Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar yaa kabızlıktan geberiyorum her şeyi denedim 3 gündür kuru kayısı incir karışımlar form çay hepsini bugün lavman yaptım en son federsiniz ama yine çıkamadım anlamadım yaa ne oluyor bana

yarına kadar beklicem mecbur yarın sabah da çıkamazsam doktora gitmeyi düşünüyorum :18::18:

Tatlım acı çehre kullan ama evde ol kullandığında çok feci bağırsak çalıştırıcıdır kendileri dışarda rezil olursun

Tatlım acı çehre kullan ama evde ol kullandığında çok feci bağırsak çalıştırıcıdır kendileri dışarda rezil olursun

Bi de obu deneyeyim bakalim yarin okuldan çıkınca :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 mile leslie yaptimmm

7 mil olmadi maalesef 5.milde teker patladi ittire kaktira 6 mili tamamladim esim allahtan kizin sutunu yaptimda onu icirip uyuttu bende rahatca yaptim 6 mili

Yinede süper sin canim... Harika.. bende gaza geldim ..kalkıp yapıcam simdi. :)
sagol canim 20 dk leslie daha yaptim artik kolum kipirdamiyor..
sende cok guzel gidiyirsun canim valla ben bu persembeyi cok merak ediyorum bizim takim rekora kosuyor gibi geliyor bana :13:

sende cok guzel gidiyirsun canim valla ben bu persembeyi cok merak ediyorum bizim takim rekora kosuyor gibi geliyor bana :13:

Ben bu hafta 60in altina inicem :)
60da diyeti birakmak ilk hedefimdi. Yok hala tombisim. 55e cektim. Iyi ki 60dan vazgecmisim! Simdiki hedefim belli değil aslinda, mayis sonuna kadar boyle devam edicem. Kac olursam olayim. Bu arada leslie tam benlikmis, o gitmeyen popo gidiyor gayet. Selulitlerim de sifira yakin oldu onu anlamadim pek ama ses cikarmicam. vücut tipi olarak sa leslie sansone gibiyim. Kucucuk memeler, normal bel, koca basen.
Aksam yemekten sonra ilaci ictim, kabizlik sorununu da cozdum. Resmen kendimi hafiflemis hissediyorum! Bide surup nasil tatli, bal gibi kivami da. Diyette bi iyi gitti ki sormayin tatli krizine birebir olur!
Bugun isyerinin ascisiyla soyle bi muhabbet gecti.
Asci abi: yemege ne zaman gelmeye baslican sen?
Ben: haziranda abi
Asci abi: bugun gel lahmacun da var
Ben: diyetteyim
Asci abi: LAHMACUN DA MI YEMIYON?
Ben : bugune kadar cok yedim ondan yiyemiyorum

--------
Cok onemli bi sorunumuz var kizlar!
YARIN KANDIL! GUZELIM KANDIL SIMITLERINE NASIL DAYANICAZ?

Canim super bak bende 3 mile yaptım sayende... Benim bu haftaki diyetim zorlu yinede harfi harfine uyuyorum.hareketlide sayılırım.11 bin adim atmıştım bugun. Ama kilo veremiycem gibi geliyor.geciken bir reglim var. Regli donemi öyle 1 kilo fazla gelmiyorum ben 2-3 kilo bile fazla gelebiliyorum.bu ara tartılmiyorum korkumdan.. Hevesim kaçmasın diye...
pastanelerden uzak duralım ,sen gerekirse ise gidiş geliş güzergahını değiştir yarin icin.benim dolapta 3 gündür ekler var... Esimin yerinde olsam coktan yemiştim ama yemiyorda duruyor orda öyle...

Bu arada helal sana geldin hedefi koydun ulaştın simdi daha iyi bir hedefe odaklandin ... Bende tın tın gidiyorum hala... Hızlanmam lazım...

Son düzenleme:
Günaydın güzeller.
Lahana nin 4. Gunu hadi bakalım hayırlısı.bu sabah tartıldim. Rejim oncesi 91 kilo civariydim.bu sabah 89.9 çıktım. ..hep uydum programa ama geciken bir regli durumu nedeniyle bunada şükür ... Yarin tartı gunu umarım Dahada - sonuclar olur.. + çıkarsam cok üzülürüm... Miğdem bulanıyor sabah sabah...

Çok güzel canım ben 3 gün dayanabilmistim süper gidiyorsun

Günaydın kızlar dün günüm vardı kepekli pizza yapmıştım ondan yedim akşam yemek yemedim inşallah çok etkilemez beni yarın 7 li rakamları görürüm:)

Çok güzel canım ben 3 gün dayanabilmistim süper gidiyorsun

Günaydın kızlar dün günüm vardı kepekli pizza yapmıştım ondan yedim akşam yemek yemedim inşallah çok etkilemez beni yarın 7 li rakamları görürüm:)

Sagol canim simdi leslie ye başlıyorum...bence 7 li rakamlari kesin görürsün.. Vaktin varsa bana katil :)

Kizlar bu hafta kesin birinciyiz! Herkes diyetini sporunu yapiyor. Karşılığını kesin alicaz.
Ha ri ka yiz!

valla bravo canim hedefi geriye cekmesen mezun etmistik seni desene....ay kendimden utandim kac aydir burdayim ama sikayetci degilim...
Leslie benim kurtaricim ya tae bo zumba jilian killer cardio plates ebru salli....hepsini denemis biri olarak dondum dolastim leslie de karar kildim cok cabuk etki ediyor...
Yarin kandil evet benim icinde kritik gun hem kandil hemde tatil oldugu icin esim evde kandil gunleri ailecek toplaniriz bayram ziyareti gibi gecer bizde cok korkuyorum kacamak yaparim diye offff ...

iste takimlarda yarismanin farki :)
Esim bazen illa oraya yazmana ne luzum var yemegi yemeyen sensin diyet takimimi zayiflatiyor seni diyor ama iste oyle degil burasi motivasyon en ideal yer bazen diyet yaparken halinden anlayacak insanlarla paylasmak istiyor insan...disardaki insana diyetteyim acim desen git yemek ye sende diyorlar...ama burda oyle degil...guzel gidiyorsun.bak surda ne kaldi ha gayret sabret ...bu kelimeleri duymak mutlu ediyor insani birde ustune aynada farki gormeye baslayinca ooooh degme keyiflere...

cikmazsin canin cok guzel gidiyorsun bende cumartesi itibariyle lahana corbasina baslarim belki...

etkilemez insallah canim ama istersen bu aksam biraz leslie yada baska bir spor yap etkisi cok oluyor. ..

Hemen menumu yazayim.

Sabah
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam tahilli ekmek

Ara
1 kutu sut

Oglen
Kabak kalye
1 dilim tam tahilli ekmek

Ara
Havuc

Ara
Salatalik

Ara
3 kuru uzum

Ara
1 elma

Aksam
Tavuk izgara
Salata

Su 1 lt
Spor leslie 3 mile

Sagol canim simdi leslie ye başlıyorum...bence 7 li rakamlari kesin görürsün.. Vaktin varsa bana katil :)
wuuuuuw sozen yettim bacim bende geliyorum kizimin sütünü icireyim takipteyim siz isinmaya baslayin ben pesinizden yetisirim :)

Kizlar bu hafta kesin birinciyiz! Herkes diyetini sporunu yapiyor. Karşılığını kesin alicaz.
Ha ri ka yiz!

bencede .....

Kizlar bugunku menum
Saat 11
2 yumurtali menemen (1.5 domates 1biber ve 1 yk zeytinyagdan yapilmis)

Aksam 16.30
1tabak yagsiz makarna
Yogurt
◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆
Kizlar burda makarna diyor listede ama ben kararsiz kaldim sizce bu makarnayi yemeli miyim yoksa yogurtla birlikte corba falanmi iceyim
Lutfen bana bir fikir verin...

Kesinlikle haklisin canim. Birbirimizden guc alıyoruz
wuuuuuw sozen yettim bacim bende geliyorum kizimin sütünü icireyim takipteyim siz isinmaya baslayin ben pesinizden yetisirim :)

bencede .....
Allahım 1 halıda 3kisi leslie yaptık.oglum bana katıldı zorla babayına çağırdı .. Herkes sirilsiklam oldu
canim ben cok anlamam ama kızlar in fikirlerini al istersen...
Duş alıp çıkıyorum geç kaldım... Herkese kolay gelin...

Anaaaam ben uyudum millet leslie yapmış :) yok ben bugün cam sildim hali yikadim bu spor bana yeter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…