suyu 1,5 litre karbonatlı su içiyorum diğer haftaya ise 1 litre elma sirkeli su ile 1,5 litre karbonatlı su ıcecegım:) 1,5 litre kadar suyu kaynatıyorum canım kaynadıktan sonra 5-6 yaprak lahana atıp altını kısıyorum 10 dk kadar bu sekılde kaynadıktN sonra soguyunca içiyorum cnm

Kizlar rihannanin totoyu gordunuz mu ya?
Instagramda bakarken hasedinden benim totom catladi valla.

ilahi slim onu görmedim ama geçen neydi o hatunun adı kardashan miydi biseydi melez gibi esmer bi hatun kilolariyla poposu icin milyon dolar harcamış diye resmi vardı .. İgggg dedim.benim çatlaklara dolu popum bile daha güzel

canim ilacın adını özelden yazdım makbuleye istersen sanada yazılım..ama ise yaradıysa içtiğin birsey diyemem..

sagol canim bingildagi kapanmamis dedi dr ona canim slklldi biraz...

oldun bile ne kaldi cok guzel gidiyosun tatlim

tahtalara vur kiz superiz biz super maasallah...
daha nasil guzel olabilirki...
bizimkide erken kapanmıştı bosuna korkmuşuz.. birde kafa ölçüleri normal sınırlardan büyüktü. Dr bir bana baktı birde babaya gayet normal böyle olması dedi:) biraz kocakafayiz galiba :)))

esimin yemek cay muhabbeti bitti simdi oncelikli hedefim 6 mil lesli yapmak olmadi en kotu 3 mil 6 mili yaparsam bir milde bonus koydum 7 mil hadi kolay gele...
7 mile kim tutar seni...

Son düzenleme:

Hakkaten o kadinin poposu niye oyle ya?
Ben zayiflasam rihanna gibi olur muyum acaba, dolgun ve kalkik ama. Squat mi yapsam. Amaaan lesliede sikiliveriyorum ben.
Dusunsenize beni bi hahahahahha

yarına kadar beklicem mecbur yarın sabah da çıkamazsam doktora gitmeyi düşünüyorum :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…